ΠΡΟΣΟΧΗ,
Πέρασα πριν λίγο με τη νέα πιτσιρίκα Λεάνδρα από Λιοσίων 73Β όροφος. Δυστυχώς δεν περίμενα ότι θα έτρωγα τέτοια φόλα. Η κοπέλα έχει όχι μόνο πολύ κακό χαρακτήρα αλλά είναι και επικίνδυνη και εξηγούμαι:
Καταρχάς να αναφέρω ότι πρώτη φορά η τσατσά έκανε παράκληση και σε συναγωνιστή που έμπαινε με άλλη κοπέλα πριν από μένα και σε μένα να πλύνω το πουλί μου, αν δε θέλω να κάνω μπάνιο ολόκληρος, γιατί τα κορίτσια κάνουν ελεύθερο στοματικό και παραπονιούνται. Μάλλον θα πήγε ο συναγωνιστής με το δύσοσμο πουλί.
Τώρα όταν η κοπέλα με ρώτησε πως θέλω στοματικό της είπα χωρίς και επειδή προφανώς δε γούσταρε, αφού έκανε μια γκριμάτσα βαριεστημάρας προχώρησε στο στοματικό. Για να με "εκδικηθεί" όμως στο στοματικό η έξυπνη έβαζε δόντι και μου έσφιγγε δυνατά τα αρχίδια σε σημείο να αναγκαστώ, μετά από 2 παρατηρήσεις, να τη σταματήσω από τον πόνο και το φόβο μη με τραυματίσει. Όταν της έκανα τις παρατηρήσεις απλά χασκογελούσε και έκανε πως δεν καταλαβαίνει τι προσπαθώ να πω. Μετά μου πέρασε καπότα σε στυλ κάλτσας (2ο φάουλ) και στήθηκε στα 4 από μόνη της.
Τώρα είναι το επικίνδυνο κομμάτι. Μετά από κανένα τρίλεπτο σφυροκόπημα στα 4, επειδή δε στηνόταν καλά τη γυρίζω για ιεραποστολικό. Κοιτάω το μουνί της και βλέπω μια αποικία από κονδυλώματα. Είχε ακόμη και στα μπούτια της. Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο σε τόσο μεγάλη έκταση. Απορώ πως δεν το έχει αναφέρει κανένας άλλος. Με το που το βλέπω αυτό, φυσικά ξενέρωσα, σηκώνομαι να ντυθώ και έφυγα.
Γι αυτό συνιστώ προσοχή με τη συγκεκριμένη κοπέλα και καλό θα ήταν να τη στείλουν να τη δει ένας γιατρός.
Αυτά από μένα, καλό βράδυ και προσοχή.