Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 316 άτομα (27 μέλη και 289 επισκέπτες)

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
επισκεψη στο μ. προδρομου, τζωρτζια η καπως ετσι...
τα χαλια της τα μαυρα!! την ειδα στο σαλονι αλογο με ωραιο σωμα
αλλα στα ενδωτερα το απολυτο τπτ!  μου ηρθε με νευρα, πιπα της πλακας και επισης και στο γαμησι τπτ το ιδιαιτερο, παθητικοτατη και βαριοταν που ζουσε!!

Επισκέπτης
επισκεψη στο μ. προδρομου, τζωρτζια η καπως ετσι...
τα χαλια της τα μαυρα!! την ειδα στο σαλονι αλογο με ωραιο σωμα
αλλα στα ενδωτερα το απολυτο τπτ!  μου ηρθε με νευρα, πιπα της πλακας και επισης και στο γαμησι τπτ το ιδιαιτερο, παθητικοτατη και βαριοταν που ζουσε!!
Mηπως την ειχε κανει απο κανενα Rodeo ρε Γενεραλ !!! :2funny: :2funny: :2funny:

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
20
Like
6.022
Πόντοι
6.815
ποσο υψοσ εχει αυτη η κατερινα?

περιπου 1,50 χωρις βιζι.
πρεπει να εχεις τασεις για παιδοφιλια για να πας μαζι της (γνωμη μου) ,μιαζει με 12 χρονο πιτσιρικι το σουλουπι της

nikos33xr

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2006
Like
1
Πόντοι
1
περιπου 1,50 χωρις βιζι.
πρεπει να εχεις τασεις για παιδοφιλια για να πας μαζι της (γνωμη μου) ,μιαζει με 12 χρονο πιτσιρικι το σουλουπι της
κατάλαβα τώρα θα πλακώσει κόσμος και άντε ν πάρεις σειρά...

ach

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2005
Κριτικές
8
Like
86
Πόντοι
0
φυλλης 71 πανω καινουργια κοπελα απο Βουλγαρια Τζεσι το ονομα της ξανθια ωραιο σωμα .Μου θυμισε την τζουλια αλεξανδρατου!! Οσον αφορα στο δωματιο η κοπελα ηταν δεκτικη μεν αλλα φαινοταν οτι κανει αγγαρεια.Νομιζω οτι μια φορα φτανει ....υπαρχουν πολυ καλυτερες κοπελες οσον αφορα το κρεβατι.

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
δεν ειναι καινουργια η τζεσι φιλε μου, εχει κανει περαντζαδα απο πολλα σπιτακια στην φυλης, ειχε χαθει για κανενα χρονο και να που ξανα εμφανιστηκε λοιπον...
ΑΑΑ! να μην το ξεχασω εισαι σιγουρος οτι σου ειπε απο βουλγαρια? :think:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΟΙ ΔΡΟΜΟΙ

Βραδυνή βάρδυα,...ώρα 19.30'

Θα το πω απλά για την Διδύμου. Τόσο υπέρχοντρες ιερόδουλες μαζεμένες δεν έχω δει άλλη φορά …και έξω στο πεζόδρομο να κάνουν βόλτα αδύνατοι, …πεινασμένοι σχεδόν Πακιστανοί  (ή κάτι τέτοιο)
:bounce:

Διδύμου 20

Όλγα, ξανθιά με κοντά μαλλιά, πολύ χοντρούλα (28-30 ετών), πλήρες σετ εσωρούχων, …

Διδύμου 18 ισόγειο

Ανίτα καστανή, ίσια μαλλιά μέχρι τους ώμους, πολύ χοντρούλα  (28-30 ετών) με πολύ γεμάτο κώλο, …παρέχει κουλουράκι και ακάπωτο (αλλά προσωπικά δεν το συνιστώ)

Διδύμου 18 υπόγειο

Βίκυ γιαπωνέζα, …κινέζα ή κάτι τέτοιο, αλλά ξανθιά με κοντά μαλλιά, πολύ χοντρούλα  (48-52 ετών) με πολύ γεμάτο κώλο και αυτή, πρόσχαρη και αρκετά ζεστή …οι πελάτες έβγαιναν ικανοποιημένοι από τα δωμάτια, …

Διδύμου 16

Εύα καστανή με μαλλιά μέχρι τους ώμους, πολύ χοντρούλα  (48- 52ετών) με πολύ γεμάτο κώλο και πράσινα μάτια, χαμογελαστή και πρόσχαρη

Διδύμου 8 ισόγειο

Λίλια ξανθιά μαλλιά καρέ, γεματούλα όσο χρειάζεται (24-26 ετών) ωραίες διακριτές καμπύλες και πεταχτό κώλο

Διδύμου 8 όροφος

Ελίνα μελαχρινή, ίσια μαλλιά μέχρι τους ώμους, αδύνατη, ψηλή (24-26 ετών) ίσιο σχεδόν σώμα και ανύπαρκτο κώλο

Φυλής 40

…δεν γνώριζε η τσατσά το όνομα της κοπέλας, μελαχρινή με αγριο-έκφυλο και μοχθηρό πρόσωπο (25-28 ετών) ψιλή γεματούλα, αλλά με ατσούμπαλο περπάτημα χωρίς ίχνος πρ(σ)όκλησης … 

Φυλής 54 όροφος
κλειστά …αλλά και ανοικτά να ήταν, σιγά μην ανέβαινα, …γαμώ τις σκάλες τους γαμώ

Φυλής 54 ισόγειο

…δεν ανακοινώθηκε το όνομα της κοπέλας , μελαχρινή (22-24 ετών), πολύ ωραίο σωματάκι με καμπύλες και πεταχτό κωλαράκι, έκφυλο πρόσωπο, …η ίδια που βρήκα την Δευτέρα στο Φωκαίας 24 (Λαβύρινθος) αλλά με κατσαρωμένα μαλλιά αυτή την φορά …πάλι περιποιημένα καλοχτενισμένα  ;)

Φυλής 66Δ

…δεν ανακοινώθηκε το όνομα της κοπέλας , μελαχρινή (22-24 ετών) μακριά μαλλιά μέχρι τις πλάτες, ουδέτερο σώμα, μικρό στήθος, συμπαθητικό κοινό πρόσωπο, μέτριο προς το κοντό σε ύψος 

Φυλής 80

Έλλη …η «φρεγάτα»  μελαχρινή με μακριά μαλλιά μέχρι την βάση της ραχοκοκαλιάς, τρελό σόου, και πονηρές «επιθέσεις» στο σαλόνι . Ξαφνικά ενώ την χαιρετάω και λέω ότι θα ξαναπεράσω αφού κάνω μια βόλτα, πετάγεται από το δωμάτιο της υπηρεσίας η Μαρία (και αυτή με μακριά μελαχρινά μαλλιά και σκουλαρίκι στη γλώσσα) που την είχα τιμήσει πολλές φορές παλαιότερα. Με χαιρετάει με φιλάει και με παροτρύνει να περάσω στο δωμάτιο γιατί η Έλλη είναι πολύ καλή. Η Έλλη από κοντά με το διαβολικό της βλέμμα και μυαλό προτείνει για τρίο. …αλλά πάνω στο καλύτερο η Μαρία δηλώνει αποχή γιατί είχε περίοδο…
…γύρισα και κατέθεσα (ακολουθεί κριτική)  :grin:

Φυλής 84 όροφος

Γκαλίνα μελαχρινή με extensions μακριά μέχρι την μέση, πράσινους φακούς επαφής, σιλικονάτα βυζιά 4άρια, πεταχτό χορταστικό κώλο και μαύρο διχτυωτό εσώρουχο 

Φυλής 86 όροφος

Βερόνικα καστανομεζ κατσαρωμένα μαλλιά μέχρι τις πλάτες, (22-24 ετών) ωραίο σωματάκι και ωραίο πρόσωπο  ;)

Φυλής 84 ισόγειο

Αμάντα, ξανθό κοντοκουρεμένο πορνίδιο, λεπτό με διακριτές καμπύλες και tattoo στην ωμοπλάτη

Φυλής 67 ισόγειο

Ελένη καστανό, (20-24 ετών), ωραίο σωματάκι, λεμονάτο μυτερό βυζάκι και πολύ καλές εντυπώσεις από τους πελάτες

Φυλής 65

Αλίνα από Φυλής 134 ισόγειο, καστανή με τα μαλλιά μπούκλες μέχρι τις πλάτες (24-27 ετών), καλό σώμα, γλυκό πρόσωπο …οι πελάτες έβγαιναν από τα δωμάτια πολύ ικανοποιημένοι …κατάθεση
…συζήτηση με την Εύα. Μπορώ να πω απλά ότι η Εύα προσέχει το μαγαζί και συμπεριφέρεται επαγγελματικά και σωστά στους πελάτες όπως και στις κοπέλες.  :sunglasses:

Φυλής 69 ισόγειο

Λαρίσα ξανθά κοντά μεν αλλά άψογα χτενισμένα μαλλιά, ωραίο σωματάκι, καλό κωλαράκι και μαύρες ψηλές μπότες

Μονής Προδρόμου 16

Σακίρα καστανή με σπαστά μαλλιά μέχρι τους ώμους, ωραίο πρόσωπο και καλές αναλογίες σώματος …με τον Αναστάση σε υπηρεσία που έφυγε από Φυλής 92 (με κράτησε περίπου 10 λεπτά να μου πει τα «παράπονα» του)

Φυλής 92

Αλεξάνδρα, καστανόξανθη, με καλό σώμα, (20-23 ετών), 2άρια βυζιά, σκουλαρίκι στη γλώσσα που το δείχνει προκλητικά … «υποσχόμενη» καλή περιποίηση (έτσι είναι) 

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
εγω επειδη ειμαι λατρης των χοντρων και των ωριμων γυναικων η διδυμου ειναι ο παραδεισος μου.κανω μια ερωτηση.που υπαρχει πουτανα ανω των 110 κιλων;αν με πληροφορησετε θα ειμαι υποχρεοσ.η συγκεκριμενη θα τιμηθει δεοντως

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
εγω επειδη ειμαι λατρης των χοντρων και των ωριμων γυναικων η διδυμου ειναι ο παραδεισος μου.κανω μια ερωτηση.που υπαρχει πουτανα ανω των 110 κιλων;αν με πληροφορησετε θα ειμαι υποχρεοσ.η συγκεκριμενη θα τιμηθει δεοντως
Eλλη στο Αχαρνων104!

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
Η Ελλη ειναι η προεδρος των ιεροδουλων;

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Ναι η προεδρος!!Ζυγαρια δεν ειμαι να ξερω ακριβως τα κιλα της αλλα αν δεν ειναι αυτη πανω απο 100 κιλα δεν ειναι καμια!!

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
δεν εχω διαβασει ομως καμια κριτικη.δεν πηγαινει κανεις;

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
ωραια φωτο που τη βρηκες; υπαρχουν και αλλες τετοιου ειδους;

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
δεν εχω διαβασει ομως καμια κριτικη.δεν πηγαινει κανεις;
Δες κριτικη Adoni...

Έλλη - η πρόεδρος, Κυριακή 04 Ιαν 2009, στις 22:29
Γράφτηκε από τον CHEYENNE   -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 10 αξιολογητές
Συνολική βαθμολογία  8.7
Εμφάνιση κοπέλας  7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας  9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου  10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου  10.0
Πρόσβαση/Parking  8.0
Σχέση απόδοσης/τιμής  8.0

Μολις που γυρισα απο τις πρωρτοχρονιατικες διακοπες, και μιας και στο νησι δεν υπηρχε τιποτα, ειπα να ξεχαρμανιασω.
Μετα απο ολιγολεπτη αναζητηση, βρεθηκα στο εν λογω studio, οπως εγραφε το κουδουνι.
Χτυπαω, μπαινω, εντυπωσιακος και ολοκαθαρος χωρος.
Η τσατσα ευγενεστατη μου προλογιζει την Ελλη και τα προγραμματα της.
Σε λιγο παρουσιαζεται η Ελλη. Ειναι η προεδρος τοων ιεροδουλων. Η γυναικα ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ. Ειμαι 1.80 και μου εριχνε ενα κεφαλι.
Προεδρος ειπα απο μεσα μου, ας μπω.
Και η αποφαση αποδειχτηκε σοφη.
Στο δωματιο ειναι πολυ καλη. Ωραιο γλυψιμο στο σωμα, υγρη πίπα, δεν σε βιαζει καθόλου (παρ΄ολο που ειχα παρει το πιο χαμηλο προγραμμα-30ευρω)με καλη συμμετοχη στο sex
Μετα το τελος κουβεντουλα και γενικα πολυ φιλικη διαθεση και ατμοσφαιρα.
Αξιζε η επισκεωη και ενδεχομενως ην επομενη φορα να παρω καποιο μεγαλυτερο προγραμμα.
Συστηνεται ανεπυφιλακτα σε οσους αρεσουν οι νταρντανες.
Οι λατρεις των λεπτεπιλεπτων γυναικων δεν νομιζω οτι θα τολμησουν.....
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας: Έλλη
Ημερ/νια επίσκεψης: 04.01.2009

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Πρόσεξε όμως γιατί υπάρχει και άλλη Έλλη, Φυλής 80 . Ιδού  κριτική.
"Επειδή δεν το ευχαριστήθηκα αρκετά, σκέφτηκα να περάσω και από την Έλλη. Εξάλλου είχα "...προγραμματίσει" να περάσω να δω τις υπηρεσίες.

Από εμφάνιση η Έλλη έχει :
1) πολύ ωραίο και γυμνασμένο σώμα
2) πολύ μακριά μελαχρινά μαλλιά (που μου αρέσουν πολύ)
3) ωραίο, πονηρό και ευχάριστο πρόσωπο (όλα τα θετικά μαζί)

Την έχω δει δύο φορές στο σαλόνι και ομολογώ ότι υπέθεσα μήπως οι υπηρεσίες της στο δωμάτιο είναι ...πως να το πω, ...παλαβιάρικες.

Κάθε άλλο!!!

Ας αφήσω τους προλόγους που θα σας κουράσουν και ας μιλήσω για τις υπηρεσίες μέσα στο δωμάτιο.

Η Έλλη μπήκε μέσα στο δωμάτιο, χορεύοντας προκλητικά και βγάζοντας ένα-ένα τα ρούχα της, πετώντας τα επάνω μου. Συνέχισε να μιλάει (στα Αγγλικά) καυλιάρικα και ανέβηκε στο κρεβάτι για να καθήσει όρθια σχηματίζοντας τόξο με τα πόδια της πάνω από το πρόσωπο μου έτσι ώστε να βλέπω τα επίμαχα καλοξυρισμένα σημεία της. Κατέβασε το πρόσωπο της, έτσι που να μπορέσει να μου κάνει περιποίηση.
...ώπα ξέχασα να σας πω ότι όταν μπήκε μου πέταξε το προφυλακτικό για να το βάλλω εγώ, ...σκέφτηκα ότι θέλει να φτιαχτώ από μόνος (σκέψη που δεν μου άρεσε), ...αλλά αποδείχτηκε ότι η κοπέλα είχε σχεδιασμένο τι θα μου κάνει.
Λοιπόν συνεχίζω.
Μείναμε στην περιποίηση με τα πόδια σε τόξο πάνω από το πρόσωπο μου. Με πουτανιάρικη κίνηση κατέβασε το κώλο της λίγο πάνω από το πρόσωπο μου αφήνοντας μου την ελευθερία να επιλέξω αν θέλω να την γλείψω. Δεν το επέλεξα. Μου άρεσε (και την θεωρώ που σωστή) αυτή η συμπεριφορά της.
Γυρνάει και μου κλείνει τα μάτια με ένα γάντι (...νομίζω) παίζοντας τα βυζιά της πάνω στο πρόσωπο μου και φιλώντας με στο λαιμό.
Κατεβαίνει και μου συνεχίζει την περιποίηση. Αυτή την φορά, πολύ βαθιά, ...τέρμα.
Γυρνάει στο πισωκολλητό και ...δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψω την αίσθηση.
Τέλειωσα και οφείλω να πω ότι με ξεζούμισε.
Να προσθέσω ότι όταν τέλειωσα, δεν σηκώθηκε να φύγει αλλά γύρισε και μου τον φίλησε όπως μια πορνοντίβα.
Η κοπέλα γνωρίζει και της αρέσει η δουλειά που κάνει και μάλιστα την κάνει πολύ καλά.
Σύγουρα θα πάω πολλές φορές στην Έλλη."
Φανταστείτε να τα έκανε αυτά η πρόεδρος...Χαχαχαχα
Ξαναδιαβάστε την κριτική και όπου "Έλλη", φανταστείτε την πρόεδρο ... Τρελό γέλιο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Πρωινη βολτιτσα μαζι με Pitsiriko1 Φυλης και περιξ...
Μονης Προδρομου
Σακιρα..η οποια αν βαλει λιγα κιλακια θα μιλαμε για μουνο εμφανισιακα!!Για τα ενδωτερα δεν εχω αποψη...αλλα καποια στιγμη θα αποκτησω  :grin:
Φυλης71 ισογειο
Νεο μελαμψο φρουτο με τατου πανω απο τον γιοματο κωλο της αλλα μετρια στην φατσα!
Φυλης71 πανω
Η τσατσα-κασετοφωνο μας παρουσιασε την Λαρισσα!Μπαρμπαρα τσικνιζει στο χωριο της!!
Φυλής 67
Μαρια απο Βουλγαρια με διαφορετικο hairstyle το οποιο δεν την κολακευει ιδιαιτερα!Παραμενει πιτσιλαμπλ ομως το Μαρακι!!
Φυλης65 ισογειο
Η γλυκυτατη υπηρεσια εβαφε τα μαλλια της και κουρευοταν απο την πουτανα...η οποια και πολυ καλα θα κανει να στραφει στην κομμωτικη μιας και ηταν η Βυζοξεπετα Μαρινα!!Αν δεν μπορεις γινε κομμωτης!!
Φυλης59 ισογειο
Αφου δεν ηταν η Βανεσσα δεν εχει σημασια!!Στην θεση της για τα πρακτικα ηταν καποια Μπιανκα!
Φυλης59πανω
Τζωρτζια..Γκλορια..μικρη σημασια εχει μιας και ηταν μετριοτατη!
Φυλης86 ισογειο
Μαρια...καστανοξανθη πολυ καιρο εκει πολυ μετρια παντα!Κανει και παρτουζα για τους φαν!
Φυλης86πανω
Νεο φρουτο με εναν τεραστιο χαλκα στην μυτη εν ονοματι Βερονικα μελαμψη με καλο κορμι και ψιλοεκφυλο προσωπο!Πιτσιλαμπλ!!
Φυλης84πανω
Λουιζα..η οποια κανει κι αυτη παρτουζες πλεον!!Το κακομοιρο το κοριτσακι εδω καλα καλα δεν μπορει να τα βγαλει περα με μια τσαπου πως θα τα καταφερει με δυο και τρεις??
Φυλης84ισογειο
Μαρια..η κλασσικη μαυρομαλλα γυρολογος
Φωκαιας17ισογειο
Μια ξανθουλα αλλοιθωρη μπεμπεκα με πεταχτα δοντια και ψιλομεγαλα βυζια!!Χαλια μαυρα!!
Φωκαιας17 πανω
Μαρια η ασχημη!Νεο κοριτσι αλλα πολυ ασχημο!!
Φωκαιας19
Ο συνδυασμος της αντιπαθεστατης τσατσας ασορτι με την Μαρινα σκοτωνει!!Προτιμω να δωσω τα 3 ευρω..που ειναι το μερτικο της τσατσας...σε καποιον δροσερο Πακη να μου πλυνει τα τζαμια του αυτοκινητου που δεν εχω!!
Φωκαιας25 πανω
Δεν θυμαμαι καν..λογικα κανα μπαζο θα ειχε!
Φωκαιας25 ισογειο
Η ψυχρομουναρα Βικτωρια!
Φωκαιας27 με τα 3σκαλακια
Μια γυφτοπουλα χαμογελαστη με συμπαθητικο προσωπο και σχετικα καλο σωματακι!
Φωκαιας27 με τα 1237σκαλια
Κοντο κοκκινομαλλικο με γιοματο κωλαρακι το οποιο και εδινε!!Οχι κακο για τους κουλουροφαν!
Φωκαιας24
Ψηλη με ωραιοτατο κορμι αλλα αστεια φατσα!!Κατι μου λεει οτι θα ναι καλη μεσα ομως!
Φωκαιας22 υπογειο
Βυζολατρες ενωθειτε!!Τσιγγανορουμανα η κατι τετοιο με κοντο αγορε μαλλι και ανεκτο σωμα..οχι χοντρη..η οποια  :boobies: :boobies: :o δεν πρεπει να απεχει πολυ απο τα μεγεθη της Λαουρας-Τζουλιας!!

Φωκαιας22 πανω
Βιολετα η συμπαθητικη μετρια μελαχρινη με τον αρκετα καλο κωλο!

bourdelos

Μέγας
Εγγρ.
7 Μαΐ 2008
Κριτικές
18
Like
175
Πόντοι
4.445
να προσθεσω στην απανω ενημερωση....
φυλης 69Α η χριστινα
φυλης 69Β η τζεσικα
φυλης 92 η ευα
ρεμουνδου 21Α η αγαπημενη ντενισα

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom