You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Solid_Snake
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2012
- Like
- 112
- Πόντοι
- 6
, Στις πόσες πουτσες το μουνι χαλάει ρε παιδιά? Τι γίνεται Μ αυτή τη Βερόνικα? Την ξεσκίζουν καμιά 30αρια άντρες τη μέρα επί μήνες. Πώς γίνεται να μη διαλύεται σωματικά?Πρωινή βάρδια σήμερα στη φυλης
Φωκαιας 27 ισόγειο Αθηνά
Φυλης 86 όροφος βερόνικα η οποία τιμήθηκε για μισή ώρα πλήρωσα και η τσατσα στην αρχή μου πε ότι μετά από 2 δωμάτια θα ρθει η κοπέλα σε μένα και μου ρθε μετά από 20 δωμάτια φυσικά και λόγο ξενερας δεν ευχαριστιθικα το γαμησι με τον πύραυλο βερονικα με την ίδια τσατσα σ αυτό το σπίτι δε ξαναγαμαω
f21
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 23
- Like
- 3.614
- Πόντοι
- 4.060
συμφωνώ απόλυτα αδερφέ τέλος με αυτην εκεί.και δεν είναι και μόνο αυτό είναι και τα δωματια τραγικά όπως και τα κρεβάτια.εγώ προσωπικά δεν μπορούσα να γαμησω βουλιαζε το στρώμα δεν βολευόμουν με τίποτα >Πηγα κι εγω χτες το απόγευμα στην αγαπημενη μου Νατασσα, αλλα απογοητευτηκα, αφου δουλευε στο Ιασωνος-46, και όχι στο Μ. Αλεξανδρου-21. :S :S Τι να κανω όμως, ειχα αναγκη τη φροντιδα της, οποτε συμβιβάστηκα και την πηρα στο Ιασωνος. Εννοείται ότι η μαλακω-τσατσα της χτυπησε την πορτα στα 6-7 λεπτα, > > και η Νατασσα της φωναξε κατι στα Ρωσικα με αγριο υφος, ενώ όταν μετα από άλλα 2 λεπτα της ξαναφωναξε, η Νατασσα σιγουρα την εβρισε στα Ρωσικα, ενώ την έθαψε και σε εμενα στα Αγγλικα. Μιλαμε για απιστευτο σπασιμο αρχιδιων από την κωλο-τσατσα Δυστυχως η Νατασσα μου ειπε ότι προς το παρον δουλευει μονο εκει, από τις 12 το μεσημερι ως τις 12 το βραδι. Ελπιζω να αλλαξει συντομα οικο, γιατι στο Ιασωνος-46 δεν προκειται να την ξανατιμησω με αυτή την τσατσα
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.587
- Πόντοι
- 5.060
Μπορεί μια φορά το μήνα να πηγαίνει για σέρβις., Στις πόσες πουτσες το μουνι χαλάει ρε παιδιά? Τι γίνεται Μ αυτή τη Βερόνικα? Την ξεσκίζουν καμιά 30αρια άντρες τη μέρα επί μήνες. Πώς γίνεται να μη διαλύεται σωματικά?
το μουνι της παίζει πρώτη φορά στις όσες φορές την έχω πάρει να μην ένιωσα μεγάλη αίσθηση όσο πηδαγα, Στις πόσες πουτσες το μουνι χαλάει ρε παιδιά? Τι γίνεται Μ αυτή τη Βερόνικα? Την ξεσκίζουν καμιά 30αρια άντρες τη μέρα επί μήνες. Πώς γίνεται να μη διαλύεται σωματικά?
Βοργιας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.898
- Πόντοι
- 206
Δεν ξερω αν λιωνη για μενα ,εγω παντος τρελενομε για αυυη της το εχω πει και ευθεος ,την αλλη φορα ενο την καρφονα στην κανονηκη σταση της λεω ολα θα στα γλυψω σε θελω στο εκατο τα εκατο και με μια κινηση σηκονο τα ποδια της τα λιγιζο και της γλυφο τα δαχτυλα τον ποδιον..γαργαλιοταν μου λεει γαργαλιεμε το ξερω μωρο μου...ΟΛΑ ΤΗΣ λεω μωρο μου και την κολοτρυπηδα σου αχ ναι να λεει αυτη ολα ...ολα ολα...το οερω μωρο μου αχ...ειμασταν ενομενοι κουλουρι τα ποδια της στην μεση μου στριμογμενες οι βυζαρες της στον θωρακα μου και μια γλοσοφιλα και μια μπιμπερο...το κοριφεο οταν εχυνα της λεω μονο εγω θελω να σε γαμαο οταν σκεθτομε πως σε γαμανε αλλοι..αρρωστενο...Εκει γκαριξε μειλαμε αααχ αχχ αχχ και χυσαμε..μετα με τραβαγε αλλα της λεω πηγαινε γιατι θα σε παρο μαζι μου και θα με χοσουν φυλακη ,γελασαμε χχχαχα και χερετηθηκαμε φυσικα με γλοσα και σαλιο..που ειναι το φαρμακο μου...Λες ρε να λιονη οντος?
Κάτι μου θυμίζει. Λες κι ακουω τον εαυτό μου.
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
Συναγωνηστες ειμαστε!!Κάτι μου θυμίζει. Λες κι ακουω τον εαυτό μου.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
Πηγα μια βολτα απο σπιτακια υδονης και ειδα φωκαιας 27 υπογειο χριστινα και μπελλα με το γνωστο φουλ προγραμμα. φωκαιας 27 ισογειο. σονια η μεγαλη τα παντα ολα εκτος κωλου και μια αλλη δωματιο. Φωκαιας 9 δεξιο η ναταλυ τα παντα εκτος κωλου φυλης 74 αριστερο χριστινα με κανονικο το αλλο μαγαζι κλειστο φυλης 86 κατω τανια πανω ανυ χωρις κωλαρακι φυλης 84 κατω σονια φυλης 65 κατω μπιουτυ φυλης 71 ιαογειο αντζυ με κωλο Φυλής 67 η ελενη η και η παολα φυλης 134 μεσαιο αννα και στο 134 πανω μια νικη και αγκυραας 9 στο στουντιο ελενη και φιλιππιδου 11 πανω καρολινα.
Δυστηχώς όχι.φιλε μου απο οσο θυμαμαι η καμελια απο φωκαιας υπογα αφηνε να της λουζεις την μαπα με το υγρο πυρ.τωρα δεν ξερω αν ακομη τ κανει. τραβα μια τσαρκα κ ρωτα την.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
θα ειναι σε καμια αλλη χωρα η στην πατριδα της
Επισκέπτης
Η Νικη η βλογιοκομμενη απο φ86 τι εγινε;
houlio_gonzalez
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 33
- Πόντοι
- 0
Μετά απο έρευνες που έχουν γίνει .....άμα το παστώνεις καλά δεν χαλάει ., Στις πόσες πουτσες το μουνι χαλάει ρε παιδιά? Τι γίνεται Μ αυτή τη Βερόνικα? Την ξεσκίζουν καμιά 30αρια άντρες τη μέρα επί μήνες. Πώς γίνεται να μη διαλύεται σωματικά?
dinos34
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 17
- Like
- 1.006
- Πόντοι
- 1.026
Πρωινή βάρδια σήμερα στη φυλης
Φωκαιας 27 ισόγειο Αθηνά
Φυλης 86 όροφος βερόνικα η οποία τιμήθηκε για μισή ώρα πλήρωσα και η τσατσα στην αρχή μου πε ότι μετά από 2 δωμάτια θα ρθει η κοπέλα σε μένα και μου ρθε μετά από 20 δωμάτια φυσικά και λόγο ξενερας δεν ευχαριστιθικα το γαμησι με τον πύραυλο βερονικα με την ίδια τσατσα σ αυτό το σπίτι δε ξαναγαμαω
Πόσο πλήρωσες τύπε?
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
60 ευρω η μιση ωρα ειναι
Πρόκειται για την μιλφ Σόνια που ήταν στην Αλκιβιάδου και προσφάτως μετακόμισε στην Διδύμου;φωκαιας 27 ισογειο. σονια η μεγαλη τα παντα ολα εκτος κωλου και μια αλλη δωματιο.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
οχι καμια σχεση
brujeria69
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 3.817
- Πόντοι
- 2.846
Καλά, για τα κρεβάτια στο συγκεκριμένο οικο (όπως και στους περισσοτερους, άλλωστε) δε σχολιαζω, γιατι ότι και να πω θα είναι λιγο. Καλά ρε πουστη μου, τοσα φράγκα βγάζουν, δε μπορουν να παρουν 1 καινουριο στρώμα και λίγες ξύλινες τάβλες?? Μόνο όταν ανοιξει ενας καινούριος οικος, είναι οκ τους πρωτους μηνες. Ειδικά όταν πηγαινω στο Κολωνου-47 όροφο στη Τζουλια το βυζο-τερας, είμαι με το μόνιμο άγχος ότι από στιγμη σε στιγμη θα σπασει το κρεβατι, θα πεσουμε στο πάτωμα, και λογω της πτωσης θα γκρεμίσουμε και το πατωμα, και θα βρεθουμε ολοι μαζι αγκαλιτσα με τους από κάτωσυμφωνώ απόλυτα αδερφέ τέλος με αυτην εκεί.και δεν είναι και μόνο αυτό είναι και τα δωματια τραγικά όπως και τα κρεβάτια.εγώ προσωπικά δεν μπορούσα να γαμησω βουλιαζε το στρώμα δεν βολευόμουν με τίποτα >
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K
- Απαντήσεις