Καλησπέρα μάγκες. Φυλής 40 αν δεν κανω λαθος, πουταναριο εν ονοματι Αλεξία απο Κοσοβο ειναι η μεγαλυτερη φολα που μπορειτε να συναντήσετε απο ολες τις αποψεις. Παρ'ολα αυτα την κοπελια θα σας την παρουσιασει η τσατσα σαν την απολυτη εμπειρια
. Εχει μετριο προσωπο και σωστοτατο κωλο αλλα αυτο που θα σας τραβιξει να την παρετε ειναι η τρελιτσα που θα σας πουλήσει στο σαλονι που σε προϊδεάζει οτι θα περασεις καλα μεσα γιατι φαινεται να εχει ορεξη. Η γκομενα ειναι η ΠΙΟ -επαναλαμβανω- η ΠΙΟ ξενερωτη και ψυχρη γκομενα που θα συναντήσετε στην ζωη σας. Παμε στις σοκαριστικες λεπτομεριες συνοπτικα.
1) Μπαινω δωματιο, μπαινει δωματιο. Προσπαθει να με καβλωσει βαροντας μου μαλακια στην ψυχρα χωρις κανενα προκαταρκτικο λεγοντας μου οτι θελει να γραψει βιβλιο για την ζωη της ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ.
2) Μηχανικη ατεχνη πιπα με λιγο δοντι. Της ΑΓΓΙΖΩ το μαλλι και το χερι για να γινει πιο ζεστη η ατμοσφαιρα και γυρναει με νευρα και μου λεει ''ΟΧΙ ΤΟ ΜΑΛΛΙ'' τσαμπουκαλεμενα.
3) Ανεβαινει πανω μου και γαμιεται με φουλ ανορθοδοξο τροπο κοιτοντας το βρωμομουνο της ολη την ωρα. Eye contact ουτε για αστειο ουτε στην πιπα.
4) Της λεω να γυρισει να την γαμησω οπως θελω γιατι ετσι δεν γινεται δουλεια. Συμφωνει. Παω να ανεβω απο πανω της, μου λεει οχι και μου δινει τα ποδια στους ομους. Της λεω τι ειναι αυτο δεν γουσταρω ετσι ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΞΙΝΙΣΜΕΝΗ ΕΡΙΣΤΙΚΗ ΚΩΛΟΦΑΤΣΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΝΤΙΚΡΙΣΕΙ ΠΟΤΕ και μου λεει ''ελα ελα παμε μην αργεις'' με την φατσα που ανεφερα πριν. Φανταστειτε.
5) Ειμαι 22 χρονων υγειεστατος με αρκετες εμπειριες με γκομενες εκτος μπουρδελων, ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΠΕΣΕ Η ΠΟΥΤΣΑ ΕΝΩ ΗΜΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΗΣ. Για να αντιληφθειτε ποσο κακη γκομενα ειναι και τι ξενερα προσφερει.
6) **Χρονος παραμονης στο δωματιο = 7-8 λεπτα.** Εχω ηδη νευριασει και ξενερωσει οποτε βγαινω απο μεσα της και της λεω δεν μπορουμε να συνεχισουμε ετσι. Η τυπισσα αρχιζει και ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ ''ΠΩ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ'' και ερχεται η τσατσα να δει αν ολα ειναι καλα. Βγαινει εξω, εγω ηδη αρχισα να ετοιμαζομαι για πουλο και την ακουω να μιλαει με την τσατσα και να της λεει Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙ.
7) (Εδω δεν ξερω αν εκανα σωστα διοτι ειναι ζητημα να εχω γαμησει 4-5 φορες σε μπουρδελο και δεν εχω εμπειρια) Βγαινω εξω και ζηταω τα χρηματα πισω απο την τσατσα μιας και δεν ειμασταν μεσα ουτε 10 λεπτα και επειδη δεν καναμε καν σεξ. Κυριολεκτικα πρεπει να εκανα 5-6 μεσα εξω και σταματησαμε. Η τσατσα εκανε τον κινεζο κλασσικα εχοντας ενα ακρως συχαμενο υφος ΚΑΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΑΡΧΗΣΕ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΩΡΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΛΩ??? και αλλες μαλακιες που δεν εδινα βαση. Το αποκορυφωμα ειναι οτι ενω εγω ημουν cool και δεν απανταγα στις φωνες, το ΚΑΡΚΙΝΙΑΡΙΚΟ ΤΟ ΠΟΥΤΑΝΑΡΙΟ κυριολεκτικα ηρθε και με εσπρωξε απο τα νευρα της ενω μιλουσα με την τσατσα!!
. Η τσατσα δεν εδωσε τα χρηματα πισω ισχυριζομενη οτι 10 λεπτα ειναι ο χρονος που δικαιουμαι και να ερθει και το αφεντικο να μου το πει αν θελω. ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ.
Πραγματικα αν σεβεστε τον εαυτο σας δεν πρεπει να ξαναπατησει κανεις εκει και να φαλιρισει το γαμημένο. Δεν κανω κριτικές γενικα αλλα ειλικρινα ενιωσα την αναγκη να προφυλαξω τον κοσμο και να αποφυγει τετοια συχαματα της κοινωνιας.