Μεσημεριανη τσάρκα στην φυλής πριν λιγο. Ειχε πολυ ζέστη και δεν έκανα μεγάλες βολτες. Οπως άλλες φορές.
Πέρασα απο επιλεγμένα μαγαζάκια μετά απο διαβασμα και εδω αλλα και απο προσωπική εμπειρια που έχω καταλαβει οτι φέρνουν καλές κοπέλες.
Πιπινου 118 Η σχετικά ψυχρη και σοβαρή τσατσα μου παρουσιασε 2 κοπέλες την Λάνα και την Νικολ. Η Νικολ ηταν ενα απο τα κοριτσια που ηθελα να δοκιμάσω απο παλιά. Εχει μοντελέ κορμι και απιστευτο στησιμο στα 4. Ειπα στη τσατσα πως θα ξαναγυρνουσα και ειπε οκ.
Ηθελα να πάω να τσεκάρω και την Κλεοπατρα απο Λιοσιων 73 αλλα ειχα κατεβει με τρενο και ηταν μακρυά. Γυρισα πισω στο τρενο και κατεβηκα Βικτώρια.
Στην Πλατεια Βικτωριας γινεται της πουτανας ..... οι μεταναστες λιάζονται ενω στην Αχαρνων βλεπεις μονο ξένους.
Ντουγρου λοιπον για
την Αθηνά απο Φωκαιας 27 κάτω που ειχα ακουσει πολυ θετικά σχολια. Πιο πριν μπηκα στο
Φωκαιας 17 ισογειο οπου έπαιζε πριν λιγο καιρο (δεν ξερω αν παιζει ακομα) η Άντζι πρωην στουντιο κοριτσο απο Κωνσταντινουπολεως την οποια ειχα τιμησει στο 50αρι με καλές εντυπώσεις τοτε τον Φεβρουαριο. Αυτη τη φορά ειδα την Αντζελινα καστανο ωραιο πιπινακι ψηλη με αδυνατο σωματάκι και βυζι 2αρι βγηκε εξω με το μουνάκι της ξεβράκωτο ξυρισμενο κομπλε ολα. Η τσατσα με πληροφορησε οτι η κοπελα ειναι ως τις 10 το βράδυ.
Σε οροφους δεν ανέβηκα σορρυ μαγκες βαριόμουν για πολλά το ειπα και πριν. Η Αθηνα απο Φωκαιας 27 στην γωνια με Αχαρνων βγηκε πολυ ευδιαθετη ωραια βυζιά μεγάλα να γλειφεις και να μη χορταινεις αλλα ήθελα κατι πιο πετίτ.
Επιστροφη πισω στην
Φιλιπιδου 11α μπας και πετυχω το στανταράκι μου που παιζει συνηθως απογευματα την Μαρια. Και με αυτην έχουμε περάσει πολυ καλά. Το χειμώνα που μας άφησε.
Ηταν μιαάλλη εκει μελαχροινη που δεν μου άρεσε.
Μεταβολή και δρομο. Προς Διδυμου στα Μιλφάδικα .... Πριν πάω προς τα εκει μπηκα στο Φυλης 66Α οπου εκει πέτυχα την Άντζι και την φορτική υπηρεσια.
Με τραβούσαν λες και ειμαι σκύλος να μπώ μέσα
και σε κάποια φάση τους κάνω έλα κοφτε το! Μην ειστε βιαστικές!
Θυμομουν μια ιστορια που ειχε πει ενας συναγωνιστης οτι τον ειχαν βάλει με το ζορι στο δωματιο και του κανανε μπουλινκ
δεν ξερω αν ηταν αυτές και τοτε. Αλλα εμενα με ειδαν λιγο ανοιχτο πάνω και δεν το επιχειρησαν.
μου λεει η μια εεεε μπαινετε βλεπετε και φευγετε της κάνω αμα σε χαλάει βάλε εισιτηριο θα μου πεις και να μην μπαινω να βλέπω ! Μαζευτηκαν μετά και το ριξανε στα διπλωματικα
συνεχιζεται ......