ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
καποιοες κοπελες οτι χανουν σε ομορφια το κερδιζουν σε υπηρεσιες και μεγαλη διαφορα εχει το οπτικο με μεσα στο δωματιο
πως την λένε τύπε μου ;είναι καλή στο δωμάτιο;Επισκεψη βραδινη στη νελια στο φυλης 109β.
Πολυ μικροκαμωμενη και πετιτ ρωσιδα. Ειναι παντα δυο εκει και αυτη βγαινει παντα δευτερη τρεχοντας σαν να την κυνηγανε,σαν το βεγγο χαχα
Την εβλεπα συχνα και διασκεδαζα παντα με το σαλοναρισμα της αλλα δεν ειχα περασει ποτε.
Ειναι ομορφη στο προσωπο,καπως σαν αυτην
[instagram]https://www.instagram.com/p/BuWluhgA8UP/[/instagram]
Ακόμα να αλλάξεις τη φωτογραφία στο άβατάρ σου εσύ... > > >πως την λένε τύπε μου ;είναι καλή στο δωμάτιο;
ναι φιλε μου εχεις απολυτο δικιο και εγω προλαβα την εποχη που αναφερεις ολα τα ρωσσακια ηταν θεομουνα και εκαναν τρελα γαμησια αφου ακομα ηταν ψαρωμενες δυστυχως δε γυριζουν πισω εκεινες οι εποχεςΔυστυχώς για μας,οι εποχές που ζήσαμε οι παλιότεροι τα πρώτα χρόνια της δεκαετίας 90 -που περνούσαμε στο δωμάτιο χωρίς να δούμε την κοπέλα,ξέροντας πως θα'ναι Ρωσίδα μορφονιά - πέρασαν ανεπιστρεπτί!
Βολευόμαστε με γηραιές της πάλαι ποτέ Σοβιετίας και τσιγγανορουμανοβουλγαράκια δευτερότριτα,μερικά εκ των οποίων ιδρώνουν το στριγκ..
Μέσα σ'αυτό το πλαίσιο,κάποιοι πορνοπεριηγητές μιλούν κολακευτικά για κάποιες από τις κυρίες..
Πες τα χρυσόστομε.Σε εμένα προσωπικά έχει αρχίσει να βρωμάει δύσοσμο το p/c μου.Ακόμα να αλλάξεις τη φωτογραφία στο άβατάρ σου εσύ... > > >
τόσο η Στέλλα όσο και η Αγκελα όσες φορές τις έχω πάρει το στόμα τους μυρίζει στοματικό διάλυμα, αν θες να τις δοκιμάσεις κάνουν κσι οι δύο πολύ καλή πίπα αλλά της Στέλλας είναι πιο καλή, και στο σεξ είναι καλές αλλά εδώ μεταξύ τους υπερτερεί η Αγκελα
Δεν νομίζω.Σιγουρα το καλούπι το έσπασαν!!τύπε ξάδερφος του Formet είσαι?
Γιατί τους τα προμηθεύει η cosco? :coolcondom:
Όπως τα λες φίλε για την Τζέσικα πεσμένα όλα και ατσουμπαλο χλαμουτσαριο δοκίμασα πριν λίγο μαλακίες δεν άξιζε θα ανεβάσω κριτική αργότερα δεν υπάρχει τίποτα πλέον κάθε δοκιμή στο20€ο το πιο πιθανό χαμένο όπως μου είπαν και άλλοι συνάδελφοί που έχουν αποσυρθεί καιρό τώρα ο αγοραίος έρωτας θα γίνει είδος πολυτελείας ότι πληρώσεις θα παίρνεις.Λατινοαμερικανες της προκοπής μόνο στα εξής στούντιο.Πειραιως193,Λ.Αθηνων318, Θησέως40-365 αυτές εδώ της Λιοσίων, Ρεμούνδου αποληφαδια νεροβραστες ξεζουμισμενες καταστάσειςΚαπακια πηγα στο Ρεμουνδου να δω τις λατινες που λετε,Τζεσσικα η μια και ενα γυφτακι μαζι της,πηρα την Τζεσσικα,δυστηχως ειχαμε επαναληψη του προηγουμενου σκηνικου,πεσμενα βυζια-χοντροι κωλοι,το μονο καυλωτικο στην περιπτωση αυτη ηταν τα ισπανικα που ελεγε καθως την γαμουσα.
Πάντως το πρωί μαζί της ήταν και η Μισέλ αλλά κολοκύθια άνθρακες ο θησαυρός τι θέλουν και ανοίγουν τα ρημαδια τα μαγαζιά αν δεν μπορούν να τα δουλέψουν ας εξαιρέσουμε ότι η κοπέλα είναι άσχετη άπειρη και δεν το έχει να την δικαιολογήσουμε σε ένα βαθμό αλλά να είναι ψυγείο το δωμάτιο και η τσατσα να φωνάζει την κοπέλα στο7λεπτο όχι αυτά δεν μπορούν να δικαιολογηθούν θα τα αναφέρω στην κριτικήΜίνι ενημέρωση
Αγίου Πέτρου 7 η Τζέσικα μόνη της
Πάντως το πρωί μαζί της ήταν και η Μισέλ αλλά κολοκύθια άνθρακες ο θησαυρός τι θέλουν και ανοίγουν τα ρημαδια τα μαγαζιά αν δεν μπορούν να τα δουλέψουν ας εξαιρέσουμε ότι η κοπέλα είναι άσχετη άπειρη και δεν το έχει να την δικαιολογήσουμε σε ένα βαθμό αλλά να είναι ψυγείο το δωμάτιο και η τσατσα να φωνάζει την κοπέλα στο7λεπτο όχι αυτά δεν μπορούν να δικαιολογηθούν θα τα αναφέρω στην κριτική