Notorious_big
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2018
- Κριτικές
- 5
- Like
- 261
- Πόντοι
- 0
Αγαπητοί συναγωνιστές από τι ώρα μέχρι τι ώρα δουλεύουν τα κορίτσια στη Ρεμούνδου να πάμε Κ εμείς;; Αύριο Σάββατο λέτε να είναι εκεί;;
αν διάβασες την κριτική μου λεω αυτό το πράγμα.παρασηρθηκα απο της κριτικες με 10ρια κιολας
περασα απο το ρεμουνδου 21 να δω εκεινο το ντουετο που λετε
δεν τρελαθηκα καθολου
2 αρκετα κοντες παρουσιες
με τακουνια μαλιστα
νομιζα θα δω τιποτα 2μετρες μοντελες..
μην παρασερνετε τον κοσμο τσαμπα
και αντικειμενικα τωρα για εμφανιση,βαθμολογιας ουτε καν 8-9 ειναι και η 2..
εχουν περασει στο χωρο θεομοντελα τα παλια χρονια και 9 και 10 δεν βαζατε..
ενα 7αρι να λεγατε να πω οκ..
Κάποια Λαρίσα,θεόμουνο και θηρίο κι αυτή,είχε περάσει από το Ιωαννίνων 5 για λίγο πριν 1,5 χρόνο περίπου.Δεν ξέρω αν είναι η ίδιαΤο Ρεμούνδου 21 ισόγειο έχει παράδοση σε καινούργια κομμάτια που γίνεται προσκύνημα αλλά μετά καίγονται πολύ γρήγορα. Ποιός θυμάται το θηρίο Λαρίσα πριν τρία χρόνια, τι να απέγινε αυτή ;
Φταίει ο ενθουσιασμός της νεότητας ή καμιά φορά η κάβλα του πορνόγερου ,μύστη μου!!!επειδή περνάνε καλά βάζουν υψηλούς βαθμούς σε όλα και δημιουργουν μεγάλο hype.
παρασηρθηκα απο της κριτικες με 10ρια κιολας
περασα απο το ρεμουνδου 21 να δω εκεινο το ντουετο που λετε
δεν τρελαθηκα καθολου
2 αρκετα κοντες παρουσιες
με τακουνια μαλιστα
νομιζα θα δω τιποτα 2μετρες μοντελες..
μην παρασερνετε τον κοσμο τσαμπα
και αντικειμενικα τωρα για εμφανιση,βαθμολογιας ουτε καν 8-9 ειναι και η 2..
εχουν περασει στο χωρο θεομοντελα τα παλια χρονια και 9 και 10 δεν βαζατε..
ενα 7αρι να λεγατε να πω οκ..
Καλημέρα φίλε θα μεταφέρω με επιφύλαξη αυτό που με ενημέρωσε ο πολύ καλός εξωθεσμικος φίλος mancipe ότι μπορεί να επιστρέψει μετά τις γιορτές προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι άλλο.Γνωρίζει κανένας φίλος η Νατάσσα που δούλευε απογευματινή Βαρδεια σε Κολωνου 48 που βρίσκεται ?
Φίλε οι κοπέλες στην Ρεμούνδου είναι η Αναστάζια και η Κάρολ από Κασσάνδρας 3........αυτές ειναι; Γιατι αν ειναι αυτές εγώ δεν πάω καθόλου και με όλο το σεβασμό ας τις χαίρονται αλλοι
Φίλε οι κοπέλες στην Ρεμούνδου είναι η Αναστάζια και η Κάρολ από Κασσάνδρας 3
Τώρα αν είναι αυτές στο βίντεο, εγώ θα πήγαινα τρέχοντας ειδικά για το μελαγχροινό,αλλά στις φωτογραφίες απ'το Κασσάνδρας 3 φαίνονται κοντές και μπαμπάτσικες.
Δεν ξέρω,ας διευκρινίσει κάποιος.
Πανικος χθες που περασα να τσεκαρω τις λατινες στο ρεμουνδου.Τελικα τα πηρα παρτουζα τα τουμπανακια και εμεινα πολυ ευχαριστημενος.Δαχτυλιασματα γλωσσοφιλα σφαλιαρες ολα να πουμε.Ετσι οπως πανε θα μαζεψουν ολο το χαρτι ,το θεμα ειναι να μην πεσει η αποδοση τους και να παραμεινουν το ιδιο γλυκες καυλιαρες και με την ιδια ορεξη.
Ωχχχ...Οι λατίνες κουράστηκαν και Φόλεψε η φάση!
Επίσης→Το 30άρι$ ήταν καλό...το 40άρι$ τσούζει!
#Μία καλή παρτούζα θέλει μία ώρα για να αποδώσει...
ΥΓ: Σε 10' λεπτά δεν προλαβαίνουμε ούτε να κατουρήσουμε στον νιπτήρα .....όχι να γαμήσουμε κιόλας.... έλεος!!
Κάποια Λαρίσα,θεόμουνο και θηρίο κι αυτή,είχε περάσει από το Ιωαννίνων 5 για λίγο πριν 1,5 χρόνο περίπου.Δεν ξέρω αν είναι η ίδια