Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 175 άτομα (4 μέλη και 171 επισκέπτες)

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.107
Πόντοι
1.686
Τελικά η Μαίρη από Φυλής 81, κοινώς γνωστή από το Φωκαίας 17, είναι ΠΟΛΥ καβλιάρα και δεν της το είχα καθόλου. Στο σαλόνι είναι αμίλητη, γιατί δεν μιλάει λέξη ελληνικά, και αυτό σε προδιαθέτει αρνητικά για την απόδοσή της στα εντός. Γι' αυτό και το ανέβαλλα καιρό να την τεστάρω. Τελικά σήμερα το πήρα απόφαση και έπεσε η γαμησάρα του αιώνα. Τι γλωσσόφιλα, τι πουτσοτριψίματα, τι σφυροκοπήματα... Και έχει σωματάρα, τουλάχιστον για τα γούστα μου. Στο πρόσωπο μπορεί να είναι λίγο σαφρακιασμένη, αλλά ντάξει. Μου θύμισε λίγο την Amy Winehouse. Δεν ξέρω, ο Λαδάκης είναι πιο μετρ στις ομοιότητες με celebrities. :P

:rockon: :rockon: :rockon:

Πιο πολύ μου θυμίζει τη Shelley Duvall

people_shelley_duvall.jpeg

είναι ζώδιο δίδυμος η " Μαίρη" και είναι
ιέρεια του έρωτα !  :rockon:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
είναι ζώδιο δίδυμος η " Μαίρη" και είναι
ιέρεια του έρωτα !  :rockon:
Δηλαδή για να καταλάβω. Στο social με κάθε κοπέλα την ρωτάς τι ζώδιο είναι ή "what is your sign?" αγγλιστί; :2funny: Την συγκεκριμένη πρέπει να τη ρώτησες στα ρώσσικα βέβαια, γιατί ούτε αγγλικά μιλάει.

Επισκέπτης
σημερα στην τζενη στην φωκαιας,εβλεπα πληθος κοσμου να κανει επισκεψη στον οικο,το κορυφαιο ηταν ενα τσουρμο 6-7 ατομων μαζι 45-50 ετων,μπηκαν 7 ατομα,βγηκαν 5-6 λογικα κανα 2 μπηκαν μεσα στο δωματιο...ο κακος χαμος ρε παιδια,οικοδομοι,μπογιατζηδες,λεφταδες,πιτσιρικαδες,ολοι τζενη,εχει πεσει το επιπεδο δυστηχως στην φυλης,και για καιρο πολυ δεν θα εχει ανταγωνιστρια ανταξια αλλη δυστηχως,ανταγωνιστριες εμφανισιακα εχει,σε υπηρεσιες ομως οχι...περιμενα τουλαχιστον 15 λεπτα στο σαλονι και δεν εβγενε...

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Έχει τρελαθεί ο πρόεδρος.  :happy: :headbaning2: :erection:

Ό,τι σχετική ή άσχετη μαλακία σου'ρχεται στη βλακοκεφάλα σου,24 ώρες το 24ωρο είσαι στο μπου,μπαίνεις στην Ενημέρωση και την ποστάρεις

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.281
Πόντοι
22.785
.........

....... Καλημέρα σας , έγινε ένα λάθος & μπερδεψα τόν φίλο μου τόν πρύτανη.... στήν άπάντηση

Απ: Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!
« Απάντηση #105304 στις: 03/03/18, 09:09 »

πρύτανη στό 36 ... sorrry....

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
Η κυρία Τζένη στο Φώκαιας 17 πάνω καλόμαθε. Αφού περίμενα 20 λεπτά στο δωμάτιο να μακιγιαριστεί μπαίνει μέσα και με τη μία λέει no kiss.
OK λέω, I am leaving.
OK OK λέει, a little bit.

Πήρα το 20€ και την έκανα με ελαφρά.
Μαύρο στην κυρία που ξεψαρωσε.
Και πολύ καλά έπραξες. Μόνο έτσι στρώνουν χαρακτήρα. 

Έτσι πρέπει να λειτουργούμε όλοι.

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666

[/quote]
Και πολύ καλά έπραξες. Μόνο έτσι στρώνουν χαρακτήρα.  

Έτσι πρέπει να λειτουργούμε όλοι.
Καλημέρα καλό θα ήταν να κατανοήσουμε ότι η ξεχωριστή αυτη κοπέλα του Φωκαιας17 κάνει αυτή τη δουλειά για να κονομησει φράγκα και σίγουρα το καταφέρνει με μεγάλη επιτυχία μιας και είναι τόσο αξιόλογη.
Αν ήταν να στρώσει χαρακτήρα θα δούλευε σε κάνα φούρνο ή συνεργείο καθαρισμού
Οπότε ας απολαύσουμε την παρουσία της χωρίς  υπερβολές για όσο διάστημα μείνει στην περιοχή

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
Καλημέρα καλό θα ήταν να κατανοήσουμε ότι η ξεχωριστή αυτη κοπέλα του Φωκαιας17 κάνει αυτή τη δουλειά για να κονομησει φράγκα και σίγουρα το καταφέρνει με μεγάλη επιτυχία μιας και είναι τόσο αξιόλογη.
Οπότε ας απολαύσουμε την παρουσία της χωρίς  υπερβολές για όσο διάστημα μείνει στην περιοχή
Χαχα, ίσως να πήρες κυριολεκτικά αυτά περί "να στρώσει χαρακτήρα" ή υπό μια έννοια ηθικής. Αλλά δεν το εννοούσα έτσι.

Η συγκεκριμένη περίπτωση στάθηκε αφορμή, δεν εστιάζω και δεν το περιορίζω μόνο σε αυτή, αλλά γενικότερα σε τέτοιες -ή και χειρότερες- συμπεριφορές, και στο πως πρέπει να αντιδρούμε ως πελάτες αν κάτι δε μας αρέσει ή θεωρούμε ότι μας κοροϊδεύουν.

Θεωρώ ότι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος αντίδρασης είναι η απαίτηση επιστροφής χρημάτων και τίποτα παραπάνω.

Αυτό που λες περί είδους δουλειάς (φούρνος κτλ) και χαρακτήρα, το θεωρώ στην προκειμένη άστοχο. Αλλά ακόμα κι αν πάρουμε το συγκεκριμένο περιστατικό (που ανέφερε ο Set air) ως παράδειγμα, ήταν φανερή η αλλαγή της αρχικής της συμπεριφοράς όταν της ανέφερε ότι φεύγει (OK λέω, I am leaving ----> OK OK λέει, a little bit..). Συνεπώς, σαφώς κι έχουν αποτέλεσμα τέτοιες αντιδράσεις, εφόσον τους χτυπάς εκεί που πονάνε.

Ξαναλέω μην επικεντρώνουμε στη συγκεκριμένη, αλλά να το δούμε από μια γενικότερη σκοπιά. Άλλωστε δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία που δε δίνει γλωσσίδια. Οπότε μικρο το κακό. Πταίσμα. 

giannos69

Μέγας
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
2.151
Πόντοι
4.642
σημερα στην τζενη στην φωκαιας,εβλεπα πληθος κοσμου να κανει επισκεψη στον οικο,το κορυφαιο ηταν ενα τσουρμο 6-7 ατομων μαζι 45-50 ετων,μπηκαν 7 ατομα,βγηκαν 5-6 λογικα κανα 2 μπηκαν μεσα στο δωματιο...ο κακος χαμος ρε παιδια,οικοδομοι,μπογιατζηδες,λεφταδες,πιτσιρικαδες,ολοι τζενη,εχει πεσει το επιπεδο δυστηχως στην φυλης,και για καιρο πολυ δεν θα εχει ανταγωνιστρια ανταξια αλλη δυστηχως,ανταγωνιστριες εμφανισιακα εχει,σε υπηρεσιες ομως οχι...περιμενα τουλαχιστον 15 λεπτα στο σαλονι και δεν εβγενε...
Αργεί να βγει στο σαλόνι τύπε γιατί κάνει ντους από δωμάτιο σε δωμάτιο...εγώ αυτό το βρίσκω πολύ καλό ιδίως όταν θέλω να τη γλύψω παντού...δεν με πειράζει να περιμένω λίγο...
Ανέβασα κριτική για τη Τζένη...διάβασε τη αν θέλεις

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Πριν λίγο επιγραμματικά...

Φυλής 66 δεξιά:
Γιουλιάνα,η σχετικά καινούρια μελαχροινή-σκιστομάτα με λίγα πιασίματα.

Φυλής 56:
Γιάννα,η ψηλή μελαχροινή αεράτη γυναίκα!

Φυλής 54 ισόγειο:
Τατιάνα,η γνωστή ξανθιά κοπέλα με τον ωραίο κώλο.

Φυλής 54 όροφος:
Νάντια,η θηλυκή ξανθιά σκιστομάτα με τον χαρακτηριστικό ζουμερό κώλο.

Στη Διδύμου...

Διδύμου 7 αριστερά:
Νικόλ,το καστανό κοντοπούτανο πιπίνι.

Διδύμου 7 δεξιά:
Τζώρτζια,η γνωστή μελαχροινή τατουαζάτη με κωλάρα!

Διδύμου 8 όροφος:
Αλίνα,η νόστιμη μελαχροινή μικρούλα.

Διδύμου 18 υπόγειο:
Σοφία,η θηλυκή λευκόσαρκη μιλφ.

Διδύμου 18 ισόγειο:
Μαρία,η μελαχροινή μιλφ με τη μέτρια φάτσα και τη ζουμερή κωλάρα.

Διδύμου 20:
Καρολίνα,η γλυκιά καστανόξανθη με τα ωραία πιασιματάκια και Σύλβια,η καστανόξανθη ασπρουλιάρα γεματούλα.

Διδύμου 22:
Ελένη,η μελαχροινή σκουρόδερμη κοπέλα με καλό,σχετικά αδύνατο σώμα.

Διδυμου 27:
Μαρία,η ξανθιά λευκόσαρκη μιλφ με ωραίο κορμί και η Όλγα/Όλια η γνωστή καστανή με το γεμάτο κορμί.

Στη Φωκαίας...

Φωκαίας 9 δεξιά:
Κατερίνα, η ψηλή μελαχροινή μιυναροπιτσιρίκα με ωραίο γεμάτο κώλο-στο μενού της.

Φωκαίας 17 ισόγειο:
Μαίρη,η καστανή ψηλή κοπέλα με μέτριο πρόσωπο αλλά με όχι άσχημο κορμί.

Κλειστό το Φωκαίας 17 όροφος και Φωκαίας 19.

Φωκαίας 25 όροφος:
Ζάνα,η νόστιμη καστανόξανθη πιτσιρίκα με το ωραίο σωματάκι.

Κλειστό το Φωκαίας 25 ισόγειο.

Στο Φωκαίας 7 υπόγειο,έρχονταν να πιάσει δουλειά η Έλενα η ξανθιά μουναροκορμάρα.

Set_air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2016
Like
3.431
Πόντοι
456

giannos69

Μέγας
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
2.151
Πόντοι
4.642
Συναγωνιστές άκυρο για το κορίτσι μας την τζεναρα το δίμετρο άλογο της Φωκαίας είναι απιστευτη.Χτες βράδυ λοιπόν έχοντας πιει σχεδόν ένα μπουκάλι ουίσκι λέω αποκλείεται να το βλέπω μόνο εγώ άσχημο το μωράκι κάτι λάθος θα εκανα.Ετσι λοιπόν αποφασίζω να ξανά επισκεφτώ τον οίκο και πραγματικά είχα κάνει λάθος την πρώτη φορά σκάει το μωράκι και λέω τι απίστευτο μωρό είναι αυτό ? Τι ατέλειωτες ποδάρες ? Μου θύμισε την Ντεμί Μουρ απο την ταινία στριπτίζ  μιλάμε ίδια στο δωμάτιο δε απίστευτη όπως έχουν αναφέρει και άλλοι συναγωνιστές θα το κάνω στανταρακι το μωράκι Προσέχτε ρεμάλια μην χάσουμε το κορμί πατριώτες όλοι να το στηρίξουμε το μωρό μην το χάσουμε Θα  κάνω και κρητική στα του οίκου της αλλά δεν έχω συνέλθει ακόμα...
Δεν υπάρχουν άσχημες γυναίκες, παρά μόνο άνδρες που δεν πίνουν αρκετά...

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Οπότε ας απολαύσουμε την παρουσία της χωρίς  υπερβολές για όσο διάστημα μείνει στην περιοχή
Τοσο ξεχορηστη?θα παω το βραδυ να δω ειλικρινα...Εγω οταν θελω μια για στανταρ μου απετα γλοσοφιλα παντα με τον δικο μου μοναδικο τροπο!Αν δεν...δεν ξαναπαταο...και αν μου κανει νερα λογο κραγιον κτλ...αργη να με δει...μηνα και βαλε...Οποτε οταν πηγαινο σσε στανταρ μου και εχει κραγιον...Πριν το πω το αφαιρη πριν ερθει στο δωματιο...Παντου στρονης χαρακτηρα...στο φουρνο πρεπει νασαι ευγενικος....γλυκομιλητος...στο συνεργιο καθαρισμου γρηγορος και ευγενικος...στο μπουρδελο ευγενικη....υπομονετικη και να κανει καλο χαμουρεμα...οχι απλα να το δεχετε...αλλα να κανει και αυτη σεσενα καλο χαμουρεμα...Ζηταο πολλα?οχι!εξαλου γιαυτο εχω μονο 2 στανταρ...οι αλλες ας μεινουν στην πεινα..

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615
Αυτή η χονδρή και απαίσια στο Περγάμου 1 όροφος, μάλλον είναι ό,τι χειρότερο εκδίδεται στο νομό Αττικής.
Θα 'θελα να ΄ξερα ποιοι τη γαμάνε και για ποιο λόγο.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686
Στο Κολωνού 11 όροφος σαλονάρισαν η μελαχρινή ομορφούλα Ντιάνα με καλό κορμάκι, μαύρο μακρύ μαλλί αλλά ξινισμένο πρόσωπο,και η Λάουρα που πήρα φυσικά,στο κουζινάκι κατάλαβα ότι υπήρχε κάποια διένεξη αλλά το ρίσκαρα και πέρασα,η Λάουρα πάλι καλή και φιλότιμη αλλά η νεαρή γυφτοτσατσά είναι για πολλές κλωτσιές,χτύπησε πόρτα στο εξάλεπτο περίπου, ευτυχώς η Λάουρα δεν με παράτησε άχυστο και το πάλεψε μέχρι τέλους.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.759
Πόντοι
41.129
Στο Κολωνού 11 όροφος σαλονάρισαν η μελαχρινή ομορφούλα Ντιάνα με καλό κορμάκι, μαύρο μακρύ μαλλί αλλά ξινισμένο πρόσωπο,και η Λάουρα που πήρα φυσικά,στο κουζινάκι κατάλαβα ότι υπήρχε κάποια διένεξη αλλά το ρίσκαρα και πέρασα,η Λάουρα πάλι καλή και φιλότιμη αλλά η νεαρή γυφτοτσατσά είναι για πολλές κλωτσιές,χτύπησε πόρτα στο εξάλεπτο περίπου, ευτυχώς η Λάουρα δεν με παράτησε άχυστο και το πάλεψε μέχρι τέλους.

τυπε αυτες οι δυο η Λαουρα και η Ντιανα δε τα πανε καθολου καλα, ολο τσακωθνονται, ειδικα αμα καποιος τις εχει δοκιμασει και τις δυο παιζουν ξυλο για το ποιας ειναι πελατης.
σουρεαλ καταστασεις μονο στο μεταξι αυτα  :headbaning1:

Chosen

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαρ 2016
Κριτικές
36
Like
1.818
Πόντοι
1.076
Καινούρια πιπίνια βλέπω στο μενού του λιοσίων 73 β. Από Βενεζουέλα και αυτά. Αν τσαρκάρει κανείς ας γράψει κάτι.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Καινούρια πιπίνια βλέπω στο μενού του λιοσίων 73 β. Από Βενεζουέλα και αυτά. Αν τσαρκάρει κανείς ας γράψει κάτι.
Δεν βλέπω κάτι καινούριο στο site τους. Όνομα;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom