Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 99 άτομα (8 μέλη και 91 επισκέπτες)

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.605
Πόντοι
41.129
Έφοδος πρίν απο λίγο στο ιας 37 για Μονα μήπως και χαμογελάσει η τυχη μου και η ψωλη μου.Δυστυχώς δεν.....Έγινε τιμιοτατη κατάθεση στην βραζιλιανα  Ναόμι στο κολ 27 ισόγειο.Οταν ξυπνησω το πρωι ετοιμαζω κριτικη. :happy:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
9.902
Πόντοι
1.686
Παρασκευή 02  Μαρτίου 2018 πήγα στη μοντελοαλυσίδα
στη Φυλής , στις 10 μμ, και έκλεισαν τα ρδέλα
της αλυσίδας ( Φυλ. 66α , Φυλ 56, Φυλ 54 πάνω, Διδ7 πάνω, Διδ 8 αρ)
εκτός από το Φυλ. 54 κάτω που ήταν η Αουρόρα.
Ρωτάω την τσα2 και μου είπε ότι η Άννα -Ιλόνα έχει γενέθλια
και οι κοπέλες πήγαν στο πάρτυ της και δεν θα δουλέψουν
βραδινή βάρδια, ούτε από 10 έως 11 μμ

stock-photo-happy-birthday-with-sexy-ladies-smiling-at-you-321676943.jpg

Χρόνια της πολλά !

Πήγα μετά Φωκαίας 17 πάνω και πήρα τη Τζένη,
ενώ περίμενα να τελειώσει 1 1/2 δωμάτιο
( είχε αρχίσει στο ένα , στο δεύτερο περίμενε άλλος
και στο τρίτο ανέμενα εγώ)
Μάγκες ήταν καλή μέσα!
Φχαριστήθηκα το πήδημα !
Το μουνί ικανοποιητικά στενό, το κορίτσι θερμό,
μελαμψό , θύμιζε  Ινδιάνα σε γουέστερν
όπως σχολίασε συναγωνιστής

ridiculous-six.JPG

spybat

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2017
Κριτικές
2
Like
93
Πόντοι
0
Θα σε πρότεινα να κουλαρεις λιγο. Οχι μονο δεν εχεις δικιο, τα βαζεις και με μελος που εχει προσφέρει οσο λιγοι στην ενημέρωση.      δεν μιλαω για τον προφεσορα νικ τυπε διαβασε πιο πανω

spybat

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2017
Κριτικές
2
Like
93
Πόντοι
0
μίλαγα με τον Σπύρο λοντον νέο φρούτο εδώ μέσα που μας έλεγε την Βούλγαρο ρομα τοπ μόντελ από εμφάνιση μιλάω στα του αγώνα ιδρώνει την φανέλα απ ότι λενε σιγά μην φυτιλιασω20 αρικο για να κάνω κρητική εδώ μέσα αν δεν μου κάνει κλικ πάω σε άλλο τσαρδί

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.047
Πόντοι
5.646
Την καλυτερη κορμαρα της Φυλης, ΚΑΤΑ την αποψη μου, ΞΑΝΑτιμησα(πρωτη φορα, τυγχαια την πετυχα τελη του 2017), πριν 2 ωρες στο Φωκαιας 7.
Προκειται για την Ελενα, σχεδον διμετρη ξανθια κουκλαρα.....που μονο που την βλεπεις στο σαλονι, ΤΕΤΟΙΟ κορμι μοντελου στην κυριολεξια, ΧΥΝΕΙΣ!
Θα την ξανατιμησω...μιας και τις δυο φορες, εμεινα ΑΠΟΛΥΤΑ ευχαριστημενος.
Την έχω πάρει τρεις φορές όταν έκανε πιπα ακα.Aπο εμφάνιση σκίζει αλλά μέσα στο κρεβάτι δεν ιδρώνει τη φανέλα!

spybat

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2017
Κριτικές
2
Like
93
Πόντοι
0
Συναγωνιστές άκυρο για το κορίτσι μας την τζεναρα το δίμετρο άλογο της Φωκαίας είναι απιστευτη.Χτες βράδυ λοιπόν έχοντας πιει σχεδόν ένα μπουκάλι ουίσκι λέω αποκλείεται να το βλέπω μόνο εγώ άσχημο το μωράκι κάτι λάθος θα εκανα.Ετσι λοιπόν αποφασίζω να ξανά επισκεφτώ τον οίκο και πραγματικά είχα κάνει λάθος την πρώτη φορά σκάει το μωράκι και λέω τι απίστευτο μωρό είναι αυτό ? Τι ατέλειωτες ποδάρες ? Μου θύμισε την Ντεμί Μουρ απο την ταινία στριπτίζ  μιλάμε ίδια στο δωμάτιο δε απίστευτη όπως έχουν αναφέρει και άλλοι συναγωνιστές θα το κάνω στανταρακι το μωράκι Προσέχτε ρεμάλια μην χάσουμε το κορμί πατριώτες όλοι να το στηρίξουμε το μωρό μην το χάσουμε Θα  κάνω και κρητική στα του οίκου της αλλά δεν έχω συνέλθει ακόμα...

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
42.967
Πόντοι
22.785
...... :rose:

............ ίασωνος 18....... παλλλλακίδα τού τεραστιου Πρύτανη...... Οι πρωταγωνιστές ίδιοι , το όνειρο ίδιο , τα πάντα άλλιώτικα , τα χρώματα ίδια , ο χώρος  , τα πάντα αλλιώς .
Το μικρό άτελείωτο ταξίδι της γλώσσας της άπό την σχισμή της βαλάνου που με άνείπωτη μαεστρία τοποθετούσε την γλώσσα της , στρέφοντας την μέ μαγικό τρόπο κατά ένενήντα μοίρες , πότε λόγχη & πότε άσπίδα κάνοντας την , τυλιγόταν γύρω άπό την σάρκινη άποτύπωση του πάθους μου , άποτυπώματα αίώνιας ήδονής που φυλασσόταν μέσα μου .

« Μαζί...πάμε μαζί ... »

Ένα άκόμη άλισβερίσι άμφίπλευρης ήδονής ξεκίναγε ...

Γιά πόσο ακόμη ????  προσκυνώ  Μαρία !! :kneel:

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
:heavymetalbig:Λες να έχεις εσύ μόνο το προνόμιο εδώ μέσα και να παίρνουμε σοβαρά τις κριτικές σου γιατί ποιος σε πιστοποίησε προφέσορα εδώ μέσα πλάκα έχεις και αν θες να μάθεις από μερικούς σαν εσένα έγινε ντόρος και πήγαμε να δούμε το μοντέλο σιγά μην πάρω σοβαρά τις δικές σου κριτικές στα μπουρδέλα γαμάμε και εμεις ρε διάβασε προσεκτικά καταθέσαμε σε άλλο ντελο μας την λεει και ο νεος χαχα
Aναμένω εναγωνίως την κριτική σου για Τζένη η οποία αν κρίνω από τον τρόπο που γράφεις θα είναι ιδιαιτέρως γλαφυρή.Γραφική βέβαια θα είναι δεν τίθεται θέμα προς αυτό.

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Με λίγα λόγια τζάμπα μάς ζάλισες τ'αρχίδια τόσες μέρες με τις μαλακίες σου
Τρολλάρει ο τύπος και μάλλον απότι είδα αποζητάει ο οργανισμός του το μπανάκι.

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.266
Πόντοι
216
Παρασκευή 02  Μαρτίου 2018 πήγα στη μοντελοαλυσίδα
στη Φυλής , στις 10 μμ, και έκλεισαν τα ρδέλα
της αλυσίδας ( Φυλ. 66α , Φυλ 56, Φυλ 54 πάνω, Διδ7 πάνω, Διδ 8 αρ)
εκτός από το Φυλ. 54 κάτω που ήταν η Αουρόρα.
Ρωτάω την τσα2 και μου είπε ότι η Άννα -Ιλόνα έχει γενέθλια
και οι κοπέλες πήγαν στο πάρτυ της και δεν θα δουλέψουν
βραδινή βάρδια, ούτε από 10 έως 11 μμ

stock-photo-happy-birthday-with-sexy-ladies-smiling-at-you-321676943.jpg

Χρόνια της πολλά !

Πήγα μετά Φωκαίας 17 πάνω και πήρα τη Τζένη,
ενώ περίμενα να τελειώσει 1 1/2 δωμάτιο
( είχε αρχίσει στο ένα , στο δεύτερο περίμενε άλλος
και στο τρίτο ανέμενα εγώ)
Μάγκες ήταν καλή μέσα!
Φχαριστήθηκα το πήδημα !
Το μουνί ικανοποιητικά στενό, το κορίτσι θερμό,
μελαμψό , θύμιζε  Ινδιάνα σε γουέστερν
όπως σχολίασε συναγωνιστής

ridiculous-six.JPG
Δείτε τι παροχες και πλεονεκτήματα εχουν οι ξεκολιαρες οι πουτανες. Σε ποια άλλη επιχειρηση (Π.Χ. βιομηχανία τράπεζα) θα εκλεινε η επιχειρηση για να πανε στο παρτυ ενός εργαζομενου?

spybat

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2017
Κριτικές
2
Like
93
Πόντοι
0
Γεια σου ρε    digweed              τιτανοτεραστιε επιστήμονα της τσάρκας με τις επιστημονικές αναλύσεις σου από το τελευταίο που έγραψα εσύ αυτό κατάλαβες ? Μπράβο ρε Αετέ βουλωμένο γράμμα διαβάζεις Τράβα ρε αργόσχολε στα μπουρδέλα να κάνεις καμιά ανάρτηση μπας και σε ακολούθηση κάνα πρόβατο από εδώ μέσα και σου κάνει και λαικ τελειωμένε

spybat

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2017
Κριτικές
2
Like
93
Πόντοι
0
Nα έσκασε μύτη και ο άλλος αναλυτής ο προφέσορας άλλο ζουλάπι χάχα
warnmute.gif
 [/color[/URL]]

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
μετακινηση της κοκκινομαλλας γυρολογου Χριστινας απο το αλκαμενους 117 που εργαζοταν τα απογευματα στο αλκιβιαδου 16α οπου θα εργαζεται πρωινα

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
μετακινηση της κοκκινομαλλας γυρολογου Χριστινας απο το αλκαμενους 117 που εργαζοταν τα απογευματα στο αλκιβιαδου 16α οπου θα εργαζεται πρωινα

Ζωντανή εγκυκλοπαίδεια ;)

Hatsumi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
17
Like
2.015
Πόντοι
496
Τώρα Χωματιανού όροφο η γνωστή Ανδριάνα.
Λιοσίων 73 όροφο η Ηλέκτρα με ράστα μακρύ μαλλί και η Οριάνα πρώην Αλεξάνδρα αν δεν κάνω λάθος με ελεύθερο στοματικό και οι δύο.
Βεργας 3 το αριστερό η Μίλα, μελαχρινή μιλφ, ψηλή  με πιασήματα και πεσμένα βυζιά. Στο πάνω μια μελαχρινή πολύ αδύνατη πιτσιρικα που δεν συγκράτησα όνομα.
Βεργας 2 η Αλεξάνδρα, ξανθιά μιλφ με πιασήματα.
Βεργας 7 Κωνσταντίνα με μεγάλη περιφέρεια.
Βεργας 6 κλειστά και τα δύο.
Εξηκιου 18Γ η Σοφία.
Εξηκίου όροφος μια μελαχρινή μιλφ με μακριά μαλλιά ονόματι Μπέλλα.

BerserkGuts

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2011
Κριτικές
9
Like
128
Πόντοι
0
Διάβασα κριτική και μπράβο. Έχω σταματήσει να γράφω γιατί δε πολύ προλαβαίνω. Το κορίτσι ειναι μαύρο διαμάντι. Την έχω πάρει 4 φορές. Δουλεύει πάντα μετά τα μεσάνυχτα και είναι στα 15 ευρώ.

Έφοδος πρίν απο λίγο στο ιας 37 για Μονα μήπως και χαμογελάσει η τυχη μου και η ψωλη μου.Δυστυχώς δεν.....Έγινε τιμιοτατη κατάθεση στην βραζιλιανα  Ναόμι στο κολ 27 ισόγειο.Οταν ξυπνησω το πρωι ετοιμαζω κριτικη. :happy:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.605
Πόντοι
41.129
Διάβασα κριτική και μπράβο. Έχω σταματήσει να γράφω γιατί δε πολύ προλαβαίνω. Το κορίτσι ειναι μαύρο διαμάντι. Την έχω πάρει 4 φορές. Δουλεύει πάντα μετά τα μεσάνυχτα και είναι στα 15 ευρώ.

Τυπε μου εγω με ενα 10ρικο την πηρα την κορασιδα χτες βραδι να ξερεις, ισως την εριξε την τιμη της, δεν την ειχα ξαναπαρει ουτε ξαναδει οποτε δεν ξερω και ποσο το χρεωνε πριν  :hi:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom