Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 278 άτομα (13 μέλη και 265 επισκέπτες)

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.107
Πόντοι
1.686

Μάγκες , σας έχω καλό νέο !

Σάββατο 03.03.2018 απογευματινή βάρδια στο Φυλής 66α

επέστρεψε η Ρενάτα !  :rockon: :rockon:

Εργαζόταν το απόγευμα μαζί με τη Νικόλ
και κάνουν και παρτούζα !  :o

URL]]

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Μάγκες , σας έχω καλό νέο !

Σάββατο 03.03.2018 απογευματινή βάρδια στο Φυλής 66α

επέστρεψε η Ρενάτα !  :rockon: :rockon:

Εργαζόταν το απόγευμα μαζί με τη Νικόλ
και κάνουν και παρτούζα !  :o
Αυτές οι δύο παρτούζα; :O Δεν λέω, ωραία μουνιά και οι δύο, καλός συνδυασμός, αλλά κάνουν για τρίο σε καμιά περίπτωση.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Μαγκες, ξερεις κανεις αν η Αννα (Ιλονα) εργαζεται 3η βαρδια ΚΑΙ τις καθημερινες, ή μονο τα Σ/Κ?

Ρωταω γιατι το ψηνω για Κυριακη νυχτα, αλλά αν δεν ειναι εκει δεν λεει να παω τζαμπα (γτ μένω πολυ μακρια).

Thanx.

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Αυτή την ώρα στη Διδυμου

16 Όλγα η πληθωρική εύσωμη Όλγα με τις βυζάρες πολύ καλή και τίμια στο δωμάτιο
18 υπόγειο Σοφία Λευκοδερμη μιλφ Μαύρα μαλλιά σχετικά καλό σώμα και βυζια πρόσωπο αλλά πολύ μέτρια ως κακή στο δωμάτιο σε επιδόσεις
20 δυο κοπέλες Σύλβια,Καρολίνα πολύ σκοτάδι στο σαλόνι και βιαστικές οι κοπέλες μέτριες  συνηθισμένες παρουσίες
22 Έλενα Μελαμψή νεαρή κοπέλα μετρίου αναστήματος τελείως αδιάφορη θα έλεγα

Αυτα πολύ μετριότητα

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206
Καλό μεσημέρι. Ξέρει κάποιος να ενημερώσει ποιες δουλεύουν :pipa2:  :knockinb:τώρα στο Ιάσονος 46 όροφος και Μ. Αλεξάνδρου 21 όροφος; Ευχαριστώ

Επισκέπτης
Αυτές οι δύο παρτούζα; :O Δεν λέω, ωραία μουνιά και οι δύο, καλός συνδυασμός, αλλά κάνουν για τρίο σε καμιά περίπτωση.
το χω ξαναπεί- την ρενάτα την έχω δει Ομόνοια χεράκι χεράκι με άλλο τσουρκάκι σαν ζευγάρι :erection:

nikospapas89

Νέο Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2018
Like
6
Πόντοι
0
κορινα ξανθια ψηλη με βυζους στο φωκαιας 24 2η βαρδια συνηθως ξερει κανεις τπτ?

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
το χω ξαναπεί- την ρενάτα την έχω δει Ομόνοια χεράκι χεράκι με άλλο τσουρκάκι σαν ζευγάρι :erection:
Οπότε όποιος πάρει, να ελπίζει και στο ότι αυτή θα κάνει κάτι με τη Νικόλ; :erection:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Η Ρενάτα αγαπάει τα κοριτσάκια και τα αγοράκια ενώ μισεί τους άντρες!

Επίσης, καυλώνει πολύ με τους τριχωτούς, τους σκυλομούρηδες και τους αλογομούρηδες!
Το συμπέρασμα της δεύτερης πρότασης από πού το έβγαλες;

Εγγρ.
28 Δεκ 2013
Κριτικές
7
Like
220
Πόντοι
1
Στοχευμένο πέρασμα απο την τζένη στο Φωκ17 όροφος, ναι η κοπέλα είναι κοριτσάρα σωματικά, έχει μαλλούρα μαυρη και εγώ την βρήκα ιδιαιτερη  και στο πρόσωπο, στα της συνευρέσεως, ποολύ χαλαρή σε κοιτάει πολυ λάγνα, δεν ήθελε 69, μέτρια πίπα, ωραίο καβάλημα απο πάνω, φοβερο ιεραποστολικό ιδίως όταν έχει φέρει τα ποδια πάνω απο τους ώμους σου, το οποίο λόγω ύψους προσφέρεται  :heavymetalbig:

drifuckalot

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2015
Κριτικές
2
Like
45
Πόντοι
0
λοιπον θα κανω την πιο ετεροχρονισμενη κριτικη ολων των εποχων και θα πω για αν θυματε κανεις οτι εψαχνα ενα πιπινι πριν κανα μηνα.. και απο πολλιυε εδω περα πειρα προτασεις και υποσχεθηκα κριτικη οποτε και θα την δωσω. περασα με ναταλια απο φυλης 86. 27 χροπνη κατα δηλωση της, πιπινη δεν βρηκα χδ ψηλη,λεπτη, ωραιο προσωπο ξανθα μακρια μαλλια, υπηρεσιες, ακαποτη ρηχη πιπα, ρηχο γαμιση στα 4 και ιεραποστολικο, ε και της λεω θες αλλα 5 και να χυσω το μουτρακι σου? μου λεει ναι. μοναδικο χιγλιγτ αυτο παρα την εμφανιση

Doggen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2014
Κριτικές
7
Like
1.015
Πόντοι
361
λοιπον θα κανω την πιο ετεροχρονισμενη κριτικη ολων των εποχων και θα πω για αν θυματε κανεις οτι εψαχνα ενα πιπινι πριν κανα μηνα.. και απο πολλιυε εδω περα πειρα προτασεις και υποσχεθηκα κριτικη οποτε και θα την δωσω. περασα με ναταλια απο φυλης 86. 27 χροπνη κατα δηλωση της, πιπινη δεν βρηκα χδ ψηλη,λεπτη, ωραιο προσωπο ξανθα μακρια μαλλια, υπηρεσιες, ακαποτη ρηχη πιπα, ρηχο γαμιση στα 4 και ιεραποστολικο, ε και της λεω θες αλλα 5 και να χυσω το μουτρακι σου? μου λεει ναι. μοναδικο χιγλιγτ αυτο παρα την εμφανιση
σε ποιο 86;;;; ισόγειο ή όροφο;;;

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Τελικά η Μαίρη από Φυλής 81, κοινώς γνωστή από το Φωκαίας 17, είναι ΠΟΛΥ καβλιάρα και δεν της το είχα καθόλου. Στο σαλόνι είναι αμίλητη, γιατί δεν μιλάει λέξη ελληνικά, και αυτό σε προδιαθέτει αρνητικά για την απόδοσή της στα εντός. Γι' αυτό και το ανέβαλλα καιρό να την τεστάρω. Τελικά σήμερα το πήρα απόφαση και έπεσε η γαμησάρα του αιώνα. Τι γλωσσόφιλα, τι πουτσοτριψίματα, τι σφυροκοπήματα... Και έχει σωματάρα, τουλάχιστον για τα γούστα μου. Στο πρόσωπο μπορεί να είναι λίγο σαφρακιασμένη, αλλά ντάξει. Μου θύμισε λίγο την Amy Winehouse. Δεν ξέρω, ο Λαδάκης είναι πιο μετρ στις ομοιότητες με celebrities. :P

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615

Επίσης, καυλώνει πολύ με τους τριχωτούς, τους σκυλομούρηδες και τους αλογομούρηδες!
Ισορροπημένη προσωπικότητα.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060

Με άλλα λόγια τη βρίσκει τα πηδιέται με παιδάκια, σκύλους, άλογα και ο,τιδήποτε άλλο πέρα από άντρες.

georgekara

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2009
Like
228
Πόντοι
26
Στοχευμένο πέρασμα απο την τζένη στο Φωκ17 όροφος, ναι η κοπέλα είναι κοριτσάρα σωματικά, έχει μαλλούρα μαυρη και εγώ την βρήκα ιδιαιτερη  και στο πρόσωπο, στα της συνευρέσεως, ποολύ χαλαρή σε κοιτάει πολυ λάγνα, δεν ήθελε 69, μέτρια πίπα, ωραίο καβάλημα απο πάνω, φοβερο ιεραποστολικό ιδίως όταν έχει φέρει τα ποδια πάνω απο τους ώμους σου, το οποίο λόγω ύψους προσφέρεται  :heavymetalbig:
η τζενη δουλευει μονο απογευμα;

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.794
Πόντοι
7.195
Χαζοχαρούμενη συμπεριφορά εντός δωματίου , πίπα πολύ μέτρια , αρχιδογλύψιμο σχετικά καλό , αλλά όταν στήθηκε στα τέσσερα η οσμή της μουνοκατρουλίλας με ξενέρωσε ...τελικά κώλο δεν πήρα , αλλά φάνηκε σχετικά στενή.
Ατάκες από μέρους της εντελώς ξενερωτικές ,του στυλ "έλα τι έγινε ? σου πεσε ?τόσο μπορείς? κτλ..." άρχισαν να μ'εκνευρίζουν κι επειδή δεν ήθελα να φύγω άχυστος , την πίεσα  μπρούμητα στο πουτανοκρέβατο κι άρχισα απότομα τις δυνατές ψωλιές στο μουνί της , όπου επήλθε το τέλος εν μέσω βογγητών από μέρους της και φράσεις του στυλ ,"σκάσε μωρή πουτάνα " από μέρους μου...
Στο τέλος ήθελε αγάπες και ρομάντζα η Ελενίτσα αφού δεν έφευγε απ'το δωμάτιο , αλλά της επισήμανα ότι θα πρέπει να μάθει πρώτα να κάνει καλές πίπες και να καυλώνει τον άντρα και ν'αφήσει τις μαλακίες...

σωστός. Είναι κοπέλλες που λένε ξενερωτικές μαλακίες όχι από επιθετικότητα αλλά απλά επειδή προέρχονται από υποκοσμιακό περιβάλλον και δεν ξέρουν να επικοινωνούν αλλιώς.
Ήρεμα και σταθερά απαντάς στο ίδιο στυλ πχ "μωρό μου έπεσε γιατί η κωλάρα σου βρωμάει σκατίλα, τι κάνουμε τώρα ;" και σώζεις την παρτίδα και κάνεις και την πλάκα σου

protogon4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2015
Κριτικές
11
Like
658
Πόντοι
371
καλησπερα
πριν λιγο περασα απο ιασωνος 37 για να συναντησω την Μονα οπου ειχα διαβασει οτι ειναι εκει 3η βαρδια..αλλα η τσατσα μου ειπε οτι μονο 2 μερες δουλεψε και εφυγε αλλα εχουμε την φιλη της την ιωαννα μια κοπελιτσα αδυνατη ψηλη με γυαλια οπου σφαζοτανε με την τσατσα...γενικα παντως ψιλοσαπιλα στην 3η βαρδια .ενα μωρακι με κοντο μαλι στο ιασωνος 20 στον οροφο καινουριο μου ειπε η τσατσα ..συμπαθητικο,αδυνατο με γυαλακια και ωραιο κωλαρακι,βυζακι 2,5αρι
και στο κωλονου 27 μια βραζιλιανα και καλα που οντως θα μπορουσε να ηταν ,η ναομι.τα υπολοιπα σαπιλα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom