κατα τις 19 ωρες και κατι :
μπαινω
Φυλής 67 μια ξανθια μοντελα εκ ρωσσιας μου ειπαν Αλισα το ονομα με φτιαχτα βυζια μου φανηκε
παω απεναντι φυλης 86 ισογειο οπου ενας τυπακος τσατσος μου παρουσιασε τη Ραϊσα!!
μελαχρινη με ραστα και γυαλια μοντελοειδες σωμα κι αυτη!!μου επιασαν τα βρωμικα χερια μου και οι δυο ως ενδειξη σεβασμου στον πελατη
παω φιλιππιδου ισογειο οπου ηταν σονια η μινιατουρα μελαχρινο με μακρι μαλλακι και ασπρο δερματακι απο
ετριψε το κολαρακι του στο πουτσο μου στο σαλονι.... στο τσακ ημουν (μου εβγαλε υποχθόνια ενστικτα)
μαζι η Αλεξια νταρντανοειδες μελαχρινο με βυζαρες πιο σκουρα επιδερμιδα (κρυφοτσιγγανα?)μολις ηρθε απο γαλλια ειπε η τσατσα!!
ο στοχος ομως ηταν η Αννα η καινουργια απο το 74 φυλης
μονο το δεξι ηταν ανοικτο και βγηκε η Αννουλα μελαχρινη με μακρι μαλλι κοντουλα ασπρο δερματακι και ωραιο σωματακι
ζεστη στ σαλονι αλλα και μεσα οπως διαπιστωθηκε κανει με ευχαριστηση προκαταρκτικα γλυφει και δινει πεταχτα φιλακια
μπορει και γλωσσοφιλα για μερακληδες
το μονο προβλημα που ταχουν πολλες πουτανες ειναι η τοποθετηση του προφυλακτικου οπου το ανοιγουν σαν σκουφο κεφαλιου αντι απλα να το αφησουν πανω στο κεφαλι (το κατω ) . βαζουν μεσα και τα νυχια τους , δεν ξερω ποιος μαλακας τους τοχει μαθει .... πουτανες χρονια δεν ξερουν πως μπαινει το προφυλακτικο ... τι να πω
για να μην αναφερω αυτες που πανε να το βαλουν σε πεσμενο πεος!!
η αννουλα γενικα λοιπον πιστευω πως αξιζει να δοκιμαστει ... αλλα ολα τα κρινει ο χρονος
ακομα και τις πουτανες!!
αν μαθετε απο που ειναι πεστε ... αλβανεζα?
αυτα αντε και καλη δουλοβδομαδα!!