Είναι η Αλεξάνδρα από το 65,69,54;
οχι
Είναι η Αλεξάνδρα από το 65,69,54;
Σημερινή πρωινή ενημέρωση σε Φυλής και Λιοσίων με τον pligomenos 11 .
Φυλής 134 υπόγειο Καμέλια μελαχρινή όμορφη με ωραίο σώμα αλλά στο δωμάτιο μέτρια προς κακή
Φυλής 134 μεσαίο Αλίνα μελαχρινή με ωραίο βυζάκι μέτρια εμφάνιση
Φυλής 71 κάτω μελαχρινή με ωραίο σώμα μικρό βυζάκι μέτρια εμφάνιση
Φυλής 67 Μαρία μελαχρινή με ωραίο λεμονάκι βυζάκι και ταττού πάνω από τον κώλο
Φυλής 65 κάτω Αλέξανδρα η αλλιώς Σάντρα με διαφορετικό look με το ωραίο βυζάκι και κωλαράκι και ισπανικό και καλή φάτσα
Φυλής 65 πάνω μελαχρινή μέτρια με ωραίο βυζάκι με ωραίο χαμόγελο και ωραίο στόμα με έντονο κόκκινο κραγιον
Φυλής 80 μια καινούγρια ξανθιά μέτρια και ωραίο χαμόγελο και καλό βυζάκι
Μονής Προδρόμου η Σακίρα μου όπως πάντα όμορφη για τα γούστα ψιλή με σώμα μοντέλου με μέτριο βυζάκι
Φυλής 86 πάνω Μία η Γερμανίδα μελαχρινή με ωραίο βυζί αλλά σπασμένο πρόσωπο και την τσατσά να λέει για extra μέσα στο δωμάτιο
Φυλής 84 πάνω η Μαρία η Λιθουανή μελαχρινή με μικρό βυζάκι χαμόγελαστή όπου κάνει και παρτούζα
Φυλής 66 η Κατερίνα η ξανθιά κοντή σαν νάνος με μικρό βυζάκι και μέσα στο δωμάτιο γλυψίματα
Φυλής 59 κάτω η Θλυμένη Βανέσα του PIATSAS όπως πάντα κούκλα
Φυλής 54 κάτω μια ξανθιά νταρντάνα μιλφ με μέτρι βυζί
Φυλής 40 κλειστό
Διδύμου 8 πάνω μια ξανθιά με ωραίο σιληκονάτο βυζί μιλφ
Διδύμου 8 κάτω Πωλίνα με κοντά μαλλιά κόκκινα ψιλή αλλά με χωρις στήθος
Φωκαίας 17 κάτω Αλίνα Τσέχα μουνάρα με ντούμπανο σώμα και βυζί και κώλος πέρασε ο pligomenos 11
Φωκαίας 17 πάνω Μαρίνα ξανθιά με μεγάλα βυζιά και κωλάρα πρόστυχή είναι ξεπέτα στο δωμάτιο
Φωκαίας 25 πάνω μια ξανθιά με σιλικονάτο βυζί όμορφη για τα γούστα μου όπου κάνει μέσα στο δωμάτιο ελεύθερο στοματικό και 69 από τα λεγόμενα της τσατσάς
Φωκαίας 25 κάτω Βικτώρια ξανθιά μουνάρα ψιλή με ανύπαρκτο βυζί κρύα στο δωματιο
Φωκαίας 22 κάτω Βιολέτα μελαχρινή με μακριά μαλλιά με ωραίο βυζάκι
Φωκαίας 24 λαβύρινος μια καστανή ομορφούλα γλυκιά με ωραίο βυζάκι μικρή ρόγα θα την έχω για τα υπόψην μου
Φωκαίας 27 αποθήκη κοντή μελαχρινή με ανύπαρκτο βυζί στο παρελθόν έκανε και κωλαράκι
Φωκαίας 27 και Αχαρνών μια μελαχρινή χαλιμοκώλα με μέτριο βυζί και κοντή
Λιοσίων 79 κάτω μια μελαχρινή με καλό βυζί αλλά φακλάνα μέτρια εμφάνιαση
Λιοσίων 79 πάνω ξανθιά Ρσίδα μέτρια με μέτριο βυζί
Βέργας 6 πάνω Ναόμι μαύρη με μεγάλα βυζιά και πολύ ευγενική
Βέργας 6 κάτω μιλφ χοντρή με μεγάλα βυζιά όπου έπαιζε στο παρελθόν σε σπίτια της Ρεμούνδου και της Διδύμου
Τροφωνιού 11 κάτω μια μιλφ χοντρή θείτσα με τεράστια βυζιά
Τροφωνιού 11 πάνω ξανθιά ελληνίδα μιλφ με άσπρα εσώρουχα μέτριο βυζί μέτρια φάτσα το σπίτι βρώμαγε μπόχα
μάλλον φίλε μου παλιά καραβάνα είναι . μιλάμε για 4αρι και μεγαλύτερο .Εύγε παλικάρια, πάντα τέτοια!
Τροφωνίου 11 κάτω είναι καμία γνωστή απο τα παλιά η καμιά καινούργια? Για τι μέγεθος μιλάμε?
επειδη την κοντουλα αυτη την εχω βαλει στο ματι,γουσταρω μινιον φαση,ειναι καλη μεσα?οταν λες γλυψιματα εννοεις σε γλυφει ολοκληρο?Φυλής 66 η Κατερίνα η ξανθιά κοντή σαν νάνος με μικρό βυζάκι και μέσα στο δωμάτιο γλυψίματα
ναι σε γλύφει και αυτή και μπορείς πάντα από τα λεγόμενα του τσάτσου να της δώσεις και φιλάκια στο στήθος . είναι καλή μέσα από έγκυρες πηγές .επειδη την κοντουλα αυτη την εχω βαλει στο ματι,γουσταρω μινιον φαση,ειναι καλη μεσα?οταν λες γλυψιματα εννοεις σε γλυφει ολοκληρο?
πάντως το πρωί που πέρασα δεν ήταν , κάτι είχα διαβάσει νομίζω στο θρεντ της πως σταμάτησε .Παιδια η Σοφια η κοντη αδυνατη ξανθια απο Φυλης 54 και μετα Λιοσιων τι εχει γινει?
Ειναι ακομα στη Λιοσιων?
πάντως το πρωί που πέρασα δεν ήταν , κάτι είχα διαβάσει νομίζω στο θρεντ της πως σταμάτησε .
ναι τον νταβατζηλετε να παντρευτηκε???
Απλά ο καλύτεροςΣημερινή πρωινή ενημέρωση σε Φυλής και Λιοσίων με τον pligomenos 11 .
Φυλής 134 υπόγειο Καμέλια μελαχρινή όμορφη με ωραίο σώμα αλλά στο δωμάτιο μέτρια προς κακή
Φυλής 134 μεσαίο Αλίνα μελαχρινή με ωραίο βυζάκι μέτρια εμφάνιση
Φυλής 71 κάτω μελαχρινή με ωραίο σώμα μικρό βυζάκι μέτρια εμφάνιση
Φυλής 67 Μαρία μελαχρινή με ωραίο λεμονάκι βυζάκι και ταττού πάνω από τον κώλο
Φυλής 65 κάτω Αλέξανδρα η αλλιώς Σάντρα με διαφορετικό look με το ωραίο βυζάκι και κωλαράκι και ισπανικό και καλή φάτσα
Φυλής 65 πάνω μελαχρινή μέτρια με ωραίο βυζάκι με ωραίο χαμόγελο και ωραίο στόμα με έντονο κόκκινο κραγιον
Φυλής 80 μια καινούγρια ξανθιά μέτρια και ωραίο χαμόγελο και καλό βυζάκι
Μονής Προδρόμου η Σακίρα μου όπως πάντα όμορφη για τα γούστα ψιλή με σώμα μοντέλου με μέτριο βυζάκι
Φυλής 86 πάνω Μία η Γερμανίδα μελαχρινή με ωραίο βυζί αλλά σπασμένο πρόσωπο και την τσατσά να λέει για extra μέσα στο δωμάτιο
Φυλής 84 πάνω η Μαρία η Λιθουανή μελαχρινή με μικρό βυζάκι χαμόγελαστή όπου κάνει και παρτούζα
Φυλής 66 η Κατερίνα η ξανθιά κοντή σαν νάνος με μικρό βυζάκι και μέσα στο δωμάτιο γλυψίματα
Φυλής 59 κάτω η Θλυμένη Βανέσα του PIATSAS όπως πάντα κούκλα
Φυλής 54 κάτω μια ξανθιά νταρντάνα μιλφ με μέτρι βυζί
Φυλής 40 κλειστό
Διδύμου 8 πάνω μια ξανθιά με ωραίο σιληκονάτο βυζί μιλφ
Διδύμου 8 κάτω Πωλίνα με κοντά μαλλιά κόκκινα ψιλή αλλά με χωρις στήθος
Φωκαίας 17 κάτω Αλίνα Τσέχα μουνάρα με ντούμπανο σώμα και βυζί και κώλος πέρασε ο pligomenos 11
Φωκαίας 17 πάνω Μαρίνα ξανθιά με μεγάλα βυζιά και κωλάρα πρόστυχή είναι ξεπέτα στο δωμάτιο
Φωκαίας 25 πάνω μια ξανθιά με σιλικονάτο βυζί όμορφη για τα γούστα μου όπου κάνει μέσα στο δωμάτιο ελεύθερο στοματικό και 69 από τα λεγόμενα της τσατσάς
Φωκαίας 25 κάτω Βικτώρια ξανθιά μουνάρα ψιλή με ανύπαρκτο βυζί κρύα στο δωματιο
Φωκαίας 22 κάτω Βιολέτα μελαχρινή με μακριά μαλλιά με ωραίο βυζάκι
Φωκαίας 24 λαβύρινος μια καστανή ομορφούλα γλυκιά με ωραίο βυζάκι μικρή ρόγα θα την έχω για τα υπόψην μου
Φωκαίας 27 αποθήκη κοντή μελαχρινή με ανύπαρκτο βυζί στο παρελθόν έκανε και κωλαράκι
Φωκαίας 27 και Αχαρνών μια μελαχρινή χαλιμοκώλα με μέτριο βυζί και κοντή
Λιοσίων 79 κάτω μια μελαχρινή με καλό βυζί αλλά φακλάνα μέτρια εμφάνιαση
Λιοσίων 79 πάνω ξανθιά Ρσίδα μέτρια με μέτριο βυζί
Βέργας 6 πάνω Ναόμι μαύρη με μεγάλα βυζιά και πολύ ευγενική
Βέργας 6 κάτω μιλφ χοντρή με μεγάλα βυζιά όπου έπαιζε στο παρελθόν σε σπίτια της Ρεμούνδου και της Διδύμου
Τροφωνιού 11 κάτω μια μιλφ χοντρή θείτσα με τεράστια βυζιά
Τροφωνιού 11 πάνω ξανθιά ελληνίδα μιλφ με άσπρα εσώρουχα μέτριο βυζί μέτρια φάτσα το σπίτι βρώμαγε μπόχα
Παιδια η Σοφια η κοντη αδυνατη ξανθια απο Φυλης 54 και μετα Λιοσιων τι εχει γινει?
Ειναι ακομα στη Λιοσιων?
Φυλής 109 όροφος
Έλλη, (40-45 ετών), ξανθιά, χοντρούλα milf, ψιλοαλοίθωρη…
φιλε η συγκεκριμένη δεν είναι ΨΙΛο-αλλήθωρη
ειναι ΧΟΝΤΡΟ αλλήθωρη!