ΕΚΤΌΣ ΘΈΜΑΤΟΣ
Το γράφω και εδώ γιατί στην ενημέρωση για στούντιο δεν παίζει να απαντησει κάποιος.
Χθεσινή τσάρκα σε στούντιο,τα οποία ή είχαν νέκρα ή οι κοπέλες έκαναν πρόγραμμα μισης και μίας ώρας. Μερικές περιπτώσεις.
Στο Κασσάνδρας 3 άνοιξε η λαουρα με το μπουρνουζι αφού τελείωσε από συναγωνιστή. Χείλη τσιπαρισμενα, βυζουμπες και καλό σώμα. Της λέω για απλό πρόγραμμα και μου λέει 40, βλέπει ότι δισταζω και καταλαβαίνει ότι είμαι μπατιρης και λέει 30. Της λέω για 10 λεπτά και μου είπε 15. Της είπα ότι πάω να δω και αλλού και μου είπε ότι με 30 δεν παίζει να βρω εδώ.
Μαγγιωρα γυναίκα, έχω διαβάσει ότι είναι πολύ μέτρια. Αυτό παίζει να οφείλεται λογικά στο ότι έχει σταθερους πελάτες που τις τα ακουμπανε και με τους άλλους είναι τυπική.
Λέω να δοκιμάσω με 30, αξίζει ή θα είναι πάγοκωλονα;
Με 30 κάνει και η Μιχαέλα με το μέτριο πρόσωπο και τις βυζάρες από κωνσταντινουπωλεος 92 ισόγειο. 40 η Ελένη από κωνσταντινουπωλεος 80 με φουλ επιθετικό σαλοναρισμα.
Μία Αννα από μεγάλου Αλεξάνδρου 133 σε πρόγραμμα μιας ώρας. Η Αλίνα είπε ο τσάτσος ότι έκανε χειρουργείο. Την είχα πάρει πριν 5 χρόνια. Κοντοπουτανο που γουστάρει ξεσκισμα, αλλά και φιλιά δίνει και είναι τίμια. Και αυτή απλό στα 40 όταν την ρώτησα πριν καιρό βέβαια
Από ότι έχω καταλάβει το 40αρι για απλό το λένε από την αρχή ενώ το 2012-13 που πήγαινα σε στούντιο για να πέσουν κάτω από 50 έπρεπε να κάνω ολόκληρο Show. Βέβαια τότε επερνα την Ρομινα από Βριλλησου 42, Σιντυ από Βριλλησου 46 (πολύ ευγενική, τίμια, καθόλου βιαστικη και καλή μέσα).
Οποίος μπορεί ας βοηθήσει