Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 269 άτομα (20 μέλη και 249 επισκέπτες)

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Σημερινή πρωινή ενημέρωση σε Φυλής και Λιοσίων με τον pligomenos 11 . :rockon: :rockon: :rockon:

Φυλής 134 υπόγειο Καμέλια μελαχρινή όμορφη με ωραίο σώμα αλλά στο δωμάτιο μέτρια προς κακή
Φυλής 134 μεσαίο Αλίνα μελαχρινή με ωραίο βυζάκι μέτρια εμφάνιση
Φυλής 71 κάτω μελαχρινή με ωραίο σώμα μικρό βυζάκι μέτρια εμφάνιση
Φυλής 67 Μαρία μελαχρινή με ωραίο λεμονάκι βυζάκι και ταττού πάνω από τον κώλο
Φυλής 65 κάτω Αλέξανδρα η αλλιώς Σάντρα με διαφορετικό look με το ωραίο βυζάκι και κωλαράκι και ισπανικό και καλή φάτσα
Φυλής 65 πάνω μελαχρινή μέτρια με ωραίο βυζάκι με ωραίο χαμόγελο και ωραίο στόμα με έντονο κόκκινο κραγιον
Φυλής 80 μια καινούγρια ξανθιά μέτρια και ωραίο χαμόγελο και καλό βυζάκι
Μονής Προδρόμου η Σακίρα μου όπως πάντα όμορφη για τα γούστα ψιλή με σώμα μοντέλου με μέτριο βυζάκι
Φυλής 86 πάνω Μία η Γερμανίδα μελαχρινή με ωραίο βυζί αλλά σπασμένο πρόσωπο και την τσατσά να λέει για extra μέσα στο δωμάτιο
Φυλής 84 πάνω η Μαρία η Λιθουανή μελαχρινή με μικρό βυζάκι χαμόγελαστή όπου κάνει και παρτούζα
Φυλής 66 η Κατερίνα η ξανθιά κοντή σαν νάνος με μικρό βυζάκι και μέσα στο δωμάτιο γλυψίματα
Φυλής 59 κάτω η Θλυμένη Βανέσα του PIATSAS όπως πάντα κούκλα
Φυλής 54 κάτω μια ξανθιά νταρντάνα μιλφ με μέτρι βυζί
Φυλής 40 κλειστό
Διδύμου 8 πάνω μια ξανθιά με ωραίο σιληκονάτο βυζί μιλφ
Διδύμου 8 κάτω Πωλίνα με κοντά μαλλιά κόκκινα ψιλή αλλά με χωρις στήθος
Φωκαίας 17 κάτω Αλίνα Τσέχα μουνάρα με ντούμπανο σώμα και βυζί και κώλος πέρασε ο pligomenos 11
Φωκαίας 17 πάνω Μαρίνα ξανθιά με μεγάλα βυζιά και κωλάρα πρόστυχή είναι ξεπέτα στο δωμάτιο
Φωκαίας 25 πάνω μια ξανθιά με σιλικονάτο βυζί όμορφη για τα γούστα μου όπου κάνει μέσα στο δωμάτιο ελεύθερο στοματικό και 69 από τα λεγόμενα της τσατσάς
Φωκαίας 25 κάτω Βικτώρια ξανθιά μουνάρα ψιλή με ανύπαρκτο βυζί κρύα στο δωματιο
Φωκαίας 22 κάτω Βιολέτα μελαχρινή με μακριά μαλλιά με ωραίο βυζάκι
Φωκαίας 24 λαβύρινος μια καστανή ομορφούλα γλυκιά με ωραίο βυζάκι μικρή ρόγα θα την έχω για τα υπόψην μου
Φωκαίας 27 αποθήκη κοντή μελαχρινή με ανύπαρκτο βυζί στο παρελθόν έκανε και κωλαράκι
Φωκαίας 27 και Αχαρνών μια μελαχρινή χαλιμοκώλα με μέτριο βυζί και κοντή
Λιοσίων 79 κάτω μια μελαχρινή με καλό βυζί αλλά φακλάνα μέτρια εμφάνιαση
Λιοσίων 79 πάνω ξανθιά Ρσίδα μέτρια με μέτριο βυζί
Βέργας 6 πάνω Ναόμι μαύρη με μεγάλα βυζιά και πολύ ευγενική
Βέργας 6 κάτω μιλφ χοντρή με μεγάλα βυζιά όπου έπαιζε στο παρελθόν σε σπίτια της Ρεμούνδου και της Διδύμου
Τροφωνιού 11 κάτω μια μιλφ χοντρή θείτσα με τεράστια βυζιά
Τροφωνιού 11 πάνω ξανθιά ελληνίδα μιλφ με άσπρα εσώρουχα μέτριο βυζί μέτρια φάτσα το σπίτι βρώμαγε μπόχα

mastakounass

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
20
Πόντοι
1
Σημερινή πρωινή ενημέρωση σε Φυλής και Λιοσίων με τον pligomenos 11 . :rockon: :rockon: :rockon:

Φυλής 134 υπόγειο Καμέλια μελαχρινή όμορφη με ωραίο σώμα αλλά στο δωμάτιο μέτρια προς κακή
Φυλής 65 κάτω Αλέξανδρα η αλλιώς Σάντρα με διαφορετικό look με το ωραίο βυζάκι και κωλαράκι και ισπανικό και καλή φάτσα
Φυλής 65 πάνω μελαχρινή μέτρια με ωραίο βυζάκι με ωραίο χαμόγελο και ωραίο στόμα με έντονο κόκκινο κραγιον
Μονής Προδρόμου η Σακίρα μου όπως πάντα όμορφη για τα γούστα ψιλή με σώμα μοντέλου με μέτριο βυζάκι
Φυλής 86 πάνω Μία η Γερμανίδα μελαχρινή με ωραίο βυζί αλλά σπασμένο πρόσωπο και την τσατσά να λέει για extra μέσα στο δωμάτιο
Φυλής 84 πάνω η Μαρία η Λιθουανή μελαχρινή με μικρό βυζάκι χαμόγελαστή όπου κάνει και παρτούζα
Φυλής 66 η Κατερίνα η ξανθιά κοντή σαν νάνος με μικρό βυζάκι και μέσα στο δωμάτιο γλυψίματα
Φυλής 40 κλειστό
Φωκαίας 17 κάτω Αλίνα Τσέχα μουνάρα με ντούμπανο σώμα και βυζί και κώλος πέρασε ο pligomenos 11
Φωκαίας 17 πάνω Μαρίνα ξανθιά με μεγάλα βυζιά και κωλάρα πρόστυχή είναι ξεπέτα στο δωμάτιο
Φωκαίας 25 πάνω μια ξανθιά με σιλικονάτο βυζί όμορφη για τα γούστα μου όπου κάνει μέσα στο δωμάτιο ελεύθερο στοματικό και 69 από τα λεγόμενα της τσατσάς
Φωκαίας 24 λαβύρινος μια καστανή ομορφούλα γλυκιά με ωραίο βυζάκι μικρή ρόγα θα την έχω για τα υπόψην μου
Φωκαίας 27 αποθήκη κοντή μελαχρινή με ανύπαρκτο βυζί στο παρελθόν έκανε και κωλαράκι
Βέργας 6 κάτω μιλφ χοντρή με μεγάλα βυζιά όπου έπαιζε στο παρελθόν σε σπίτια της Ρεμούνδου και της Διδύμου
Τροφωνιού 11 πάνω ξανθιά ελληνίδα μιλφ με άσπρα εσώρουχα μέτριο βυζί μέτρια φάτσα το σπίτι βρώμαγε μπόχα

Εύγε παλικάρια, πάντα τέτοια!

Τροφωνίου 11 κάτω είναι καμία γνωστή απο τα παλιά η καμιά καινούργια? Για τι μέγεθος μιλάμε?

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Εύγε παλικάρια, πάντα τέτοια!

Τροφωνίου 11 κάτω είναι καμία γνωστή απο τα παλιά η καμιά καινούργια? Για τι μέγεθος μιλάμε?
μάλλον φίλε μου παλιά καραβάνα είναι . μιλάμε για 4αρι και μεγαλύτερο .

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
επειδη την κοντουλα αυτη την εχω βαλει στο ματι,γουσταρω μινιον φαση,ειναι καλη μεσα?οταν λες γλυψιματα εννοεις σε γλυφει ολοκληρο?

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
επειδη την κοντουλα αυτη την εχω βαλει στο ματι,γουσταρω μινιον φαση,ειναι καλη μεσα?οταν λες γλυψιματα εννοεις σε γλυφει ολοκληρο?
ναι σε γλύφει και αυτή και μπορείς πάντα από τα λεγόμενα του τσάτσου να της δώσεις και φιλάκια στο στήθος . είναι καλή μέσα από έγκυρες πηγές .

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
83
Πόντοι
4.545
Παιδια η Σοφια η κοντη αδυνατη ξανθια απο Φυλης 54 και μετα Λιοσιων τι εχει γινει?
Ειναι ακομα στη Λιοσιων?

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Παιδια η Σοφια η κοντη αδυνατη ξανθια απο Φυλης 54 και μετα Λιοσιων τι εχει γινει?
Ειναι ακομα στη Λιοσιων?
πάντως το πρωί που πέρασα δεν ήταν , κάτι είχα διαβάσει νομίζω στο θρεντ της πως σταμάτησε .

joe125

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
62
Πόντοι
1

Φυλής 40 κλειστό
Απλά ο καλύτερος  :rockon: :rockon:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ειναι ακομα στη Λιοσιων?

πήγαινε απόγευμα λιοσίων ίσως την πετύχεις. Καιρό έχω να πάω από εκεί ( 2-3 μήνες)αλλά όσες φορές έχω πάει την έχω πετύχει. Δε παίρνω όρκο βέβαια ότι τώρα θα είναι εκεί.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΟΙ ΔΡΟΜΟΙ

Βραδυνή βάρδυα,...ώρα 21.00'

Φυλής 214

Νίνα, μελαχρινή με μαλλιά μέχρι τους ώμους, (24-28 ετών), χορταστικά βυζιά και σώμα με έντονες καμπύλες
:boobies:

Αγαθουπόλεως 54Α

Χριστίνα, ξανθιά Ρωσσίδα, …νεόδμητο μπουρδέλο, περιποιημένο

Μαγνησίας 11

Μαρίνα, μελαχρινή με περιποιημένα μαλλιά μέχρι τους ώμους (40-45 ετών), καλό σώμα με κόκκινα εσώρουχα και δικτυωτές κόκκινες κάλτσες

Φυλής 134 υπόγειο

Μόνικα, (22-26 ετών), μελαχρινό, μαλλιά μέχρι τους ώμους, καλό σώμα, έκφυλο  πρόσωπο, πεταχτό κωλαράκι, με καλές καμπύλες

Φυλής 134 υσόγειο

Αλίνα, καστανή με μπουκλωτά μαλλιά μέχρι τις πλάτες, (22-26 ετών) ψιλή με καμπύλες και ωραίο πρόσωπο …μου επιτέθηκε στο σαλόνι …κατάθεση

Φυλής 134 όροφος

Έλενα, …ή ίδια που βρήκα σε πρωινή, βάρδια (24-28 ετών) ξεβαμμένα κόκκινα μαλλιά, όχι χοντρή αλλά με σώμα νοικοκυράς σε απόγνωση και περίεργο ψευδό στόμα που στο θέαμα του κάθε άλλο παρά περιποίηση ήθελες

Φυλής 109 ισόγειο

Χριστίνα, (26-29 ετών), καστανομεζ κοντά μαλλιά, ψηλή, ωραίο σώμα, μικρό στήθος, κοινό πρόσωπο 

Φυλής 109 όροφος

Έλλη, (40-45 ετών), ξανθιά, χοντρούλα milf, ψιλοαλοίθωρη…  :headbang:

Φυλής 67 ισόγειο

Ελένη καστανό, (20-24 ετών), ωραίο σωματάκι, λεμονάτο μυτερό βυζάκι και πολύ καλές εντυπώσεις από τους πελάτες

Φυλής 65 όροφος

Αγκίλα (…κάπως έτσι), μελαχρινή με κοντά μαλλιά, λεπτή, μελαγχολικό πρόσωπο παρά το βεβιασμένο χαμόγελο …σε συνδυασμό με την βλοσυρή τσατσοβουλγάρα που έχει σκυλάκι κανίς, γυαλιά αυστηρής δασκάλας και χείλια παραμορφωμένα

Φυλής 92

Γκαλίνα, μελαχρινή με μπουκλωτά κοντά μαλλιά, αθώο πρόσωπο, λίγο γεματούλα …αλλά ατσούμπαλο περπάτημα

Φωκαίας 25 ισόγειο

Κάρμεν, μελαχρινή μακριά μαλλιά, (19-22 ετών), ωραίο σωματάκι και πονηρό προσωπάκι

Φωκαίας 24 ..."Λαβύρινθος"

…δεν ανακοινώθηκε το όνομα της κοπέλας , μελαχρινή (22-24 ετών), πολύ ωραίο σωματάκι με καμπύλες και πεταχτό κωλαράκι, έκφυλο πρόσωπο  ;)

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Για άλλη μια φορά Θείε Farkeli ήσουν κορυφαίος στην ενημέρωση σου . Μπράβο  ;)

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Επισημαίνω το νέο μελαχρινό στο Φωκαίας 24 σε βραδινή βάρδια, ...είναι αρκετά καλό  ;)

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Χθες βράδυ αφού άδειασα στη Σάρα (βλέπε κριτικές) , πήγα στα μπουρδέλα της Φυλής να τσεκάρω την Αλεξάνδρα στο Φυλής 92 . Στη συνέχεια έκανα και μια βόλτα. Ας κάνω και εγώ την παρθενική μου μπουρδελοενημέρωση, ελπίζω οι συνάδελφοι μπουρδελιάρηδες να τη δεχτούν αν και στουντιάκιας
Φυλής 54 πανω
Μια που έφερνε σε τσιγγάνα, όχι τίποτα το ιδιαίτερο
Στο κάτω δεν πήγα γιατί θα ήταν η Στέλλα και δεν ήθελα να τη δω
Φυλής 66
έχουν αλλάξει πόρτα. Την τελευταία φορά που είχα πάει είχαν μια καφέ. Στο δωμάτιο ήταν μια κοπέλα με καφέ μαλλιά, όμορφο βυζάκι στητό. Μου φάνηκε ψιλομαστουρωμένη
Φυλής 59
Μελαχρινή ονόματι Βανέσα, καλή, (αλλά οχι τίποτα το ιδιαίτερο) εμφανισιακά , αλλά είχε μια ματιά ψιλοτρελή μου φάνηκε. Αν και είχα χρόνια να μπω , παρατήρησα ότι οι καναπέδες παραμένουν στη θέση τους. Οι κλασικοί καναπέδες που βυθίζεσαι μέσα τους.
Φυλής 92
Αλεξάνδρα. Δεν ήταν αυτή από Φ65,69,54. Ναζιάρα, με άσπρα εσώρουχα, καφέ μαλλιά . έτσι και έτσι από εμφάνιση. Έκανε ένα μίνι χορό στο σαλόνι . Πολλά υποσχόμενη
Φυλής 65 πάνω
Μια μελαχρινή κοντή, άσχημη. Μακριά. Η τσατσά εδώ ήταν η πρώην τσατσά της Ντενίζας με τα γυαλιά
Φυλής 65 κάτω
Μια ξανθιά με πάρα πολύ ωραίο στητό λεμονάτο βυζάκι με μικρές ρόγες. Κάβλωσα με το βυζάκι της να πω την αμαρτία μου. Χαμογελαστή ήταν και πολλά υποσχόμενη
Φυλής 84 πράσινη πόρτα
Άννα , πολωνέζα με πολύ βαριεστημένο ύφος. Είπαμε δε σας αρέσει η δουλειά , αλλά όχι και έτσι
Φυλής 71 πάνω
'Ενα γυφτάκι, απαράδεκτης εμφάνισης. Τρεχάτε ποδαράκια μου...
Φυλής 71 κάτω
Καταρχήν μια τσατσά μούναρος και προφανώς διδάκτωρ του μάρκετινγκ. Αυτή να γίνει υπουργός οικονομίας να δεις για πότε σώζεται η οικονομία. Τί Εφραίμ και πράσινα άλογα... Ξέρει να προωθεί το προϊόν της . Μας παρουσίασε μια ξανθιά με τατουάζ πεταλούδα πάνω από τον κώλο , λέγοντας
"Σας γλείφει και τα αρχιδάκια η κοπέλα, όπως γλείφουμε τα παγωτά χωνάκι" και διάφορα άλλα πορνηρά σχόλια. Αν δεν είχα γαμήσει τη Σάρα θα με τούμπαρε η άτιμη
Μονής Προδρόμου ,
Από τότε που είχα ξαναπάει έχουν αλλάξει πολλά πράγματα. Καταρχήν φράξανε την είσοδο την παλιά και ανοίξανε άλλη λίγο παραδίπλα. Η κοπέλα σχετικά ψηλή, μελαχρινή, με τατουάζ (σαν γκοθικ δηλαδή). Όχι τίποτα το ιδιαίτερο από εμφάνιση , καλή ήταν άλλα όχι σούπερ, αλλά στα συν της το ότι με τον συναγωνιστή που ήταν στο δωμάτιο έκατσε κάνα τέταρτο μην πω εικοσάλεπτο. Στα υπόψην!!!
Αυτά κύριοι. Δυστυχώς η Αλεξανδρα δεν ήταν αυτή που ξέραμε

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.621
Πόντοι
42.697

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Χθες αν και ο καιρός ήταν αντιτσαρκικός , παρ'όλα αυτά αυτό το κρύο σε παρέπεμπε σε άτακτα πορνίδια της μαμάς Ρωσσίας και όχι μόνο!

Φυλής 59Β
Η ολίγον κυκλοθυμική μνηστή του ΠΙΑΤΣΑ.. Βανέσσα.

Φυλής 65Α
Πουτανάκι αγνώστων στοιχείων .. με μαύρους κύκλους και βλέμμα η-πολύ-τηλεόραση-κάνει-κακό-στα-μάτια .

Φυλής 66
Ξανθιά αρκετά συμπαθητική με μικρομεσαίο στήθος.. Εθεάθη στο τέλος της βάρδιας ντυμένη κάζουαλ και το μάτι ενός αδαή μπουρδελιάρη θα την πέρναγε για καθημερινό πορνίδιο.

Φυλής 67
Πουτανάκι χρώματος ΙΟΝ αμυγδάλου.. η πρώτη σου πόρνη και παντοτινή.. Πολύ μικρό βυζί με μαύρο μακρύ μαλλί και αρκετά μεγάλο κώλο αλλά ένα βλέμμα υπαλλήλου ΔΟΥ στο τέλος της βάρδιας..

Φυλής 69Α
Η Χριστίνα Οριεντάλ .. Είσοδος στο χωλ με οργασμική αναπαράσταση βγαλμένη απ'την ταινία "Όταν ο Χάρυ γνώρισε τη Σάλυ" στη σκηνή με το εστιατόριο!.. Αυτά κάνει και γίνεται το πέος μας σαν του Πρίαπου!

Φυλής 69Β
Το πορνοτρένο σταμάτησε για λίγο στον σταθμό Λαρίσσας! (και όχι Λαρίσης)..

Φυλής 71Α
Όπως και το διπλανό του κλειστό..

Φυλής 80
Κάτι σε Γκαλίνα .. Γκαρίτσα.. σε βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή του 50' ? .. Βασικά με το που μπαίνω μέσα βλέπω τα δωμάτια ανοιχτά και το σαλόνι άδειο.. ήταν σα σκηνή από την πόλη φάντασμα που βλέπουμε στα φαρ-ουέστ!..ο παρασυρμένος από τον αέρα θάμνος έλειπε. Τότε κατάλαβα ότι δεν δούλευε η Έλλη γιατί αν ήταν εκεί θα βλέπαμε την.. Μπονάνζα !

Φυλής 84Α
Άννα.

Φυλής 84Β
Από τη χώρα του Σισκάουσκας και του Γιασικε-βίτσιους .. η Μαρία.. για άλλα "καρφώματα" όμως.

Φυλής 86Α
Όνομα δε ρωτήσαμε.. σίγουρα ο φαρκέλι η ο άντονυ θα ξέρουν .. εμένα δεν μου έκανε εντύπωση.

Φυλής 92
Η Αλεξάνδρα.. Βγαίνοντας και μετά τα τυπικά άρχισε να λικνίζει τον ωραίο της κώλο στον ρυθμό της καύλας μας κάνοντας μας να υποπέσουμε στο φαινόμενο της σιελόρροιας !! Από φάτσα έτσι κι έτσι.. αλλά είχε καλό σώμα με ωραία μπουτάκια που με άφησε να θοπεύσω..

Φυλής 99
Ο Αφροδίτος .. :grin:

Φυλής 109Β
Η Χριστίνα .. κοινώς Χριστινάκι..καμία σχέση με του 69Α.. Μεγαλοκοπέλα.

Φυλής 134 πάνω
Η Ελένη που αναφέρει και ο ύψιστος Φαρκέλι.. Ψιλοχάλια σώμα και φάτσα που θα κάνει θραύση στις απόκριες (με όλο το σεβασμό)

Φυλής 134 ισόγειο
Αλίνα .. προαναφερθείσα

Φυλής 134 υπόγειο
Μόνικα .. επίσης προαναφερθείσα

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom