Επισκέπτης
Γουσταρω μιλφοκριτικες Κουαρεσμα! Περιμενω και για Μονικα Παρασιου.
Δεν μου αρέσει φίλε, πες μου άλλη.Γουσταρω μιλφοκριτικες Κουαρεσμα! Περιμενω και για Μονικα Παρασιου.
Πρεπει να σπρωχνεις τα ορια τους. Σου προτεινω τη γνωστη Πωλινα απο Καλυμνου αλλα και μια που δεν ξερω το ονομα της που δουλευει στο γωνιακο Περγαμου και Αλκαμενους την πρωινη βαρδια, παχουλη σοβιετικη με ομορφο προσωπο. Ξερογλειφεται οταν βλεπει νεους.Δεν μου αρέσει φίλε, πες μου άλλη.
Λέω να ξαναπάρω Άννα από Ιωαννίνων 3 ισόγειο που τα παίρνει στο στόμα και θα της ζητήσω κωλο
Η Πωλινα δεν μου αρέσει, μου φαίνεται λεσβια και δεν με καυλωνει παρά τα καλά λόγια που όλοι λένε.Πρεπει να σπρωχνεις τα ορια τους. Σου προτεινω τη γνωστη Πωλινα απο Καλυμνου αλλα και μια που δεν ξερω το ονομα της που δουλευει στο γωνιακο Περγαμου και Αλκαμενους την πρωινη βαρδια, παχουλη σοβιετικη με ομορφο προσωπο. Ξερογλειφεται οταν βλεπει νεους.
Δυο Μαριες δε δουλευουν εκει; Η αλβανεζα με τα μεγαλα μασταρια που ειχε βαλει σε μπελαδες τον Ορεστη Κου και μια πιο λεπτη;τυπε μοντέλα και με καλές υπηρεσιες ειναι ελάχιστα στη φυλής αυτη τη περιοδο. Μετρημένες στα δαχτυλα του ενος χεριού.
Η Νικόλ δεν δινει φιλιά αλλα ειναι πολυ ωραιο μουνάκι και με φοβερο κώλαρο. Εχει ωραιες γραμμές. Αλλα δεν δινουν και πολλές γλωσοφιλα.
Η Μαριά ειναι φοβερη στο δωμάτιο δεν ξέρω γιατι την λές αλβανοφατσα. Εντάξει μπορει να στην σπάει η φατσα της αλλα μακάρι να ηταν και άλλες σαν και αυτή. Απο πλευράς υπηρεσιών απο αυτες τις 4 ειναι πρώτη μετά έρχεται η Άντζυ με την Αλεξάνδρα και τέλος η Νικόλ.
Δοκιμασε κάποια και έλα να τα ξαναπούμε. Εγω αυτές πήρα προσφατα και έχω άποψη.
Δυο Μαριες δε δουλευουν εκει; Η αλβανεζα με τα μεγαλα μασταρια που ειχε βαλει σε μπελαδες τον Ορεστη Κου και μια πιο λεπτη;
Καμια φορα υπαρχει μια δευτερη για κωλοδαχτυλο.Ρε σεις ποιος γαμαει ακαποτα στη μοντελοαλυσιδα; Μπαινω δωματιο και βλεπω καποτα αχρησιμοποιητη, ουτε καν ειχε ανοιχτει.
αυτό με το τατού κάτι μου θυμίζει εγώ μαραθώνος δεν έχω πάει ποτέ, νομίζω ότι την έχω πάρει χωμαριανου 11 πάνω κάποτε με άλλο όνομαΠιο πονηράτζα μια Άννα στη Φυλής 54,ένα κοντό με ροζοκάτι μαλλί,αδύνατη με πολύ μικρό βυζί και με τατού ένα πιστόλι ψηλά στο πόδι. :-
Την είχα πετύχει πριν λίγο καιρό σε 2-3 φολονυχτοκάματα > που έκανε στη Μαραθώνος απ'όπου έφυγε σε χρόνο dt!!!
κοροιδα ειναι;Άντε να δούμε πότε επιτέλους θα πάρουν τον πούλο να γυρίσουν Συρία. Τι διάολο περιμένουν πια, έχει τελειώσει ο πόλεμος.
Τώρα live στο Βέργας 3 άνω . . . . . :coolcondom:
[URL unfurl="true"]https://e-thessalia.gr/wp-content/uploads/2015/07/oures-atm.jpg[/url]
Θέσεις για παρκάρησμα στη Βέργας ούτε για ποδήλατο,6 άτομα στο σαλόνι να περιμένουν να πάρουν σειρά και δεν φτάνουν αυτά:
Μόλις τώρα η υπηρεσία ανακοίνωσε ότι η Λάνα θα σταματήσει για μισή ώρα λόγω ξεμουνιάσματος
Από Σεπτεμβρη μου είχαν πει...Ξέρει κανέναν αν αύριο το πρωί θα δουλεύει η Αθήνα στο Φωκαίας 27;
Καμμία εναλλακτική υπάρχει; Όχι μόνο σε μπουρδέλο αλλά καισε στούντιο ή call girl;Ενημέρωση για τους οπαδούς του γάλακτος και της Νικόλ από Φ71 κάτω.
Στερεύει και πρόκειται να διακοπεί η παροχή γάλακτος.