Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 166 άτομα (15 μέλη και 151 επισκέπτες)

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
Λίγο από Μετάξι αφού με επριξε ο Νάσος και ο χχχ.
Κολ. 11 ισόγειο Γιάννα η ξανθιά Ρωσίδα που έχει αδυνατισει και έκοψε το μαλλί καρέ.
Ιωαννίνων 3 κάτω Άννα η ξανθιά μιλφ, δεν ανακοινώθηκε κωλοτρυπιδι.
Ιωαννίνων 5 Ιβονυ, στο σαλόνι 6 άτομα και η τσα2 να λέει ύμνους που για άλλα κορίτσια δεν έχει πει ούτε τα μισά. Είπε ότι αυτή είναι επαγγελματίας και ότι θα δουλέψει σήμερα και αύριο μετά δεν γνωρίζει , ότι λείπει ένα χρόνο και παίρνουν τηλέφωνο αν όντως επέστρεψε, ότι όταν δουλεύει έχει πάντα δωμάτιο  και διάφορα που δεν θυμάμαι ...  Την ξέρω την τσα2 και συνήθως λέει ότι οι κοπέλες τις είναι καλές αλλά σε αυ
20 ευρώ το απλό με 69,30 ακαποτα, 40 κωλοτρυπιδι.
Εμφανισιακά είναι μία ψηλή μιλφ με σιλικονατο στήθος από ότι κατάλαβα, καλό σώμα και πρόσωπο που αφήνει υποσχέσεις.
Δεν τρελάθηκα, αλλά θα παίζει να είναι φωτιά μέσα. Όταν τελείωσε το δωμάτιο έκανε μπάνιο.
..φωτιά είναι..γυναίκα γαμιάρα..

mitsmitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2018
Κριτικές
10
Like
829
Πόντοι
371
Μάγκες προσοχή!
Πήγα να τσεκάρω Κολωνού 15 το μωρό, έφαγα άκυρο, κάνανε αλλαγή βάρδιας από τις 23.00 εκεί. Η αριστερά Ρωσίδα τσατσά μες την αγένεια, ενώ η Ελληνίδα στα δεξιά εξυπηρετικοτατη και ευγενική.
Λέω θα βάλω τσεκ στη λίστα μου από φυλής
Πάω ραισα στο 86 νομίζω πάνω που είναι (Αντε να είναι το 84) αυτή π είναι με τη ροξυ.
ΦΟΛΑΡΑΑΑΑΑ. Μάλλον το χειρότερο γαμησι π έχω κάνει.. Μη και μη, σαπιο σώμα μεχρι αηδίας παρόλο που είναι σκινυ, έφυγα αχυστος.
Έπρεπε να μη πάω σπίτι έτσι όμως, και τελικά έκανα κατάθεση απέναντι στη ψευτικια ξανθιά Έλενα στο σπίτι με τη λευκή πόρτα ισόγειο, εντάξει δε τρελάθηκα αλλά το πάλεψε αρκετά και έχυσα τουλάχιστον.
Θα ακολουθήσει ξανά σχόλιο και κριτική αναλυτικά.
Τώρα στέλνω απλά να πω τον πόνο μου.
Για 15 πήγαινα να την βγάλω καθαρή σήμερα, με 40 κατέληξα κλαψ κλαψ
Ciao

Doggen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2014
Κριτικές
7
Like
1.015
Πόντοι
361
Μάγκες προσοχή!
Πήγα να τσεκάρω Κολωνού 15 το μωρό, έφαγα άκυρο, κάνανε αλλαγή βάρδιας από τις 23.00 εκεί. Η αριστερά Ρωσίδα τσατσά μες την αγένεια, ενώ η Ελληνίδα στα δεξιά εξυπηρετικοτατη και ευγενική.
Λέω θα βάλω τσεκ στη λίστα μου από φυλής
Πάω ραισα στο 86 νομίζω πάνω που είναι (Αντε να είναι το 84) αυτή π είναι με τη ροξυ.
ΦΟΛΑΡΑΑΑΑΑ. Μάλλον το χειρότερο γαμησι π έχω κάνει.. Μη και μη, σαπιο σώμα μεχρι αηδίας παρόλο που είναι σκινυ, έφυγα αχυστος.
Έπρεπε να μη πάω σπίτι έτσι όμως, και τελικά έκανα κατάθεση απέναντι στη ψευτικια ξανθιά Έλενα στο σπίτι με τη λευκή πόρτα ισόγειο, εντάξει δε τρελάθηκα αλλά το πάλεψε αρκετά και έχυσα τουλάχιστον.
Θα ακολουθήσει ξανά σχόλιο και κριτική αναλυτικά.
Τώρα στέλνω απλά να πω τον πόνο μου.
Για 15 πήγαινα να την βγάλω καθαρή σήμερα, με 40 κατέληξα κλαψ κλαψ
Ciao
η ραϊσα είναι όπως είπες στο 84 όροφος και όχι στο 86 και η Έλενα είναι στο 67

Επισκέπτης

μεταξουργειο= ΜΠΑΖΑ,ΓΥΦΤΑΚΙΑ, Η ΦΟΛΕΣ ΤΟΥ 15ΕΥΡΟΥ

δεν εχω ορεξη ποια να παταω καν εκει περα..

μονο κανα 2 αξιζουν..

αι σιχτηρ,πρεπει να σκαμε 20-30 ευρω πλεον για κατι καλυτερο..καλα και η φυλης σκατα ειναι τα τελευταια χρονια

nightknight

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2014
Like
1.984
Πόντοι
201
τώρα live

Κολωνού 11α όροφος Χριστίνα ξανθιά κανονικό σώμα(λίγο κοιλίτσα) 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Κολωνού 11α ισόγειο κλειστό.
Κολωνού 11β Άννα ξανθιά λεπτή με μικρό βυζι, απλό πρόγραμμα με τελειωτικό στο στήθος.
Κολωνού 15 αριστερά Ναταλί μελαχρινή κανονικό σώμα 2αρι βυζι, τατουάζ πατουσάκια στο στομάχι, απλό πρόγραμμα.
Κολωνού 15 δεξιά ξανθιά παχουλη με καρέ μαλλί 2-2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα στα 15 ευρώ.
Κολωνού 23 Ντιαννα ξανθιά χοντρουλα με 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Κολωνού 23β Ναταλία καστανοξανθη γκιλφ σώμα με πιασίματα 2.5αρι πεσμένο βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Κολωνου 27α Λυδία καστανή μιλφ με κοντό μαλλί σώμα με πιασιματακια 2-2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Κολωνού 27γ κλειστό.
Κολωνου 27β Αμαλία μελαχρινή νταρντανα 2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Κολωνου 30α Μαρία καστανοξανθη λεπτή 1.5αρι βυζι, στο σουτιέν γράφει και το όνομα της, απλό πρόγραμμα.
Κολωνού 30β πρώτος Γιούλα καστανή νταρντανα 2αρι βυζι και Ήρα ξανθιά νταρντανα 2.5αρι βυζι, και οι δύο απλό πρόγραμμα ενώ η Ήρα κάνει και τελειωτικό στο στήθος, κάνουν και παρτουζα.
Κολωνού 30β δεύτερος Αναστασία καστανή πιτσιρικά πολύ καλό σώμα 2αρι στητο βυζι, απλό πρόγραμμα (μόνο αυτή) στα 15 ευρώ, Νατάσα καστανοξανθη χοντρουλα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα και Αλινα ξανθιά λεπτή 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Κολωνου 32β Καρίνα μελαχρινή μιλφ κανονικό σώμα σιλικονατο βυζι, απλό πρόγραμμα στα 15 ευρώ.
Κολωνού 32γ Μπέλα μελαχρινή πιτσιρικά κανονικό σώμα 1.5-2αρι στητο βυζι, απλό πρόγραμμα.
Κολωνού 32α κλειστό.
Κολωνού 45  αριστερά διάδρομοευθεία κλειστό.
Κολωνού 45 αριστερά διάδρομος δεξιά κλειστό.
Κολωνού 45 δεξια Ντανα μελαχρινή νταρντανα 2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Κολωνού 47 ισόγειο Αλινα μελαχρινή χοντρουλα μιλφ με 3αρι βυζι, απλό πρόγραμμα με τελειωτικό στο στήθος.
Κολωνού 47 όροφος Τζούλια χοντρή μιλφ με 4αρια βυζια, απλό πρόγραμμα με τελειωτικό στο στήθος.
Κολωνού 48 Άντζελα ξανθιά μιλφ με κοντό μαλλί σχετικά κανονικό σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό.
Κολωνού 53 Τζοανα ξανθια λεπτή μικρό βυζι τατουάζ και Νατάσα μελαχρινή μιλφ κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό, κάνουν και παρτουζα.

Sproxe Garsia

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Απρ 2017
Κριτικές
22
Like
4.932
Πόντοι
9.596
τώρα live

Κολωνού 11α όροφος Χριστίνα ξανθιά κανονικό σώμα(λίγο κοιλίτσα) 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Κολωνού 11α ισόγειο κλειστό.
Κολωνού 11β Άννα ξανθιά λεπτή με μικρό βυζι, απλό πρόγραμμα με τελειωτικό στο στήθος.
Κολωνού 15 αριστερά Ναταλί μελαχρινή κανονικό σώμα 2αρι βυζι, τατουάζ πατουσάκια στο στομάχι, απλό πρόγραμμα.
Κολωνού 15 δεξιά ξανθιά παχουλη με καρέ μαλλί 2-2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα στα 15 ευρώ.
Κολωνού 23 Ντιαννα ξανθιά χοντρουλα με 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Κολωνού 23β Ναταλία καστανοξανθη γκιλφ σώμα με πιασίματα 2.5αρι πεσμένο βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Κολωνου 27α Λυδία καστανή μιλφ με κοντό μαλλί σώμα με πιασιματακια 2-2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Κολωνού 27γ κλειστό.
Κολωνου 27β Αμαλία μελαχρινή νταρντανα 2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Κολωνου 30α Μαρία καστανοξανθη λεπτή 1.5αρι βυζι, στο σουτιέν γράφει και το όνομα της, απλό πρόγραμμα.
Κολωνού 30β πρώτος Γιούλα καστανή νταρντανα 2αρι βυζι και Ήρα ξανθιά νταρντανα 2.5αρι βυζι, και οι δύο απλό πρόγραμμα ενώ η Ήρα κάνει και τελειωτικό στο στήθος, κάνουν και παρτουζα.
Κολωνού 30β δεύτερος Αναστασία καστανή πιτσιρικά πολύ καλό σώμα 2αρι στητο βυζι, απλό πρόγραμμα (μόνο αυτή) στα 15 ευρώ, Νατάσα καστανοξανθη χοντρουλα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα και Αλινα ξανθιά λεπτή 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Κολωνου 32β Καρίνα μελαχρινή μιλφ κανονικό σώμα σιλικονατο βυζι, απλό πρόγραμμα στα 15 ευρώ.
Κολωνού 32γ Μπέλα μελαχρινή πιτσιρικά κανονικό σώμα 1.5-2αρι στητο βυζι, απλό πρόγραμμα.
Κολωνού 32α κλειστό.
Κολωνού 45  αριστερά διάδρομοευθεία κλειστό.
Κολωνού 45 αριστερά διάδρομος δεξιά κλειστό.
Κολωνού 45 δεξια Ντανα μελαχρινή νταρντανα 2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Κολωνού 47 ισόγειο Αλινα μελαχρινή χοντρουλα μιλφ με 3αρι βυζι, απλό πρόγραμμα με τελειωτικό στο στήθος.
Κολωνού 47 όροφος Τζούλια χοντρή μιλφ με 4αρια βυζια, απλό πρόγραμμα με τελειωτικό στο στήθος.
Κολωνού 48 Άντζελα ξανθιά μιλφ με κοντό μαλλί σχετικά κανονικό σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό.
Κολωνού 53 Τζοανα ξανθια λεπτή μικρό βυζι τατουάζ και Νατάσα μελαχρινή μιλφ κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό, κάνουν και παρτουζα.
...αυτή η Αναστασία στο Κολωνου 30...λέει τίποτα?...την έχει τιμήσει κανένας?...

stinky

Νέο Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2018
Like
0
Πόντοι
0
Χαίρεται συναγωνιστές, γνωρίζουμε αν το Ρενατάκι από 66α θα επιστρέψει κάποια στιγμή στο πόστο της; Επίσης όποιος ξέρει αν μπορούμε να την βρούμε και στον χώρο της ας ενημερώσει.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.694
Πόντοι
10.686
τώρα live

Μήπως είναι η Νατάσα που μέχρι πριν από λίγες ημέρες δούλευε στο Ιάσονος 46 όροφος και Μ.Αλεξάνδρου 21 όροφος;

nightknight

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2014
Like
1.984
Πόντοι
201
τώρα live

Αλκιβιάδου 16β Ανκα/Αλεξάνδρα η κοκκινομάλλα μαυριδερή Βουλγάρα, σώμα με πιασίματα 2.5αρι βυζι με μεγάλη ρογα τατουάζ χαμηλά στη μέση, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, κωλο και αυταρχικό.
Αλκιβιάδου 16α Κατερίνα ξανθό μιλφογκιλνφ με πιασιματακια 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό κωλο και αυταρχικο και Λουτσια ξανθιά μιλφ κανονικό σώμα 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό.
Διδυμου 27 Βικτόρια μελαχρινή νταρντανα με 2.5αρια βυζια με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό και Τζούλια το θωρηκτό με 3.5αρια βυζια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, κωλο και αυταρχικό, κάνουν παρτουζα στα 30 ευρώ.
Διδύμου 22 Σονια η μιλφ με τα εκπληκτικά βυζια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και κωλαράκι.
Διδύμου 20 Καρολίνα ξανθιά πιτσιρικά παχουλη με 2αρι βυζι, με τελειωτικό στο στήθος και μια ακόμα κοπέλα σε πρόγραμμα μισής ώρας λογικά η Άννα.
Διδύμου 18 ισόγειο Μαρία η μελαχρινή Αλβανιδα μιλφ με τον τουρλωτο κωλο, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό τελειωτικό κωλο και αυταρχικό.
Διδύμου 18 υπόγειο Σοφία/Ελένη η Βουλγάρα έξτρατζου...με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και κωλαράκι.
Διδύμου 16 Αναστασία η ξανθιά μιλφ με κανονικό σώμα 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος και μια ακόμη κοπέλα στο δωμάτιο.
Έλλης 3 Ντενισα μελαχρινή μιλφ με γυαλάκια κανονικό σώμα 2.5-3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο και η Βαλεντίνο στο δωμάτιο.
Φωκαίας 27Β πάνω Καρολίνα ξανθιά πιτσιρικά παχουλη με 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Φωκαίας 27Β κάτω Αθήνα ξανθιά μιλφαρα με ωραία πιασιματακια βυζαρες, σε ελεύθερο στοματικό και αυταρχικό.
Φωκαιας 27α Κορινα ξανθιά νταρντανα μιλφ με 3.5-4αρια άρια βυζια, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στα βυζια.
Φωκαιας 19 Άννα ξανθοκαστανη νταρντανοπαχουλη με 2αρι βυζι, με πρωκτικο.

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Μήπως είναι η Νατάσα που μέχρι πριν από λίγες ημέρες δούλευε στο Ιάσονος 46 όροφος και Μ.Αλεξάνδρου 21 όροφος;
Ναι φίλε μόλις βγήκα από εκεί αυτή είναι πέρασα και υπηρεσία είναι η καλή κυρία που δεν ενοχλεί η Νατάσσα θα είναι μέχρι της23:00 στο μαγαζί αυτό Κολωνού 53

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
τώρα live

Έλλης 3 Ντενισα μελαχρινή μιλφ με γυαλάκια κανονικό σώμα 2.5-3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο και η Βαλεντίνο στο δωμάτιο.

Αυτή η Ντενίσα την είδα χθες, κάτι που θύμιζε αλλά δεν μπορώ με τπτ να θυμηθώ... Λέει τίποτα??? Έτοιμος ήμουν να περάσω αλλά.... κρατήθηκα για να πάω Ειρήνη Μάρνης.... μην  μου στοιχίσει και πολύ η έξοδος... Όμως την στάμπαρα...

Κανας συναγωνιστής έχει εμπειρία?

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Αυτή η Ντενίσα την είδα χθες, κάτι που θύμιζε αλλά δεν μπορώ με τπτ να θυμηθώ... Λέει τίποτα??? Έτοιμος ήμουν να περάσω αλλά.... κρατήθηκα για να πάω Ειρήνη Μάρνης.... μην  μου στοιχίσει και πολύ η έξοδος... Όμως την στάμπαρα...

Κανας συναγωνιστής έχει εμπειρία?
Μήν το κάνεις το σφάλμα αυτή η Ντενισα αν και είναι όμορφη στη φάτσα στο δωμάτιο φολαρα λογικά την έχεις δει πάλι Αλκιβιάδου

vabiri(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2014
Like
155
Πόντοι
1
τα κοριτσια απο Ι46 οροφος που βρισκονται?ιδιαιτερα η μαρια κ η μικρη ξανθια γαληνη?επισης η νταρτανα μαρια του 46 ισογειου?

droy2

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Κριτικές
1
Like
28
Πόντοι
0
Υπάρχει περίπτωση να δεχτεί κάποια σε Φυλής/Μετάξ να βάλω δικιά μου καπότα?

droy2

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Κριτικές
1
Like
28
Πόντοι
0
γιατί να μην μπορείς;;
Τις λίγες φορές που το έχω προσπαθήσει δεν δέχτηκε. Μια γρήγορη αναζήτηση στο φόρουμ δείχνει ότι ενα 70% δεν το θεωρεί εφικτό.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.694
Πόντοι
10.686
Ναι φίλε μόλις βγήκα από εκεί αυτή είναι πέρασα και υπηρεσία είναι η καλή κυρία που δεν ενοχλεί η Νατάσσα θα είναι μέχρι της23:00 στο μαγαζί αυτό Κολωνού 53
Μπήκα κι εγώ,δεν είναι για αναβολές γιατί όπως έχουνε εξελιχθεί τα πράγματα είναι αβέβαιο πού και πότε θα ξαναβρεθεί... Μου είπε ότι θα δουλεύει από 8:30-23:00,χαρά στο κουράγιο της!

vpapa

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2011
Like
198
Πόντοι
1
Ψήνεται κανείς για παρτούζα σήμερα το βράδυ κατά τις 22:00;

Γκέι αποκλείονται

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom