Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 121 άτομα (9 μέλη και 112 επισκέπτες)

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.670
Πόντοι
6.495
Συναγωνιστές.... έρχομαι Αθήνα τώρα και θα μείνω έως τις 8... θέλω δυο επισκέψεις και η μια θέλω σίγουρα να είναι βυζάρες σε λεπτό κορμί και πρωκτικό... και η άλλη απλά μοντελέ... προτείνετε τις καλύτερες κου έχετε υπόψην σας σε μετάξι και φυλής.... να φύγω χαρούμενος απ τη πρωτεύουσα!!!

Ευχαριστωωωωωωω!!!!!
Για πρώτη περίπτωση Αννυ Φ65 αν και σιλικόνη αλλά με γεναίο πρωτικό.
Για δεύτερη Τζένη σε Φώκαιας.
Νομίζω ?

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.670
Πόντοι
6.495
Σκέφτομαι ένα διπλό  Αλκ.16Α με Κατερίνα και την Λουτσία.  Βλ. σχετική κριτική.
Αν στραβωσει μάλλον Άννυ Φ86Α σιγουράκι
Τελικά έλειπε η Κατερίνα (ήταν Χριστίνα με νεύρα γιατί κα΄ποιος της έριξε κρεμπιά). Την έκανα
Την πλήρωσε η Άννυ... (μάλλον εγώ πλήρωσα)

peroukas27

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2016
Like
10
Πόντοι
0
Αλανια μηπως ξερεται που θα βρω τη χριστινα απο φ65β σταματησε???

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
13.416
Πόντοι
4.926
Γίνεται να κάτσει η κοπέλα για 2 συνεδρίες με 30 ευρώ; Δεν το 'ξερα. :think: Αυτό σημαίνει 20 λεπτά στο δωμάτιο ή 2 χυσίματα;
Ναι, γίνεται. Εγώ το πρότεινα με την λογική που σου κάνουν προσφορά, όταν έχουν δύο κοπέλες, να τις πάρεις μαζί με 30€. Δύο γαμήσια είναι σε αυτή την τιμή, η τσατσά δεν μου είπε κάτι για τον χρόνο. Την πρώτη φορά έχυσα μέσα στο στόμα της Τάνιας. Έπειτα η κοπέλα με ρώτησε και βγήκε έξω για να κάνει το rotation, ώστε να φορτώσω και επέστρεψε για τον δεύτερο γύρο, όπου παρά τις προσπάθειές της δεν μπόρεσα καν να την γαμήσω.

• Like
Αντιδράσεις: vril

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Πήρα τελικά την Αλέξια στο Φυλής 61. Αρκετά καλό γαμησάκι, πέσανε και φιλάκια που κανονικά τα αποφεύγει. Το αρνητικό της ότι είναι στενή και λόγω ανατομίας θέλει προσεκτικές κινήσεις για να μη βγεις. Την περισσότερη ώρα κρατούσε το μουνάκι της ανοιχτό με το χέρι. Επίσης δεν ανοίγει πολύ τα πόδια. Δε συστήνεται δηλαδή για σκληρό γαμήσι.

Andrew256

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Νοε 2017
Κριτικές
33
Like
3.438
Πόντοι
1.446
Το μεσημέρι στη Λιοσίων ξεχώρισα τη νεαρότατη Σαμπίνα στο 73 ισόγειο.
Πόρνη - νεοσσός.
Φαίνεται ότι έχει δει αρκετά πορνοβίντεο και κάνει γκριμάτσες πορνοστάρ.
Όταν όμως είδε την ψωλή κάθετη σαν στύλο του Ολυμπίου Διός, τα έχασε, δεν ήξερε τι να κάνει.
Πήγε να βάλει την καπότα, αλλά τα έκανε θάλασσα. Τελικά την τοποθέτησα ο ίδιος.
Μετά έπιασε το λιπαντικό και άρχισε να πασαλείφει με επιμέλεια το μουνί της μέσα κι έξω, την ψωλή με την καπότα, και πάλι από την αρχή.
Στην αρχή τον πήρε πισωκολλητά, αλλά σε 15 δευτερόλεπτα ζορίστηκε και γύρισε ύπτια.
Έχουν μεγάλη πλάκα τα κοτοπουλάκια όταν προσπαθούν να ξεφύγουν από ψωλή - ρομφαία.

Αμάν τέτοια θέλω να διαβάζω θα την επισκεφτώ πολύ σύντομα  :s&m_3: :s&m_1:  :knuppel:    :uzi:

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
τα σκληρα γαμησια τα κανεις με αλλες  τουλαχιστον δεν εφαγες  φολα 

• Like

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Η Άννα η μυστήρια είναι πρωί;

dinos34

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
17
Like
1.006
Πόντοι
1.026
Καταλαβα,την καυλονο δηλαδη..οταν της το καρφονο τρεμει σαν ψαρι...με τραβαει απο τα κολομερια για ναμε καρφομενος μεσα της..και οταν δινο πονο με σπροχνη απο τα κολομερια για να μπαινο πιο δυνατα....Μου εχει πει απο μονη της που μενει...χωριε να ρωτησο... Αλλα οταν ειχα πει για ξρνοδοχειο ειπε μονο εδω...Πιστευω πως μπορω να την βγαλο εκτος οικου...απλα δεν το προσπαθο...διοτι μετα το εκαψα..οταν γινετε αυτο προσοπικα εγω μετα τσακονομε χαλιομαστε και τελος..Γιατι σκεψου να βγενεις 2μηνες με μια τανα...να της κανεις το πασχα δωρο αυγο σοκολατενιο της ιον παρακαλο 10ευτο κανει...και να σου λεει αυτη ηθελα μωρο μου ενα ρολεχ!ρε αστο καλο απο κει!μακρυα!

Προχωρά τύπε λιώνει για σένα

dinos34

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
17
Like
1.006
Πόντοι
1.026
Κατέβηκα μπουρδελότσαρκα, μετά από αρκετό καιρό. Πήγα στο Διδύμου 18Β, για να δω την Ελένη (τώρα Σόφι), από Αλκιβιάδου 16Β. Πρόκειται για μπάζο, με ασιάτικα χαρακτηριστά. Φουλ πρόγραμμα και όταν την ρώτησα για ακάποτο σεξ, μου είπε ότι δεν προσφέρει. Κατέληξα στο Φυλής 86Β όπου έδωσα 30€ για δύο φορές και πέρασα με την Τάνια. Την πρώτη φορά την έχυσα στο στόμα και την δεύτερη δεν έχυσα καν, παρόλο τις φιλότιμες προσπάθειες της κοπέλας.

Είσαι θεουλης!

• Like

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Το μεσημέρι στη Λιοσίων ξεχώρισα τη νεαρότατη Σαμπίνα στο 73 ισόγειο.
Πόρνη - νεοσσός.
Φαίνεται ότι έχει δει αρκετά πορνοβίντεο και κάνει γκριμάτσες πορνοστάρ.
Όταν όμως είδε την ψωλή κάθετη σαν στύλο του Ολυμπίου Διός, τα έχασε, δεν ήξερε τι να κάνει.
Πήγε να βάλει την καπότα, αλλά τα έκανε θάλασσα. Τελικά την τοποθέτησα ο ίδιος.
Μετά έπιασε το λιπαντικό και άρχισε να πασαλείφει με επιμέλεια το μουνί της μέσα κι έξω, την ψωλή με την καπότα, και πάλι από την αρχή.
Στην αρχή τον πήρε πισωκολλητά, αλλά σε 15 δευτερόλεπτα ζορίστηκε και γύρισε ύπτια.
Έχουν μεγάλη πλάκα τα κοτοπουλάκια όταν προσπαθούν να ξεφύγουν από ψωλή - ρομφαία.
:2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon:

brujeria69

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Φεβ 2014
Κριτικές
34
Like
3.817
Πόντοι
2.846
Πριν λίγο πέρασμα από Μεγάλου Αλεξάνδρου21 πήγαινα καρφωτος για την Μελαχρινή Νατάσσα άλλα μετακινήθηκε πάλι στο Ιασωνος46 όροφο
Στο ισόγειο κλασικά η ωραια αλλά αντιπαθεστατη Ξανθιά Αντελινα γυρολόγος και γνωστή φολαρα σε όσους έκαναν το λάθος να δοκιμάσουν μαζί της εκνευρισμένη στο σαλόνι
Μακριά,στον Όροφο δούλευε η Αλιονα
Στο καινούργιο μαγαζί που ξανά άνοιξε στη Γωνία πέρδικα και Μεγάλου Αλεξάνδρου δίπλα από το28 ήταν μια Μελαμψή ψηλή σχετικά πληθωρική Αλβανίδα σώμα με πιασίματα πολύ ορεξατη και Αλανιάρα στο σαλόνι αν θυμάστε έχει δουλέψει παλιότερα στο Μεγάλου Αλεξάνδρου25 όροφο και Ιασωνος44 δείχνει πολύ έμπειρη πάντως και φαίνεται καλή.
Τελικά πέρασα με την Νατάσσα στο Ιασωνος46 όροφο όπου για μια ακόμη φορά έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος ικανοποιημένος το μόνο αρνητικό η μαλακισμενη τσατσά με τα γυαλιά ηλίθια εντελώς δεν έχει σταματήσει την Κάκια συνήθεια να χτυπάει πόρτα στο 5λεπτο μακάρι η Νατάσσα να επανέλθει στο Μεγάλου Αλεξάνδρου21 η ακόμα καλύτερα στο Φυλης109 ισόγειο
Πηγα κι εγω χτες το απόγευμα στην αγαπημενη μου Νατασσα, αλλα απογοητευτηκα, αφου δουλευε στο Ιασωνος-46, και όχι στο Μ. Αλεξανδρου-21.  :S :S  Τι να κανω όμως, ειχα αναγκη τη φροντιδα της,  :pipa1: :pipa1: οποτε συμβιβάστηκα και την πηρα στο Ιασωνος. Εννοείται ότι η μαλακω-τσατσα της χτυπησε την πορτα στα 6-7 λεπτα,  >:( >:( και η Νατασσα της φωναξε κατι στα Ρωσικα με αγριο υφος, ενώ όταν μετα από άλλα 2 λεπτα της ξαναφωναξε, η Νατασσα σιγουρα την εβρισε στα Ρωσικα, ενώ την έθαψε και σε εμενα στα Αγγλικα. Μιλαμε για απιστευτο σπασιμο αρχιδιων από την κωλο-τσατσα  :vomit: :vomit: Δυστυχως η Νατασσα μου ειπε ότι προς το παρον δουλευει μονο εκει, από τις 12 το μεσημερι ως τις 12 το βραδι. Ελπιζω να αλλαξει συντομα οικο, γιατι στο Ιασωνος-46 δεν προκειται να την ξανατιμησω με αυτή την τσατσα  :idiot: :idiot:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Οι αμόρφωτες κωλοτσατσάδες με 3 ευρώ ανά γαμήσι που βγάζουν (1 στο Μετάξι) παλεύουν να μαζέψουν στο τέλος του μήνα αρκετά ώστε να πληρώνουν τουλάχιστον τα φάρμακά τους σαν συμπλήρωμα στην πετσοκομμένη σύνταξη του ΙΚΑ, αν παίρνουν.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
για να δουλευουν σε τετοια δουλεια κατι θελουν να βγφλουν και αυτες ειδικα  στο μεταξυ το ενα ευρω ψιχουλο ειναι  και για αυτο βιαζονται για να εχουν περισσοτερους πελατες

• Like
Αντιδράσεις: ISINAS

Doggen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2014
Κριτικές
7
Like
1.015
Πόντοι
361
Πρωινή βάρδια σήμερα στη φυλης
Φωκαιας 27 ισόγειο Αθηνά
Φυλης 86 όροφος βερόνικα η οποία τιμήθηκε για μισή ώρα πλήρωσα και η τσατσα στην αρχή μου πε ότι μετά από 2 δωμάτια θα ρθει η κοπέλα σε μένα και μου ρθε μετά από 20 δωμάτια φυσικά και λόγο ξενερας δεν ευχαριστιθικα το γαμησι με τον πύραυλο βερονικα με την ίδια τσατσα σ αυτό το σπίτι δε ξαναγαμαω

liontari123456

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2014
Like
54
Πόντοι
1
μια Ναταλι πιτσιρικα δουλευει σε αυτο τον οικο αλλα στην 3η βαρδια, δινει κωλο αβιαστα και αβασανιστα λογικα η ιδια θα ειναι.
μια Ναταλι πιτσιρικα δουλευει σε αυτο τον οικο αλλα στην 3η βαρδια, δινει κωλο αβιαστα και αβασανιστα λογικα η ιδια θα ειναι.
Πήγα δεύτερη κ Τρίτη βάρδια δεν την βρήκα την Ναταλί αν κάποιος ξέρει τι βάρδια δουλεύει ας ενημερώσει...

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
για να δουλευουν σε τετοια δουλεια κατι θελουν να βγφλουν και αυτες ειδικα  στο μεταξυ το ενα ευρω ψιχουλο ειναι  και για αυτο βιαζονται για να εχουν περισσοτερους πελατες
Γιωργαρε συμφονο,και πιστευω πως συμφονεις σε αυτο που θα πω...Οποια δεν εκτιμησε το 10ρικο η το 20αρικο η το 50αρικο η το 100αρικο και δεν δοθηκε εφολης της υλης...δεν τα κονομησε...οσες δοθηκανε οι καθεμια σε αλλη κλιμακα και σπιτια κανανε και δεν θα ξαναδουλεψουν μεχρι τα 70τους!

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Προχωρά τύπε λιώνει για σένα
Δεν ξερω αν λιωνη για μενα ,εγω παντος τρελενομε για αυυη της το εχω πει και ευθεος ,την αλλη φορα ενο την καρφονα στην κανονηκη σταση της λεω ολα θα στα γλυψω σε θελω στο εκατο τα εκατο και με μια κινηση σηκονο τα ποδια της τα λιγιζο και της γλυφο τα δαχτυλα τον ποδιον..γαργαλιοταν μου λεει γαργαλιεμε το ξερω μωρο μου...ΟΛΑ ΤΗΣ λεω μωρο μου και την κολοτρυπηδα σου αχ ναι να λεει αυτη ολα ...ολα ολα...το οερω μωρο μου αχ...ειμασταν ενομενοι κουλουρι τα ποδια της στην μεση μου στριμογμενες οι βυζαρες της στον θωρακα μου και μια γλοσοφιλα και μια μπιμπερο...το κοριφεο οταν εχυνα της λεω μονο εγω θελω να σε γαμαο οταν σκεθτομε πως σε γαμανε αλλοι..αρρωστενο...Εκει γκαριξε μειλαμε αααχ αχχ αχχ και χυσαμε..μετα με τραβαγε αλλα της λεω πηγαινε γιατι θα σε παρο μαζι μου και θα με χοσουν φυλακη ,γελασαμε χχχαχα και χερετηθηκαμε φυσικα με γλοσα και σαλιο..που ειναι το φαρμακο μου...Λες ρε να λιονη οντος?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom