Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 112 άτομα (10 μέλη και 102 επισκέπτες)

visitarxos

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2015
Like
402
Πόντοι
21
Για Μπιουτι όχι την χοντρή την άλλη κοπέλα ξέρεις κάνεις τι ώρες δουλεύει?

Βοργιας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2015
Κριτικές
4
Like
1.898
Πόντοι
206
Παιδια εκανα μια μινι τσαρκα σημερα στην πρωινη. Αφου γαμησα ενα γνωστο μιλφ, πηγα στα Αγκυρας 12 και 9 για να δω καποιες κοπελες.

Στο 12 ηταν η Σουζη και η Ολγα (μαλλον). Η ολγα ηταν ενα ζουμπουρλουδικο πιπινι που ισως αμα δεν ειχα κολλημα με τα μιλφ να την δοκιμαζα. Η Σουζη λογω οτι ειναι λεπτη φαινεται ψηλη. Τα χαρακτηριστικα του προσωπου της σε συνδιασμο με αγορε μαλλι την κανει να μοιαζει με τον Τζοφρι Μπαραθιον απο το Game of Thrones. Στην καλυτερη θα της ζητουσα να δουμε καμια ταινια μαζι αλλα να την γαμησω μαλλον οχι.

Εκει που ραγισε η καρδια μου και ενιωσα ασχημα ηταν στο 9. Πηγα, ωραιο μαγαζι προσεγμενο. Η υπηρεσια μου δειχνει την Συλβια. Ειναι ωραιο κοριτσακι οπως την εχει περιγραψει καποιος, με σλαβικα χαρακτηριστικα. Δεν ξερω βεβαια αν ειναι καλη μεσα γιατι εχω καποιους δισταγμους οταν προκειται για πιτσιρικα. Λοιπον την βλεπω, ωραιο μπουστο, λεπτη, σωμα μοντελε, ανεβασμενη στα ψηλα πεδιλα της μια χαρα κοριτσι, μια κουκλα. Αφου την ειδα, αποφασισα να μην ριξω ενα επιπλεον 20ρι, αλλα να την εχω στα υποψιν ρε παιδια μου αμα θελω πιτσιρικα. Ειναι σημαντικο για εμενα αυτο. Με ρωτησε η υπηρεσια αν θελω να περασω, και απαντησα οχι, χαιρετησα ευγενικα και εφυγα. Κλεινοντας την πορτα ακουστηκε η πιτσιρικα απο μεσα. Αντι να με βρισει, με τονο ψιλοαπελπισιας ρωτησε την υπηρεσια "Μα γιατι δεν θελει;".

Ενιωσα λιγο ασχημα να πω την αληθεια. Δεν ξερω αμα πηγαινει κοσμος για την κοπελα παντως στην ξερη και ερημη Αγκυρας χαραμιζεται μαλλον. Δεν ξερω αν ειναι καλη μεσα κιολας. Σε κεντρικο μαγαζακι ομως πιστευω θα την εβλεπε πολυς κοσμος και θα γεμιζε 20ρια.

Γενικα πως την κοβετε την κοπελα ρε τυποι που εχετε περασει απο εκει;

Tsarkas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
27
Like
498
Πόντοι
291
τυποι, η καλοκαρδιτσα κουκλιτσα Μαργκο που δουλευε βεργασ 6 στην 3η βάρδια, αληθευει οτι επανεμφανιστηκε στο ρεμουνδου 21??

Τι ωραία... Η τσατσά στο Βέργας έλεγε ότι λείπει στην πατρίδα της μέχρι τέλη Ιούνη... Τί ώρες/μέρες βρίσκουμε τη Μαργκό στο Ρεμούνδου 21;;;;

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Τι ωραία... Η τσατσά στο Βέργας έλεγε ότι λείπει στην πατρίδα της μέχρι τέλη Ιούνη... Τί ώρες/μέρες βρίσκουμε τη Μαργκό στο Ρεμούνδου 21;;;;
τι μαλακισμενη,δεν της φαινοτανε,ας ειν καλα ο τυπος banksy,μάλλον δεύτερη

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Οι Αλβανοί διαχειριστές των μπουρδέλων, με την άδεια βεβαίως των Γερμανών αφεντικών τους, επιτρέπουν στους αλλοδαπούς να γαμάνε με 15 ευρώ ενώ το απαγορεύουν για τους Έλληνες!

Όσοι ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ ή Ν.Δ να περιμένουν ακόμα χειρότερες μέρες από τις κυβερνήσεις τους! Θα κάνουν και πάλι ό,τι τους διατάζει η Μέρκελ!
Εμένα πάντως που είμαι Έλληνας ΔΥΟ συνεχόμενες φορές στο ίδιο οίκημα δέχτηκαν να περάσω με 17 ευρώ, γιατί δε μου έφταναν για να συμπληρώσω 20ρικο. Είπαμε ότι θα τα δώσω την επόμενη φορά και δεν τους τα έδωσα ποτέ. :grin: Μάλλον δεν είναι θέμα εθνικότητας, αλλά απελπισίας των οίκων με αναδουλειά. Δοκιμάστε το και ίσως πιάσει.

visitarxos

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2015
Like
402
Πόντοι
21
Σμύρνη εσύ που είσαι αρχηγός στην ενημέρωση και σε διαβάζω πάντα πριν κάνω ταρκα μήπως ξέρεις ποια βάρδια δουλεύει η μπιουτι αυτή με το καλό σώμα όχι η χοντρή βράδυ μόνο? Η πάει και απόγευμα?

Επισκέπτης
Εμένα πάντως που είμαι Έλληνας ΔΥΟ συνεχόμενες φορές στο ίδιο οίκημα δέχτηκαν να περάσω με 17 ευρώ, γιατί δε μου έφταναν για να συμπληρώσω 20ρικο. Είπαμε ότι θα τα δώσω την επόμενη φορά και δεν τους τα έδωσα ποτέ. :grin: Μάλλον δεν είναι θέμα εθνικότητας, αλλά απελπισίας των οίκων με αναδουλειά. Δοκιμάστε το και ίσως πιάσει.
Κατσε ρε φιλε, οι Πακι που αυτες τις μερες περναν με τιμες μεταξουργειου εκαναν ολοκληρο συστημα για να τους κανουν εκπτωση; Γιατι εγω εχω δει απλα να ρωτανε ποσο;

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.421
Πόντοι
46.232
Σμύρνη εσύ που είσαι αρχηγός στην ενημέρωση και σε διαβάζω πάντα πριν κάνω ταρκα μήπως ξέρεις ποια βάρδια δουλεύει η μπιουτι αυτή με το καλό σώμα όχι η χοντρή βράδυ μόνο? Η πάει και απόγευμα?
εγω μόνο βράδυ την εχω πετύχει

Επισκέπτης
Ναι και το ξέρουμε εδώ και χρόνια,αλλά δεν γίνεται ότι πρέπει να γίνει,δηλαδή αποχή κανονική και όχι σαν τους μαλάκες τους συνδικάλες που κάνουν μια μέρα λες και χέστηκε η φοράδα στο αλώνι.Όσο υπάρχουν πίρφοροι και Beta που ανέχονται όλη αυτή την υποτίμηση,δεν γίνεται τίποτε.Θεωρώ προσβολή να υποτιμάνε την νοημοσύνη μου και να μην σέβονται ούτε τον κόπο μου,ούτε την ηρεμία μου οι διάφοροι αγαπητικοί και διαχειριστές μπουρδέλω και ταυτόχρονα να δίνουν ίδιες και καλύτερες υπηρεσίες σε βρωμύλους λαθραίους.Ας σταματήσει ο Έλληνας, που είναι ήρεμος και καθαρός κατα πλειοψηφία, να τους τα ρίχνει και ας μείνουν με αυτούς που επέλεξαν να έχουν πελάτες.Όταν θα βλέπουν να γίνεται Μεταξουργείο και η Φυλής και να τους σαπίζουν στο ξύλο τις πουτάνες και να τους ρημάξουν τα μπουρδέλα,τότε τα λέμε.Δεν θα μας πιάνουν καρόιδο οι Αλβαναραίοι με τις σκατοτσατσάδες και τις ψόφιες πουτάνες που έχουν.Έχουμε το χρήμα εμείς και εμείς μπορούμε να κατευθύνουμε το που θα πάει όλη η φάση.Όμως θέλει αποφασιστικότητα και πυγμή και όχι πιρφορισμό και να σε βαράει η μαλακία με το σφυρί του Θωρ,αγαπητοί συναγωνιστές.Μαύρο σε όλους τους και η αλλαγή θα έρθει (όχι του Κούλη,αλλά καλή σαν του Αντρέα το '81).

Η φυλης στην πραγματικοτητα ειναι, οπως εχει εξηγησει ο Δασκαλος πικερ, μια απατη εις βαρος οσων Ελληνων σιχαινονται τους εγχρωμους. Σου λενε οτι δηθεν δεν περνανε στο δωματιο εγχρωμοι, και ζητανε τα διπλασια λεφτα. Προχτες που ειδα τον τον Πακι να βγαινει απο το δωματιο, χωρις να σχολιασω τιποτα, η κοπελα μου ειπε: Τι να εκανα; Θα παω για ντους. Παω για ντους και σε περιμενω.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Κατσε ρε φιλε, οι Πακι που αυτες τις μερες περναν με τιμες μεταξουργειου εκαναν ολοκληρο συστημα για να τους κανουν εκπτωση; Γιατι εγω εχω δει απλα να ρωτανε ποσο;
Δηλαδή έχεις ακούσει να ρωτάνε την τσατσά πόσο και αυτή χωρίς παζάρια να τους λέει αμέσως 15;

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.421
Πόντοι
46.232
Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 νέο (κουρτίνα)

Σε  πρώτη βάρδια δοκίμασα την Οξάνα  ,καστανόξανθη κοπέλα λεπτή με 1.5αρί βυζί . Δούλευε μαζί με το στανταράκι μου την Μαρία που βρισκόταν σε δωμάτιο (ως συνήθως) και έτσι βρήκα την ευκαιρία να την δοκιμάσω . Παρουσιάστηκε ως Ρωσίδα , είπε ότι είναι 26 αγγλικών (συνεννόηση στα αγγλικά  , ελληνικά δεν μιλάει καθόλου) αλλά εγώ δεν την έκανα με τίποτα κάτω από 33-34 εκτός αν είναι τόσο πολύ ταλαιπωρημένη… Στο δωμάτιο πολύ “σφιγμένη”   … έκανε μπάμ ότι δεν έχει εμπειρία από το χωρό… Κάποια φιλιά στο στήθος και χάιδεμα του πέους τα λιγοστά προκαταρκτικά , ερώτηση για προφυλακτικό για την πίπα , καθάρισμα σχολαστικό με μωρομάντιλο , πίπα αρχικά άγαρμπη αλλά στην συνέχεια αρκετά καλή . Πέρασμα προφυλακτικού , δυο αλλαγές στάσεων και τελείωμα στο μικρό στήθος της .  Μου έβγαλε η ίδια  το προφυλακτικό και με σκούπισε με μωρομάντιλο . Φιλί στο μάγουλο και ευχαριστίες … Στο δωμάτιο έκατσα γεμάτο δεκάλεπτο χωρίς ενόχληση , γενικά μία μέτρια κατάθεση περισσότερο λόγω του ότι η κοπέλα ήταν πάρα πολύ σφιγμένη και ήταν καινούργια στη δουλεία .

φώτος απο το δωμάτιο

28.jpg
28-1.jpg

28-1.jpg
28-3.jpg

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.421
Πόντοι
46.232
Διδύμου 22 όροφος  

σε  δεύτερη βάρδια πήρα παρτούζα την Μαριάννα με την Αλεξάνδρα (Ανκα)  . Είχα καιρό να πάρω κοπέλες σε παρτούζα μετά από “θεϊκές” στο Διδυμου 27 (Αλιόνα –Μαρία , Αλιόνα – Ολγα , Βικτόρια –Μαρια) και είπα να δοκιμάσω μαζί δύο κοπέλες που τις  έχω πάρει και μόνες του , την μεν Μαριάννα μία φορά την δε Αλεξάνδρα (Ανκα) πάρα πολλές φορές αφού είναι από τα στανταράκια μου τα τελευταία 3 χρόνια .   Από την παρτούζα το συμπέρασμα που βγήκε ήταν ότι αυτά  που είχα ζήσει στις μεμονωμένες  μου συνευρέσεις  μου με τα κορίτσια ήρθαν και έδεσαν/συμπλήρωσαν τα χαρακτηριστικά τους και είχαμε μία τέλεια συνουσία . Να σημειώσω αρχικά ότι τα κορίτσια μεταξύ τους δεν κάνουν κάτι . Αρχικά πίπα μου πήρε η Μαριάννα όπου είναι και το δυνατό της σημείο (συν ότι έχει στενό μουνάκι) υγρή πίπα με φτυσίματα (μετά από προτροπή μου) με αυξομειώσεις ρυθμού και γλείψιμο αρχιδιών ενώ η Αλεξάνδρα μου πρόσφερε τις βυζάρες της ανταλλάσσαμε γλωσσόφιλα ενώ στην συνέχεις της είπα να γυρίσει και έγλυψα το μουνάκι της    , αλλαγή ρόλων μετά με την Αλεξάνδρα να μου παίρνει πίπα και να ανταλλάσσουμε γλωσσόφιλα με την Μαριάννα . Πέρασμα προφυλακτικού και πρώτα επέλεξα να γαμίσω την Μαριάννα , σε ιεραποστολική στάση έμπαινα βαθιά στο στενό μουνάκι της , μετά από κάποια ώρα αλλάξαμε προφυλακτικό αυτή την φορά για να πάρω από κώλο την Αλεξάνδρα , την έστησα στα τέσσερα ενώ η Μαριάννα (που δεν φημίζεται για τις πρωτοβουλίες/συμμετοχή της αλλά βέβαια είναι σούπερ στο να ακολουθεί οδηγίες) με πλησίασε και άρχισε να με φιλάει ενώ ταυτόχρονα άνοιξε τα κωλομάγουλα της Αλεξάνδρας για να την γαμάω πιο βαθιά . Αφαίρεση του προφυλακτικού και το τελείωμα έγινε στο πρόσωπο της Μαριάννας και στις βυζάρες της Αλεξάνδρας ενώ ολοκληρώθηκε με στράγγισμα από το στοματάκι της Μαριάννας . Άξιζε η επιλογή παρτούζας , καμία απολυτός βιασύνη(κοντά στα 25 λεπτά στο δωμάτιο) σε ένα πάρα πολύ καλό χώρο .

φώτος απο το δωμάτιο

22.jpg
22-1.jpg

22-2.jpg
22-3.jpg

22-4.jpg
22-5.jpg

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.421
Πόντοι
46.232
Ιωαννίνων 3 κάτω    

Σε  πρώτη βάρδια δοκίμασα την μίλφ Μόνικα , ξανθιά κοντή σώμα με αρκετά πιασίματα και 2.5άρι βυζί με μεγάλη ρόγα , δούλευε μαζί με την Αναστασία την μελαχρινή μίλφ με την τεράστια κωλάρα που όποτε περνάω σε τσάρκα μου από τον οίκο και δουλεύει την πετυχαίνω στο δωμάτιο  για να αποδειχτεί αυτό που λέω ότι όλες έχουν το κοινό τους … Αφού έκανα φρεσκάρισμα στη ντουζιέρα περίμενα την Μόνικα , ήρθε στο δωμάτιο , έκανα “επίθεση” στα βυζιά της αλλά γενικά σε γειώνει … μου είπε ότι είναι καλύτερα να ξαπλώσω , φιλιά δεν δίνει ενώ τα τυποποιημένα προκαταρκτικά της είναι τρίψιμο και γλείψιμο ρόγας … Ερώτηση για το πώς θέλω την πίπα με ή άνευ και σχολαστικό καθάρισμα  με μωρομάντιλο σε σημείο να σε πονάει… Πίπα πάρα μα πάρα πολύ καλή (το μόνο καλό στην συνεύρεση μας) με φτυσίματα βαθιά γλειψίματα σαν παγωτό κλπ  , πέρασμα προφυλακτικού και της λέω να ανέβει από πάνω , δεν της άρεσε η  ιδέα και φάνηκε στην συμμετοχή της όσο βρισκόταν από πάνω μου που είχε σαν απόρροια να μην μπορώ να γαμίσω , της είπα να στηθεί στα τέσσερα εκεί ακόμα χειρότερα τα πράγματα αφού στηνόταν μόνο με κλειστά πόδια και πολύ χαμηλά την μέση και δεν μπορούσα να γαμίσω σε σημείο που ξεκάυλωσα… της είπα να μου πάρει πίπα να τελειώσω για να φύγω άχηστος  αλλά είπε ότι δεν κάνει τελειωτικό στο στόμα και είπε στα βυζιά , πήγα να ανέβω από πάνω της αλλά μου είπε όχι έτσι ξάπλωσε , μου έβγάλε το προφυλακτικό και αφού μου τον ξαναπήρε πιπα και νόμιζα ότι θα χύσω στα βυζιά της την κρίσιμη στιγμή  μόλις έφυγαν τα πρώτα έστρεψε τον πούτσο μου προς το στομάχι μου και έγινα χάλια (καλά που υπάρχει ντουζιέρα που χρησιμοποίησα πάλι )βέβαια προσφέρθηκε να με καθαρίσει με μωρομάντιλα … Δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος πέρα από την πίπα αρχικά . Επίσης θέλω να επισημάνω από τότε που άλλαξε ο οίκος ιδιοκτησιακό καθεστώς και αλλάξαν κρεβάτια στα δωμάτια σε αυτό που πέρασα αυτή την φορά είναι απίστευτα χαμηλό ενώ το άλλο στο δίπλα δωμάτιο τρίζει απίστευτα….  

φώτος απο το δωμάτιο  

3.jpg
3-1.jpg

3-2.jpg
3-3.jpg

dimi7064i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2014
Κριτικές
14
Like
3.495
Πόντοι
731
Νεα σμυρνη εξαιρετικες περιγραφες ! μπραβο !

:respect:  :respect:  :respect:

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

Banksy

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2019
Κριτικές
3
Like
413
Πόντοι
21
Εκει που ραγισε η καρδια μου και ενιωσα ασχημα ηταν στο 9. Πηγα, ωραιο μαγαζι προσεγμενο. Η υπηρεσια μου δειχνει την Συλβια. Ειναι ωραιο κοριτσακι οπως την εχει περιγραψει καποιος, με σλαβικα χαρακτηριστικα. Δεν ξερω βεβαια αν ειναι καλη μεσα γιατι εχω καποιους δισταγμους οταν προκειται για πιτσιρικα. Λοιπον την βλεπω, ωραιο μπουστο, λεπτη, σωμα μοντελε, ανεβασμενη στα ψηλα πεδιλα της μια χαρα κοριτσι, μια κουκλα. Αφου την ειδα, αποφασισα να μην ριξω ενα επιπλεον 20ρι, αλλα να την εχω στα υποψιν ρε παιδια μου αμα θελω πιτσιρικα. Ειναι σημαντικο για εμενα αυτο. Με ρωτησε η υπηρεσια αν θελω να περασω, και απαντησα οχι, χαιρετησα ευγενικα και εφυγα. Κλεινοντας την πορτα ακουστηκε η πιτσιρικα απο μεσα. Αντι να με βρισει, με τονο ψιλοαπελπισιας ρωτησε την υπηρεσια "Μα γιατι δεν θελει;".

Ενιωσα λιγο ασχημα να πω την αληθεια. Δεν ξερω αμα πηγαινει κοσμος για την κοπελα παντως στην ξερη και ερημη Αγκυρας χαραμιζεται μαλλον. Δεν ξερω αν ειναι καλη μεσα κιολας. Σε κεντρικο μαγαζακι ομως πιστευω θα την εβλεπε πολυς κοσμος και θα γεμιζε 20ρια.

Γενικα πως την κοβετε την κοπελα ρε τυποι που εχετε περασει απο εκει;
"Respect is earned, not imposed".
Ας μάθει να μην είναι μια όμορφη φόλα (που είναι...) για να μην αναρωτιέται για τίποτα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom