Στις μέρες μας οι υποχρεώσεις είναι πολλές και τα λεφτά λίγα
:'(
Ο καθένας προσπαθεί πέρα από τα λεφτά της βασικής του δουλειάς να βρει και άλλους οικονομικούς πόρους.
Έτσι και εγώ για έξτρα λεφτά έγινα ο προσωπικός γραμματέας του Νάσου Αθανασιάδη,ο οποίος όταν θα βαριέται θα μου δίνει 1€!!!!! για κάθε ποσταρισμα που θα μου υπαγορεύει
Μπορεί μερικοί να πουν τίποτα, αλλά τι να κανα ρε μαλακες,να ζητιανεψω στο μετρό ;
Πάμε λοιπόν για το τι είδε πριν 1-2 ώρες στο
Μεταξουργείο
Κολωνού 27 υπόγειο η ξανθιά λεπτή Αλβανή Αλεξάνδρα μαζί με την πριξαρχιδω που θέλει σκότωμα Νέλη
:S. Κλασικά με το μουνι φόρα παρτίδα
Ευτυχώς πρόλαβε και έφυγε
, γιατί οι Νέλη έπιασε κάποιους κακομοίρηδες Πακιστανούς, αντί για αυτόν
Κολωνού 23 ανάκτορο η Γιάννα, κοκκινομαλλα, εκ Ρωσίας (μάλλον
), ατσουμπαλη χοντρομιλφ.
Αυτά...
Ιάσωνος 37 ισόγειο,η Άντζελα, κοντή μιλφ με σχιστά μάτια,καλουτσικο στήθος. Η τσατσά ανακοίνωσε μπροστά σε Πακι ελεύθερο τσιμπούκι ΜΌΝΟ ΓΙΑ ΈΛΛΗΝΕΣ...
Περδίκκα 1 όροφο, η Μαρία πρώην Λόλα από Κολονου 27 και Ιάσωνος 44 αριστερά. Καλή εμφάνιση, αδύνατη, από την Αλβανία, αλλά μέσα με βάση τα λεγόμενα του Νάσου φόλα!!! >
Περδίκκα 3 η Μόνικα. Σάπιο γουρουνάκι που κυνηγούσε τους Πακι να περάσουν μαζί της
Enough said.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 25 , μία αδύνατη πρεζου Μαρία με φουλ και η Μαρίνα πρώην ταυλανδεζα,η οποία παρουσιάστηκε ως Ισπανίδα
Έχει σπάσει πολύ
, φέρνει προς μιλφογκιλφ :S, αλλά έχει καλό σώμα με βυζάρες για τον σωματότυπο της
.
Δεν ανακοινώθηκε κωλος
, τον οποίον έδινε κάπου κάποτε...
Στο δωμάτιο ήταν τίμια με καλά στησίματα και συμμετοχή, με μοναδικό πέναλτι η έλλειψη πρωκτικού από το πρόγραμμα.
Όταν τελείωσαν τα πιτσουνακια η κοπέλα βγήκε έξω και μίλαγε με πελάτη.
-Απο που είσαι εσύ;
-Απο Αργυρόκαστρο στην Αλβανία.
- Ααα και εγώ!!!
Για να δείτε ότι μας λέει τόσα χρόνια ψέματα και ότι δεν είναι ούτε ταυλανδεζα ούτε Ισπανίδα!!!
Πρώτοι εδώ το μάθατε!!!
Καλό βράδυ