Παιδιά και φίλοι καλημέρα από Μαρούσι.. Έφαγα φόλα ολικής Φώκαιας 7 υπογα, δεξί χέρι γιατι το άλλο στο βάθος ήταν κλειστό, πήγα για την εμιλυ η οποία για όσους την ψάχνουν είναι στην πατρίδα της μέχρι τέλη Ιούνιο, παρουσιάστηκε ρε Παιδια μια κοπέλα η Οποία είναι πάντα ντουέτο με την εμιλυ ειρήνη νομίζω αυτή που δίνει κωλο μωρέ, συμπαθητικό πρόσωπο ωραίο σωμα, ανακοίνωσε η γριά λεσβια τσατσά ότι κάνει ακα στοματικό κ κωλο.. Επειδή η εμιλυ δεν ήταν μπήκα σε αυτήν.. Μπήκε μετά από 5 λεπτά με της κρέμες και τα υγρά μαντηλάκια, μιλήσαμε λίγο, εντομεταξυ 40 ετών έφτασα έχω πάρει κάνα 3-4 κιλά και μου λέει κάνε ποιο εκεί γιατί είσαι χοντρός, ένδειξη αγένειας ποτέ δεν προσβάλεις πελάτη εμφανισιακά, λίγο μπυροκοιλια από της μπύρες, σιγά που σε χαλασαμε, δεύτερο την ρώτησα από που είναι λέει Ελληνίδα, παιδιά τα χαρακτηριστικα προσώπου, η προφορά κλπ δείχνουν Αλβανίδα, δεν γίνεται Ελληνίδα με σπαστη προφορά. Τεσπα πάει να βάλει καποτα, της λέω δεν κάνεις ακα? Όχι λέει, μα καλά της λέω η τσατσά είπε ότι κάνεις, εντάξει μου λέει αλλά μην χυσεις, χάλια πιπα , πολύ δόντι, το μισό κεφαλάκι έβαζε και έβγαζε, κωλο θα κάνουμε της λέω? Δεν μπορώ λέει την έχεις χοντρή, Μα καλά της λέω εδώ αλλά λέτε έξω και άλλα κάνετε μέσα? Γιατί οτι είπες έξω μέσα το αποφεύγεις της είπα, η εμιλυ δεν κάνει τέτοια.. Ψιλό στράβωσε λίγο όταν της είπα για εμιλυ αλλά δεν με ενδιαφέρει, ούτε την γαμησα, ούτε εχυσα, ούτε τίποτα, πεταμένο 20 ευρώ, μια κουτόπονηρη Αλβανίδα, δεν μπορούσα να ζητήσω λεφτά πίσω γτ ηδη είχαμε κάνει μερικά πράγματα και ήμουν 10 λεπτά μέσα... Μακριά από την παλιό φόλα, σε αυτά τα 2 μόνο η εμιλυ αξίζει από όλες της βάρδιες κ των 2,αλλα σαν πελάτες αρκετοί θέλετε καινούργιες... Φτάσαμε 40 χρόνων για να μας κοροϊδεύει η κάθε 24 Χρόνη Βαλκάνια πορνη...δυστηχως η κρίση έχει ρηξει την ποιότητα σε όλους τους τομείς, καλή συνέχεια Κώστας