Καλημέρα όλη μέρα...
Μετά απο πολύ καιρό είπα να πάω εχθες μια βόλτα απο Φυλής.Είχα να πάω μήνες.9 το βραδάκι λοιπόν καβάλησα τα μεταλλικά μου άλογα και σκόρπισα τα 1250 κυβικά μου στο δρόμο.Φτάνω σε μια έρημη Φυλής,λογικό για την εποχή και με το που βγάζω το κράνος μου ήρθε μια κατρουλίλα που με έστειλε...Οκ λέω...δεν υπάρχουν δημόσια ουρητήρια και τι να κάνεις;
Μπαίνω στο Φ69Α...Η Μαρία απο Φωκ19...Η φόλα...Η κακότροπη...
Μετά Φ71Α Μαίρη Λίλη και Φ71Β Στέλλα,μέτριες και λούμπεν...
Στα απέναντι τα ίδια...
Διδύμου τα ίδια σκατά
Αλκιβιάδου τι να πρωτοπώ...
Στο Α η Κατερίνα-Καίτη,ελληνίδα.Δεν σε αφήνει να την γαμάς σωστά και σε κόβει συνέχεια!!!Θέλει να σε τελειώσει με το χέρι!!!
Στο Β μια Αλίνα χάλια και το σπιτάμι έζεχνε λίγο.
Στο Γ αναμένη λάμπα,αλλά κλειστό.
Πήγα και στο Αχαρνών 85.Βγήκε η λεσβιοτσατσά και μου είπε ότι έχει Εβελίνα και Αλιόνα,αλλα την Εβελίνα την έκλεισαν μια ώρα,οπότε θα είχε μονο Αλιόνα,η οποία παρουσιάστηκε και σκιάχτηκα.Ρε συναγωνιστές,πως την πηδάτε αυτή;Έφυγα και απο εκεί,καθώς δεν ήθελα να περιμένη έτι μια ώρα ακομα για το Εβελινάκι,που συμπαθώ πάρα πολύ γιατί είναι φιλότιμο.
Μετά με έβγαλε ο δρόμος στο Έλλης όπου είχε 4,χειροτερη η μια απο την άλλη και απλά έφυγα και απο εκεί.
Στη συνέχεια πήγα και φωκαίας.
Εκεί όλες αδιάφορες και όλες βρώμαγαν ξεπετα...Μπήκα και στο 19 όπου ήταν μια Αθηνά.Κάτι με χάλασε,αν και η κοπελίτσα μια χαρα ήταν και κάνει και φουλ.Μάλλον σπάστηκα απο τα πρίν και καβάλησα το μοτόρι μου και πήγα σπίτι μου ξενερωμένο.
Περπατησα λίγο και εν γένει ερημιά,πολλά κλειστά,σκατόφατσες να κυκλοφορουν και να κοιτάνε περίεργα...Πολύ
Μεταξουργείο φάση..
Και σε περιβάλλον και σε μπουρδέλα και σε πουτάνες και σε κωλόφατσες.Δυστυχώς θα το σκεφτώ πολύ αν θα ξαναπάω εκεί υπο τις αυτές καταστάσεις.Κρίμα.
Χρειάζεται πολύ μποϋκοτάζ η περιοχή,μπας και ξυπνήσουν οι επιχειρηματίες και κάνουν κάτι για όλο αυτό.