Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 296 άτομα (28 μέλη και 268 επισκέπτες)

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
7.634
Πόντοι
1.056
ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΙΔΕΣ Κ ΜΗ :hi:

Ο Ζακ Υβ Κουστω συμφωνα με την ταπεινοτητα μου ηταν μια απο τις σπουδαιοτερες προσωπικοτητες του αιωνα που μας περασε,δυστυχως 3 ετη πριν την δυση του 20ου,συγχωρεθηκε απο βαθια γηρατεια.
Ποτε δεν θα ξεχασω τα ντοκιμαντερ του στο NEW CHANNEL.
Πιστευω πως με αφορμη αυτο το post αξιζει καποιος να αναζητησει πληροφοριες για την ζωη κ το εργο του :birdman:
Το 1ο του σκαφος ηταν το Καλυψω ενω το 2ο,ενα καταμαρ,το Καταλινα...
...αλλα σε αυτο το ονομα θα αναφερθω σε λιγο.

Οι ψυχρες μαζες αερα στα δυτικα προαστια των Αθηνων φανταζαν καλος οιωνος για να μπουρδελιασει καποιος... :headbaning2:
Λιγο πριν τις 7
Ρεμ21κατω Μαργκω,την παρουσιασε ενας μπογος  :tickedoff: :crazy: :uglystupid:
Ρεμ21ανω Aλικη,παραλληλα η κυρια 2τσα με ενημερωσε οτι πριν μερικες ωρες ειχε δει μια μαυρη λεπτη κοπελα με μακρια κοτσιδακια να φευγει απο τον κατω οικο :afro:
ΜΕΤΡΟ ΖΕΣΤΗ :tickedoff: ΜΕΤΑΞΙ :dancing:
Πηγα καρφι στο Κολ27Α :walkingpenis:αφου ειχα διαβασει τις κριτικες κ τα posts του dimxxx :worship: :worship: :worship:
:wanker: :wanker: :wanker:
KAI TA 2 LATIN ΜΩΡΑ ΚΑΤΑΛΙΝΑ ΚΑΙ ΠΑΜΕΛΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΣΠΙΤΑΡΟΝΑ
:erection: :erection: :erection:
Επελεξα το ινδιανακι Καταλινα,οχι το καταμαραν,το οποιο ξεμουνιασα/ξεζουμιασα στο 3 δωματιο,αυτο με την απλωστρα :smiley6600: :headbaning2:
Ειναι γλυκουλι,ειναι ιδιαιτερο,ειναι πετιτ :babycry:κ χυνει διαφανη κολλωδη υγρα απο το πολυ ωραιο σε αισθηση στενο μουνακι :headbaning1: :kneel:
ΑΛΛΑ ΦΑΚΕΛ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ :birdman: :birdman: :birdman: :woldman: :woldman: :woldman:
Δεν ειναι τοσο κοινωνικη οσο το Φακελ,τουλαχιστον μαζι μου ενω καποιες φορες τσιριζει κ χασκογελα επισης δεν συμμετεχει στο sex παρα το γεγονος οτι το μουνακι της εχυνε απο τις πρωτες πουτσιες
Η 2τσα, η οποια απερριψε γουονα μπι μαυρο ραπερ,με ενημερωσε οτι καθε απογευμα τα κοριτσια δουλευουν στην μαγαζαρα,αρα κατι μου λεει οτι το Σαββατο παλι μεταξι θα μαι :uzi:

Ελπιζω να βοηθησα.

ΥΓ.Εχω πλεροφορια απο 2τσα στο Ρεμ21κατω,οχι τον μπογο τον σημερινο,οτι το Φακελ δουλευει στο Κερ13,ισχυει;;;  :think: :helpsos:

:hi: :hi: :hi:

Επισκέπτης
Η Ρακελ πρεπει να παει σε στουντιο. Δεν ειναι για βρωμοσπιτα το πιπινι.

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.802
Πόντοι
736
Δοκιμάστηκε πριν από λίγο η Βαλερία που έγραψε ο Σμύρνης στο Φώκαιας 27α,απο ομορφιά λίγο πάνω από τον μέσο όρο αλλά μέσα στο δωμάτιο φωτιά, όπως ακριβώς τα έγραψε ο συνάδελφος.
Η κοπέλα δεν βιάζετε και προσπαθεί να ικανοποιήσει τον πελάτη, μια χαρά.

jumaru1982

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2017
Like
8
Πόντοι
0

παραθετω εδω το παραπανω link στο οποιο επεσα κατα λαθος και με ενοχλησε.... τα σχολια σας

Όντως καλά τα λες, αλλα πάντως με έκανε να γελάσω η τελευταία παράγραφως που λέει Τώρα έρχονται, ρίχνουν μια ματιά και λένε: επιστρέφω.

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.372
Πόντοι
5.435
Καινούρια κοπέλα στο Αγίου Πέτρου 7. Τατιάνα. Πιπίνι γύρω στα 20, αδύνατη μοντελε με μικρό στήθος και κωλαράκι στρογγυλό ποίημα. Καστανοξανθα μακριά μαλλιά και σχετικά όμορφο πρόσωπο που υποπτεύομαι ότι φοράει σιδεράκια. Σίγουρα είναι καινούρια στη δουλειά γιατί στο σαλόνι την οδηγούσε η υπηρεσία πως να περπατήσει.

Βοργιας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2015
Κριτικές
4
Like
1.898
Πόντοι
206
Φορανε σιδερακια οκ. Ποιος ορθοδοντικος τις παρακολουθει ολες αυτες εδω με τα σιδερακια που ουτε καλησπερα δε ξερουν να πουν;

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
35
Like
4.956
Πόντοι
7.195
Φωκαίας 27α
σε πρώτη βάρδια δοκίμασα την Βαλέρια
…το τελείωμα αφου αφαίρεσα το προφυλακτικό στα μουνόχειλα της .

αυτή η πρακτική είναι επικίνδυνη.
Απαράδεκτος.

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.684
Πόντοι
266
Καινούρια κοπέλα στο Αγίου Πέτρου 7. Τατιάνα. Πιπίνι γύρω στα 20, αδύνατη μοντελε με μικρό στήθος και κωλαράκι στρογγυλό ποίημα. Καστανοξανθα μακριά μαλλιά και σχετικά όμορφο πρόσωπο που υποπτεύομαι ότι φοράει σιδεράκια. Σίγουρα είναι καινούρια στη δουλειά γιατί στο σαλόνι την οδηγούσε η υπηρεσία πως να περπατήσει.
Τώρα θα ξεσκίσουν όλοι που άκουσαν καινούρια!!!!

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.372
Πόντοι
5.435
Επιστροφή στο Αγίου Πέτρου 7. Πήρα για αρχή την Πατρίτσια και ενώ είχαμε αρχίσει το χαμούρεμα της είπα να φέρει και την Τατιάνα μέσα. Γούσταρα το σκηνικό να ανοίξει η πόρτα και να μπει η δεύτερη κοπέλα μέσα. Έτσι και έγινε. Δοκιμάστηκε σε παρτούζα η καινούρια κοπέλα. Εντάξει το κορίτσι είναι ακόμα άβγαλτο. Ξέρει μόνο τα βασικά. Πίπα μέτρια και με πολύ χέρι, μεταξύ τους παιχνίδι πολύ λίγο, στήνεται όμως καλά και στο ζόρισμα δεν μασάει.
Σαφέστατα και θέλει σε αρκετά πράγματα βελτίωση, όμως όπως την έκοψα, έχει την διάθεση να μάθει αν και εφόσον μείνει. Για την Πατρίτσια δεν έχω να προσθέσω κάτι. Τα κλασσικά. Πολύ καλή στο πρόγραμμα της.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.569
Πόντοι
3.936

mexico1

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2014
Κριτικές
1
Like
830
Πόντοι
81

Ρε παιδιά θέλω τα φωτα σας.
Πως εξηγείτε πως κάποιες τανεσπού σε σπιτάκια της Αθήνας που μου έκαναν ελεύθερο στοματικό ξαφνικά μια μέρα το έκοψαν μαχαίρι, κ μου λένε "δεν κάνω πλεον" ή "μην το κάνεις είναι επικίνδυνο", ¨κακώς σου έκανα" και λοιπά.. ενώ ξέρω ότι σε άλλους κάνουν.
Πιστεύω ότι όντως μπορεί να το κάνουν για να με προφυλάξουν, γιατί είμαι κ μικρός , κ όχι για να προφυλαχθούν οι ίδιες αφού είμαι πεντακάθαρος πάντα.
Άρα κάτι γίνεται, δεν εξηγείτε αλλιώς  :think:

giwrgos@

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Like
42
Πόντοι
1
Καλησπερα σημερα θελω να ρισκαρω φουλ...παιζει κανα γκρανυ τωρα;

PipisBR

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2017
Like
36
Πόντοι
0
Καλημέρα παιδιά!

Η Τζώρτζια από Διδύμου 7Β δουλεύει πια ή τα παράτησε;

takis0350

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
0
παιδια κανενα μπουρδελο που εχει δυδιμο για παρτουζα εχετε να μου προτεινεται?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom