You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
thalasolikos37
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 755
- Πόντοι
- 81
ούτε να το σκέφτεσαι πρωσεχε μην της πεις κάνα τέτοιο γιατί βλέπω να εσέναΠρωκτικο;
Την είδαμε με τον ΝΑΣΟ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ στη βόλτα που κάναμε νωρίτερα στα κεντρικά και ξεχωρίζει για το σχιστομάτικο πρόσωπο που έχει,αλλά αφού λες ότι είναι φόλα...Καλή φολίτσα η Έλλη στο Φυλής 71 κάτω. Αφού το ξέρω ότι είναι γνωστά φολόσπιτα τα 67-71, καλός μαλάκας κι εγώ.
Είδαμε και την Τζένη στο Φωκαίας 17 πάνω,πράγματι αεράτη και μοντελέ γκόμενα,το μοναδικό μαγαζί με γεμάτο σαλόνι και δωμάτια,σ'όλα τ'άλλα νέκρα...
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.587
- Πόντοι
- 5.060
Ένα μόνο θα πω. Όταν τελείωσε ο χρόνος, σηκώθηκε απλά κι έφυγε χωρίς να περιμένει να χύσω έστω με μαλακία. Για φιλιά ούτε λόγος. Όση ώρα την γάμαγα ιεραποστολικά, είχε επίτηδες το κεφάλι της γυρισμένο και το χέρι της μπροστά για να παρεμποδίσει τυχόν χώσιμο. Αυτό φυσικά χωρίς να έχω κάνει την παραμικρή κίνηση. Σε κάποια φάση με απείλησε κιόλας ότι θα σηκωθεί να φύγει αν ξανακάνω κάτι απότομο που ούτε που κατάλαβα για ποιο πράγμα έλεγε. Τέλος πάντων, μπορεί απλά η χημεία μας να μην ταίριαξε και με άλλους να είναι καλύτερη. Δοκιμάστε με δικιά σας ευθύνη. Το χαζοχαρούμενο και χαμογελαστό σαλονάρισμά της με είχε προδιαθέσει διαφορετικά για το τι ακολουθήσει στο δωμάτιο. Έξω όλο "χαχαχα" και "χουχουχου" ήταν.Την είδαμε με τον ΝΑΣΟ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ στη βόλτα που κάναμε νωρίτερα στα κεντρικά και ξεχωρίζει για το σχιστομάτικο πρόσωπο που έχει,αλλά αφού λες ότι είναι φόλα...
Είδαμε και την Τζένη στο Φωκαίας 17 πάνω,πράγματι αεράτη και μοντελέ γκόμενα,το μοναδικό μαγαζί με γεμάτο σαλόνι και δωμάτια,σ'όλα τ'άλλα νέκρα...
Ntarntanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 16
- Πόντοι
- 0
Μάγκες ξέρουμε για 40αρες+ βαρδια και οίκο?
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
τι εννοεις ρε τυπε καλη στο αυταρχικο;σε στραπονιαζε;ρε παιδια η λολα η αλβανιδα η μελαχρινη απο της τοπ εμφανισις μεταξουργειου που εχει χαθει?
ο συναγωνιστης digweed γνωρτιζει τιποτα?
εστω και αν δουλευει αλλου να παω...
ειχε γινει πολυ καλη στο αυταρχικο με απαξιωνε ασχημα
εγω παντως δεν την εχω δει καιρο :S :S :S
Απογευματινή βαρδια στη φυλης σήμερα
Φυλης 56 Άννα - Ιλονα
Φυλης 71 Έλλη
Φυλης 65 όροφος Χριστίνα
Φυλης 65 ισόγειο Σιμόνα
Φυλής 67 ισόγειο Έλενα με άλλη 1 που δε θυμάμαι όνομα
Φυλης 86 όροφος Αννυ
Φιιππιδου 11α Μαρία
Φιλιππιδου 11β Μαρκέλλα
Φωκαιας 17 ισόγειο Μικαελα δεν είμαι πολύ αναλυτικός το ξέρω και ζητώ συγγνώμη αλλά με τις περιγραφές δε το πολύ έχω
Φυλης 56 Άννα - Ιλονα
Φυλης 71 Έλλη
Φυλης 65 όροφος Χριστίνα
Φυλης 65 ισόγειο Σιμόνα
Φυλής 67 ισόγειο Έλενα με άλλη 1 που δε θυμάμαι όνομα
Φυλης 86 όροφος Αννυ
Φιιππιδου 11α Μαρία
Φιλιππιδου 11β Μαρκέλλα
Φωκαιας 17 ισόγειο Μικαελα δεν είμαι πολύ αναλυτικός το ξέρω και ζητώ συγγνώμη αλλά με τις περιγραφές δε το πολύ έχω
quaresma17.6
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 50
- Like
- 9.425
- Πόντοι
- 12.436
Κάρλα ιωαννίνων 5 (πρωκτικό) απόγευμαΜάγκες ξέρουμε για 40αρες+ βαρδια και οίκο?
Άννα ιωαννίνων 3α (στο στόμα) απόγευμα
Χριστίνα και Αλεξάνδρα Ακομινάτου 2β απόγευμα
Μαρία ιάσωνος 46 ορ. απόγευμα
Όλγα, Ελένη κολωνού 47 όροφος
Μπέτυ Τροφωνίου 13 ορ. πρωί
Τώρα αύριο μπορεί κάποια να ρεπάρει για να πάει εκκλησία :S, αλλά συνήθως τέτοιες ώρες είναι στα πόστα τους.
info@123
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 68
- Like
- 13.426
- Πόντοι
- 4.926
Σήμερα το απόγευμα την δοκίμασα, την Έλλη. Νεαρή Ρουμάνα, καλή πίπα, υπεραπλό πρόγραμμα, δεν δίνει φιλιά και αντέχει το δυνατό γαμήσι. Προσωπικά, δεν θα ξαναπάω μαζί της.Καλή φολίτσα η Έλλη στο Φυλής 71 κάτω. Αφού το ξέρω ότι είναι γνωστά φολόσπιτα τα 67-71, καλός μαλάκας κι εγώ.
Επισκέπτης
τι εννοεις ρε τυπε καλη στο αυταρχικο;σε στραπονιαζε;
εγω παντως δεν την εχω δει καιρο :S :S :S
χαχχαα
οχι στραπονιασμα ρε συ
αλλα παιχνιδια ερωτικα,φοραει ζαρτιερες,μασκες,μαστιγια,της τα εφερνα εγω,ε με λιγα λεφτα παραπανω τα κανε ολα.
οταν λεω αυταρχικο παντα νομιζουν πλαστικο
υγ
ο τσατσος που δουλευε μαζι της μου ειπε εκανε μαλακιες στην δουλεια και την διωξανε,ερχοντουσαν αλβανοι και καθοταν μιση ωρα μεσα
ε ωραια την διωχνανε απο μια αλυσιδα,θα πηγαινε αλλου..
λογικα επειδη ειχε την εμφανιση θα δοκιμασε κατι καλυτερο οπως ειπε ο digweed
κατι για γερμανια μου εχουν πει...
στο νορμαλ προγραμμα τωρα εχει βαθμολογηθει απο φολα εως μετρια
γλειφωμουνι,69,γλειφωκολιασμα δεν αφηνει
φιλια με γλωσσα εννοειται πως οχι
οποτε σχεδον ηταν ενα πεταμενο 10ρικο
καλα στη αρχες αρχες για ερωτικα παιχνιδια ουτε καν
χαλασα τουλαχιστον 70-80 ευρω συνολικα για δαυτην να της μαθω κολπα
Της ειπα ας αφησει της αλβανικες οπισθοδρομικες αντιληψεις πισω και αν κανει αυτα που της ειπα θα βγαλει τρελο χρημα στο εξωτερικο
στην γερμανια για ενα bdsm session Πληρωνουν 150 ευρω μινιμου
ελπιζω να το ακολουθησε
observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.041
- Πόντοι
- 5.975
H ιστορία επαναλαμβάνεται ..Και με το μικροσκοπικο καναπεδάκι στο σαλονακι και την μπουγάδα απλωμενη πίσω στην αυλή. Συνοικία Το όνειρο ...
Traveller 2
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 153
- Πόντοι
- 16
Καταστάσεις "ροκ"!
liontari123456
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2014
- Like
- 54
- Πόντοι
- 1
Φόλα...Την μουναροκορμαρα Μαίρη στο Φ71β ξέρει κάνεις τι παίζει?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K
- Απαντήσεις