Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 311 άτομα (47 μέλη και 264 επισκέπτες)

Xlntfuck

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2019
Like
4
Πόντοι
0
Κάνω δεύτερο ποστ για το ίδιο θέμα μιας και δεν πήρα καμία απάντηση την προηγούμενη εβδομάδα. Γνωρίζεις κανείς μια Ρωσίδα με γυαλιά και τατουάζ γύρω στα 30 πολύ καλή πίπα και κωλο δούλεψε στην Φωκιανού 25 α στον όροφο πάνω . Μιλάει καλά ελληνικά και αγγλικά. Χόρχε μου έστειλες πμ αλλά δεν μπορώ να σου απαντήσω γιατί είμαι καινούργιος

Doggen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2014
Κριτικές
7
Like
1.015
Πόντοι
361
Τι βάρδια ήταν τυπε;;;;

DESMOND

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2017
Like
142
Πόντοι
1
Οι πόλεμοι για παντός είδους συμφέροντα ( φυσικοί πόροι, σφαίρες επιρροής και ελέγχου), η καταστροφή του περιβάλλοντος και της έμβιας ζωής, οι τεράστιες οικονομικές ανισότητες, και όλα τα υπόλοιπα δεινά που μαστίζουν την ανθρωπότητα είναι έργο των θιασωτών του καπιταλισμού και της βαρβαρότητας που φέρνει μαζί του. Τα υπόλοιπα αλαμπουρνέζικα περί κατάργησης των αριστερών και αντισυστημικών ιδεών που τσαμπουνάς και υποστηρίζεις δείχνουν το ποιόν σου.

Μην τα παίρνεις όλα στα σοβαρά, θα χαλάσεις το συκώτι σου.

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.293
Πόντοι
2.586
Οι πόλεμοι για παντός είδους συμφέροντα ( φυσικοί πόροι, σφαίρες επιρροής και ελέγχου), η καταστροφή του περιβάλλοντος και της έμβιας ζωής, οι τεράστιες οικονομικές ανισότητες, και όλα τα υπόλοιπα δεινά που μαστίζουν την ανθρωπότητα είναι έργο των θιασωτών του καπιταλισμού και της βαρβαρότητας που φέρνει μαζί του. Τα υπόλοιπα αλαμπουρνέζικα περί κατάργησης των αριστερών και αντισυστημικών ιδεών που τσαμπουνάς και υποστηρίζεις δείχνουν το ποιόν σου.

Πολυ offtopic αλλα ηθελα να κανω μια παρεμβαση. Εισαι λαθος. Ο καπιταλισμος ειναι απο τα καλυτερα συστηματα που υπαρχουν. Απλα οπως και με την Δημοκρατια, δεν εφαρμοζονται σωστα.
Ο καπιταλισμος κατα τον εμπνευστη του περιλαμβανει και διαμοιρασμο των κερδων αναλογικα στους εργαζομενους πραγμα που θα εμποδιζε την συγκεντρωση πλουτου απο τα "κεφαλια" και θα προωθουσε την καταναλωση, και την κυκλοφορια του χρηματος. Προφανως φροντισαν να μην εφαρμοζεται.
Η Δημοκρατια ειναι το τελειο πολιτευμα αλλα απαιτει ενεργους πολιτες και βεβαια ΕΛΕΓΧΟ των πεπραγμενων των πολιτικων οπως ακριβως γινοταν στην αρχαιοτητα. Πλεον ο,τι θελουν κανουν, εξοστρακισμος δεν υπαρχει, επινοησαν "βουλευτικες ασυλιες" ενω κανονικα θα επρεπε και να ειναι υπολογοι ΚΑΙ οι ποινες τους να ειναι βαρυτερες γιατι αποτελουν "παραδειγμα".

DESMOND

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2017
Like
142
Πόντοι
1
Ξέρει κανείς αν η Νίκη στο Αλκαμένους 113 είναι εδώ ή σε διακοπές;

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206
Πολυ offtopic αλλα ηθελα να κανω μια παρεμβαση. Εισαι λαθος. Ο καπιταλισμος ειναι απο τα καλυτερα συστηματα που υπαρχουν. Απλα οπως και με την Δημοκρατια, δεν εφαρμοζονται σωστα.
Ο καπιταλισμος κατα τον εμπνευστη του περιλαμβανει και διαμοιρασμο των κερδων αναλογικα στους εργαζομενους πραγμα που θα εμποδιζε την συγκεντρωση πλουτου απο τα "κεφαλια" και θα προωθουσε την καταναλωση, και την κυκλοφορια του χρηματος. Προφανως φροντισαν να μην εφαρμοζεται.
Η Δημοκρατια ειναι το τελειο πολιτευμα αλλα απαιτει ενεργους πολιτες και βεβαια ΕΛΕΓΧΟ των πεπραγμενων των πολιτικων οπως ακριβως γινοταν στην αρχαιοτητα. Πλεον ο,τι θελουν κανουν, εξοστρακισμος δεν υπαρχει, επινοησαν "βουλευτικες ασυλιες" ενω κανονικα θα επρεπε και να ειναι υπολογοι ΚΑΙ οι ποινες τους να ειναι βαρυτερες γιατι αποτελουν "παραδειγμα".
Επιγραμματικά. Ασφαλιστικές δικλείδες για την υπερσυσώρευση πλούτου δεν υπήρξαν ούτε και πρόκειται να υπάρξουν στον καπιταλισμό ειδικά αυτής της εποχής. Η δημοκρατία της Αθήνας δεν έχει καμμία σχέση με την αστική "δημοκρατία". Οι αναλύσεις για τετοιου είδους θέματα απαιτούν χώρο και χρόνο. Άλλωστε είναι το αντικείμενο μου

DESMOND

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2017
Like
142
Πόντοι
1
Επιγραμματικά. Ασφαλιστικές δικλείδες για την υπερσυσώρευση πλούτου δεν υπήρξαν ούτε και πρόκειται να υπάρξουν στον καπιταλισμό ειδικά αυτής της εποχής. Η δημοκρατία της Αθήνας δεν έχει καμμία σχέση με την αστική "δημοκρατία". Οι αναλύσεις για τετοιου είδους θέματα απαιτούν χώρο και χρόνο. Άλλωστε είναι το αντικείμενο μου

Off topic.

Ήθελα όμως τα φώτα σου εδώ:

Giorgos_80

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2019
Like
72
Πόντοι
0
καλησπερα απο μενα,εκανα μια βουτια γλυφαδα,και πηγα με το αμαξι μια βολτα στην πιατσα

αυτα απο μενα

ιωαννινων 5 Ιρις με φουλ,και ζαννα, η ιρις ηταν για μονο πρωι αλλα τελικα εκατσε και απογευμα

ιωαννινω 3 ελενη μεχρι στης 10 με φουλ χωρις κωλο,και ερικα μεχρι το πρωι με φουλ και κωλο μεσα

Πηγα ποιο κεντρο ,αγιου πετρου 7 τατιανα μεχρι στης 12 τα μεσανυχτα

και μια βολτα απο διδυμου

7 Α Αλίνα  με απλο
7 Β Χριστίνα    με απλο
8 Α Νικόλ  απλο και 69

απο εδω και κατω ολες ελευθερο στοματικο

18 Β Ντιάνα
18 Α Σόνια
20 Αμίρα
22 Αγγέλα
22 ορ. Κλειστό
27 Ελένη Βερόνικα Αλέξια Μαρία ολες με ελευθερο στοματικο

Αυτα μαγκες μου,δεν αντεξα αλλο ημουν απο το πρωι παραλια

πηγαινοερχομαι επαρχια γιατι ειμαι απο χαλκιδα κιολας,Πραγματικα η αθηνα το καλοκαιρι ειναι μια κολαση και μιση ,ζεστη,αστεγοι,βρωμια,πρεζονια,ταλαιπωρια στε μεσα μεταφορας οποτε δεν εχω το αμαξι τυγχαινει να ειναι φισκα τα παντα κλπ κλπ,απορω πως αντεχετε

Μεχρι να παω χαλκιδα ξανα για λιγες μερες θα προσπαθω να σας ενημερωνω,και οσους υποψιαστουν οτι μπορει να ειμαι πλαστο προφιλ παλιου μελους,κακο του κεφαλιου τους  :),απλα παντα παρακολουθουσα ενημερωσεις και επειδη εχουν σταματησει η περισσοτεροι μπηκα λιγο μπας και βοηθησω,ευχαριστω γιωργος..

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.249
Πόντοι
7.865
καλησπερα απο μενα,εκανα μια βουτια γλυφαδα,και πηγα με το αμαξι μια βολτα στην πιατσα

αυτα απο μενα

ιωαννινων 5 Ιρις με φουλ,και ζαννα, η ιρις ηταν για μονο πρωι αλλα τελικα εκατσε και απογευμα

ιωαννινω 3 ελενη μεχρι στης 10 με φουλ χωρις κωλο,και ερικα μεχρι το πρωι με φουλ και κωλο μεσα
Όταν λες φουλ η΄Ίριδα,εννοούμε και κώλο;;;
Επίσης όταν λέμε Έρικα μιλάμε για την ίδια που δούλευε στο 5 πριν κανα χρόνο;
Ευχαριστώ πολύ μύστες!

TRR

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2005
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
0
Καλημέρα μια ερώτηση η Ζανα τι λέει?δεν βρίσκω κριτικές? ευχαριστω

Hatsumi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
17
Like
2.015
Πόντοι
496
Μόλις τώρα γαμησα την Μελίσα στο Κολωνού 27Α και μέχρι να στείλω την εμπειρία μου, σίγουρα θα έχει ξεπεταξει άλλους 5 συναγωνιστές για πλάκα. Εντάξει όταν βλέπεις τέτοιο μουναρο την ξεπέτα την έχεις στο τσεπάκι από τα αποδυτήρια και δεν χρειάζεται να είσαι μύστης για να το καταλάβεις.
Η κοπέλα είναι λατινα με πλούσιες καμπύλες και μακρύ μαύρο μαλλί. Βυζάρες τουλάχιστον 4άρες και σφιχτές, αλλά δεν αφήνει να κάνεις πολλά πολλά. Κωλάρα αφράτη και ωραία για πισωκολλητα. Είναι για γρήγορους χύστες η φάση και για αυτούς που θέλουν απλά να γαμήσουν τούμπανο μουνί...

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.372
Πόντοι
5.435
Όταν λες φουλ η΄Ίριδα,εννοούμε και κώλο;;;
Επίσης όταν λέμε Έρικα μιλάμε για την ίδια που δούλευε στο 5 πριν κανα χρόνο;
Ευχαριστώ πολύ μύστες!
η Ίρις δεν έκανε ποτέ κώλο, τουλάχιστον πριν ένα χρόνο περίπου που είχα πάει. Τώρα δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι. Πάντως είναι η ίδια που δούλευε και πιο παλιά εκεί.

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

aoratos33_2

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
317
Πόντοι
21
Μόλις τώρα γαμησα την Μελίσα στο Κολωνού 27Α και μέχρι να στείλω την εμπειρία μου, σίγουρα θα έχει ξεπεταξει άλλους 5 συναγωνιστές για πλάκα. Εντάξει όταν βλέπεις τέτοιο μουναρο την ξεπέτα την έχεις στο τσεπάκι από τα αποδυτήρια και δεν χρειάζεται να είσαι μύστης για να το καταλάβεις.
Η κοπέλα είναι λατινα με πλούσιες καμπύλες και μακρύ μαύρο μαλλί. Βυζάρες τουλάχιστον 4άρες και σφιχτές, αλλά δεν αφήνει να κάνεις πολλά πολλά. Κωλάρα αφράτη και ωραία για πισωκολλητα. Είναι για γρήγορους χύστες η φάση και για αυτούς που θέλουν απλά να γαμήσουν τούμπανο μουνί...

τωρα πρωι ολα αυτα?μηπως ξερεις για μια καταλινα;;

aoratos33_2

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
317
Πόντοι
21
1η βαρδια;η συνεχιζε απο βραδυ σε καμια 3η ξερω γω...;λεω να πεταχτω...θενκς!

Hatsumi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
17
Like
2.015
Πόντοι
496
Φουλ καυλωμένος χωρίς να έχει ησυχάσει ο πούτσος μου, πήγα και γάμησα μετά την Μελισα στο Κολωνού 48 μια καινούρια γλυκιά μουνάρα την Ντάσα. Η κοπέλα έχει σκούρο δέρμα, βυζάρες καλές με τεράστιες ρόγες που της γλύφεις άνετα, κωλάρα και ελαφρά Ασιατικά χαρακτηριστικά. Μου έκανε ακάποτη πίπα, 69 και μερικά φιλιά στο στόμα. Πραγματικά στα τέσσερα η αίσθηση είναι απίθανη γιατί έχει ιδανική κωλάρα...Πολύ καλή περίπτωση εξωτικης ομορφιάς...

Hatsumi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
17
Like
2.015
Πόντοι
496
1η βαρδια;η συνεχιζε απο βραδυ σε καμια 3η ξερω γω...;λεω να πεταχτω...θενκς!
Δεν νομίζω να δούλευε 3η βάρδια γιατί το μπουρδελάκι ήταν κλειστό μέχρι τις 8 και μετά άνοιξε...

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
16
Like
2.199
Πόντοι
2.477
Φουλ καυλωμένος χωρίς να έχει ησυχάσει ο πούτσος μου, πήγα και γάμησα μετά την Μελισα στο Κολωνού 48 μια καινούρια γλυκιά μουνάρα την Ντάσα. Η κοπέλα έχει σκούρο δέρμα, βυζάρες καλές με τεράστιες ρόγες που της γλύφεις άνετα, κωλάρα και ελαφρά Ασιατικά χαρακτηριστικά. Μου έκανε ακάποτη πίπα, 69 και μερικά φιλιά στο στόμα. Πραγματικά στα τέσσερα η αίσθηση είναι απίθανη γιατί έχει ιδανική κωλάρα...Πολύ καλή περίπτωση εξωτικης ομορφιάς...

Τυπε με επεισες με την ενημερωση σου και πεταχτηκα να την δοκιμασω!
Οπως ακριβως τα περιγραφεις ειναι απο ομορφια και χαρακτηριστικα,απο ρωγαρες και κολαρα!!!
ΑΛΛΑ στο σαλοναρισμα φανηκε κουρασμενη,ισως και μουτρωμενη...μεσα στο δωματιο βεβαια χαμογελαστη αλλα οχι τοσο διαχυτικη...θα αφησω και κριτικη με περισσοτερες πληροφοριες.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom