Διαγραμμένο μέλος 163500
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2016
- Like
- 210
- Πόντοι
- 20
Το ''δε'' ως αντιθετικό μόριο με την ερμηνεία του ''εξάλλου''.
Πανε Πιπινου 118 πρωι στο Τζενακι για σκληρο mouth fucking.
Ωραιος πολύ καλή πληροφορία μόλις έφτασα στο σημείο με δύο φίλους αλλά κλειστά όλα στον πεζόδρομο που βρίσκονται δίπλαΜόλις πήρα στο Ιάσονος 2 πάνω μια καινούργια ξανθιά Ουκρανέζα περίπου 30 ετών,με καλό σφιχτό κορμί και χαρακτηριστικά χωριατοπούλας,κάνει τα πάντα πληην πρωκτικού,θερμή,χαμογελαστή και δεκτική σε όλα,δεν μιλάει γρι ελληνικά και αγγλικά,να δούμε αν την κρατήσουν εδώ και πόσον καιρό θα παραμείνει καλή πριν πονηρέψει...
Μόλις πήρα στο Ιάσονος 2 πάνω μια καινούργια ξανθιά Ουκρανέζα περίπου 30 ετών,με καλό σφιχτό κορμί και χαρακτηριστικά χωριατοπούλας,κάνει τα πάντα πληην πρωκτικού,θερμή,χαμογελαστή και δεκτική σε όλα,δεν μιλάει γρι ελληνικά και αγγλικά,να δούμε αν την κρατήσουν εδώ και πόσον καιρό θα παραμείνει καλή πριν πονηρέψει...
Λογικά αν πας πριν της Δέκα το πρωί μπορεί να σερβίρει και ομελέταΦίλε Επιρρεπή καλησπέρα...
Αν θέλεις μπορείς να μας δώσεις μερικές βασικές λεπτομέρειες του προγράμματος της κοπέλας:
1) Ελεύθερο στοματικό?
2) Ορχεολειχία?
3) Γλωσσόφιλα?
4) 69?
5) Τελειωτικό στο στόμα?
6) Σφιχτομούνικο?
Δεν ξερω ρε φιλε σε ενα βιντεο την ειδα μου ειπες καποιος ειναι στο μεταξουργιο στο 20 τι ενωει το μεταξουργιο εχει πολλα μαγαζια!!!!Μήπως εννοείς της Θησέως ;;
Το 2) δεν μου προσφέρθηκε, την επόμενη θα το ζητήσω και θα ενημερώσω.Φίλε Επιρρεπή καλησπέρα...
Αν θέλεις μπορείς να μας δώσεις μερικές βασικές λεπτομέρειες του προγράμματος της κοπέλας:
1) Ελεύθερο στοματικό?
2) Ορχεολειχία?
3) Γλωσσόφιλα?
4) 69?
5) Τελειωτικό στο στόμα?
6) Σφιχτομούνικο?
Δεν ξερω ρε φιλε σε ενα βιντεο την ειδα μου ειπες καποιος ειναι στο μεταξουργιο στο 20 τι ενωει το μεταξουργιο εχει πολλα μαγαζια!!!!
Μαρίνα την είπε η υπηρεσία και δουλεύει 6π.μ.-6μ.μ.Φίλε Επιρρεπή σε ευχαριστούμε πάρα πολύ για όλες τις πληροφορίες!
ΥΓ: Ξέχασα όμως να σε ρωτήσω το βασικότερο απ'όλα: Τι ώρες δουλεύει???
#Επίσης, πως την λένε???
Μαρίνα την είπε η υπηρεσία και δουλεύει 6π.μ.-6μ.μ.
γιατί τι έγινε;#Δεν υπάρχει σάλιο!
#Το 80% των οίκων είναι κλειστά!