Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 293 άτομα (35 μέλη και 258 επισκέπτες)

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206
θα γράψω τι ισχύει στην πιάτσα, η κάθε ιερόδουλη από το πήδημα παίρνει 10 ευρώ, αν κάνει πχ τη νύχτα 26 δωμάτια, μείον τα τρία πρώτα τζαζ, μάντεψε με πόσα θα φύγει.

Αντιθέτως, αν είναι φολάρα κ κάνει 6 σύνολο, μείον τα τρία τζαζ, θα φύγει χαμένη κ αυτή κ ο οίκος για όλα τα ''λειτουργικά'' έξοδα που καθημερινά πρέπει να βγάζει..
Στα του 10ρικου το ποσό διαμοιράζεται ως εξής: 5 η ιερόδουλη 1,5 η τσατσά τα υπόλοιπα ο οίκος. Τα 3 πρώτα δωμάτια υπέρ του οίκου ( για αυτά που έχουν 2 στην βάρδια) 4 αν δουλεύει μόνη της

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Στα του 10ρικου το ποσό διαμοιράζεται ως εξής: 5 η ιερόδουλη 1,5 η τσατσά τα υπόλοιπα ο οίκος. Τα 3 πρώτα δωμάτια υπέρ του οίκου ( για αυτά που έχουν 2 στην βάρδια) 4 αν δουλεύει μόνη της
για μετάξι αναφέρεσαι, στη Φυλής έκανα τσάρκα

ΝΙΚΟΣΣ

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2011
Like
405
Πόντοι
21
Πριν λίγο-με ελάχιστο κόσμο να κυκλοφορεί στα πέριξ...

Διδύμου 18 υπόγειο:
Ελένη...
Ξανθιά ψηλή μιλφ.
Με θηλυκό πρόσωπο και με καλό κορμί,σχετικά αδύνατο που "δείχνει" ακόμη περισσότερο λόγω του ύψους της.
Η γνωστή Ελένη από Μεγ.Αλεξάνδρου 22.
Ανακοινώθηκαν τα πάντα εκτός κώλου.

Να είσαι καλά ΓΙΓΑΝΤΑ της ενημέρωσης. Είχα απογοητευτεί όταν έμαθα ότι η Ελένη έφυγε από το Μεγ Αλεξάνδρου 22 και την έψαχνα.

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
16
Like
2.156
Πόντοι
2.477
Επισκεφτηκα την Εμμανουελα απο το Ιασωνος 43.
Στην πρωτη μου βολτα δεν καταλαβα οτι ηταν αυτη.
Την ειχα παρει πριν χρονια αλλα με αλλο μαλλι και αλλο σωματοτυπο.
Βγηκε απο το καμαρακι σαν τρομαγμενη και ψιοχαμενη.
Ο γκειτσατσος ενημερωσε για φουλ στο φουλ προγραμμα χωρις να πει ονομα.
Ευχαριστησα και εκανα μια βολτα γιατι δεν ημουν σιγουρος αν ηταν η Εμμανουελα.
Σκεφτηκα να ρισκαρω και επεστρεψα.
Εδωσα το δεκαρικο  και μπηκα στο ευρυχωρο δωματιο τελος δεξια και περιμενα χωρις να εχει εικονα η ιδια οτι εχω επιστρεψει.
Μετα απο αρκετη ωρα ηρθε η καυλιαρα με το χαμογελο στα χειλη αλλα και με μια αμηχανια...της μιλουσα στον πληθυντικο και με ρωτησε γιατι μιλαμε ετσι επισης στον πληθυντικο.
Ξαπλωσα,εβγαλε το διχτυωτο μαυρο πανωφορι της και με καβαλησε.
Ετριβε το μουνι της στην κοιλια μου ρουφαγε ρογες και απο το ησυχο προηγουμενο σαλοναρισμα μετατραπηκ σε αγριμι.
Τα προκατ τα ιδια οπως τα θυμομουν παλια...ρουφιγματα,χαστουκια,προστυχολογα,αναστεναγμοι,γλυψιμο πολυ καλο στα μπαλακια,περασμα προφυλακτικου με μαεστρια χωρις να το καταλαβω,φαινεται οτι θελει να υπηρετησει τον ανθρωπο που βρισκεται μεσα,με απολαυστικη πιπα και τον εβαζε ολο μεσα οσο πηγαινε!
Με καβαλησε και χτυπιοταν σαν λυσσασμενη,θεατρο αλλα καυλωτικο,το ζει!
Χουφτωνα τα μασταρια της που τα ειχε ζουμπηγμενα νωριτερα που φορουσε το πανωφορι της και τις καυλωμενες ρωγες της.
Με ρωτησε αν θελω να της τον χωσω εγω.
Ζητησα κωλο και με χαρα στηθηκε και ανοιξε τα κωλομερια της με θεα τα προνοτακουνα της αλλα και με τα μασταρια της να κρεμονται που τα εβλεπα απο τον καθρεφτη.
Ζητουσε με λυσσα αν της ισιωσω το κωλαντερο και να της χτυπαω τα κωλομερια.
Δεν το εκανα και παρακαλουσε να της τα χαστουκισω και συνεχιζα να μην ειμαι υπακουος και αρχισε να μου σφαλιαριζει το μπουτι και να με βριζει.
Της εριχνα δυνατες πουτσιες μεμ μερικες να παραμενουν μεσα βαθια για να αποφυγω το γρηγορο χυσιμο.
Δεν αντεξα πολυ ομως.
Μολις κατααβε οτι χυνω μου ζουλαγε τα αρχιδια σαν να ταν σταφυλια με πολυ ζουμι μεσα και ζηταγε να της πω τι εκανα στην κωλαρα της.
Πολυ ωραιο γαμησι,ειχα ξεχασει ποσο ωραια το κανει ολο το κονσεπτ.
Πριν ακομη σηκωθει με χυμενες τις βυζαρες της στο κρεβατι με ευχαριστησε αλλα ανεφερε οτι ηταν λιγο.
Δωσαμε ραντεβου για επομενη φορα αλλα χωρις υποσχεσεις απο την μερια μου οτι θα ειναι περισσοτερο.
Καθαρη με καποια σημαδια στην πλατη.
Δεν μυριζε και αρωμα η αφρολουτρο ,αλλα  μυρωδια της κλεισουρας και της υγρασιας που ο αστατος καιρος φερνει κατα την διαρκεια της ημερας.

Οι αλλοι οικοι που περασα να τσεκαρω ηταν Μ.Αλεξανδρου  στο δεξι η τραβεστι Ζωζο,δεν εμφανιστηκε γιατι μιλαγε στο τηλεφωνο με πελατη και του εξηγουσε πως να ερθει στον οικο,την καταλαβα απο την φωνη.Το αριστερο ειχε ανοιχτο το φως αλλα κλειδωμενη πορτα.

Μ.Αλεξανδρου 28Α αυτο με την πορτα,πηγα μηπως πετυχω την Βικτωρια,αλλα ηταν μια λευκοσαρκη μετριας εμφανισης προσωπου με κοκκινο διαφανες κορμακι και μαλλια μεχρι τον κωλο,μεσα στο δωματιο βογγουσε και αυτο με καυλωνε,αλλα με ξενερωνε που ακουγα τον μουσατο τσατσο να μασαει σαν κατσικα φιστικια αιγινης και να τον παρακολουθω απο την σχισμη της κουρτινας μεχρι να πιει το νερο του καθως απο το πολυ μασημα ανεβηκε η θερμοκρασια στο στομα του και το φυστικι προφανως εγινε πραλινα.
Δεν ανεφερε ονομα κορασιδας αλλα βγηκε αερατη απο το δωματιο και κρατουσε ενα μικρο βαλιτσακι,εσκυψε μπροσατα απο νεαρο συναγωνιστη και του εδωσε αερατο φιλακι και εμενα ενα χαμογελο αφηνοντας τον τσατσο να παρει θεση και να με ρωτησειαν θα περασω.

Περασα και απο το Κολωνου 48 να παρω ματι την Νατασα.Χαμογελαστη αλλα κατι δεν με τραβηξε.Ισως τα αδυνατα ποδια της.Αλλα φανηκε να εχει ζουμερο κωλο.

Σας ευχαριστω για την βοηθεια που κανετε εδω στις ενημερωσεις και μου δινετε κινητρο οταν ειμαι εκτος επαγγελματικων υποχρεωσεων να ξεκουνιεμαι και να βλεπω τι παιζει στην περιοχη του μεταξουργειου.

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Ε ναι, δεν είναι δυνατόν να πληρώνεται το ίδιο αυτή που τραβάει πελάτες στο δωμάτιο με αυτήν που κτυπάει μύγες. Δεν στέκει επιχειρηματικά. Με ποσοστά θα δουλεύουν. Τώρα ποια είναι αυτά τα ποσοστά δεν ξέρω, αλλά όπως λέει και ο φίλος πάνω, 50% και τα δυνατά χαρτιά ίσως και 55%. Ειδάλλως πήγαιναν και καθαρίστριες εάν ήταν να βγάζουν ψίχουλα.

Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι αυτό που δεν μπορείτε με καμιά δύναμη να καταλάβετε....
Όπως όλοι οι εργαζόμενοι έτσι είναι και οι ιερόδουλες τόσο μα τόσο απλό!!!!!
Θες κοπέλα μου να δουλέψεις; θα παίρνεις τόσα για τόσες ώρες. θες; Αν ναι έχει καλός αν όχι η επόμενη.
Παίρνει τα μισά, παίρνει ποσοστά και ένα κάρο σαχλαμάρες....
Υπάρχει υπάλληλος στο πλανήτη γη που να μοιράζεται τα λεφτά με το αφεντικό του; Η να παίρνει τα μισά απ όσα βγάζει η επιχείρηση;
Δηλαδή να πάμε στο τρελοκομείο αν είναι!!
Το μπουρδέλο είναι μία επιχείριση και η ιερόδουλη είναι μία υπάλληλος, αυτό είναι!! τίποτε παρά πάνω τίποτε παρά κάτω.
Αν κάποια νομίζει ότι δε τη συμφέρει απλά φεύγει, τόσο απλό!!
Για να μάθετε τα τόσο απλά πραγματάκια θα πρέπει να έχετε φίλους μαγαζάτορες (νταβάδες), μη περιμένετε να σας πουν την αλήθεια οι ιερόδουλες.  :hi:

georgesv

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2009
Like
96
Πόντοι
0
Τελικά στο Βέργας επάνω, στο 3 αν θυμάμαι σωστά, πέρασα μετά, στο ισόγειο μια Νάντια, νεαρή αλλά με πολύ περίεργο κ γρήγορο σαλονάρισμα, ανέβηκα στο επάνω, ο τσάτσος βγαλμένος από ταινία του `30, παρουσίασε την Κάρλα την καύλα, δεν θυμόμουν πόσα χρόνια είχα να την πηδήξω από όταν δούλευε Φυλής, οι ιερόδουλες έχουν μνήμη ελέφαντα, μου το θύμισε, από το 2011. Πάνε χρόνια αλλά παρέμεινε η ίδια, τόσο σε σέρβις αλλά και σε εμφάνιση, βυζάρες, ξανθιά και με τσιμπούκι ρουμάνικης σχολής με τρελό ρούφηγμα στα παπάρια, μιλάμε με έστειλε, ένα 20λεπτο χωρίς καμία ενόχληση.

Υ.Γ

Πλατεία Αμερικής επίσης αλλά και πάρκο Φιξ δεν ήταν οι μαυρούλες στα πόστα τους.
Ωραίος! Η Κάρλα η καύλα παλιά καραβάνα, την είχα χρόοονια πριν στανταράκι! Όμως είχε πάρει αρκετά κιλά, απότομα θα έλεγα, πριν 3-4 χρόνια που την είχα πετύχει τελευταία φορά. Σε τι κατάσταση είναι τώρα? Τα έχασε?

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Σωστός σε όλα σου!  :hi:
:hi:

Ωραίος! Η Κάρλα η καύλα παλιά καραβάνα, την είχα χρόοονια πριν στανταράκι! Όμως είχε πάρει αρκετά κιλά, απότομα θα έλεγα, πριν 3-4 χρόνια που την είχα πετύχει τελευταία φορά. Σε τι κατάσταση είναι τώρα? Τα έχασε?
πάνω-κάτω στα ίδια που ήταν και τότε

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615
....
Όπως όλοι οι εργαζόμενοι έτσι είναι και οι ιερόδουλες ...
...
Υπάρχει υπάλληλος στο πλανήτη γη που να μοιράζεται τα λεφτά με το αφεντικό του; Η να παίρνει τα μισά απ όσα βγάζει η επιχείρηση;
....
Δεν είναι υπάλληλοι, είναι υπεργολάβοι.

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι αυτό που δεν μπορείτε με καμιά δύναμη να καταλάβετε....
Όπως όλοι οι εργαζόμενοι έτσι είναι και οι ιερόδουλες τόσο μα τόσο απλό!!!!
Καλημέρα φίλε μην προβληματιζεσαι φυσικά και οι Ιερόδουλες δεν είναι κανονικοί εργαζόμενοι όπως εσύ αν εργάζεσαι, εγώ και οι άλλοι κολλάνε ένσημα η μήπως κάνουν αυτασφαλιση αποκλείεται δουλεύουν σε νόμιμες επιχειρήσεις?φαίνονται πουθενα?Όχι στο σύστημα είναι φαντάσματα απλά δεν υπάρχουν η απόλυτη μαυρη εργασία.
Όσο για τον τρόπο με το οποίον αμοίβονται σου εξήγησαν παραπάνω συνάδελφοι που γνωρίζουν.
Το μόνο καταληκτικό συμπέρασμα που μπορείς να βγαλεις:Τα φράγκα που θα πάρουν θα έχουν βγει από την τσεπουλα σου την δικιά μου και των υπολοίπων μελών συναγωνιστών αυτα

whole lotta love

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2017
Like
32
Πόντοι
0
Αυτό που προτείνεις είναι για όσους βγάζουν πάνω από 2.000 ευρώ τον μήνα ή έχουν εμφανίσιμη γκόμενα και θέλουν κάτι καλύτερο.
από το να πετάω 2φορες την εβδομάδα τα λεφτά μου προτιμο να γαμαω  μια δυο φορές το μήνα σαν ανθρωπος.Αμα έβγαζα αδερφέ πάνω απο 2.000 το μήνα θα γαμαγα χωρίς να τρέχω στα μπουτανακια.

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

BRAZILIAN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2010
Κριτικές
8
Like
489
Πόντοι
301
Επισκεφτηκα την Εμμανουελα απο το Ιασωνος 43.
Στην πρωτη μου βολτα δεν καταλαβα οτι ηταν αυτη.
Την ειχα παρει πριν χρονια αλλα με αλλο μαλλι και αλλο σωματοτυπο.
Βγηκε απο το καμαρακι σαν τρομαγμενη και ψιοχαμενη.
Ο γκειτσατσος ενημερωσε για φουλ στο φουλ προγραμμα χωρις να πει ονομα.
Ευχαριστησα και εκανα μια βολτα γιατι δεν ημουν σιγουρος αν ηταν η Εμμανουελα.
Σκεφτηκα να ρισκαρω και επεστρεψα.
Εδωσα το δεκαρικο  και μπηκα στο ευρυχωρο δωματιο τελος δεξια και περιμενα χωρις να εχει εικονα η ιδια οτι εχω επιστρεψει.
Μετα απο αρκετη ωρα ηρθε η καυλιαρα με το χαμογελο στα χειλη αλλα και με μια αμηχανια...της μιλουσα στον πληθυντικο και με ρωτησε γιατι μιλαμε ετσι επισης στον πληθυντικο.
Ξαπλωσα,εβγαλε το διχτυωτο μαυρο πανωφορι της και με καβαλησε.
Ετριβε το μουνι της στην κοιλια μου ρουφαγε ρογες και απο το ησυχο προηγουμενο σαλοναρισμα μετατραπηκ σε αγριμι.
Τα προκατ τα ιδια οπως τα θυμομουν παλια...ρουφιγματα,χαστουκια,προστυχολογα,αναστεναγμοι,γλυψιμο πολυ καλο στα μπαλακια,περασμα προφυλακτικου με μαεστρια χωρις να το καταλαβω,φαινεται οτι θελει να υπηρετησει τον ανθρωπο που βρισκεται μεσα,με απολαυστικη πιπα και τον εβαζε ολο μεσα οσο πηγαινε!
Με καβαλησε και χτυπιοταν σαν λυσσασμενη,θεατρο αλλα καυλωτικο,το ζει!
Χουφτωνα τα μασταρια της που τα ειχε ζουμπηγμενα νωριτερα που φορουσε το πανωφορι της και τις καυλωμενες ρωγες της.
Με ρωτησε αν θελω να της τον χωσω εγω.
Ζητησα κωλο και με χαρα στηθηκε και ανοιξε τα κωλομερια της με θεα τα προνοτακουνα της αλλα και με τα μασταρια της να κρεμονται που τα εβλεπα απο τον καθρεφτη.
Ζητουσε με λυσσα αν της ισιωσω το κωλαντερο και να της χτυπαω τα κωλομερια.
Δεν το εκανα και παρακαλουσε να της τα χαστουκισω και συνεχιζα να μην ειμαι υπακουος και αρχισε να μου σφαλιαριζει το μπουτι και να με βριζει.
Της εριχνα δυνατες πουτσιες μεμ μερικες να παραμενουν μεσα βαθια για να αποφυγω το γρηγορο χυσιμο.
Δεν αντεξα πολυ ομως.
Μολις κατααβε οτι χυνω μου ζουλαγε τα αρχιδια σαν να ταν σταφυλια με πολυ ζουμι μεσα και ζηταγε να της πω τι εκανα στην κωλαρα της.
Πολυ ωραιο γαμησι,ειχα ξεχασει ποσο ωραια το κανει ολο το κονσεπτ.
Πριν ακομη σηκωθει με χυμενες τις βυζαρες της στο κρεβατι με ευχαριστησε αλλα ανεφερε οτι ηταν λιγο.
Δωσαμε ραντεβου για επομενη φορα αλλα χωρις υποσχεσεις απο την μερια μου οτι θα ειναι περισσοτερο.
Καθαρη με καποια σημαδια στην πλατη.
Δεν μυριζε και αρωμα η αφρολουτρο ,αλλα  μυρωδια της κλεισουρας και της υγρασιας που ο αστατος καιρος φερνει κατα την διαρκεια της ημερας.

Οι αλλοι οικοι που περασα να τσεκαρω ηταν Μ.Αλεξανδρου  στο δεξι η τραβεστι Ζωζο,δεν εμφανιστηκε γιατι μιλαγε στο τηλεφωνο με πελατη και του εξηγουσε πως να ερθει στον οικο,την καταλαβα απο την φωνη.Το αριστερο ειχε ανοιχτο το φως αλλα κλειδωμενη πορτα.

Μ.Αλεξανδρου 28Α αυτο με την πορτα,πηγα μηπως πετυχω την Βικτωρια,αλλα ηταν μια λευκοσαρκη μετριας εμφανισης προσωπου με κοκκινο διαφανες κορμακι και μαλλια μεχρι τον κωλο,μεσα στο δωματιο βογγουσε και αυτο με καυλωνε,αλλα με ξενερωνε που ακουγα τον μουσατο τσατσο να μασαει σαν κατσικα φιστικια αιγινης και να τον παρακολουθω απο την σχισμη της κουρτινας μεχρι να πιει το νερο του καθως απο το πολυ μασημα ανεβηκε η θερμοκρασια στο στομα του και το φυστικι προφανως εγινε πραλινα.
Δεν ανεφερε ονομα κορασιδας αλλα βγηκε αερατη απο το δωματιο και κρατουσε ενα μικρο βαλιτσακι,εσκυψε μπροσατα απο νεαρο συναγωνιστη και του εδωσε αερατο φιλακι και εμενα ενα χαμογελο αφηνοντας τον τσατσο να παρει θεση και να με ρωτησειαν θα περασω.

Περασα και απο το Κολωνου 48 να παρω ματι την Νατασα.Χαμογελαστη αλλα κατι δεν με τραβηξε.Ισως τα αδυνατα ποδια της.Αλλα φανηκε να εχει ζουμερο κωλο.

Σας ευχαριστω για την βοηθεια που κανετε εδω στις ενημερωσεις και μου δινετε κινητρο οταν ειμαι εκτος επαγγελματικων υποχρεωσεων να ξεκουνιεμαι και να βλεπω τι παιζει στην περιοχη του μεταξουργειου.

Συναγωνιστή, η Εμμανουέλα τί βάρδια δουλεύει?

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

whole lotta love

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2017
Like
32
Πόντοι
0
Αν δεν έχεις σταθερή σχέση και δεν γουστάρεις να γαμάς την χούφτα σου με 100-200 ευρώ το μήνα γαμάς στα μπουρδέλα, με 300-500 στα στούντιο και με 500 ευρώ και πάνω με call girls.

Σε τι διαφωνείς;
Αν δεν έχεις σταθερή σχέση και δεν γουστάρεις να γαμάς την χούφτα σου με 100-200 ευρώ το μήνα γαμάς στα μπουρδέλα, με 300-500 στα στούντιο και με 500 ευρώ και πάνω με call girls.

Σε τι διαφωνείς;
πουθενά ρε άρχοντα απλά σου λέω ότι προτιμο να γαμαω 2 βίζιτες σπίτι μου το μήνα με 200 ευρώ παρά να τρέχω στα μπουρδέλα και να μην γαμαω.

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Όσον αφορά την κατανομή των εισπράξεων των μπουρδέλων, περίπου τα μισά πηγαίνουν στην ιερόδουλη και τα υπόλοιπα μισά τα μοιράζεται περίπου εξ ίσου η τσατσά με την ιδιοκτήτρια του οίκου.

Έτσι ακριβώς, όταν θα ανοίξεις εσύ μπουρδέλο μοιράσου τα με την ιερόδουλη και την τσατσά.
Ένας μαγαζάτορας (νταβάς) έχει να πληρώσει φως νερό τηλέφωνο, προστασία, καθαριότητα, τυχόν φθορές, να λαδώσει την αστυνομία, να πληρώνει κυκλώματα για να του βρίσκουν κοπέλες και κατ τα άλλα μοιράζεται τα λεφτά με τους υπαλλήλους του.
Τέλος πάντων το να προσπαθώ να βάλω μυαλό στο πλήθος νομίζω πως είναι μάταιο, οπότε ας πιστεύει ο καθένας ότι νομίζει και τέλος.  :hi:
Η πραγματικότητα πάντως είναι ότι οι ιερόδουλες θα πάρουν το μισθό τους είτε πάνε με τριακόσιους είτε πάνε με κανέναν είτε σας αρέσει είτε όχι.

bihtis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
384
Πόντοι
36
κάποια  πουτάνα μου είχε εξομολογηθεί ότι έπαιρνε τα 10 από τα 20 και μάλιστα μετά  τον τρίτο πελάτη (τα πρώτα 3 εικοσάρικα πήγαιναν στον οίκο)

bihtis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
384
Πόντοι
36
Έτσι ακριβώς, όταν θα ανοίξεις εσύ μπουρδέλο μοιράσου τα με την ιερόδουλη και την τσατσά.
Ένας μαγαζάτορας (νταβάς) έχει να πληρώσει φως νερό τηλέφωνο, προστασία, καθαριότητα, τυχόν φθορές, να λαδώσει την αστυνομία, να πληρώνει κυκλώματα για να του βρίσκουν κοπέλες και κατ τα άλλα μοιράζεται τα λεφτά με τους υπαλλήλους του.
Τέλος πάντων το να προσπαθώ να βάλω μυαλό στο πλήθος νομίζω πως είναι μάταιο, οπότε ας πιστεύει ο καθένας ότι νομίζει και τέλος.  :hi:
Η πραγματικότητα πάντως είναι ότι οι ιερόδουλες θα πάρουν το μισθό τους είτε πάνε με τριακόσιους είτε πάνε με κανέναν είτε σας αρέσει είτε όχι.

μπα δεν ισχύει αυτό, με τα ραντεβού πάει

Tane

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2017
Like
71
Πόντοι
1
κάποια  πουτάνα μου είχε εξομολογηθεί ότι έπαιρνε τα 10 από τα 20 και μάλιστα μετά  τον τρίτο πελάτη (τα πρώτα 3 εικοσάρικα πήγαιναν στον οίκο)
και σε εμενα αυτο ιχε πει μια ,και ινε λογικο γιατι αμα περναν απλα μισθο δεν θα κινιγαγαν τους πελατες

whole lotta love

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2017
Like
32
Πόντοι
0
7 παίρνει η Τάνα,3 η τσατσά και 10 οι Αλβανοί που διοικούν τα μαγαζια

• Like
Αντιδράσεις: Tane
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom