n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.917
- Πόντοι
- 46.232
πολύ τίμιο 20αρικο ,πάντα με διάθεση και άνεση χρόνου
Με αυτά που συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες κάπου πάει το μυαλό μου χωρίς όμως να ξέρω κάτι περισσότεροΣήμερα το πρωί κολωνου 48 και τα δύο κλειστά. Μαζί και το κολωνου 53. Ξέρουμε γιατί?
Πέρασμα σύντομο πριν κάνα δυωρο περίπου από Μεταξουργείο απελπιστική η κατάσταση σε γενικές γραμμές όπως την γνωρίζουμε μπήκα στα εξής:
Κολωνου48 καινούργιο Μαρία ξανθιά κοπέλα σχετικά καλό σώμα γυρολόγος σε διάφορα μαγαζιά τίποτα ιδιαίτερο
Κολωνου53 Μάσα η νέα άφιξη μελαχρινή νεαρή αρκετά καλή εμφανισιακά
Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 λαβύρινθος αριστερά μια Αφρικανα με την κλασική εμφάνιση που έχουν οι περισσότερες
Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 αυτό που ήταν κλειστό μια Τζούλια καστανοξανθη μέτριο ανάστημα κανονικό σώμα μέτρια εμφάνιση και φάτσα στο σαλόνι είχε ύφος αγγαρειομαχου
Ιάσωνος 32 στο βάθος μια μελαχρινή χοντρούλα στον όροφο μια Μαρία με φάτσα κριαριού σώμα παλαιστή μεσεων βαρών τραγική το μόνο θετικό εδώ ήταν ο τσατσος γνωστός από τα Αχιλλέως48 και Μαραθώνος δεν χτυπάει πόρτα μπορεί να ήταν στο δωμάτιο και πάνω από 10λεπτα
Ιάσωνος 1Γ Μια ξανθιά γκιλφ που βαριοταν να κουνηθεί άλλη τραγωδία από εδώ
Αυτά τα ολιγα κόσμος όπως τα ξέρετε απόβαση Πακιστανών Ινδών Αφγανών ελάχιστοι Έλληνες οι δρόμοι μες την βρώμα και την δυσοσμία καλό βράδυ
Δηλαδή αν νοσούσε θα έκανε καλά να πάει να κολλήσει την κοπέλα ?
ξέρεις πόσοι άρρωστοι πάνε και την πηδάνε ;Δηλαδή αν νοσούσε θα έκανε καλά να πάει να κολλήσει την κοπέλα ?
Το Μεταξουργείο δυστυχώς πλέον εκτός από επικίνδυνο οι επιλογές είναι μετρημένες.. προσωπικά δεν πηγαίνω εδώ και χρόνια... από τότε που έριξαν στο 10 ρικο η ποιότητα και σε κοπέλες και σε υπηρεσίες έχει πέσει.. σαφώς θα υπάρχουν εξαιρέσεις αλλά είναι πολύ λίγες
Το Μεταξουργείο δυστυχώς πλέον εκτός από επικίνδυνο οι επιλογές είναι μετρημένες.. προσωπικά δεν πηγαίνω εδώ και χρόνια... από τότε που έριξαν στο 10 ρικο η ποιότητα και σε κοπέλες και σε υπηρεσίες έχει πέσει.. σαφώς θα υπάρχουν εξαιρέσεις αλλά είναι πολύ λίγες
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/Themes/bou-highclass/images/warnmute.gif[/img[/URL]] [color=orange]κλωνος[/color]
[/quote]
ΙΕΡΌΣΥΛΕ, ΜΕΤΑΞΙ = ΤΕΜΕΝΟΣ για Ρωσσιδούλες, στην πυρά κλώνος ή μη
καινουριο τεμαχιο,κανονικο κορμι,εμφανιση μετρια αλλα καινουρια ,νεο φρεσκο αιμα σε όλα της,στο διαολο το καλοκαιρι,επιτελους ερχεται ο χειμωνας και επιστρεφουν τα μουνια στη φυλης για να αρχιζει να παλευεται παλι η Αθηνα,η σπαστικη τσατσά σήμερα ειχε λαλησει απο τη χαρα της λογω εισπράξεων
Φυλής 84α Σαρα η καινούργια κοπελίτσα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Καλησπέρα παιδιά!!!!!
Γνωρίζει κάνεις αν υπάρχει κοπέλα σε περιοχή φίλης
που να κάνει τελειωτικό σε πρόσωπο η στόμα?
Έστω με εξτρά αντίτιμο
Ευχαριστώ πολύ
Μιλάνε όλοι, μιλάνε και οι χοντροβρωμιάρηδες που τους διώχνουν ακόμα και οι πουτανες και τους στέλνουν για μπάνιο.
Ρε μαγκες τι βαρδια δουλευε σημερα η βερονικα ειδα σε ενα αλλο site 2 παιδια να γραφουν προγραμμα στις 9 κ 30 περιπου και λενε βερονικα φωκαιας 25α..Εγω περασα γυρω στις 10 κ 30 κ ηταν ανοιχτο το φως αλλα η πορτα πανω ελαχιστα ανοιχτη κ κλεισμενη με τον συρτη κ επεζε κανονικα μουσικη τι παιζεται μηπως πηρε κανενα ραντεβου 1 ωρας στ οικο κ δεν θελανε ν ενοχλησουμε γιατι λογικα για 2 βαρδια επρεπε να τελιωσει στις 12..
Ετσι χαλαει ολη την βαρδια του οικου αλλα τι να της πουνε αφου φερνει τα μαρουλι..προχτες δουλευε απο το πρωι απο τις 10 νομιζω κοιτα μου εχει τυχη να μαι παρων και να λεει η τσατσα ειναι μεσα με πελατη που πληρωσε 30 λεπτα δεν μου φαινεται απιθανο ν παιρνει κανενας εκει μεσα και την 1 ωρα θα χασει η βερονικα γιατι θσ τ μοιραστει αλλα κατι θα βγαλει παλι..Η Βερόνικα γενικά δουλεύει περίεργες ώρες και όποτε της καβλώσει.
Τον τελευταίο καιρό δε συμβιβάζεται στο κλασσικό 5-12 της β' βάρδιας αλλά ακολουθεί δικό της ωράριο κατά τις 12-1 το μεσημέρι ξεκινά και τελειώνει αργά το απόγευμα 8-9.
Αυτά έχω παρατηρήσει εγώ τουλάχιστον.
Ετσι χαλαει ολη την βαρδια του οικου αλλα τι να της πουνε αφου φερνει τα μαρουλι..προχτες δουλευε απο το πρωι απο τις 10 νομιζω κοιτα μου εχει τυχη να μαι παρων και να λεει η τσατσα ειναι μεσα με πελατη που πληρωσε 30 λεπτα δεν μου φαινεται απιθανο ν παιρνει κανενας εκει μεσα και την 1 ωρα θα χασει η βερονικα γιατι θσ τ μοιραστει αλλα κατι θα βγαλει παλι..