Alexis Soilemezidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2018
- Like
- 282
- Πόντοι
- 21
Καλησπερα,ξέρετε αν δουλεύει αυτο το καιρό η Χριστίνα ξανθο μιλφ με βυζια ρωσσιδα..στο φωκαιας 24??οποιος την έχει πετύχει ας κάνει μια αναφορα
τραβά μια μαλακια πριν παςΕκανα φοβερη μπουρδελοτσαρκα σημερα... Παρκαρω πλησιον του Φ54, κατεβαινω, μπαινω, βλεπω την Αννα ολογυμνη μ' ενα μαυρο διαφανες υφασμα απο πανω της, δινω το 20ευρω σαν υπνωτισμενος, μπαινω δωματιο, ερχεται μετα απο λιγο, παραλυω με το πόσο μουναρα ειναι, κρατιεμαι να μην χυσω στην πίπα, τη γαμαω για 10 δευτερολεπτα στα τεσσερα, χυνω, ντυνομαι, ξαναμπαινω ΙΧ, φευγω.
Ειμαι και πολυ γαμιας τελικα...
ΥΓ - Η Αννουλα βαριόταν και που ζουσε. Παρα ταυτα, μού ειναι παντα συμπαθης.
[Νομιζω οτι κι εγω τής ειμαι συμπαθης: Τής εχω εξασφαλισει 6-7 ακοπα 20ευρα στο περας της πορνο-καριερας της, μιας που σχεδον ποτέ δεν εχω καταφερει να συγκρατησω τα φλοκια μου για πανω απο 1' απ' τη στιγμη της διεισδυσης στο διακεκριμενο μουνι της).
Δουλεύει πλέον στο στούντιο Θεσσαλίας136 στη Λεωφόρο Καβάλας τώρα ποιός θα έδινε 50€!! για το πρώην 10€ του Μεταξουργείου δεν ξέρω...Η Αλιονα που δουλευε παλια στο Μεταξουργειο που δουλευει τωρα;
Τι γίνεται βρε παιδιά, έμαθα τα μπουρδέλα έχουν πραγματικά μοντέλα πλέον!
Στο καλό και να μας γράφουν.. Ουδεμία αναντικατάστατη !!
Τότε μην γράφεις με ΚΕΦΑΛΑΙΑ γιατί είναι σαν να ΦΩΝΑΖΕΙΣ για να τραβήξεις την ΠΡΟΣΟΧΗ !!
Μοντέλα - Ηθοποιοί -Πορνοστάρ- σωσίες Φωτομοντέλων. Κατεβαίνω για τσάρκα στα γνωστά μέρη, και νομίζω ότι μεταφέρθηκα στα ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ !!
Τα Χριστουγεννα ειναι χαρα του εμπορου. Και αλλα εικοσαευρα θα κλαψετε. Απιστευτη η σεξουαλικη πεινα στην Ελλαδα.Λυπαμαι που θα απογοητευσω πολλους απο εδω-μαζι κ εμενα- αλλα ΗΔΗ ΤΟ ΚΑΨΑΝΕ το μπουρδελο με τις μαλακιες τους κ την κουτοπονηρια τους!! Περασα εχτες,γαμησα κ ΔΕΝ θα ξαναπαω για λογους που αναφερω στην κριτικη που ανεβασα...ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑ
Πολλά 15άρια βλέπω...έχουν προσθέσει από τώρα το δώρο Χριστουγέννων?Κολωνού 11 υπόγειο η ζουμερή Καρίνα και η ξανθιά με ωραίο κορμί Αντελίνα.Στο ισόγειο η Ντορίνα στα 15 €.
Κολωνού 15 αριστερά Λίζα, ξανθό ζουμερό και παιχνιδιάρικο κοντοπούτανη.Δεξιά η μουνάρα μοντέλα Ζίνα,15€ κι εδώ.
Κολωνού 30 ισόγειο η Μαρία. Κολωνού 30 1ος η μοντέλα Βάλια,στον 2ο η ξανθιά Λίκα με θηλυκό κορμί και το στυλιάρι η Τάνια.
Κολωνού 32 γωνία η Μαρία από το διπλανό ονλιγκρικάδικο,με τουρλωτό κωλί και μελαχρινή πλέον,στα 15€.
Κολωνού 32 υπόγειο η Νίκη/Βικτόρια σε δωμάτιο.
15€ και αυτή???Μόλις πήρα στο Ιάσονος 2 πάνω μια καινούργια ξανθιά Ουκρανέζα περίπου 30 ετών,με καλό σφιχτό κορμί και χαρακτηριστικά χωριατοπούλας,κάνει τα πάντα πληην πρωκτικού,θερμή,χαμογελαστή και δεκτική σε όλα,δεν μιλάει γρι ελληνικά και αγγλικά,να δούμε αν την κρατήσουν εδώ και πόσον καιρό θα παραμείνει καλή πριν πονηρέψει...
Στο χέρι μας είναι να κρατήσουμε το δεκάρικο με νύχια και με δόντια... ;)Πολλά 15άρια βλέπω...έχουν προσθέσει από τώρα το δώρο Χριστουγέννων?
Δεκάρικο.Το καλό σ'αυτό το μαγαζί είναι ότι έχει άνετους,αξιοπρεπείς και καθαρούς χώρους,αν δε πέσεις σε χαλαρή υπηρεσία ευχαριστιέσαι γαμήσι,τηρουμένων των αναλογιών πάντα...15€ και αυτή???
Δεκάρικο.Το καλό σ'αυτό το μαγαζί είναι ότι έχει άνετους,αξιοπρεπείς και καθαρούς χώρους,αν δε πέσεις σε χαλαρή υπηρεσία ευχαριστιέσαι γαμήσι,τηρουμένων των αναλογιών πάντα...
Το ''δε'' ως αντιθετικό μόριο με την ερμηνεία του ''εξάλλου''.τι εννοείς ''αν δε πέσεις σε χαλαρή υπηρεσία''?
Καλημέρα στο φόρουμ...
Κάποιος έμπειρος στο χώρο έχει να προτίνει κοπέλες για μαεστρική πίπα? Καμία για deepthroat (αλλά εννοώ ορίτζιναλ deepthroat...)?