Η τσάρκα με τους συντρόφους Πίτσι και Σεβαλιέρ Φιντέλ έφτανε στο τέλος της.. Όντας φουλ καυλωμένος έπρεπε να αδειάσω στα γρήγορα τα φρουδικά υγρά που με βασάνιζαν!.. Το Κολωνού 47 με τα 10 ευρώ,κοψοχρονιά δηλαδή, ήταν η ιδανική λύση για τη δουλειά μου που έπρεπε να γίνει.. το συντομότερο δυνατό! Βάρδια μετά τις 23.00 είχε μια, συμπαθητική μεν αλλά νωχελική δε, ύπαρξη του Σιρόκου την οποία την είχανε βαπτίσει Χριστίνα (συνηθισμένο νιγηριανό όνομα
)
Μπαίνω στο δωμάτιο και περιμένω κοιτάζοντας το κομοδίνο με το ενσωματωμένο ραδιόφωνάκι από περασμένες δεκαετίες από αυτά που βλέπεις πεταμένα δίπλα από κάδους μαζί με τα υπόλοιπα μουχλιασμένα έπιπλα του σπιτιού(πιθανόν να το'χαν καβατζώσει και από 'κει) Μόλις έρχεται η κοπέλα τις αρχίζω τα λίγα νιγηριανά που ήξερα ενώ χαμογέλαγε, για να έχω την εντύπωση ότι με συμπάθησε προφανώς. Είναι από τις γνωστές "πουτανιές" όπως το "έκις πολί μεγκάλο πούτσα" που συνήθως ακολουθεί η απάντηση μου "κι εσύ έχει αρχές καταρράκτη" με χιουμοριστική διάθεση πάντα.. τέλος πάντων, σύντομος πεοθηλασμός, γύρισμα κανονικά και στα 4 και εντός ολίγων λεπτών πρόσφερα ικανοποίηση σε άλλη μια κοπέλα ..Τα υγρά φύγανε σχεδόν τηλεπαθητικά μιας που δεν είχα πιτσιλίσει πρόσφατα.
Γενικά, οι υπηρεσίες ήταν υπαλλήλου ΔΟΥ στο τέλος της βάρδιας και θα το πρότεινα μόνο για ένα πιτσίλισμα προθέρμανσης πριν την κυρίως τσάρκα λόγω και της χαμηλής τιμής που ισούται με μια πίτσα οικογενιακού μεγέθους.. Τι πίτσα , τι πούτσα άλλωστε .. ;)