Χτες βράδυ είχα όρεξη για κωλοτρυπιδοτό γαμήσι κι έφυγα στοχευμένα για το Χριστινάκι , στο Φώκαιας 27 , στην υπόγα....
Το Χριστινάκι έχει αδυνατίσει , έχει κόψει λίγο στο πρόσωπο , έχει βάψει το μαλλί πλέον μελαχρινό και γενικά μου φάνηκε κουρασμένη απ'τις αμέτρητες ψωλές που έχουν παραβιάσει τον πρωκτό της....
Παρ'όλα αυτά , πέρασα δίχως δεύτερη σκέψη στο δωμάτιο , αφού δεν έχω μείνει μέχρι στιγμής ούτε μια φορά δυσαρεστημένος απ'τις υπηρεσίες της συγκεκριμένης κοπέλας...
Μπήκε στο δωμάτιο , κι αφού μου είπε "που χάθηκες εσύ τόσο καιρό ρε μωρό " , ξεκίνησε μια ακάποτη πίπα , αρκετά καλή , με ένα αξιοπρεπές αρχιδογλύψιμο.....
"Γύρνα στα τέσσερα " της λέω...."για το κωλάντερο σου ήρθα εδώ απόψε" ....
"Ναι μωρό μου ....βάλτο στο κωλαράκι μου " μου λέει ...
Αρχίζω λοιπόν και τη σοδομίζω ,όπως και τις προηγούμενες φορές(στο Χριστινάκι , μόνο μια φορά της τον έχω βάλει στο μουνί....όλες τις υπόλοιπες , μόνο κώλο !!!)και μετά από 5 λεπτά , με το μπάσε-βγάλε , διαπιστώνω πως για πρώτη φορά , μου είχε σκατώσει τον πούτσο.
"Μου σκάτωσες τον πούτσο μωρό μου " της λέω....κι εκείνη μου απαντά "εεε...συμβαίνουν αυτά."
Μου αφαιρεί την σκατωμένη καπότα , κι αφού αρνήθηκε να τα πάρει στο στόμα ή στο πρόσωπο , ξάπλωσε ανάσκελα και πήρε τα ψωλοχύματα δυο εβδομάδων στα βυζάκια της , ενώ κάποια την πέτυχαν στα μάτια...
Με καληνύχτησε και πρόσταξε την Βάσω να της ετοιμάσει το μπάνιο γιατί κυριολεκτικά την έλουσα στα χύσια ...
Μετά κατηφόρησα για Πιπίνου 118 με στόχο την Άννα ...ή την Τζένη...(όποια έβρισκα...)
Τελικά , ήταν και οι δυο εκεί.
Διάλεξα την Άννα , αν και εμφανησιακά είναι περίπου στο ίδιο επίπεδο...
Μπήκε στο δωμάτιο κι έκανε αυτό που περίμενα ....
Μια γλυφοκωλάδα πολύ καλή και τελικά πήρε τα ψωλοχύματα στο στόμα. Δεν πρόλαβα καν να την γαμήσω.
Το τσιμπούκι της δεν μου άρεσε , καθώς χρησιμοποιεί δόντι , αλλά αρχίδια και κώλο τα περιποιείται καλά.
Με περιμένει λέει , να ξαναπάω...
Καλά γαμήσια παιδιά...