Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 213 άτομα (15 μέλη και 198 επισκέπτες)

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Συναγωνιστή για εμένα για 2 φορές να το ευχαριστηθω 1 ώρα είναι μια χαρά, δύο φορές στο 10 λεπτο ή τέταρτο δεν παίζει με τίποτα . αν έχει ξεκινήσει κάτι τέτοιο σε πρόγραμμα με 30€ έχει ενδιαφέρον αν μιλάμε και για καμία κοπέλα της προκοπής

Καλά κι εγώ δέκα λεπτά δεν το συζητώ για 2 φορές. Ούτε στο μισάωρο, ποιο τέταρτο;
αν δεν φτάσω σε κρίσιμη μάζα κι εγώ
κι η άλλη (από όσες τα βρίσκω)
τι να το κάνω; οπότε μία φορά στο μίνιμουμ χρόνο και βλέπουμε ανάλογα.
Μπουρδελοκατάσταση δηλαδή.
Όσον αφορά την Γιασμιν δεν ισχύει δύο φορές δέκα λεπτά κι οι δυο αν καταλαβατε αυτό αλλά 15 ευρώ.
Μάλιστα η τατσά που είναι ντόμπρα δήλωσε ότι ακόμα κι ένας άνδρας εδώ κι ένας εκει δείχνοντας δύο δωμάτια. Δηλαδή τον χρόνο του ο καθένας.
Δεν έχω ακούσει πρόγραμμα με 30 ευρώ κι αν υπάρχει θα στην πετάνε έξω πριν την λήξη για να την βλέπει ο κόσμος. Εκτός αν το πάει κορδόνι στσ μουλωχτα η τσατσα μισή ώρα αλλά αν την καταλάβει ο κοσμος θα την γαμησει στο βρισίδι.
Δεν νομίζω με μισή ώρα να πέφτει κλείδωμα.
Το μόνο σταθερό πάγιο είναι πάνω από μισή ώρα, δηλαδή πάμε για ώρα, όπου κλειδώνει το κάθε μαγαζί αλλά αυτό τσούζει οικονομικά και πάει με περιοχή και ζήτηση.

kOsTAς_ns

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2017
Κριτικές
1
Like
75
Πόντοι
0
καλημέρα..Η Αντζελα, μια αδύνατη μελαχρινή, είναι απογευματινή βάρδια στο Φ86β γνωρίζει κάποιος, υπάρχει κάποια ενημέρωση? Thnx

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.629
Πόντοι
27.261
  • Like
Αντιδράσεις: tnt60

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
δυστυχως πολυ κακο ντεμπουτο.
αντι να φερει δυνατες, ομορφες και ευπαρουσιαστες κοπελες για να κανει το μπαμ, μου βαζει πολυπαιγμενες μπαζολες κυρατσες.
καλα κρασα.... μου φαινεται αρπα κολα φαση φυλης 200 (αληθεια ποσο κρατησε αυτο....1-2 μηνες max ?????).
ελπιζω να μην ειναι παντως, γιατι θελουμε να δουμε ΚΑΙ καινουριους χωρους ετσι για ανανεωση, αλλα κυριως ΚΑΙ καινουριες ωραιες παρουσιες για τα καυλια μας.
θα δειξει λοιπον....

Καλημέρα
Τη Ρίτα του Ιωαννίνων 3 ισόγειο εννοείς;;;

brujeria69

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Φεβ 2014
Κριτικές
34
Like
3.817
Πόντοι
2.846
Και λίγα παρατράγουδα...

Συναγωνιστή skatakis, χθες αργά την νύχτα είδα μια τύπισσα στο Ιάσωνος 2 δεξί μαζί με την χονδρή Τζοάννα.
Μελαχρινή σκουρόχρωμη, σκυθρωπή αλλά και ήρεμη με ένα ύφος αποδοχής ότι θα σπάει ισόβια πέτρες.
Κρεμαστά βυζιά και μπάκα. Μόνο η ηλικία που έγραψες στην κριτική σου (60) με μπερδεύει.
Αυτή ήταν η Μόνικα; Απίστευτη επιλογή έκανες ρε μπαγάσα. Φουλ πρόγραμμα.
Αν την ψάχνει κανείς, ίσως να είναι εκεί απόψε.

Αυτή είναι η Μόνικα αγαπητέ συναγωνιστή. Όπως είδες, δεν ήμουν καθόλου υπερβολικός όσο αφορά την 'ομορφιά' της - είναι μόνο για πολύ hardcore καταστάσεις  :rockon: :rockon: :headbaning1: :headbaning2:
Όσο αφορά την ηλικία της, πιθανόν να είναι μικρότερη, αλλά λόγω του cult-ικού σοκ που είχα πάθει, να της πρόσθεσα κάποια χρόνια. Αν πάντως καταφέρεις και περάσεις μέσα μαζί της, έχει πολύ καλό service, αλλά εννοείται ότι μετά θα απορείς με τον εαυτό σου, όπως κι εγώ  :headbang: :headbang: :think: :think: :rockon: :rockon:

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206
Αυτή είναι η Μόνικα αγαπητέ συναγωνιστή. Όπως είδες, δεν ήμουν καθόλου υπερβολικός όσο αφορά την 'ομορφιά' της - είναι μόνο για πολύ hardcore καταστάσεις  :rockon: :rockon: :headbaning1: :headbaning2:
Όσο αφορά την ηλικία της, πιθανόν να είναι μικρότερη, αλλά λόγω του cult-ικού σοκ που είχα πάθει, να της πρόσθεσα κάποια χρόνια. Αν πάντως καταφέρεις και περάσεις μέσα μαζί της, έχει πολύ καλό service, αλλά εννοείται ότι μετά θα απορείς με τον εαυτό σου, όπως κι εγώ  :headbang: :headbang: :think: :think: :rockon: :rockon:
Άβυσσος η ψυχή του μπουρδελιάρη!

mut

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
18
Πόντοι
0
Παιδια καλημερα και καλη εβδομαδα!Αυτη η Αννα απο Ιωαννινων 5 εχει τοσο καλο σωμα οπως δειχνουν οι φωτο απ το αλλο site ή παει το photoshop συννεφο?Και απο αποδοση τι λεει?

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.629
Πόντοι
27.261

apollon2

Νέο Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2019
Like
4
Πόντοι
0
Καλημέρα παίδες, μήπως γνωρίζει κάποιος η Ειρήνη από Μ.Αλεξανδου 22 ισόγειο που βρίσκετε?

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.946
Πόντοι
1.056
Καλημερα Φιλε Mut....ρωτησες γαι την Αννα.Απο σωμα ειναι καλη,οπως την βλεπεις στις φωτογραφιες....τωρα για  αποδοση.....εχω περασει μια φορα μαζι της,καλα μπορω να σου πω....παρε και κριτικες αλλες.
ΥΣ.Εμενα μου κτυπησε η υπηρεσια γρηγορα την πορτα και με χαλασε....προσεξε το....
Καλα να περνατε....

DONJUAN69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2018
Κριτικές
10
Like
347
Πόντοι
311
Υπάρχει καμία μαύρη που να δουλεύει καθημερινά εκτός της μπιουτη που δεν είναι του γούστου μου γιατί μου χει λείψει αυτή η αίσθηση ;

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Υπάρχει καμία μαύρη που να δουλεύει καθημερινά εκτός της μπιουτη που δεν είναι του γούστου μου γιατί μου χει λείψει αυτή η αίσθηση ;

Είχα δει μία Σίντυ στο ισόγειο Φυλής 65.
Ήταν πολλά κιλά πιο αδύνατη από την χονδρή Μπιούτυ αλλά λιγότερο γλυκιά.

Απλο πρόγραμμα έκανε. Απόγευμα.

Στο Μεταξουργείο έχει απόγευμα και βράδυ συνήθως την Ναόμι και την Άντζελα αντίστοιχα
(πιο ωραία η δεύτερη και τσουπωτή) στον όροφο Ιασωνος 19, την Βίκυ στο Ιασωνος 36 απόγευμα ή βράδυ που είναι πιο ωραία φάτσα χωρίς την περούκα
και την Τζεσικα στο Περδίκκα 3 αριστερό
απόγευμα συνήθως που είναι συμπαθητική.

Απλό πρόγραμμα όλες.

DONJUAN69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2018
Κριτικές
10
Like
347
Πόντοι
311
Ευχαριστω δεν περίμενα ότι έχει τόσες ,κατά την γνώμη σου και την εμπειρία σου για δεύτερη βάρδια ας πούμε Σάββατο ποια έχω σαν πιθανότητα να πετύχω;

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Ευχαριστω δεν περίμενα ότι έχει τόσες ,κατά την γνώμη σου και την εμπειρία σου για δεύτερη βάρδια ας πούμε Σάββατο ποια έχω σαν πιθανότητα να πετύχω;

Λογικά οι βάρδιες όλων είναι σταθερές.
Πιο στάνταρ θεώρώ την Άντζελα που είναι
η πιο νορμάλ και η πιο καινούργια
(άρα και πιο θετική).
Έχει κι άλλες αλλά είναι κομήτες.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Στον όροφο Ιάσωνος 2 χαράματα με την τσίμπλα στο μάτι και ξυπνητήρι με σκέτο καφέ, παίζει μπαλίτσα
η καινούργια Βιρτζίνια. Κατά τις 12 σχολάει. Άραγε τι ώρα να πιάνει; τσουπωτή καστανόξανθη με αξιώσεις.
Ελ.στοματικό και κάτι ψιλά. Αρκετά καλή για τις ταπεινές απαιτήσεις μου. Περιμένω κριτικές συναγωνιστών για ψιλή κουβεντούλα.

Η Τατιάνα σήμερα δεν είναι εκεί. Κάτι μου λέει πως ούτε αύριο θα είναι.
Είναι μόνο η Γιασμίν τώρα. Αργότερα πιθανόν θα έρθει η Νατάσα. Αλλαγές επί αλλαγών λοιπόν.

Στο καινούργιο Κολωνού 15 αριστερό βρίσκεται στην πρώτη βάρδια η όμορφη Ντία.
Ένα καστανόξανθο καινούργιο μωρό με ωραίο κορμί, υπέροχα μάτια και λαιμό κύκνου. Απλό πρόγραμμα.

Από ότι άκουσα θα γκρεμιστούν κάτι σάπια σπίτια σε λίγο καιρό για να φτιαχτούν κι άλλα μπουρδέλα.

Δεν μας υπολόγιζε κανείς σαν χώρα αλλά τους δείχνουμε τα δόντια μας.

Όλη η χώρα θα γίνει ένα τεράστιο μπουρδέλο. Μια καλοστημένη Vila Mimosa με χιλιάδες επισκέπτες.

Επιτέλους, θα έχουμε νέα θέματα για κέντημα στον καμβά μας! Καιρός δεν ήταν;

dimi7064i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2014
Κριτικές
14
Like
3.489
Πόντοι
731
Από ότι άκουσα θα γκρεμιστούν κάτι σάπια σπίτια σε λίγο καιρό για να φτιαχτούν κι άλλα μπουρδέλα.

Δεν μας υπολόγιζε κανείς σαν χώρα αλλά τους δείχνουμε τα δόντια μας.

Όλη η χώρα θα γίνει ένα τεράστιο μπουρδέλο. Μια καλοστημένη Vila Mimosa με χιλιάδες επισκέπτες.

Επιτέλους, θα έχουμε νέα θέματα για κέντημα στον καμβά μας! Καιρός δεν ήταν;

καιρος ηταν οντως ... με τοσες ροες λαθρομεταναστων ...δεν τους χωρανε τα μπουρδελα στο μεταξι

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Ελάχιστα από πρώτη βάρδια μιας που τα σάρωσε χθες ο smirno-στρόβιλος...

Κολωνού 30 β' όροφος - Ιονέλλα η μελαχρινή σπαθάτη μουνάρα με το απλό πρόγραμμα στα 15 ευρώ.
Ποιος τυχερός την γλεντάει άραγε όσο εμείς περιμένουμε με τα λεφτά στο χέρι για λίγα λεπτά ηδονής;
Μαζί της η γλυκιά κοντή Εύα έτοιμη να καταρρεύσει από το άγχος της δίπλα στην Ιονέλλα.

Κολωνού 27 ισόγειο - Βανέσα η καινούργια τσουπωτή έκφυλη μελαχρινή με την πεταχτή κωλάρα βγαλμένη από τσόντα Brazzers.
Όλο και ανεβαίνει βλέπω το μαγαζί. Mαζί κλασσικά η γνωστή μελαχρινή Νίνα με τις τορπίλες.

Μεγαλέξανδρου 28 παλιό - Βικτώρια η θηριώδης ξανθιά τζιλφ με δηλωμένο φουλ πρόγραμμα σήμερα από την τσατσά.
Δίπλα της η μακρομούρα μελαχρινή Ελένη, ευθυτενής και αποφασισμένη να κοντράρει το ξανθό θηρίο με ελ.στοματικό.
Τι τύχη να έχει η Ελένη όταν η Βικτώρια (δεν βλέπεται) μπορεί με μια αναφορά στο όνομά της να συγκεντρώσει πλήθος πελατών.
Γιατί άραγε;

Ιάσωνος 46 όροφος - κλασσικά η νταρντάνα καστανόξανθη Αναστασία με ελ.στοματικό και κάτι ψιλά.

Ιάσωνος 1 δεξί - Νικόλ μελαχρινή προτζιλφ με ελ.στοματικό. Αδιάφορη.
Το ραμολί Στέλλα δεν ήταν εκεί.

Μεγαλέξανδρου 15 - Καίτη ξανθιά χονδρή με ωραίο χορταστικό κώλο και ελ.στοματικό. Μετριότητα.

Κολωνού 30 Ελληνάδικο - Καρίνα η γνωστή καστανόξανθη με σένιες καμπύλες και μικρή μπάκα σε απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 44 νέο μεσαίο - Κορίνα η τσουπωτή ξανθιά με ράστα σε απλό πρόγραμμα. Καλή.

Βαριέμαι να γράψω καμιά 15αριά φόλες και μπάζα. Την επόμενη φορά.

Χρήσιμη πληροφορία - η μελαχρινή Χριστίνα από όροφο Λεωνίδου 28 θα επιστρέψει με την νέα χρονιά.

Βαρύ πλήγμα αυτό.

obi1

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2016
Κριτικές
2
Like
689
Πόντοι
86
Στο Μεταξουργείο έχει απόγευμα και βράδυ συνήθως την Ναόμι και την Άντζελα αντίστοιχα
(πιο ωραία η δεύτερη και τσουπωτή) στον όροφο Ιασωνος 19, την Βίκυ στο Ιασωνος 36 απόγευμα ή βράδυ που είναι πιο ωραία φάτσα χωρίς την περούκα
Όλες τους φοράνε περούκα; :S

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Καλημέρα παίδες, μήπως γνωρίζει κάποιος η Ειρήνη από Μ.Αλεξανδου 22 ισόγειο που βρίσκετε?

Πάει τρίτη βάρδια πια στο Μεγαλέξανδρου 28 παλιό (αν λες την μελαχρινή)
και απέκτησε μεταπτυχιακό όσο έλειπε στα χρονοβόρα προγράμματα. Έτσι πιστεύω.

Όλες τους φοράνε περούκα; :S

Όχι, περούκα (κόκκινη) φοράει μόνο η Βίκυ αλλά όχι πάντα.
Τελευταία την πήραν στο ψιλό φαίνεται και την έβγαλε. Έχει κι αυτές τις ραβδώσεις που κάνουν οι αραπίνες
στην κοιλιά. Αποκλείεται να μην την γνωρίσει όποιος πάει.

• Like
Αντιδράσεις: obi1

apollon2

Νέο Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2019
Like
4
Πόντοι
0
Φίλε μου  το milfaki η Ειρήνη, έκανε απογευματινά και συνήθως φορούσε κόκκινο κορμάκι. Όταν λες χρονοβόρα προγράμματα, κάθετε παραπάνω;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom