Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 326 άτομα (31 μέλη και 295 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Θερμά συγχαρητήρια μετα ειλικρινούς ευαρέσκειας στον κ. Bakalhs  :thumbsup:

Αναφέρθηκα σε "νεοεισαχθείσα" Έλλη στο Φωκαίας 25 Α (όροφος) και όχι στην Έλλη την τρελοφρεγάτα που εργάζεται στο Φυλής 80.

(υπάρχει και σχετική κριτική στο Φωκαίας 25 Α ..."η νέα και άπειρη Βουλγάρα")

www.bourdela.tv/content/view/464/225/]http://www.bourdela.tv/content/view/464/225/[/url]

Ὅπως πρὸ 1 1/2 ἔτους πλεῖσται πόρναι ἐλάμβαναν τὸ ὄνομα Ἄννα λόγω τῆς ἀστέρος τοῦ Φ71 κάτω, οὔτω τώρα θὰ ἀρχίσει διαδιδόμενο τὸ " Ἕλλη ".

ratsas_21

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
μαρινα ξανθο πορνιδιο απο τροφονιου 13 που δουλευε το εκφυλο το ρωσιδακι δουλευει ακομα εκει ?αυτη που γλυφει μπαλες και λοκο λεω ,ξερετε τις ωρες?

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
μαρινα ξανθο πορνιδιο απο τροφονιου 13 που δουλευε το εκφυλο το ρωσιδακι δουλευει ακομα εκει ?αυτη που γλυφει μπαλες και λοκο λεω ,ξερετε τις ωρες?
Αν λες το μιλφ που ηταν περυσι φωκαιας ειναι βραδυνη βαρδια μετα τις 11!

zwnianos21

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
14
Πόντοι
1
καλησπερα ρε μαγκες...λογω αποχης απο την ενεργο δραση επειδη εκανα μια εγχειρηση,δεν ξερω τι καλο παιζει..εχετε κατι να μου προτεινετε για ικανοποιηση των τεραστιων αναγκων μου το απογευματακι???μιλαω παντα για την καβλοοδο  ΦΥΛΗΣ???

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
καλησπερα ρε μαγκες...λογω αποχης απο την ενεργο δραση επειδη εκανα μια εγχειρηση,δεν ξερω τι καλο παιζει..εχετε κατι να μου προτεινετε για ικανοποιηση των τεραστιων αναγκων μου το απογευματακι???μιλαω παντα για την καβλοοδο  ΦΥΛΗΣ???
εξαρταται τι ζητας φιλε.εμφανιση ή περιποιηση?επειδη αναφερεις για τεραστιες αναγκες θα προτεινα Βικυ στη Διδυμου για καλο και σιγουρο ξεμπουκωμα.Τωρα κατι σε ποιο εμφανισημο αλλα με λιγοτερη ικανοποιηση θα ελεγα Ελλη στο φ80.

zwnianos21

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
14
Πόντοι
1
τα σεβη μου βασιλια..σε ευχαριστω..τι αλλο εχεισ να προτεινεις για milfoκατασταση εκτος της τσιμπουκοπνικτρας βικυς??

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
Σονια στο Αχιλλεως 48 αλλα δεν ξερω τι ωρες δουλευει(την ψαχνω κ εγω).βασικα η Διδυμου νομιζω ειναι ο προορισμος σου για αποψε ;)

sexotak

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2008
Κριτικές
29
Like
3
Πόντοι
10
Μεσημεριανή βόλτα στη Φυλής, γύρω στις 13:30. Έχουμε και λέμε:
Φυλής 92: Η κλασσική Εύα με τα πολλά προγράμματα και έξτρα.
Μονής Προδρόμμου: Μία μελαχρινή αρκετά καλή σε εμφάνιση, αρκετά ψηλή και καλό βυζάκι μεσαίου μεγέθους
Φυλής 71Β: (αυτό πρέπει να ήταν) η κλασσική τσατσά Εύα, παρουσίασε ενα ξανθό - καλούτσικο εκ Τσεχίας και διαφήμιζε το τέλειο τσιμπούκι (νομίζω Μπέτυ τη φώναξε).
Φυλής 69Β: δε την θυμάμαι,αλλά αν μου είχε κάνει εντύπωση θα τη θυμόμουν...
Φυλής 67: Αρκετός κόσμος, και η κοπέλλα αργούσε στο δωμάτιο οπότε βαρέθηκα και έφυγα.
Φυλής 65Β: Μία ξανθιά μέτρια που βγήκε στο σαλόνι και πέρασε απο όλυς εναν εναν και μας χαιρέτησε χαιδέυοντας μας το εργαλείο...
Φυλής 65Α: Μελαχρινή πιτσιρίκα, αρκετά καλή εμφανισιακά, ίσως άξιζε δοκιμής.
Φυλής 86Β: Δε τη θυμάμαι καλά αλλά κάτι το αδιάφορο...
Φυλής 86Α: Κλειστό
Φυλής 84Β: Μελαχρινό πετίτ, μικρόσωμο, καλούτσικο, με μικρό αλλά καλούτσικο βυζάκι. Εκεί έγινε η κατάθεση. όνομα μαρία. Τιμή 20€ με 69.
Φυλής 80: Μελαχρινό, τουμπανο, με μεγάλα βυζιά που ασφυκτιούσαν στο σουτιέν!!! Και αυτή αξίζει δοκιμής...
Φυλής 59 κάτω: Μελαχρινό, καλούτσικο με μέτριο βυζάκι.
Φυλής 59 επάνω: ξανθό αρκετά ομορφούλικο και καλό σωματάκι. Μάλλον αξίζει δοκιμή.
Φυλής 66Δ: Αν θυμάμαι καλά ενα ξανθό πιτσρικάκι, με ανύπαρκτο βυζί. Βγήκε απο το δωμάτιο και με το ζόρι είπε ενα γειά...
Φυλής 54Β: ξανθιά με χάλια σώμα, γεματόυτσικη.
Φυλής 54Α: Και πάλι κάτι μέτριο που δεν μου έκανε εντύπωση...
Φυλής 40: Μελαχρινό, αρκετά γλυκό προσωπάκι, αλλά υπερβολικά αδύνατη... Με 20€ και 69.
Διδύμου 8επάνω: Μια ξανθιά με μακριά αλογοουρά. Καλόυτσικο σώμα, αρκετά ψηλή.
Διδύμου 8κάτω: Μια Πωλίνα ή Παυλίνα ή κάτι τέτοιο. Μελαχρινή, ψιλονταρντάνα, με κοντό μαλί και άσπρες μπότες.
Διδύμου 16: Το φώς αναμένο αλλά η πόρτα σαν κλειστή μου φάνηκε.
Διδύμου 18Β: Η γνωστή Αλεξάνδρα μιλφ. Με αρκετά στο πρόγραμμα στα 20€ και τελείωμα στο στόμα με 25€.
Διδύμου 18Α: Η γνωστή Ανδριάννα με τα γνωστά (ακάποτο κλπ κλπ)
Διδύμου 20: Μιλφ με όνομα Ήρα αν το θυμάμαι καλά. Μάλλον αδιάφορο.
Πρέπει να πώ οτι είχα την ελπίδα να πετύχω κάπου την Τίνα, αφού πήγα πρωινή βάρδια, αλλά μάλλον ατύχησα. Εκτός αν έχει μετακομίσει σε κάποιο απο αυτά που δεν πήγα...

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886

Θα πρόσθετα τα εξής :

Φυλής 109

Αλεξάνδρα, μελαχρινή με πολύ ωραίο σώμα και έκφυλο πρόσωπο, tatoo στη ραχοκοκαλιά.

Φυλής 92

Αλεξάνδρα, καστανόξανθο με σκουλαρίκι στη γλώσσα και πολύ έκφυλες προθέσεις, δυνατό της χαρτί είναι η περιποίηση

Φυλής 71 όροφος

Μπάρμπαρα, καστανομεζ μακριά μαλλιά, γεματούλα όσο χρειάζεται και πολύ καλές υπηρεσίες στο δωμάτιο

Φυλής 59 ισόγειο

Βανέσσα, μελαχρινή με μακριά μαλλιά και καλές υπηρεσίες στο δωμάτιο (...αρκεί να μην πέσεις σε ημέρα που έχει νεύρα)

Προδρόμου 16

Σακίρα, μελαχρινή με σπαστά μαλλιά μέχρι τους ώμους, πολύ θηλυκό σώμα, προκλητικό πρόσωπο και καλές υπηρεσίες στο δωμάτιο

Επισκέπτης
Μονής Προδρόμμου: Μία μελαχρινή αρκετά καλή σε εμφάνιση, αρκετά ψηλή και καλό βυζάκι μεσαίου μεγέθους
Φυλής 71Β: (αυτό πρέπει να ήταν) η κλασσική τσατσά Εύα, παρουσίασε ενα ξανθό - καλούτσικο εκ Τσεχίας και διαφήμιζε το τέλειο τσιμπούκι (νομίζω Μπέτυ τη φώναξε).
Φυλής 67: Αρκετός κόσμος, και η κοπέλλα αργούσε στο δωμάτιο οπότε βαρέθηκα και έφυγα.
Φυλής 65Β: Μία ξανθιά μέτρια που βγήκε στο σαλόνι και πέρασε απο όλυς εναν εναν και μας χαιρέτησε χαιδέυοντας μας το εργαλείο...
Φυλής 84Β: Μελαχρινό πετίτ, μικρόσωμο, καλούτσικο, με μικρό αλλά καλούτσικο βυζάκι. Εκεί έγινε η κατάθεση. όνομα μαρία. Τιμή 20€ με 69.
Φυλής 80: Μελαχρινό, τουμπανο, με μεγάλα βυζιά που ασφυκτιούσαν στο σουτιέν!!! Και αυτή αξίζει δοκιμής...
Φυλής 59 επάνω: ξανθό αρκετά ομορφούλικο και καλό σωματάκι. Μάλλον αξίζει δοκιμή.
Φυλής 66Δ: Αν θυμάμαι καλά ενα ξανθό πιτσρικάκι, με ανύπαρκτο βυζί. Βγήκε απο το δωμάτιο και με το ζόρι είπε ενα γειά...
Φυλής 40: Μελαχρινό, αρκετά γλυκό προσωπάκι, αλλά υπερβολικά αδύνατη... Με 20€ και 69.
Διδύμου 8κάτω: Μια Πωλίνα ή Παυλίνα ή κάτι τέτοιο. Μελαχρινή, ψιλονταρντάνα, με κοντό μαλί και άσπρες μπότες.
Διδύμου 18Β: Η γνωστή Αλεξάνδρα μιλφ. Με αρκετά στο πρόγραμμα στα 20€ και τελείωμα στο στόμα με 25€.
Πρέπει να πώ οτι είχα την ελπίδα να πετύχω κάπου την Τίνα, αφού πήγα πρωινή βάρδια, αλλά μάλλον ατύχησα. Εκτός αν έχει μετακομίσει σε κάποιο απο αυτά που δεν πήγα...

Νέα δύναμις. Καὶ εἰς ἀνώτερα!

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
Δὲν γνωρίζω τὴν ἀναφερθείσαν. Πάντως ἡ ἐχθεσινὴ ἦτο ὡραιωτάτη καὶ περίπου 20 ἐτῶν.

αυτη για την οποια σε ρωταει  ο φιλος πριν ειναι γυρω στο 1,65 με καρεδακι μαλλι καστανοξανθο,αδυνατο κορμι κ 2 αστερια  τατουαζ στο δεξι της πλευρο.

δουλευε στο  67 απο το καλοκαιρι τοα απογευματα και εδω κ ενα μηνα περιπου εχει χαθει.

την γουσταρα κ εγω αρκετα.
παιζει να ηταν αυτη τελικα?

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
ΩΡΑΙΟΣ ;)

Επισκέπτης
αυτη για την οποια σε ρωταει  ο φιλος πριν ειναι γυρω στο 1,65 με καρεδακι μαλλι καστανοξανθο,αδυνατο κορμι κ 2 αστερια  τατουαζ στο δεξι της πλευρο.

δουλευε στο  67 απο το καλοκαιρι τοα απογευματα και εδω κ ενα μηνα περιπου εχει χαθει.

την γουσταρα κ εγω αρκετα.
παιζει να ηταν αυτη τελικα?

Πιθανὸν, ἀλλὰ ἀστέρια δὲν πρόσεξα.

Ὡραία παρουσία πάντως.

joe125

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
62
Πόντοι
1
Στα σπίτια Φ134 γιατί δεν περνάνε η ρεπόρτέρ????????
Ξέρει κανένας τι παίζει εκεί??? Η Τάνια που δούλευε στο μεσαίο έχει πάει αλλού????

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
Στα σπίτια Φ134 γιατί δεν περνάνε η ρεπόρτέρ????????
Ξέρει κανένας τι παίζει εκεί??? Η Τάνια που δούλευε στο μεσαίο έχει πάει αλλού????

φυλης 59 πανω πρωινη βαρδια πριν μια εβδομαδα

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Παίδες,

Η Τσέχα Μπέτυ
(για την οποία υπάρχει αυτή η κριτική
Κυριακή 10 Αυγ 2008, στις 00:39
γραμμένη από τον boobmaniac)
Τροφωνίου 11 (ισόγειο)
έμαθα σήμερα απ' την τσατσά ότι "σταμάτησε".

"Σταμάτησε" μπορεί να σημαίνει ότι πήγε στο χωριό της,
μπορεί όμως να σημαίνει και το ότι άλλαξε μπουρδέλο, και βέβαια η τσατσά του παλιού δε λέει το καινούριο, μη της φεύγουν οι πελάτες.

Την έχει τρακάρει κανείς πουθενά?

Σημειώστε ότι απογευματινή σήμερα στο Τροφωνίου 11 ήταν μια Μελίνα, που δούλευε Φωκαίας 17 (άνω όροφος). Όχι κακή.

Αλλά έχουμε τα κολλήματά μας...

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Είναι η Αλεξάνδρα από το 65,69,54;
Μετά τη Μελίνα που θα πάω σήμερα στην Πιπίνου , θα πάω και στο Φυλής 92 να το τσεκάρω και θα ενημερώσω. Αν είναι η Αλεξάνδρα που έχω υπόψη μου

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom