Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 267 άτομα (23 μέλη και 244 επισκέπτες)
Εγγρ.
17 Ιουν 2017
Κριτικές
25
Like
966
Πόντοι
311
Πέρασα χτες από Τζοάννα Φιλιππίδου βραδυνή βάρδια ...καλή μεσα με καλό τσιμπούκι και στησίματα.το κακό ότι μιλάει πολύ... άπλετος χρόνος και στενό μουνάκι ...επίσης προχτές Αρίνα από Φυλής 72 λες και είναι η γκόμενα σ ..από όλα και αυτή στενό μουνάκι...δοκίμασα και Μισέλ από Ρεμούνδου 21 καλή μέσα με φιλιά μετρια πίπα..όπως μέτρια και η εμφάνιση...ξέρει κανείς που παίζουν και άλλες λατίνες? Η ρακελ και η σέλινα είναι πολύ καλές από Ρεμούνδου 21

Επισκέπτης
Φυλης 109 στο κάτω 2 κοπελες αλλα συγκρ΄'ατησα την Νέλυ μελαχροινη πιτσιρικα αδυνατη ισα που βγηκε στο σαλονι σαν να φαινοτανε θυμωμενη. Μπορει να περνουσα με αυτην αλλα εχω διαβασει οτι δεν προσέχει την υγιεινη της και μυριζει χαμηλά.... μάλλον κρυβει ψαράκια στο μουνακι  :-
Τις αναγκαζουν να δουλευουν με περιοδο (βαζουν καπακι ή σφουγγαρακι) στον συγκεκριμενο οικο. Η τσατσα ειναι η ιδια και τις τρεις βαρδιες.

analgape

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
452
Πόντοι
21
ΥΠΑΡΧΕΙ καμια καλη σαν την πωλινα που να κανει τα παντα να μην βιαζεται και να τον περνει στον κωλο χωρις μα και μου,καθαρη και να βαζει βαζελινη στον πουτσο και να γαμας κωλοτρυπιδα και να ειναι υπάκουο πουτανακι αλλα και καθαρο χωρις μα και μου στα 4 και ολες τις  στασεις απο κωλο και απο παντου  :coolcondom: και τελειωμα στο στομα-πρόσωπο,ελευθερο στομα,γλυψιμο αρχιδιων και ολα τα κολπα :helpplea:

Καστράτο

Μέγας
Εγγρ.
17 Αυγ 2018
Κριτικές
1
Like
11.899
Πόντοι
3.506
ΥΠΑΡΧΕΙ καμια καλη σαν την πωλινα που να κανει τα παντα να μην βιαζεται και να τον περνει στον κωλο χωρις μα και μου,καθαρη και να βαζει βαζελινη στον πουτσο και να γαμας κωλοτρυπιδα και να ειναι υπάκουο πουτανακι αλλα και καθαρο χωρις μα και μου στα 4 και ολες τις  στασεις απο κωλο και απο παντου  :cooκαι τελειωμα στο στομα-πρόσωπο,ελευθερο στομα,γλυψιμο αρχιδιων και ολα τα κολπα :helpplea:
Φίλε με αν υπήρχε κάποια με όλα αυτά που λες,δεν θα ήταν πουτανα σε μπουρδέλο αλλά παντρεμένη με κανένα Σαουδάραβα!!  :hi:

Καστράτο

Μέγας
Εγγρ.
17 Αυγ 2018
Κριτικές
1
Like
11.899
Πόντοι
3.506
Τύπε ψήνεσαι για μιλφάρα 40άρα ρωσιδάρα καθαρόαιμη...που να τσιμπουκώνει κάργα ακάποτα...να γλείφει αρχίδια με μαεστρία...να γλείφει κωλοτριπίδα...να γλείφει πατούσες...και να τσιμπουκώνει το χοντρό δάκτυλο του ποδιού σου!!!??? :headbaning2:

Και στο τέλος να την ψωλοχύσεις κάργα στη μάπα και επιτόπου να της τον βάλεις στο στόμα να στον στραγγίξει καλάάά!!! :pipa1:

#Πήγαινε Διδυμου 27 και πάρε το Μαράκι! :rose:

ΥΓ: ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΚΩΛΟ!!! :assshake:
Βάρδια φίλε μου? Γιατί ψηθηκα και εγώ τώρα!  :hi:

ΝΙΚΟΣΣ

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2011
Like
405
Πόντοι
21
Πρόκειται για μία καστανόξανθη, ίσιο μαλλί με ίσιο κορμί  λαμπαδα; (για την ηλικία της βέβαια) 

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Τύπε ψήνεσαι για μιλφάρα 40άρα ρωσιδάρα καθαρόαιμη...που να τσιμπουκώνει κάργα ακάποτα...να γλείφει αρχίδια με μαεστρία...να γλείφει κωλοτριπίδα...να γλείφει πατούσες...και να τσιμπουκώνει το χοντρό δάκτυλο του ποδιού σου!!!??? :headbaning2:

Και στο τέλος να την ψωλοχύσεις κάργα στη μάπα και επιτόπου να της τον βάλεις στο στόμα να στον στραγγίξει καλάάά!!! :pipa1:

#Πήγαινε Διδυμου 27 και πάρε το Μαράκι! :rose:

ΥΓ: ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΚΩΛΟ!!! :assshake:
είναι εμφανίσιμη ; Αν ναι έφυγα !! Είναι τώρα τύπε μου ;

latrisbbw

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2018
Like
297
Πόντοι
21
καλητερα θα πάω αύριο , και σήμερα βράδυ θα πάω με αλινα

ΦΟΡΜΕΤ δεν γινεται να γινεις πρωτα καλα να φυγει αυτο το δυσοσμο και υστερα να πας ειναι κριμα μολις ακουσες ακαποτο τσιπου αμεσως να πας καλοπροεραιτα το λεω

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
ΦΟΡΜΕΤ δεν γινεται να γινεις πρωτα καλα να φυγει αυτο το δυσοσμο και υστερα να πας ειναι κριμα μολις ακουσες ακαποτο τσιπου αμεσως να πας καλοπροεραιτα το λεω
Επηδη καυλονο σχεδόν όλοι μέρα , παράγονται προσπερματικα υγρά στο καυλι μου ,σε συνδυασμό με τις πολλές ώρες εργασίας ... ιδρώτας κτλ... κοινός είναι πουτσιλα που λέμε δρν έχω κάτι μου είπε ο δερματολόγος μου...ελπιζο να σου λύθηκε η απορία ..επισης όλες όταν βλέπουν το καυλι μου θέλουν να το ρουφήξουν...λες να είναι τόσο τρελές να βλέπουν κάτι περίεργο και να θέλουν να το ρουφήξουν ;  :heavymetalbig:

latrisbbw

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2018
Like
297
Πόντοι
21
Επηδη καυλονο σχεδόν όλοι μέρα , παράγονται προσπερματικα υγρά στο καυλι μου ,σε συνδυασμό με τις πολλές ώρες εργασίας ... ιδρώτας κτλ... κοινός είναι πουτσιλα που λέμε δρν έχω κάτι μου είπε ο δερματολόγος μου...ελπιζο να σου λύθηκε η απορία ..επισης όλες όταν βλέπουν το καυλι μου θέλουν να το ρουφήξουν...λες να είναι τόσο τρελές να βλέπουν κάτι περίεργο και να θέλουν να το ρουφήξουν ;  :heavymetalbig:
Πηγες εκει που σου ειπα ή  στον δικο σου??

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.735
Πόντοι
46.232
τώρα live

Ιάσωνος 2α Τζοαννα ξανθια χοντρή με 2αρι βυζι, αρκετά τατουάζ, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και αυταρχικό.

Ιάσωνος 2β Άννα καστανή ψιλολιγνη μιλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους 1.5αρι βυζι τατουάζ στην δεξιά ωμοπλάτη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Ιάσωνος 19β Μαρία  κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 15 αριστερά Χριστίνα ξανθιά κοντή κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα στα 15 ευρώ.

Κολωνού 15 δεξιά Αντζελινα στο δωμάτιο, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 15 νέο ευθεία δεξιά Μόνικα μελαχρινή χοντρή με 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 23β  Στεφη μελαχρινή  με κατσαρο μαλλί παχουλη με 2αρι βυζι,  σε απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 27β Φωτεινή ξανθοκαστανη μιλφ κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι και

Κολωνού 30α Μαρίνα μελαχρινή μιλφ με μακρύ ίσιο μαλλί κανονικό σώμα 2-2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 30β πρώτος όροφος Όλγα ξανθοκαστανη κοπέλα με γυαλάκια κανονικό σώμα 2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα, ουρά οι αλλοδαποί.

Κολωνού 30β δεύτερος όροφος Μάγια μελαχρινή κοπέλα με ίσιο μαλλί πολύ λεπτή με μικρό βυζι, τατουάζ πάνω από το δεξί στήθος, απλό πρόγραμμα στα 15 ευρώ.

Κολωνού 32β Μισέλ μελαχρινή μελαμψη με κανονικό σώμα 3.5-4αρια βυζια, απλό πρόγραμμα στα 15 ευρώ.

Κολωνού 32α Άννα ξανθιά κοπέλα  σώμα με πιασιματακια 2-2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 45 αριστερά διάδρομος δεξιά Αντριανα ξανθιά νταρντανα γκιλφ με σιλικονατο βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Κολωνού 45 αριστερά διάδρομος ευθεία Κατερίνα μελαχρινή με κανονικό σώμα πεταχτο κωλαράκι 1.5-2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 45 δεξια Χριστίνα στο δωμάτιο, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 47 όροφος Φωτεινή ξανθιά μιλφ με κοντό μαλλί σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Κολωνού 48 Μαρία ξανθιά κοπέλα με κανονικό σώμα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα  και Ελένη ξανθιά χοντρή με 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Κολωνού 53 Ντασα ξανθιά μιλφ με κοντό μαλλί σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι κσι Νατάσα ξανθιά μιλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους κανονικό σώμα 2αρι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Πως ηταν εμφανισιακα ?
κοιτά λίγο δεν θα αφησο παλυ να σπαμαρεται το θρεντ !! Εγώ σε ευχαρίστησα που μου συστησες  τον γιατρό και σου είπα ότι είμαι οκ!! Και έως εκεί !! Δεν ξανά απαντάω εδώ σε κάτι άλλο !! Πάμε παρακάτω

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Λοιπόν επειδή το πρωί έφαγα φόλα ολκής είπα να ρεφαρω έστω και Μεταξουργείο εκεί λοιπόν συνάντησα μια γνωστή απ'τά παλιά την Νατάσσα στο Κολωνου53 εντάξει ξαναζεσταμενη σούπα η όλη φάση αλλά τουλάχιστον παραμένει το service της ικανοποιητικό όπως παλιά εμφανισιακά έχει πέσει μαζί της δουλεύει και μια άλλη Μιλφ η Ντασα πρόκειται για την Ντάνα που είχε δουλέψει ένα διάστημα Άγκυρας 9 και Ιωαννίνων 5

Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 όροφος ένα ευσωμο νταμάρι σωματωδης σαν αρσιβαρίστες Άντζελα
Και στο ισόγειο Μιλά όχι αυτή που ψάχνω μια καινούργια ξανθιά Μιλφογκιλφ 50αρα σίγουρα οριακή κατάσταση
Ιασωνος37 ισόγειο η συμπαθεστατη γλυκιά κοντουλα με το μακρύ καστανό μαλλί αφού έφυγε Πάκης μου είπε για ελεύθερο στοματικό
Ιασωνος46 Ελένη νεαρή κοντή νωθρή αδιαφορη κοπέλα Τσάτσος ο γνωστός καμουσης αλκοολας από Κολωνου47 τώρα ήταν νορμάλ αν συνεχίσω αλλού θα γράψω αργότερα

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.569
Πόντοι
27.261
Λοιπόν επειδή το πρωί έφαγα φόλα ολκής είπα να ρεφαρω έστω και Μεταξουργείο εκεί λοιπόν συνάντησα μια γνωστή απ'τά παλιά την Νατάσσα στο Κολωνου53 εντάξει ξαναζεσταμενη σούπα η όλη φάση αλλά τουλάχιστον παραμένει το service της ικανοποιητικό όπως παλιά εμφανισιακά έχει πέσει μαζί της δουλεύει και μια άλλη Μιλφ η Ντασα πρόκειται για την Ντάνα που είχε δουλέψει ένα διάστημα Άγκυρας 9 και Ιωαννίνων 5

Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 όροφος ένα ευσωμο νταμάρι σωματωδης σαν αρσιβαρίστες Άντζελα
Και στο ισόγειο Μιλά όχι αυτή που ψάχνω μια καινούργια ξανθιά Μιλφογκιλφ 50αρα σίγουρα οριακή κατάσταση
Ιασωνος37 ισόγειο η συμπαθεστατη γλυκιά κοντουλα με το μακρύ καστανό μαλλί αφού έφυγε Πάκης μου είπε για ελεύθερο στοματικό
Ιασωνος46 Ελένη νεαρή κοντή νωθρή αδιαφορη κοπέλα Τσάτσος ο γνωστός καμουσης αλκοολας από Κολωνου47 τώρα ήταν νορμάλ αν συνεχίσω αλλού θα γράψω αργότερα

χαχαχαχαχαχαχαχα κλαμα

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom