iceman1988
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 81
- Like
- 8.205
- Πόντοι
- 7.865
Μάγκες καλά να μας κάνουν.Πάνε οι beta να γαμήσουν και δινουν 20€,μεροκάματο ολόκληρο για όσους εργάζονται με τον βασικό,για 5 λεπτά και το δέχονται.Μπαίνουμε εδώ ,γράφουμε,ξαναγράφουμε,ξαναγράφουμε και τίποτε...Εκεί!Δώστου χρήμα και μετά γκρίνια σαν κάτι γκομενες.Θέλει όχι μονο αποχή,αλλά και μανούρες.Μην μου αρχίσετε τις βλακείες του τύπου,θα έρθει η "ασφάλεια" και θα σε σαπακιάσει,καθώς αν το κάνει αυτό και πας στην αστυνομία και πείς ότι εκεί υπάρχει οίκος ανοχής,παράνομος εννοείται,ότι σου πήραν λεφτά και σε χτύπησαν,πάνε και τις τσουβαλιάζουν,με αυτόφωρα κτλ,σφραγίζουν το τσαρδί και του λεβέντη του κάνεις μήνυση για σωματική βλάβη,κλοπή,ηθική βλάβη,απόπειρα ανθρωποκτονίας,ψυχική οδύνη και κάμποσα ακομα,τα οποία μπορεί να φαίνονται φαιδρά,αλλά ενώπιον του δικαστηρίου δεν θα είναι και τόσο για τους κατηγορούμενους,καθώς επίσης κάνει καταγγελία κατά του μαλάκα του μπράβου για μαστρωπεία,όπου και η ποινή είναι 4 χρονάκια,θεωρείται κακούργημα,προς το παρόν,το σεβαστό δικαστήριο είναι ευαίσθητο σε τέτοια ζητηματα,χώρια τα άλλα...
Δεν νομίζω να ρισκάρει κανένας παλληκαράς όλα αυτά για 20 ευρω...Απλά είναι σκατόφατσες και λειτουργούν μονο εκφοβιστικά,αλλά κατα βάθος είναι λούλες.
Το επόμενο κεφάλαιο περί αποχής,είναι ο μόνος τρόπος σωτηρίας μας.Στην τελική δεν μας χαρίζεται τίποτε και δεν εξαρτώμαστε απο κανέναν.Αυτό να το πάρουν λίγο χαμπάρι οι αγαπούληδες που μας έχουν καταστρέψει πολυεπιπέδως.Πληρώνεις προϊόν με μεγάλη προσφορά,καθώς πουτάνες υπάρχουν πολλές και ορίζεις εσύ τις συνθήκες,σαν καταναλωτής.Ξέρω ότι το ΠΑΣΟΚ έκανε έργα και το αγαπάμε ενδόμυχα όλοι,γιατί όλοι κατα βάθος είμαστε γαύροι και πασόκοι,αλλά η σοσιαλιστική στρέβλωση μας έχει κάνει να μην καταλαβαίνουμε πως ο καπιταλισμός,στον οποίο ζουμε,δουλεύει έτσι.
Δεν νομίζω να ρισκάρει κανένας παλληκαράς όλα αυτά για 20 ευρω...Απλά είναι σκατόφατσες και λειτουργούν μονο εκφοβιστικά,αλλά κατα βάθος είναι λούλες.
Το επόμενο κεφάλαιο περί αποχής,είναι ο μόνος τρόπος σωτηρίας μας.Στην τελική δεν μας χαρίζεται τίποτε και δεν εξαρτώμαστε απο κανέναν.Αυτό να το πάρουν λίγο χαμπάρι οι αγαπούληδες που μας έχουν καταστρέψει πολυεπιπέδως.Πληρώνεις προϊόν με μεγάλη προσφορά,καθώς πουτάνες υπάρχουν πολλές και ορίζεις εσύ τις συνθήκες,σαν καταναλωτής.Ξέρω ότι το ΠΑΣΟΚ έκανε έργα και το αγαπάμε ενδόμυχα όλοι,γιατί όλοι κατα βάθος είμαστε γαύροι και πασόκοι,αλλά η σοσιαλιστική στρέβλωση μας έχει κάνει να μην καταλαβαίνουμε πως ο καπιταλισμός,στον οποίο ζουμε,δουλεύει έτσι.