Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 360 άτομα (39 μέλη και 321 επισκέπτες)

st3roids

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2018
Μηνύματα
7
Like
58
Πόντοι
0
Το ποστ περι χρηματων είναι  απιστευτο . Στα μπουρδελα πας για την τανα και τις υπηρεσίες τς και όχι για τα κρεββάτια η τα τραπεζακια. Στην ουσια η κοπελα είναι το μαγαζι και το εμπόρευμα μαζι.


είναι σαν να νοικιάσω ένα χωρο και  εκτος ενοικίου να μου ζηταει και ποσοστο επι των πωλήσεων ο ιδιοκτητης , πραγματικά τραγικο το οποιο και γινεται. Στο μεταξουργείο για παράδειγμα μια κοπελα γαμιεται για 5 ευρω , στη ξεφτίλα δηλαδή και υπαρχουν τανες όπως εγραψε ενας μερικες σελιδες πρην σαν το ιασονως 43 με πολύ καλες υπηρεσίες.  


αυτό που με ξεπερνα είναι ότι καποιοι πιστεύουν πως χρυσο πληρώνονται με το να παιρνουν 5 η 10 ευρω το γαμησι. Το ότι σημερα υπάρχουν μερικες που βγαζουν καποια λεφτα δεν σημαίνει τιποτα δεδομενου τον ογκο που πρέπει να κανουν.  Όταν καποια για να βγαλει 100 ευρω πηγαινει  με 25 - 30 αντρες τη μερα που οι περισσότεροι είναι προβληματικοί απλα δεν αξιζει.

τι να πω ορισμένοι το εχουν απλα χασει
 

rotti

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Μηνύματα
607
Κριτικές
1
Like
32
Πόντοι
6
Καλησπέρα,

Σε σημερινή κατάθεση στη Βίκυ επιβεβαιώνω τα παραπάνω.
Ήταν απλά διεκπεραιωτική και παραπονέθηκε μόλις πήγε να πέσει λίγο πιο έντονο σφυροκόπημα.

rotti
:rockon:
 

obi1

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2016
Μηνύματα
531
Κριτικές
2
Like
687
Πόντοι
86
Το αν δουλεύουν με μισθό ή ποσοστά το ξέρουν οι ίδιοι. Πριν 3 χρόνια περίπου Σάββατο βράδυ στο Μεταξουργείο έπεσα πάνω σε έλεγχο από κλιμάκιο του ΙΚΑ. Το δωμάτιο που περίμενα ήταν σχετικά κοντά με το καμαράκι και έτσι μπορούσα να ακούσω κάποια από αυτά που λέγανε. Δεν ξέρω τι ψάχνανε να βρούνε και τι τσεκάρανε αλλά ζήταγαν στοιχεία και από την κοπέλα και από τον τσάτσο (από πότε δουλεύουν, τι ώρες κλπ)
Άτοπη η παρουσία του ΙΚΑ στους οίκους εφόσον οι εργαζόμενοι εκεί δεν είναι ασφαλισμένοι. :think:
 

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Μηνύματα
1.108
Like
1.758
Πόντοι
216
Η λογική σου είναι πραγματικά "τετράγωνη" όμως πρόσεξε και σκέψου τα παρακάτω!

Γιατί να συλλάβει ένας αστυνομικός  κάποια πουτάνα που εργάζεται αδήλωτη αν ο ιδιοκτήτης του οίκου του επιτρέπει να την πηδάει δωρεάν καθημερινά;

Γιατί μια ξένη πουτάνα από την Ανατολική Ευρώπη να κάνει "τούμπες" στην Ελλάδα για 800 ευρώ και να μην τις κάνει στη Γερμανία ή την Ολλανδία που ο κατώτερος μισθός είναι 2000 ευρώ;

Έχεις προσέξει ποτέ τις πουτάνες στο καμαράκι που σημειώνουν σε κάποιο τετράδιο γραμμές χ όποτε πηγαίνουν με κάποιο πελάτη και στο τέλος της βάρδιας κάνουν πρόσθεση;

Έχεις δει τις πουτάνες πριν φύγουν να τσεπώνουν ένα μάτσο 20ευρω χαρτονομίσματα στο παντελόνι τους;

Δεν έχω να σκεφτώ το παραμικρό και στην πούτσα μου να σου πω την αλήθεια τι πιστεύεις εσύ η ο καθένας. Πραγματικά στα αρχίδια μου.
Αλλά δεν μπορώ να πιστέψω σε καμία περίπτωση ότι κάποιοι είναι τόσο ηλίθιοι, σίγουρα εξυπηρετούν συμφέροντα, η δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους, άλλη εξήγηση δεν υπάρχει.
Όταν εγώ δούλευα απ τα 16 σε βενζινάδικο έπαιρνα 120 χιλιάδες δραχμές το μήνα. Ξέρεις τι τζίρο έκανα στη βάρδια μου; 1.000.000 δραχμές το οκτάωρο κάποιες φορές. Γιατί να μη παίρνω και εγώ τα μισά; Αφού εγώ τους έβγαζα τη δουλειά;
Άμα πας να δουλέψεις ποτέ στη ζωή σου έλα και πες μου αυτές τις μαλακίες που λες. Η πήγαινε και πες στο αφεντικό σου να παίρνεις ποσοστά απ τα κέρδη διότι του βγάζεις τη δουλεία, αν δεν σε διώξει κλοτσηδόν έλα και πες μου μετά.
 

Βοργιας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2015
Μηνύματα
644
Κριτικές
4
Like
1.898
Πόντοι
206
Πουθενάδες με άποψη!!!! ωραίο αυτό...
Εγώ λοιπόν ο πουθενάς με άποψη, λόγο του ότι η φύση της δουλειάς μου είναι τέτοια, αναγκάζομαι να εγκαταλείπω την Αθήνα και να μένω αρκετό καιρό στην επαρχία.
Στην επαρχία λοιπών αν θες να γαμήσεις, αναγκαστικά θα πρέπει να γνωρίσεις νταβάδες, αλλιώς καταλήγεις σαν τον "Sproxe Garsia" (πουθενάς χωρίς άποψη).
Ο φίλος λοιπόν που έφερνε κοπέλες με σκοπό να κάνουν αυτή τη δουλειά, άλλες φορές μου ζήταγε 70, άλλες 60 και άλλες 50 ευρό. Σε κάποιους άλλους (αστυνομικούς στο επάγγελμα) δεν έπαιρνε τίποτε.
Πολύ απλά διότι όσο και να έδινα εγώ η ο καθένας, η κοπέλα τα λεφτά της θα τα έπαιρνε (τα προσυμφωνημένα).
Επίσης μου είχε πει, δεν ξέρει πόσο θα αποδώσει η κάθε μία και τι τζίρο θα κάνει. Οπότε πρέπει να πάρεις ένα ρίσκο διότι ενδέχεται να μπεις μέσα.
Βέβαια αυτός που κάνει αυτή τη δουλειά δεν ξέρει, ξέρει ο κάθε "Sproxe Garsia" που κοιμάται όρθιος.
Τα πράγματα είναι πολύ απλά, οι κοπέλες σε μεγάλη πλειοψηφία προέρχονται από χώρες που ο μισθός κυμαίνεται στα 300 ευρό όπως στη Ρουμανία πχ. Όταν λοιπών λες έλα να δουλέψεις να βγάλεις 800 ευρό πχ σε μία που στη χώρα της με 300 ευρό ζεις, αυτή θα κάνει τούμπες. Αν δεν θέλει διότι αισθάνεται ότι αδικείται η ότι είναι λίγα πολύ απλά μπορεί να φύγει. Όπως σε όλα τα επαγγέλματα έτσι και σε αυτό υπάρχει εκμετάλλευση και αδικία, το περίεργο θα ήταν να μην υπήρχε.
Αν κάποια δεν τραβάει πολύ απλά τη διώχνουν. τόσο απλό.  


Τα 800 δεν νομιζω να τους πεφτουν πολλα. Ειναι κοριτσια που θα ξοδεψουν ειτε θα τα κρατησουν για καποιο ονειρο. Ετσι γινεται με πολλες αλλοδαπες που δεν ειναι κατ αναγκη να κανουν την δουλεια ιεροδουλης. Πολλα λεφτα βγαζουν εκεινες που γηροκομουν ειτε δουλευουν για δουλειες του σπιτιου. Δεν αρκουν 800. Αρκουν ομως οταν τα εχεις ολα πληρωμενα, σπιτι, φαγητο, θερμανση, δεν πληρωνεις φορους κτλ.
Σχεδον ολες εκεινες αγοραζουν ακινητα στην πατριδα τους.
Οι ιεροδουλες με 800 δεν καθονται πιστευω. Παραπανω βγαζουν και αναλογως το μυαλο καθεμιας, ειτε τα κραταει ειτε τα τρωει ειτε της τα τρωνε.


Λεφτα και περιβάλλον. Οκ μια ιεροδουλη πες θα βγαλει λεφτα. Καθεται χρονια. Μενει στη σφαιρα της κανοντας υπομονη να βγαλει τα ποσα που θελει, η αλληλεπιδρα και με το περιβαλλον οποτε τα ποσα της ουσιαστικα καθονται εδω και εδω θα κανουν τον κυκλο τους;
Ενα πραμα που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι αρκετες ιεροδουλες αν και εχουν αναδουλεια και καθονται πολυ ωρα στο δωματιακι με την υπηρεσια, δεν ασχολουνται καθολου με το τι γινεται εξω εστω να δουν κατι στην τηλεοραση πχ το next top model που τα κοριτσια το βλεπουν η ας πουμε το power of love. Ακομα και εκεινες που ειναι πολλα χρονια στην ελλαδα. Και ελληνικα να μη ξερεις, κατι θα δεις. Εκεινες οχι.
Στο μυαλο τους δεν εχουν φυγει απο την πατριδα τους δεδομενου οτι ο κυκλος συναναστροφης εκτος δωματιου τους, η ενασχοληση τους με το κινητο ολη μερα και η υπηρεσια που μιλαει επισης την ιδια γλωσσα με εκεινη, δινουν ψευδαισθηση οτι δεν ζουν στην ελλαδα. Για εκείνες, το περιβαλλον, η αφομοιωση με το υπολοιπο κυριαρχο στοιχειο και φαντασιακο (εκτος δωματιου), ειναι σχεδον ανυπαρκτο.
Μπορει να ειναι βεβαια και μεσο αποδρασης. Οταν εχεις τον καθενα στο δωματιο, ισως ειναι λογικο να μην θες να εχεις επαφη με το στοιχειο αυτο εξω οταν βγεις απο το δωματιο.
Καλυτερα ασφαλης στην δικια σου σφαιρα, στο δικο σου στοιχειο. Αρα μαλλον πολλες πεφτουν στην περιπτωση "βγαζουν τα λεφτα εδω για να τα φανε εκει και δεν θελουν καμια σχεση με το περιβαλλον της χωρας που βγαζουν τα λεφτα τους".

Ισως να ειναι και λαθος εκτιμιση.

Παμε τωρα στα 800. Εξοδα εχουν αυτες; Πληρωνουν ενοικιο για να μεινουν καπου η το πληρωνει αλλος; Ασφαλεια για την δικη τους ακεραιοτητα εχουν; Πως ξερουν την ωρα που θα πανε σπιτι τους οτι δεν τους την εχει στημενη καποιος τρελαμενος που εχει καψουρα με την παρτη της. Ποιος καθαριζει εκει; Φαγητο ποιος τους δινει; Πανε σουπερ μαρκετ και τα δινουν στην υπηρεσια για να τα μαγειρεψει; Αν παιρνουν 800 και υπαρχουν ολα αυτα που πρεπει να πληρωθουν, δεν φτανουν ουτε για τσιχλες και κλαφτα καλυτερα να ειχαν επιστρεψει πισω στην πατριδα.

Αν συνθεσουμε ολο το φαντασιακο μιας αλλοδαπης ιεροδουλης απο τη Ρουμανια, οι περιγραφες δεν θα φτασουν οσο και να γραψουμε.

Τι θελω να πω. Ας μη ασχολουμαστε με το ποσα χαρτονομισματα μπαινουν και βγαινουν στις τσεπες τους. Αλλιως κατι ζηλευουμε. Ισως εμεις ολοι μας το φτιαξαμε ετσι το παιχνιδι αυτο, με τη σταση μας.
Εμεις το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι εφοσων θελουμε τις υπηρεσιες τους, ειναι να κοιταμε την δουλεια μας και να ειμαστε ανθρωποι, να κραταμε σεβασμο για τον εαυτο μας και για την κοπελα.
 

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Μηνύματα
1.108
Like
1.758
Πόντοι
216
Τα 800 δεν νομιζω να τους πεφτουν πολλα.

Τι θελω να πω. Ας μη ασχολουμαστε με το ποσα χαρτονομισματα μπαινουν και βγαινουν στις τσεπες τους. Αλλιως κατι ζηλευουμε. Ισως εμεις ολοι μας το φτιαξαμε ετσι το παιχνιδι αυτο, με τη σταση μας.
Εμεις το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι εφοσων θελουμε τις υπηρεσιες τους, ειναι να κοιταμε την δουλεια μας και να ειμαστε ανθρωποι, να κραταμε σεβασμο για τον εαυτο μας και για την κοπελα.

Αδερφέ ωραία τα λες, τα ποσά είναι συμβολικά, δεν ξέρω πόσα παίρνει μια ιερόδουλη ούτε και με ενδιαφέρει.
Απλά εκνευρίζομαι αφάνταστα όταν διαβάζω συνεχώς μαλακίες του στυλ τις έδωσα 50 ευρώ, είναι φόλα δεν θα ξανά πάω κτλ.
Θέλω να τονίσω σε αυτούς ότι τα 20 τα 50 η τα 100 ευρώ δεν τα δίνουν στις ιερόδουλες, τα δίνουν στους νταβάδες και δεν απασχολεί ούτε στο ελάχιστο μια ιερόδουλη αν πας η δεν πας, υπάρχουν ένα εκατομμύριο άλλοι που θα πάνε.
Ας μείνουμε μόνο στο αν ήταν καλή στις υπηρεσίες η όχι, τα περαιτέρω δεν χρειάζονται .  :hi:
 

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Μηνύματα
1.108
Like
1.758
Πόντοι
216
Μαλακίες δεν λέω εγώ αλλά εσύ!

Αγορίνα μου γλυκιά τι θες; πες μου...
Θες να παίρνουν τα μισά;
Τα μισά παίρνουν απ όσα δίνουμε οι ιερόδουλες.
Εντάξει τώρα; Η κάπως αλλιώς γίνεται;
Ότι πεις εσύ πάντως γίνεται, αν θες τα μισά τα μισά, αν θες άλλο το άλλο.
 

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Μηνύματα
7.823
Κριτικές
20
Like
12.683
Πόντοι
4.546
'Τετράγωνη" λογική!

Μόνον ένας "καθοδηγητής" του ΚΚΕ θα σκεπτόταν και θα μιλούσε με τον ίδιο τρόπο!

Θα ζητούσε να κατέβουν οι ιερόδουλες σε απεργία διαρκείας για να αυξήσουν τον χαμηλό μισθό τους!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Μηνύματα
2.518
Κριτικές
14
Like
3.635
Πόντοι
6.495
Παίδες η Ρόζα - αδύνατη - από Ιάσωνος 19α πάιζει τρίτη βάρδια ακόμα?
 

nas0s

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2007
Μηνύματα
179
Like
0
Πόντοι
1
Καλημέρα παίδες, σε βραδινή βάρδια που θα πάμε για ρουφηγμα αρχιδιων κ ακα πίπα; Προτιμώ στούντιο αλλά και ρδελο δεκτό. Απάντηση εδώ η πμ. Thanks in advance
 

brujeria69

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Φεβ 2014
Μηνύματα
1.188
Κριτικές
34
Like
3.799
Πόντοι
2.846
Λοιπόν πέρασμα πριν μια ώρα από Ιασωνος37 ισόγειο για να δω την καινούργια κοπέλα Μαρίνα πολύ ωραίο κορμί λαμπάδα φάτσα εντάξει όχι κάτι σπουδαίο έχει τα κλασικά χαρακτηριστικά στο σαλόνι αρκετά αμήχανη δικαιωματικά το αντίτιμο στα 15€ αξίζει.
Επίσης ο Τσάτσος είναι όντως ο Σωσίας του Ιβάν Σαββίδη όπως περιγράφει ο dmtrsxxx  :2funny: :2funny:
Ωχ ωχ, κουβαλάει και αυτός κουμπούρι στη μέση του, όπως ο Ιβάν ο τρομερός ??  :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon:
 

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Μηνύματα
1.547
Κριτικές
43
Like
8.640
Πόντοι
1.936
Καλησπέρα,

Σε σημερινή κατάθεση στη Βίκυ επιβεβαιώνω τα παραπάνω.
Ήταν απλά διεκπεραιωτική και παραπονέθηκε μόλις πήγε να πέσει λίγο πιο έντονο σφυροκόπημα.

rotti
:rockon:

Ωραια μουνια οπως η Βικυ (πρωην Πιπινου,νυν Βεργας),οπως η Αννυ (πρωην Φυλης 86,νυν Φωκαιας 25) εχουν σπασει απο την φυση της δουλειας.Ωραιο το ευκολο χρημα αλλα υπαρχει και η ψυχικη φθορα.Σημαδια τετοια εχω παρατηρησει και  σε αλλα εκδιδομενα κορασια.Πιστευω πτι οι υπευθυνοι των οικων θα επρεπε να μην.πιεζουν τις κοπελες τοσο πολυ με εξαντλητικες βαρδιες.Ας κονομησουν λιγοτερα οι πουτανες και ας ερθουν στα μπουρδελα περισσοτερες κοπελες.Εκτος το θεμα της ψυχικης τους υγειας,ειναι και θεμα παροχης θελκτικων υπηρεσιων προς εμας τους μπουρδελιαρηδες.
Εγω προσωπικα πλεον πηγαινω μονο σε στανταρακια και υποδεεστερες κοπελες με σταθερα καλες υπηρεσιες.Το εικοσαρικο αποτελει αυξηση περι 25% επι του πεντοχιλιαρου.Πλεον δεν βγαινει ευκολα και δεν νομιζω οι τραπεζες ποτε στο μελλον να βγαλουν γαμησοδανεια με ελκυστικο επιτοκιο ή ο Αλεξης να βγαλει επιδομα οικου ανοχης.
Οι υπευθυνοι καλο ειναι να συναιτιστουν και να συναιτισουν τα εργαζομενα κορασια .
 

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Μηνύματα
2.069
Κριτικές
7
Like
3.812
Πόντοι
736

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Μηνύματα
792
Like
1.951
Πόντοι
206
Πουθενάδες με άποψη!!!! ωραίο αυτό...
Εγώ λοιπόν ο πουθενάς με άποψη, λόγο του ότι η φύση της δουλειάς μου είναι τέτοια, αναγκάζομαι να εγκαταλείπω την Αθήνα και να μένω αρκετό καιρό στην επαρχία.
Στην επαρχία λοιπών αν θες να γαμήσεις, αναγκαστικά θα πρέπει να γνωρίσεις νταβάδες, αλλιώς καταλήγεις σαν τον "Sproxe Garsia" (πουθενάς χωρίς άποψη).
Ο φίλος λοιπόν που έφερνε κοπέλες με σκοπό να κάνουν αυτή τη δουλειά, άλλες φορές μου ζήταγε 70, άλλες 60 και άλλες 50 ευρό. Σε κάποιους άλλους (αστυνομικούς στο επάγγελμα) δεν έπαιρνε τίποτε.
Πολύ απλά διότι όσο και να έδινα εγώ η ο καθένας, η κοπέλα τα λεφτά της θα τα έπαιρνε (τα προσυμφωνημένα).
Επίσης μου είχε πει, δεν ξέρει πόσο θα αποδώσει η κάθε μία και τι τζίρο θα κάνει. Οπότε πρέπει να πάρεις ένα ρίσκο διότι ενδέχεται να μπεις μέσα.
Βέβαια αυτός που κάνει αυτή τη δουλειά δεν ξέρει, ξέρει ο κάθε "Sproxe Garsia" που κοιμάται όρθιος.
Τα πράγματα είναι πολύ απλά, οι κοπέλες σε μεγάλη πλειοψηφία προέρχονται από χώρες που ο μισθός κυμαίνεται στα 300 ευρό όπως στη Ρουμανία πχ. Όταν λοιπών λες έλα να δουλέψεις να βγάλεις 800 ευρό πχ σε μία που στη χώρα της με 300 ευρό ζεις, αυτή θα κάνει τούμπες. Αν δεν θέλει διότι αισθάνεται ότι αδικείται η ότι είναι λίγα πολύ απλά μπορεί να φύγει. Όπως σε όλα τα επαγγέλματα έτσι και σε αυτό υπάρχει εκμετάλλευση και αδικία, το περίεργο θα ήταν να μην υπήρχε.
Αν κάποια δεν τραβάει πολύ απλά τη διώχνουν. τόσο απλό.   
Ρε παλληκάρι μην επιμένεις στη λάθος άποψη γιατί εκτιθεσαι. Λόγω ηλικίας και επαγγέλματος σου λέω ότι ισχύει αυτό που έγραψα στο ποστ μου. Οι ιερόδουλες δουλεύουν με ποσοστό επί των δωματίων που θα κάνουν στη βάρδια τους και αυτό είναι στην συντριπτική πλειοψηφία των οίκων 50% και στο 20ευρο και στο 10ευρο. Καλημέρα σε όλους
 

Καστράτο

Μέγας
Εγγρ.
17 Αυγ 2018
Μηνύματα
3.896
Κριτικές
1
Like
11.899
Πόντοι
3.506
Ρε παλληκάρι μην επιμένεις στη λάθος άποψη γιατί εκτιθεσαι. Λόγω ηλικίας και επαγγέλματος σου λέω ότι ισχύει αυτό που έγραψα στο ποστ μου. Οι ιερόδουλες δουλεύουν με ποσοστό επί των δωματίων που θα κάνουν στη βάρδια τους και αυτό είναι στην συντριπτική πλειοψηφία των οίκων 50% και στο 20ευρο και στο 10ευρο. Καλημέρα σε όλους
Έτσι είναι ακριβώς όπως τα λες!! Στα 20€ τα 10€ τα παίρνει η κοπέλα τα 6€ ο ιδιοκτήτης του μπουρδέλου και τα 4€ η τσατσά..Το ανάλογο και στα 10€.Δηλ 5€ η κοπέλα 3€ ο ιδιοκτήτης και 2€ η τσατσά.!!Υποψιν.. ΑΛΛΟ .. :HappyBounce_4K8GSO ιδιοκτήτης οίκου και άλλο νταβας.. :s&m_2: :s&m_1:



 

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Μηνύματα
1.108
Like
1.758
Πόντοι
216
Ρε παλληκάρι μην επιμένεις στη λάθος άποψη γιατί εκτιθεσαι. Λόγω ηλικίας και επαγγέλματος σου λέω ότι ισχύει αυτό που έγραψα στο ποστ μου. Οι ιερόδουλες δουλεύουν με ποσοστό επί των δωματίων που θα κάνουν στη βάρδια τους και αυτό είναι στην συντριπτική πλειοψηφία των οίκων 50% και στο 20ευρο και στο 10ευρο. Καλημέρα σε όλους

Ναι ρε μαν πολύ σωστά τα λες.
Η Σόνια πχ που δουλεύει απ το πρωί μέχρι το βράδυ με συνεχόμενα δωμάτια παίζει να καθαρίζει χιλιάρικα την μέρα, αν παίρνει τα μισά βγάζει γύρο στα 500€ (μη σου πω και παραπάνω)τη μέρα, το μήνα 15.000€ και το χρόνο 180.000€.
Να συνεχίσει έτσι το κορίτσι να γίνει μεγιστάνας μετά από μερικά χρόνια!!!
 

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Μηνύματα
1.108
Like
1.758
Πόντοι
216
Να μην σας πάω στα στούντιο, εκεί να δείτε τη βγάζουν τα κορίτσια!!!
Την άλλη φορά πριν από εμένα ένας είχε δώσει 300€ για δύο ώρες, εγώ έδωσα 150€ για μία ώρα, δηλαδή η κοπέλα με δύο πελάτες είχε καθαρίσει 225€!!!
Μετά από δύο μέρες έφυγε όμως, της φαίνονταν λίγα μάλλον....
 

Καστράτο

Μέγας
Εγγρ.
17 Αυγ 2018
Μηνύματα
3.896
Κριτικές
1
Like
11.899
Πόντοι
3.506
Ναι ρε μαν πολύ σωστά τα λες.
Η Σόνια πχ που δουλεύει απ το πρωί μέχρι το βράδυ με συνεχόμενα δωμάτια παίζει να καθαρίζει χιλιάρικα την μέρα, αν παίρνει τα μισά βγάζει γύρο στα 500€ (μη σου πω και παραπάνω)τη μέρα, το μήνα 15.000€ και το χρόνο 180.000€.
Να συνεχίσει έτσι το κορίτσι να γίνει μεγιστάνας μετά από μερικά χρόνια!!!
Ρε Τυπε από αριθμητική καλά καλά τα πας!! Αλλά στην πράξη? Στέκει?Για να βγάλει τα 500€(αδιανόητο) πρέπει να έχει 50 πελάτες την ημέρα!!!Δηλ πρέπει στον οίκο ανοχής που δουλεύει η κοπέλα  :knockinb: η ουρα να ήταν μεγαλύτερη και από την ουρά που συγκεντρώνουν οι συνταξιούχοι έξω από την τράπεζα σε μέρα καταβολης των συντάξεων.! >:(
 

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Μηνύματα
4.112
Κριτικές
26
Like
17.835
Πόντοι
4.496
Πάντως και η δική μου μικρή εμπειρία,από όσες (λίγες είναι αλήθεια) που έχουμε πει δυο κουβέντες παραπάνω,είναι πως παίρνουν τα μισά από ότι δώσεις.25/50 στο στούντιο,10 στο 20άρικο κλπ κλπ.
Πώς μοιράζονται τα υπόλοιπα (σπίτι-τσατσά) δεν το ξέρω. :hi:

Μάλιστα οι παλιοί τον κάθε πελάτη τον χαρακτήριζαν "μάρκα"!
Π.χ " Να βάλεις τη τάδε σε ένα σπίτι να δουλέψει,να σου κάνει 30 μάρκες στη βάρδια".
ή "δεν είχε δουλειά σήμερα,5 μάρκες όλες κι όλες και καμιά εικοσαριά τσόλια"
:hi:
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom