Δεν ξέρω αν δουλέψει και απόγευμα.
Η Λέιλα ήταν απόγεμα. 0/2
Δεν ξέρω αν δουλέψει και απόγευμα.
Προφ σε χρειάζεται το site να ενημερώνεις πιο συχνά, αν μπορείς βέβαια .Δεν ξέρω αν δουλέψει και απόγευμα.
Ολο το μπου να μαζευτεί, θα υπάρχουν χαρτάκια προτεραιοτηταςΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Στον 'Ιερό Ναό του Βέργας 3',Αύριο κυριακή πρωί προβλέπεται μεγάλο λαικό προσκύνημα για την 'Αγία Λάνα την Μουναροκαυλούσκα'.
Σαν τα τυριά στα σούπερ-μάρκετ τα ΣάββαταΟλο το μπου να μαζευτεί, θα υπάρχουν χαρτάκια προτεραιοτητας
Προφ σε χρειάζεται το site να ενημερώνεις πιο συχνά, αν μπορείς βέβαια .
Οι υπόλοιποι είμαστε καφετζηδες μπροστά σου :S :S :S
Χαχαχαχαχ τι είπες ρε φίλεΣαν τα τυριά στα σούπερ-μάρκετ τα Σάββατα
Κολωνου 30 β, το είπε ο Επιρρεπής πρινρε παιδια μηπως ξερει κανεις αν εχει γυρισει η νατασα απο κολωνου 53?
Όχι γι'αυτή τη Νατάσα,για την άλλη μελαχρινή milf ρώτησε ο συναγωνιστής.Αναμένονταν αρχές του μήνα αλλά όπως δείχνει θα γιορτάσει το δεκαπενταύγουστο εκτός μπουρδέλου...Κολωνου 30 β, το είπε ο Επιρρεπής πριν
Ok, γράψε λάθος :SΌχι γι'αυτή τη Νατάσα,για την άλλη μελαχρινή milf ρώτησε ο συναγωνιστής.Αναμένονταν αρχές του μήνα αλλά όπως δείχνει θα γιορτάσει το δεκαπενταύγουστο εκτός μπουρδέλου...
Ο Κωνσταντάρας είσαι;Αυριο πρωι πρωι θα το ξαναπαρω... ΡΕΜΑΛΙΑ. το καταευχαριστηθηκα σημερα(την ψιλοακουσε αφου φοραγε το κορμακι αναποδα κ απορουσε γιατι δε κουμπωνε) χαχαχαχαχχχ
Πριν λίγο Κολωνού να δω την ξακουστή Ντορίνα αλλά πήρα τα αρχιδακια μου. Δεν δουλεύει απόγευμα;
Η λανα ξέρουμε αν θα δουλέψει διπλό βάρδια μπας και είμαι πιο τυχερός;
Κυκλοφορεί κάπου φωτογραφία της??Δουλευει απογευμα κανονικα η Ντορινα, περασα σημερα. Αλλα ειναι στο Κολωνου11 οχι 15 οπως παλια.
Επισης μου ειπε οτι θα κατσει μονο 1 μηνα.
Δουλευει απογευμα κανονικα η Ντορινα, περασα σημερα. Αλλα ειναι στο Κολωνου11 οχι 15 οπως παλια.
Επισης μου ειπε οτι θα κατσει μονο 1 μηνα.
Και τα κωλόπαιδά τους που παίζουν μπάλα στο δρόμο και δεν μπορείς να περάσεις σαν άνθρωπος όπως πριν;Σήμερα το μεσημερι οι λαθρο στο κτίριο επι Φυλής και Φιλιππίδου έβαλαν φωτιά στη κουζίνα και βρωμισε όλη η Φυλής.
Μου έφυγε οποιαδήποτε όρεξη να γαμησω και έφυγα αγανακτισμένος.
αυτο το πραμα που πρεπει να περασω απο 40 κυμματα για να μπω σε ενα σπιτακι με ξεπερναειΚαι τα κωλόπαιδά τους που παίζουν μπάλα στο δρόμο και δεν μπορείς να περάσεις σαν άνθρωπος όπως πριν;