Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 163 άτομα (7 μέλη και 156 επισκέπτες)
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Πέρασμα από Βεργας3 για τρίτη φορά δεν είδα την περιβόητη Λάνα αφού κάποιος την είχε κλείσει για μια ώρα μάλλον για τους απλούς χρειάζεται να συμπληρώσουμε αίτηση δεν πειράζει ίσως μείνουμε με την απορία...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.841
Πόντοι
46.232
τώρα live

Φυλής 54α Τατιάνα ξανθιά κοπέλα με πιασίματα 2αρι βυζι, σε απλό πρόγραμμα.

Φυλής 54β Γιάννα καστανή μιλφ νταρντανα με 2.5-3αρι, τατουάζ, σε απλό πρόγραμμα.

Φυλής 56 Νανσυ ξανθιά με κανονικό σώμα 2.5αρι βυζι, σε απλό πρόγραμμα με τελειωτικό στο στήθος.

Φυλής 66α Αλινα μελαχρινή κοντή πιτσιρικά με λεπτό ωραίο σώμα, μικρό βυζι, σε απλό πρόγραμμα.

Φυλής 66δ κλειστό.

Φυλής 72 κλειστό.

Φυλής 74 αριστερά κλειστό.

Φυλής 74 δεξιά Τζοανα ξανθια κοπέλα σώμα με πιασιματακια 2.5αρι βυζι, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 59 κάτω Σιμονα μελαχρινή κοντουλα με κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 59 πάνω κλειστό.

Φυλής 61 κλειστό.

Φυλής 65α Σονια καστανή με μακρύ μαλλί κανονικό σώμα 2αρι βυζι, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 65β Μπούτι η μαυρουλα, νταρντανοχοντρη με 3.5αρια βυζια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Φυλής 84α Μπέλα καστανή το μαλλί πιασμένο  σε αλογοουρά, σώμα με λίγα πιασιματακια στα μπούτια και στην κωλαρα 2αρι βυζι, τατουάζ στην δεξιά ωμοπλάτη, με ελεύθερο στοματικό.

Φυλής 84β κλειστό.

Φυλής 86α Σάρα καινούργια κοπέλα στον οίκο, κάστανο μακρύ μαλλί, κανονικό σώμα 2αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα (αν και ανακοινώθηκε τα πάντα εκτός πρωκτικου).

Φυλής 86β Ροξι ξανθιά κοπελα με κανονικό σώμα, 2αρι βυζι, τατουάζ στο μπούτι και στην κλειδα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Φυλής 67 Λάουρα ξανθιά κοπέλα με κανονικό σώμα 2.5αρι βυζι, για άλλη μια φορά συνέχισαν την τακτική να μην λένε τι πρόγραμμα κάνει.

Φυλής 69α Νικόλ Νικόλ καστανή κοπέλα με κατσαρο μαλλί, χοντρουλα με 2αρι βυζι, με πρωκτικο.

Φυλής 69β Μαρία καστανοξανθη κοπέλα με κανονικό σώμα, 1.5αρι βυζι, με πρωκτικο.

Φυλής 71 Στέλλα ξανθιά μιλφ κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό και πρωκτικο.

Φυλής 71α Νικόλ μελαχρινή λεπτή με μακρύ ίσιο μαλλί 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

δοκιμάστηκε η Σάρα στο Φυλής 86α με πολύ μέτριες εντυπώσεις, ευτυχώς νωρίτερα δοκίμασα την Λανα στο Βεργας 3 που σε υπηρεσίες είναι στο επίπεδο της Κρίστι/Χριστίνας/Βίκυ. Επίσης να σημειώσω ότι στην τσάρκα μου στη Φυλής δεν πέτυχα ούτε μια κοπέλα να είναι σε δωμάτιο και ότι "τράκαρα" μόλις 5 πελάτες....

Chosen

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαρ 2016
Κριτικές
36
Like
1.818
Πόντοι
1.076
Πέρασα να δω τη Λανα. Μπορεί στον αγώνα να κάνει παπάδες, δεν έχω γνώμη, αλλά εμφανισιακά ρε μάγκες...Σώμα σανίδα και ελαφρώς καμπουριασμενη λόγω ύψους...Αφήστε που με τα γυαλιά έμοιαζε με κοπελίτσα του κατηχητικού που ετοιμάζεται να της πάρει ο συζυγος την παρθενιά την πρώτη νύχτα του γαμου...!

Πρώτη φορά μπηκα και στο βέργας 7. Πολύ ωραίος χώρος αλλά απορώ αν πατάει κάνεις με τις μπαλοτσες που έχει.

jack71

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2016
Like
8
Πόντοι
0
γνωριζετε καμια απο φυλη και περιξ με μεγαλη περιφερεια?

• Like
Αντιδράσεις: Harhar

Chemical Warfare

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2017
Κριτικές
4
Like
469
Πόντοι
20
Πέρασμα μέσα στο ΣΚ με την Αρίνα από Φυλής 72.Στανταράκι,πολύ καλή όπως πάντα.Έχει αδυνατίσει αρκετά βέβαια.Στο τέλος της συνάντησης παρατήρησα 2 μελανίες πάνω της.Μια στο δεξί μπούτι και μια στο στήθος της.Την ρώτησα ποίος και πότε έγινε αλλά δεν μου απάντησε.Φάνηκε φοβισμένη λίγο η αλήθεια είναι.Της είπα μετά ότι μήπως να το πεις σε κάποιον αστυνομικό που περνάει μαζί σου ή να πας στην αστυνομία.Μου είπε ότι πριν πέρασε με έναν αστυνομικό αλλά εκείνος δεν παρατήρησε τις μελανιές που είδα εγώ.

Έστειλα την αναφορά μου στο site του 1109.

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Πρώτη φορά μπηκα και στο βέργας 7. Πολύ ωραίος χώρος αλλά απορώ αν πατάει κάνεις με τις μπαλοτσες που έχει.
Κύριοι παρακαλείστε στο μαγαζί Βεργας7 να μην ενοχλείτε μεσημεριανές ώρες κοινής ησυχίας 14:00-17:00 καθώς τα κορίτσια την πέφτουν για έναν ύπνο απολαμβάνουν την καλοκαιρινή Ραστωνη κρίμα δεν είναι να τους τη χαλαμε

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Παιδια, δωστε μου 2-3 αξιοπρεπεις πουτανες απο 2η βαρδια Φυλης για να παω ν' αδειασω τα αρχιδια μου (σε μία απ' ολες, προφανως...).

Εχω μεγαλες καυλες και δεν την παλευω.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Παιδια, δωστε μου 2-3 αξιοπρεπεις πουτανες απο 2η βαρδια Φυλης για να παω ν' αδειασω τα αρχιδια μου (σε μία απ' ολες, προφανως...).

φυλης 84α σονια απο ρουμανια ακα τσιμπουκακι ,χυσημο στο σωμα!ναζιαρα παιχνιδιαρα ερωτιαρα παιζη πνευστο καλο!εγω αυτη σου προτινο τυπε στα σιγουρα!

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Ναι, παντα την εχω κατα νου αυτην...

Την ειχα παρει μονο μια φορα παλιά. Ειχα περασει σουπερ.

• Like
Αντιδράσεις: ISINAS

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060

Μπέλλα Φυλής 69 κάτω. Επίσης τσέκαρε το Άγκυρας 12, έχει πολύ καλές επιλογές πάντα. Αν έχει μια Χριστίνα, πέρνα χωρίς να το σκέφτεσαι.

• Like
Αντιδράσεις: ISINAS

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Ναι, παντα την εχω κατα νου αυτην...

Την ειχα παρει μονο μια φορα παλιά. Ειχα περασει σουπερ.
Τοτε πηγαινε σκιστην!την ξερεις κιολας και εχεις περαση καλα οποτε ακομα καλυτερα!αν εχεις και χρονο πηγαινε αραξε κατα της 8 στο σαλονακι γιατι κατα υης 9θα τελειοσης! ΚΑι μεχρι να ερθει η σειρα σου να καυλονης που θακους να την ......καλα να περασης τυπε μου

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
[move]ΠΙΠΙΝΟΥ 118 → ΜΑΡΙΑ (ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΜΑΧΙΟ - ΦΡΕΣΚΟ ΚΡΕΑΣ) → ΠΡΟΣΟΧΗ →→ ΦΟΛΑ ALERT - ΦΟΛΑ ALERT→→ ΑΠΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΟ ΓΑΜΗΣΙ → ΟΛΟ ΟΧΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΜΗ....ΦΟΛΑΡΑ :headbang: :headbang: :headbang: ΘΕΛΩ ΠΙΣΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ!!!! :ak: :ak: :ak:[/move]
:2funny: :2funny: :2funny:

Φίλε αν μπορείς γράψε κριτική να την σκουπιδιασεις  :s&m_1: και εμείς να κλασουμε στο γέλιο  :heavymetalbig:

Chosen

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαρ 2016
Κριτικές
36
Like
1.818
Πόντοι
1.076
Καλή επιλογή είναι και η Νικόλ από Πιπίνου 118-Αγκύρας 12. Αρκετά τυπική πλέον μεν, πολύ ωραίο μωράκι δε.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.369
Πόντοι
4.746
Στις 12/8 και ωρα 14:00' εθεαθη η Νικη καβλουσκα σε τοπικο σουπερ μαρκετ της Αιγινας στον Μαραθωνα, να ψωνιζει μαζι με εναν μπαρμπα και εναν πιτσιρικα. Στην συνεχεια επιβιβαστηκαν σε ενα σκουτερ 3καβαλο και εφυγαν  προς αγνωστη κατευθυνση. Ειναι η τριτη φορα που την πετυχαινω τυχαια εξω, οι αλλες 2 φορες ηταν Αθηνα μονη της.  :sunglasses:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Στις 12/8 και ωρα 14:00' εθεαθη η Νικη καβλουσκα σε τοπικο σουπερ μαρκετ της Αιγινας στον Μαραθωνα, να ψωνιζει μαζι με εναν μπαρμπα και εναν πιτσιρικα. Στην συνεχεια επιβιβαστηκαν σε ενα σκουτερ 3καβαλο και εφυγαν  προς αγνωστη κατευθυνση. Ειναι η τριτη φορα που την πετυχαινω τυχαια εξω, οι αλλες 2 φορες ηταν Αθηνα μονη της.  :sunglasses:
Θα τρωνε καλα και ο μπαρμπας και ο γιος του!

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.369
Πόντοι
4.746
Θα τρωνε καλα και ο μπαρμπας και ο γιος του!
Ο μπαρμπας μπορει. Ηταν γκριζομαλης φιτ, μετριου αναστηματος
γυρω στα 60. Ο πιτσιρικας ηταν αρκετα μικρος 12-13 ετων. Δεν νομιζω..

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
[move]ΠΙΠΙΝΟΥ 118 → ΜΑΡΙΑ (ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΜΑΧΙΟ - ΦΡΕΣΚΟ ΚΡΕΑΣ) → ΠΡΟΣΟΧΗ →→ ΦΟΛΑ ALERT - ΦΟΛΑ ALERT→→ ΑΠΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΟ ΓΑΜΗΣΙ → ΟΛΟ ΟΧΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΜΗ....ΦΟΛΑΡΑ :headbang: :headbang: :headbang: ΘΕΛΩ ΠΙΣΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ!!!! :ak: :ak: :ak:[/move]
Πόσταρέ το και στο νήμα με τη Μαύρη Λίστα τύπε.

mexico1

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2014
Κριτικές
1
Like
828
Πόντοι
81
Στις 12/8 και ωρα 14:00' εθεαθη η Νικη καβλουσκα σε τοπικο σουπερ μαρκετ της Αιγινας στον Μαραθωνα, να ψωνιζει μαζι με εναν μπαρμπα και εναν πιτσιρικα. Στην συνεχεια επιβιβαστηκαν σε ενα σκουτερ 3καβαλο και εφυγαν  προς αγνωστη κατευθυνση. Ειναι η τριτη φορα που την πετυχαινω τυχαια εξω, οι αλλες 2 φορες ηταν Αθηνα μονη της.  :sunglasses:

Τελικά σε καναν οίκο δουλεύει αυτή τώρα?

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
Η νίκη καβλουσκα καποια απογεύματα ειναι στο κολονου 32 υπόγειο..
Αλλά πλέον με απλό αποστειρωμένο προγράμμα..
Σε γενικές γραμμές καλός χαρακτήρας με φιλότιμο μου έλεγε δεν εχει δουλειά κ οτι χάθηκαν κ οι παλιοί πελάτες που είχε απο την φωκαιας που δούλευε ως βικτωρια..

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom