Σχολιασμός της αποψινής τσάρκας. Ξεκίνησε ώρα 17.00.
Πρώτη στάση στα δύο κολλητά τσαρδιά της Καλύμνου. Μη με ρωτάτε. Δεν τα είχα επισκεφτεί ποτέ. Δεν θυμάμαι πολλά πράματα, κάτι γκιλφάκια της διπλανής πόρτας (αν μένεις κέντρο ας πούμε παίζει να τις έχεις γειτόνισσες). Πιο πολύ πήγα να δω ποιά είναι η Πωλίνα που έχουν γραφτεί τόσα. Την είδα. Είναι για μερακλήδες. Σαν γερμανός στρατιώτης με κράνος ήταν. Ψιλομαυρισμένη, με κοιλίτσα, βυζιά μεγάλα που αποκλίνουν πολύ το ένα απο το άλλο.
Απο το πρόσωπο και η κόμη της μου θύμησε πάρα πολύ το μακαρίτη τραγουδιστή ΜΙΜΗ ΓΚΙΟΥΛΕΚΑ.
Φωκαίας 27 επάνω. Μια ξανθιά με μεγάλα βυζιά και μια μελαχρινή όμορφη μοντέλα. Εξι νομάτοι περιμέναμε να βγεί η μελαχροινή να τη δούμε. Μεγάλη απογοήτευση της υπηρεσίας που δεν μπήκε κανένας μας.
Φωκαίας και Αραρνών 86. Εξι νοματαίοι ανεβήκαμε την ίδια στιγμή.. Βγαίνει μια μελαχρινή μοντέλα που με έκοβε έντονα γράφοντάς στο μουνί της τους αλλους πέντε. Εφυγαν. Και μια ξανθιά μιλφ με πολλά πιασίματα, με μεγάλα βυζιά, με ατημέλητη οδοντοστοιχία. Με κωλάρες και οι δύο. Με άρπαξε απο το χέρι να μπω μαζί της βγάζοντας κραυγές αχ αχ… Ξενέρωσα εντελώς.
Φυλής 67. Αλίσα μόνη της εκείνη την ώρα. Ξανθιά όμορφη με λεπτό δέρμα και βαμμένη. Στο στέρνο της εκεί στο στήθος κοντά το δέρμα της ειναι πολύ λεπτό μάλλον και φαίνονται οι φλέβες της έντονα. Παρόλο που σκεφτόμουν πρίν να μπώ, ξενέρωσα και έφυγα. Μου ήρθε και μια ψαρίλα εν τω μεταξύ. Με περίοδο δουλεύει;
Φυλής 65. Εμμανουελα. Την είδα καλύτερα. Μοιάζει στο προσωπο με την ξαδέρφη του Mickey Mouse. Αν και δεν είναι του γούστου μου το skinny, αλλα πληρώθηκε και θα ξαναπάω.
Αχαρνών 85. Εβελίνα αδυνατισμένη. Μου άρεσε πιο πολύ πριν 6 μήνες που ήταν πιο στρογγυλή. Πληρώθηκε όμως. Η αυρα της μέσα στο δωμάτιο μου έβγαλε οτι εχει κουραστεί. Οταν τελείωσα μου ήρθε ψαρίλα έντονη… Χωρίς πλάκα.
Διδυμου 7. Τζώρτζια. Απο πρόσωπο δεν μου αρέσει. Βαμμένη, στρογγυλεμένη πλέον με τατουαζ στη πλάτη της. Σου μιλάει πρόσωπο με πρόσωπο και ξαφνικά γυρίζει να δεις την απίστευτη κωλάρα της ενω συνεχίζει να σου μιλάει... Απίστευτη κωλάρα αλλά δε πληρώθηκε.
Εφυγα προβληματισμένος κάπως με το θέμα της ψαρίλας. Δε τα πάω καλά με αυτές τις μυρωδιές.
Η βόλτα τελείωσε με πιτα γύρο και στη συνέχεια μπύρα σε γνωστό ροκάδικο.