Επισκέπτης
Δὲν γνωρίζω τὴν ἀναφερθείσαν. Πάντως ἡ ἐχθεσινὴ ἦτο ὡραιωτάτη καὶ περίπου 20 ἐτῶν.Μονικα? αυτη η Βουλγαρα απο το 67 μηπως???
Δὲν γνωρίζω τὴν ἀναφερθείσαν. Πάντως ἡ ἐχθεσινὴ ἦτο ὡραιωτάτη καὶ περίπου 20 ἐτῶν.Μονικα? αυτη η Βουλγαρα απο το 67 μηπως???
Θερμά συγχαρητήρια μετα ειλικρινούς ευαρέσκειας στον κ. Bakalhs
Αναφέρθηκα σε "νεοεισαχθείσα" Έλλη στο Φωκαίας 25 Α (όροφος) και όχι στην Έλλη την τρελοφρεγάτα που εργάζεται στο Φυλής 80.
(υπάρχει και σχετική κριτική στο Φωκαίας 25 Α ..."η νέα και άπειρη Βουλγάρα")
www.bourdela.tv/content/view/464/225/]http://www.bourdela.tv/content/view/464/225/[/url]
Αν λες το μιλφ που ηταν περυσι φωκαιας ειναι βραδυνη βαρδια μετα τις 11!μαρινα ξανθο πορνιδιο απο τροφονιου 13 που δουλευε το εκφυλο το ρωσιδακι δουλευει ακομα εκει ?αυτη που γλυφει μπαλες και λοκο λεω ,ξερετε τις ωρες?
Ας του απαντήσει κάποιος εδώ του ανθρώπου!;)Είναι η Αλεξάνδρα από το 65,69,54;
εξαρταται τι ζητας φιλε.εμφανιση ή περιποιηση?επειδη αναφερεις για τεραστιες αναγκες θα προτεινα Βικυ στη Διδυμου για καλο και σιγουρο ξεμπουκωμα.Τωρα κατι σε ποιο εμφανισημο αλλα με λιγοτερη ικανοποιηση θα ελεγα Ελλη στο φ80.καλησπερα ρε μαγκες...λογω αποχης απο την ενεργο δραση επειδη εκανα μια εγχειρηση,δεν ξερω τι καλο παιζει..εχετε κατι να μου προτεινετε για ικανοποιηση των τεραστιων αναγκων μου το απογευματακι???μιλαω παντα για την καβλοοδο ΦΥΛΗΣ???
καλησπερα ρε μαγκες...λογω αποχης απο την ενεργο δραση επειδη εκανα μια εγχειρηση,δεν ξερω τι καλο παιζει..εχετε κατι να μου προτεινετε για ικανοποιηση των τεραστιων αναγκων μου το απογευματακι???μιλαω παντα για την καβλοοδο ΦΥΛΗΣ???
Μεσημεριανή βόλτα στη Φυλής, γύρω στις 13:30. Έχουμε και λέμε:
Φυλής 92: Η κλασσική Εύα με τα πολλά προγράμματα και έξτρα.
Μονής Προδρόμμου: Μία μελαχρινή αρκετά καλή σε εμφάνιση, αρκετά ψηλή και καλό βυζάκι μεσαίου μεγέθους
Φυλής 71Β: (αυτό πρέπει να ήταν) η κλασσική τσατσά Εύα, παρουσίασε ενα ξανθό - καλούτσικο εκ Τσεχίας και διαφήμιζε το τέλειο τσιμπούκι (νομίζω Μπέτυ τη φώναξε).
Φυλής 69Β: δε την θυμάμαι,αλλά αν μου είχε κάνει εντύπωση θα τη θυμόμουν...
Φυλής 67: Αρκετός κόσμος, και η κοπέλλα αργούσε στο δωμάτιο οπότε βαρέθηκα και έφυγα.
Φυλής 65Β: Μία ξανθιά μέτρια που βγήκε στο σαλόνι και πέρασε απο όλυς εναν εναν και μας χαιρέτησε χαιδέυοντας μας το εργαλείο...
Φυλής 65Α: Μελαχρινή πιτσιρίκα, αρκετά καλή εμφανισιακά, ίσως άξιζε δοκιμής.
Φυλής 86Β: Δε τη θυμάμαι καλά αλλά κάτι το αδιάφορο...
Φυλής 86Α: Κλειστό
Φυλής 84Β: Μελαχρινό πετίτ, μικρόσωμο, καλούτσικο, με μικρό αλλά καλούτσικο βυζάκι. Εκεί έγινε η κατάθεση. όνομα μαρία. Τιμή 20€ με 69.
Φυλής 80: Μελαχρινό, τουμπανο, με μεγάλα βυζιά που ασφυκτιούσαν στο σουτιέν!!! Και αυτή αξίζει δοκιμής...
Φυλής 59 κάτω: Μελαχρινό, καλούτσικο με μέτριο βυζάκι.
Φυλής 59 επάνω: ξανθό αρκετά ομορφούλικο και καλό σωματάκι. Μάλλον αξίζει δοκιμή.
Φυλής 66Δ: Αν θυμάμαι καλά ενα ξανθό πιτσρικάκι, με ανύπαρκτο βυζί. Βγήκε απο το δωμάτιο και με το ζόρι είπε ενα γειά...
Φυλής 54Β: ξανθιά με χάλια σώμα, γεματόυτσικη.
Φυλής 54Α: Και πάλι κάτι μέτριο που δεν μου έκανε εντύπωση...
Φυλής 40: Μελαχρινό, αρκετά γλυκό προσωπάκι, αλλά υπερβολικά αδύνατη... Με 20€ και 69.
Διδύμου 8επάνω: Μια ξανθιά με μακριά αλογοουρά. Καλόυτσικο σώμα, αρκετά ψηλή.
Διδύμου 8κάτω: Μια Πωλίνα ή Παυλίνα ή κάτι τέτοιο. Μελαχρινή, ψιλονταρντάνα, με κοντό μαλί και άσπρες μπότες.
Διδύμου 16: Το φώς αναμένο αλλά η πόρτα σαν κλειστή μου φάνηκε.
Διδύμου 18Β: Η γνωστή Αλεξάνδρα μιλφ. Με αρκετά στο πρόγραμμα στα 20€ και τελείωμα στο στόμα με 25€.
Διδύμου 18Α: Η γνωστή Ανδριάννα με τα γνωστά (ακάποτο κλπ κλπ)
Διδύμου 20: Μιλφ με όνομα Ήρα αν το θυμάμαι καλά. Μάλλον αδιάφορο.
Πρέπει να πώ οτι είχα την ελπίδα να πετύχω κάπου την Τίνα, αφού πήγα πρωινή βάρδια, αλλά μάλλον ατύχησα. Εκτός αν έχει μετακομίσει σε κάποιο απο αυτά που δεν πήγα...
Δὲν γνωρίζω τὴν ἀναφερθείσαν. Πάντως ἡ ἐχθεσινὴ ἦτο ὡραιωτάτη καὶ περίπου 20 ἐτῶν.
ΩΡΑΙΟΣ ;)Μεσημεριανή βόλτα στη Φυλής, γύρω στις 13:30. Έχουμε και λέμε:
Φυλής 92: Η κλασσική Εύα με τα πολλά προγράμματα και έξτρα.
Μονής Προδρόμμου: Μία μελαχρινή αρκετά καλή σε εμφάνιση, αρκετά ψηλή και καλό βυζάκι μεσαίου μεγέθους
Φυλής 71Β: (αυτό πρέπει να ήταν) η κλασσική τσατσά Εύα, παρουσίασε ενα ξανθό - καλούτσικο εκ Τσεχίας και διαφήμιζε το τέλειο τσιμπούκι (νομίζω Μπέτυ τη φώναξε).
Φυλής 69Β: δε την θυμάμαι,αλλά αν μου είχε κάνει εντύπωση θα τη θυμόμουν...
Φυλής 67: Αρκετός κόσμος, και η κοπέλλα αργούσε στο δωμάτιο οπότε βαρέθηκα και έφυγα.
Φυλής 65Β: Μία ξανθιά μέτρια που βγήκε στο σαλόνι και πέρασε απο όλυς εναν εναν και μας χαιρέτησε χαιδέυοντας μας το εργαλείο...
Φυλής 65Α: Μελαχρινή πιτσιρίκα, αρκετά καλή εμφανισιακά, ίσως άξιζε δοκιμής.
Φυλής 86Β: Δε τη θυμάμαι καλά αλλά κάτι το αδιάφορο...
Φυλής 86Α: Κλειστό
Φυλής 84Β: Μελαχρινό πετίτ, μικρόσωμο, καλούτσικο, με μικρό αλλά καλούτσικο βυζάκι. Εκεί έγινε η κατάθεση. όνομα μαρία. Τιμή 20€ με 69.
Φυλής 80: Μελαχρινό, τουμπανο, με μεγάλα βυζιά που ασφυκτιούσαν στο σουτιέν!!! Και αυτή αξίζει δοκιμής...
Φυλής 59 κάτω: Μελαχρινό, καλούτσικο με μέτριο βυζάκι.
Φυλής 59 επάνω: ξανθό αρκετά ομορφούλικο και καλό σωματάκι. Μάλλον αξίζει δοκιμή.
Φυλής 66Δ: Αν θυμάμαι καλά ενα ξανθό πιτσρικάκι, με ανύπαρκτο βυζί. Βγήκε απο το δωμάτιο και με το ζόρι είπε ενα γειά...
Φυλής 54Β: ξανθιά με χάλια σώμα, γεματόυτσικη.
Φυλής 54Α: Και πάλι κάτι μέτριο που δεν μου έκανε εντύπωση...
Φυλής 40: Μελαχρινό, αρκετά γλυκό προσωπάκι, αλλά υπερβολικά αδύνατη... Με 20€ και 69.
Διδύμου 8επάνω: Μια ξανθιά με μακριά αλογοουρά. Καλόυτσικο σώμα, αρκετά ψηλή.
Διδύμου 8κάτω: Μια Πωλίνα ή Παυλίνα ή κάτι τέτοιο. Μελαχρινή, ψιλονταρντάνα, με κοντό μαλί και άσπρες μπότες.
Διδύμου 16: Το φώς αναμένο αλλά η πόρτα σαν κλειστή μου φάνηκε.
Διδύμου 18Β: Η γνωστή Αλεξάνδρα μιλφ. Με αρκετά στο πρόγραμμα στα 20€ και τελείωμα στο στόμα με 25€.
Διδύμου 18Α: Η γνωστή Ανδριάννα με τα γνωστά (ακάποτο κλπ κλπ)
Διδύμου 20: Μιλφ με όνομα Ήρα αν το θυμάμαι καλά. Μάλλον αδιάφορο.
Πρέπει να πώ οτι είχα την ελπίδα να πετύχω κάπου την Τίνα, αφού πήγα πρωινή βάρδια, αλλά μάλλον ατύχησα. Εκτός αν έχει μετακομίσει σε κάποιο απο αυτά που δεν πήγα...
αυτη για την οποια σε ρωταει ο φιλος πριν ειναι γυρω στο 1,65 με καρεδακι μαλλι καστανοξανθο,αδυνατο κορμι κ 2 αστερια τατουαζ στο δεξι της πλευρο.
δουλευε στο 67 απο το καλοκαιρι τοα απογευματα και εδω κ ενα μηνα περιπου εχει χαθει.
την γουσταρα κ εγω αρκετα.
παιζει να ηταν αυτη τελικα?
Στα σπίτια Φ134 γιατί δεν περνάνε η ρεπόρτέρ????????
Ξέρει κανένας τι παίζει εκεί??? Η Τάνια που δούλευε στο μεσαίο έχει πάει αλλού????
thanksφυλης 59 πανω πρωινη βαρδια πριν μια εβδομαδα
Μετά τη Μελίνα που θα πάω σήμερα στην Πιπίνου , θα πάω και στο Φυλής 92 να το τσεκάρω και θα ενημερώσω. Αν είναι η Αλεξάνδρα που έχω υπόψη μουΕίναι η Αλεξάνδρα από το 65,69,54;