Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 119 άτομα (10 μέλη και 109 επισκέπτες)

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Απο χοντρες παιζουν καποου τωρα?
Για χοντρες πήγαινε στο Μετάξι και θα βρεις σίγουρα.

Στα 20 ευρώ πήγαινε απόγευμα στα σπίτια της τροφωνιου και στην Αλιονα από Διδύμου 18 ισογειο. Για απογευματινη βαρδυα πάντα

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
Μερικές παρατηρήσεις από τη χτεσινοβραδινή βόλτα:

Στο Λιοσίων 73Β δούλευαν η λατίνα Σεμπαστιάνα, η Κλεοπάτρα και η Νάνσυ. Η Νάνσυ είναι ξανθιά ρωσίδα με κάπως πλαδαρό κωλαράκι, όμορφη όμως και ανακοινώθηκε ότι μαζί με την Κλεοπάτρα εκτός από παρτούζα κάνουν και λεσβιακό στα 30 ευρώ.

Στο Βέργας 3 πάνω, πήγα για Νικόλ αλλά συνέχιζαν και στην απογευματινή βάρδια η Βίκη και η Σάρα. Η Βίκη με καυλιάρικο στενό εφαρμοστό μίνι φόρεμα. Η Σάρα κοπέλάρα με μακρύ μαλλί και κάπως ιδιαίτερο πρόσωπο, πολύ σέξυ. Κοσμοσυρροή και συνεχόμενα παρτουζοδωμάτια μιας και ανακοινώνεται επισήμως τελειωτικό στο στόμα και από τις δύο.

Επίσης, αν και αφορά τα Στούντιο, το βάζω εδώ μιας και αποτελεί μέρος της βόλτας. Πολύ καλή περίπτωση για πιπινολάτρες ήταν η νεοφερμένη πετίτ Ρωσίδα Ντάρια στο Θησέως 40, studio Desire. Πανέμορφο πρόσωπο, μικρό στήθος, χαμογελαστή και πρόσχαρη. Αλλά εδώ ξεκινάμε από 50 ευρώ.

mela33

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2016
Κριτικές
15
Like
2.348
Πόντοι
491
η άλλη η τζεση νομίζω την λένε που εναι μαζί με την Κλεοπάτρα το πρωι τι λέει έκανε test drive καποιος;
Και το αλλο τον the good γιατι τον μπλόκαραν;
δεν πειραζε κανέναν τυπικός στις ενημερώσεις του λίγες κουβέντες κ οτι έλεγε σχετικα με αναζήτησή χαμένων κοριτσιών ίσχυαν παντα..

Καλημέρα χθες σε μια γρήγορη βολτα για γνωρημία με την Κλεοπάτρα ο οικος ηταν κλειστος αν και είχε φως απέξω ετσι πηγα στους αλλους δύο... στον μεσέο ήταν η Τζέση οπου την παρουσιασε η τσατσα του χωρου οτι ειναι δυο μερες στην δουλεια απο την Μολδαβία. Βιαζόμουν... οπότε και εκανα την μαλακία και την διαλεξα. Μακρια μαλλια μαυρα απλα συμπαθητικό προσωπο τροφαντη αλλα σε καμια περιπτωση χοντρουλα, μπηκε μεσα και απο την πρωτη στιγμη καταλαβα οτι ητσατσα ειπε ψέματα την δουλεια την γνωρίζει πολυ πολυ καλα γλωσοφιλα ψιλοδαχτυλιασμα μουνι αρκετα δουλεμένο σιγουρα studioκοριτσο για εμενα δεν χρειαζεται να σταθουμε στην περιπτωση της. Εγω απλα εχασα ενα εικοσάρικο.

Στο τελειωμα ο γωνιακός οικος με την Κλεοπάτρα ηταν ανοιχτρος!! Η κοπέλα ειναι αξιόλογη αρκετα ομως άνετη για τις λιγες μέρες που έχει στην δουλεια... θα δούμε, ομως θα την επισκευτω.

Καλή συνέχεια σε όλους

Ακαποτος

Νέο Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2018
Like
4
Πόντοι
0
Καλημέρα. Την Κυριακή κατα τις 11 το πρωί στο Μ. Αλεξάνδρου 28 ισόγειο πέτυχα την μιλφ Όλγα. Πολύ καλή συνεύρεση με γλωσσοφιλα, ωραία πίπα βαθιά και υγρή και μεγάλη συμμετοχή στο πήδημα. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος και θα ξανατιμηθει. Καλή συνέχεια σε όλους

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Στο τελειωμα ο γωνιακός οικος με την Κλεοπάτρα ηταν ανοιχτρος!! Η κοπέλα ειναι αξιόλογη αρκετα ομως άνετη για τις λιγες μέρες που έχει στην δουλεια... θα δούμε, ομως θα την επισκευτω.
Γεια χαρά καλησπέρα ήθελα να πω για την Κλεοπάτρα καθώς πέρασα μαζί της το Σάββατο που μας πέρασε είχα γράψει σχετικά απλά δεν ανέβασα κριτική ακόμα έχει ανέβει μια απο άλλο συνάδελφο αργότερα θα ανεβάσω και εγώ.
Λοιπόν η κοπέλα είναι πολύ όμορφη και καλή μέσα στο δωμάτιο για την άλλη τη μελαχρινή την είδα αλλά μπροστά στην Κλεοπάτρα δεν πιάνει μια

Alexis Soilemezidis

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2018
Like
282
Πόντοι
21
Ποια κανει fuckface απο φυλης τωρα???έφυγε η λιζα απο φιλιπιδου που τα κανα ολα με αυτην

Tane

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2017
Like
71
Πόντοι
1
Μαγκες ποια κανει το ποιο γελοιο σαλοναρισμα που να σου ερχετε να γελασεις?

Alexis Soilemezidis

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2018
Like
282
Πόντοι
21
Θελω 3 προτασεις για πιπες και deepthroat στη φυλης..πειτε οσοι γνωρίζετε

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.079
Πόντοι
42.697
Μίλα Ουκρανή Μιλφ στο Βεργας3 πρωινή βάρδια στο ισόγειο δεξιά ή αριστερά εγγύηση

Επίσης πολύ καλή Άννα Ρεμούνδου 21 όροφος

ετσι!

Πολύ ψαριλα απόψε στη φυλής. Δουλεύουν με περίοδο γαμω τη τρέλα μου. Σιχάθηκα..

:(

f21

Μέγας
Εγγρ.
23 Μαΐ 2011
Κριτικές
23
Like
3.614
Πόντοι
4.060
Πριν λίγο  κατάθεση  στην φωτεινή :heavymetalbig: και το ποιό  περίεργο  χωρίς αναμονή  μόνο 5 λεπτά  :happy: τα πάντα όλα.και 2 φωτο από δωμάτιο  τέρμα αριστερά  αρκετά καθαρό

Συνημμένα

• 20181031_210002.jpg
    20181031_210002.jpg
    2,1 MB · Εμφανίσεις: 42
  • 20181031_205937.jpg
    20181031_205937.jpg
    2 MB · Εμφανίσεις: 35

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Πριν λίγο  κατάθεση  στην φωτεινή :heavymetalbig: και το ποιό  περίεργο  χωρίς αναμονή  μόνο 5 λεπτά  :happy: τα πάντα όλα.και 2 φωτο από δωμάτιο  τέρμα αριστερά  αρκετά καθαρό
Ελπίζω οι εξετάσεις να είναι αρνητικές  :hi: :S :S :S

django1871

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2018
Like
12
Πόντοι
1
ψαχνω ένα διδυμο από μεταξουργειο με δυο κοπελες στη κολωνου ,εχει μεγαλη πελατεια από πακιστανους και συνηθως ξενερώνω να μπω αλλα είναι και η ατιμη η κριση που με ένα εικοσαρικο μπορεις να δοκιμασεις και τα 2κοριτσια...τις προαλλες παντως ηταν κλειστο το σπιτι...αν ξερει καποιος τα ωραρια τους ευχαριστω εκ των προτερων

mela33

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2016
Κριτικές
15
Like
2.348
Πόντοι
491
Απογευματινή μπουρδελοτσαρκα μετάξι όπου μπήκα τίποτα το ιδιαίτερο... κατέληξα στην Καλέργη με την Ζέτα κ αυτή από Μολδαβία νταρντανακι της ρούφηξα τις μεγάλες Ρώγες της εγλυψα και το μουνι αγευστο... την γάμησα ιεραποστολικά ακόμη η πουτανα κλείνει τα μάτια της να μην βλέπει την κωλοφατσα μου όταν την γαμαω, τελικά την έχυσα στα τέσσερα σαν σκύλα γαμιωντας την για κάνα πενταλεπτο. Κουρασμένη γκόμενά δεν το έχει η καριολα. Άρε που είναι η περσινή χρονιά με το ξυπολητο ατίθασο αστερακι που μας τρέλανε!!
Συνέχισα την βόλτα κ κατέληξα στην φωκαιας24 ανέβηκα τα σκαλοπάτια κ κατέληξα στην αφόρητη άλλα λεπταιπιλεπτη πίεση της τσατσάς κ της Κορινοβυζομπαλους να δοκιμάσω την παρέα της καινούριας άφιξης Νάταλι εκ Ρωσίας. Την δοκίμασα λοιπόν κ κατέληξα πως όσο ζεις μαθαίνεις. Το κορίτσι είναι ψεύτικο σε όλα του. Ένα πεταμένο τριάντα στα σοκάκια της αμαρτίας. Ούτε το πρώτο είναι άλλα ούτε και το τελευταίο!
Άντε καλή συνέχεια σε όλους παιδιά.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.273
Πόντοι
41.129
Απογευματινή μπουρδελοτσαρκα μετάξι όπου μπήκα τίποτα το ιδιαίτερο... κατέληξα στην Καλέργη με την Ζέτα κ αυτή από Μολδαβία νταρντανακι της ρούφηξα τις μεγάλες Ρώγες της εγλυψα και το μουνι αγευστο... την γάμησα ιεραποστολικά ακόμη η πουτανα κλείνει τα μάτια της να μην βλέπει την κωλοφατσα μου όταν την γαμαω, τελικά την έχυσα στα τέσσερα σαν σκύλα γαμιωντας την για κάνα πενταλεπτο. Κουρασμένη γκόμενά δεν το έχει η καριολα. Άρε που είναι η περσινή χρονιά με το ξυπολητο ατίθασο αστερακι που μας τρέλανε!!
Συνέχισα την βόλτα κ κατέληξα στην φωκαιας24 ανέβηκα τα σκαλοπάτια κ κατέληξα στην αφόρητη άλλα λεπταιπιλεπτη πίεση της τσατσάς κ της Κορινοβυζομπαλους να δοκιμάσω την παρέα της καινούριας άφιξης Νάταλι εκ Ρωσίας. Την δοκίμασα λοιπόν κ κατέληξα πως όσο ζεις μαθαίνεις. Το κορίτσι είναι ψεύτικο σε όλα του. Ένα πεταμένο τριάντα στα σοκάκια της αμαρτίας. Ούτε το πρώτο είναι άλλα ούτε και το τελευταίο!
Άντε καλή συνέχεια σε όλους παιδιά.

ωραια γευση στο μουνι οταν την γλειφεις εχει το Ντορινακι στο μεταξι,
μου αφηνει μια γευση καραμελας βουτυρου .. απο τα πιο νοστιμα μουνια η Ντορινα.

Βοργιας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2015
Κριτικές
4
Like
1.898
Πόντοι
206
Σχολιασμός της αποψινής τσάρκας. Ξεκίνησε ώρα 17.00.

Πρώτη στάση στα δύο κολλητά τσαρδιά της Καλύμνου. Μη με ρωτάτε. Δεν τα είχα επισκεφτεί ποτέ. Δεν  θυμάμαι πολλά πράματα, κάτι γκιλφάκια της διπλανής πόρτας (αν μένεις κέντρο ας πούμε παίζει να τις έχεις γειτόνισσες). Πιο πολύ πήγα να δω ποιά είναι η Πωλίνα που έχουν γραφτεί τόσα. Την είδα. Είναι για μερακλήδες. Σαν γερμανός στρατιώτης με κράνος ήταν. Ψιλομαυρισμένη, με κοιλίτσα, βυζιά μεγάλα που αποκλίνουν πολύ το ένα απο το άλλο.
Απο το πρόσωπο και η κόμη της μου θύμησε πάρα πολύ το μακαρίτη τραγουδιστή ΜΙΜΗ ΓΚΙΟΥΛΕΚΑ.

Φωκαίας 27 επάνω. Μια ξανθιά με μεγάλα βυζιά και μια μελαχρινή όμορφη μοντέλα. Εξι νομάτοι περιμέναμε να βγεί η μελαχροινή να τη δούμε. Μεγάλη απογοήτευση της υπηρεσίας που δεν μπήκε κανένας μας.

Φωκαίας και Αραρνών 86. Εξι νοματαίοι ανεβήκαμε την ίδια στιγμή.. Βγαίνει μια μελαχρινή μοντέλα που με έκοβε έντονα γράφοντάς στο μουνί της τους αλλους πέντε.  Εφυγαν. Και μια ξανθιά μιλφ με πολλά πιασίματα, με μεγάλα βυζιά, με ατημέλητη οδοντοστοιχία. Με κωλάρες και οι δύο. Με άρπαξε απο το χέρι να μπω μαζί της βγάζοντας κραυγές αχ αχ… Ξενέρωσα εντελώς.

Φυλής 67. Αλίσα μόνη της εκείνη την ώρα. Ξανθιά όμορφη με λεπτό δέρμα και βαμμένη. Στο στέρνο της εκεί στο στήθος κοντά το δέρμα της ειναι πολύ λεπτό μάλλον και φαίνονται οι φλέβες της έντονα. Παρόλο που σκεφτόμουν πρίν να μπώ, ξενέρωσα και έφυγα. Μου ήρθε και μια ψαρίλα εν τω μεταξύ. Με περίοδο δουλεύει;

Φυλής 65. Εμμανουελα. Την είδα καλύτερα. Μοιάζει στο προσωπο με την ξαδέρφη του Mickey Mouse. Αν και δεν είναι του γούστου μου το skinny, αλλα πληρώθηκε και θα ξαναπάω.

Αχαρνών 85. Εβελίνα αδυνατισμένη. Μου άρεσε πιο πολύ πριν 6 μήνες που ήταν πιο στρογγυλή. Πληρώθηκε όμως. Η αυρα της μέσα στο δωμάτιο μου έβγαλε οτι εχει κουραστεί. Οταν τελείωσα μου ήρθε ψαρίλα έντονη… Χωρίς πλάκα.

Διδυμου 7. Τζώρτζια. Απο πρόσωπο δεν μου αρέσει. Βαμμένη, στρογγυλεμένη πλέον με τατουαζ στη πλάτη της. Σου μιλάει πρόσωπο με πρόσωπο και ξαφνικά γυρίζει να δεις την απίστευτη κωλάρα της ενω συνεχίζει να σου μιλάει... Απίστευτη κωλάρα αλλά δε πληρώθηκε.

Εφυγα προβληματισμένος κάπως με το θέμα της ψαρίλας. Δε τα πάω καλά με αυτές τις μυρωδιές.

Η βόλτα τελείωσε με πιτα γύρο και στη συνέχεια μπύρα σε γνωστό ροκάδικο.

BOSCO

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
437
Πόντοι
21
ξερουμε η νελλυ απο φ109 αν δουλευει απογευμα η βραδυ γενικα ?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom