Πρεπει να σπρωχνεις τα ορια τους. Σου προτεινω τη γνωστη Πωλινα απο Καλυμνου αλλα και μια που δεν ξερω το ονομα της που δουλευει στο γωνιακο Περγαμου και Αλκαμενους την πρωινη βαρδια, παχουλη σοβιετικη με ομορφο προσωπο. Ξερογλειφεται οταν βλεπει νεους.
Πιπίνου 118 απόψε το βράδυ,μαζί με τη μοντελέ Νικόλ,δούλευε και η Μαρία:
Καινούριο ξανθό μινιόν πιπίνι Ρωσικής προέλευσης,γενικά περισσότερο γλυκό παρά εκφυλοσεξουλιάρικο σε εμφάνιση. :-*
Πιο πονηράτζα μια Άννα στη Φυλής 54,ένα κοντό με ροζοκάτι μαλλί,αδύνατη με πολύ μικρό βυζί και με τατού ένα πιστόλι ψηλά στο πόδι. :-
Την είχα πετύχει πριν λίγο καιρό σε 2-3 φολονυχτοκάματα > που έκανε στη Μαραθώνος απ'όπου έφυγε σε χρόνο dt!!!
Πρεπει να σπρωχνεις τα ορια τους. Σου προτεινω τη γνωστη Πωλινα απο Καλυμνου αλλα και μια που δεν ξερω το ονομα της που δουλευει στο γωνιακο Περγαμου και Αλκαμενους την πρωινη βαρδια, παχουλη σοβιετικη με ομορφο προσωπο. Ξερογλειφεται οταν βλεπει νεους.
Η Πωλινα δεν μου αρέσει, μου φαίνεται λεσβια και δεν με καυλωνει παρά τα καλά λόγια που όλοι λένε.
Την άλλη τη τεκνατζου δεν την ξέρω.
Η Μπετυ από τροφωνιου 13 όροφο είναι ακόμα φόλα; Γυναικάρα είναι
Και η Αννα πάντως τεκνατζου είναι. ΠΑΣΊΓΝΩΣΤΟ μέλος σε πμ μου είπε ότι του έδωσε κωλο, αλλά το κάνει επιλεκτικά όπως τα cif και cim. Έχει πάρει κανείς άλλος κωλαρακι από το αννακι;
Κοιτα και Βεργας 6 ισογειο 3η βαρδια αν δουλευει ακομα η γκιλφ Ινγκα με τις φακιδες.
Επισης στην τριτη βαρδια στο Κων.166 ισογειο δουλευε ενα ενδιαφερον μιλφοδιδυμο. Μια πανυψηλη ντσρντανα μελαχρινη που εχω δει και σε αλλα σπιτια και μια κοντη με τσουπωτο κωλο.
τυπε μοντέλα και με καλές υπηρεσιες ειναι ελάχιστα στη φυλής αυτη τη περιοδο. Μετρημένες στα δαχτυλα του ενος χεριού.
Η Νικόλ δεν δινει φιλιά αλλα ειναι πολυ ωραιο μουνάκι και με φοβερο κώλαρο. Εχει ωραιες γραμμές. Αλλα δεν δινουν και πολλές γλωσοφιλα.
Η Μαριά ειναι φοβερη στο δωμάτιο δεν ξέρω γιατι την λές αλβανοφατσα. Εντάξει μπορει να στην σπάει η φατσα της αλλα μακάρι να ηταν και άλλες σαν και αυτή. Απο πλευράς υπηρεσιών απο αυτες τις 4 ειναι πρώτη μετά έρχεται η Άντζυ με την Αλεξάνδρα και τέλος η Νικόλ.
Δοκιμασε κάποια και έλα να τα ξαναπούμε. Εγω αυτές πήρα προσφατα και έχω άποψη.
Πιο πονηράτζα μια Άννα στη Φυλής 54,ένα κοντό με ροζοκάτι μαλλί,αδύνατη με πολύ μικρό βυζί και με τατού ένα πιστόλι ψηλά στο πόδι. :-
Την είχα πετύχει πριν λίγο καιρό σε 2-3 φολονυχτοκάματα > που έκανε στη Μαραθώνος απ'όπου έφυγε σε χρόνο dt!!!
Θέσεις για παρκάρησμα στη Βέργας ούτε για ποδήλατο,6 άτομα στο σαλόνι να περιμένουν να πάρουν σειρά και δεν φτάνουν αυτά:
Μόλις τώρα η υπηρεσία ανακοίνωσε ότι η Λάνα θα σταματήσει για μισή ώρα λόγω ξεμουνιάσματος