Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 246 άτομα (27 μέλη και 219 επισκέπτες)

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796

ΧΟΡΧΕ

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Like
140
Πόντοι
1
Ξεκωλιαζεται ενα δυο μηνες μετα φευγει η για βουλγαρια η γ μπαλι η για οπουδηποτε αλλου

Set_air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2016
Like
3.431
Πόντοι
456
Σήμερα πήγα και δοκίμασα την Τζένη απο Βουλγαρία.Εμφάνιση top model και πολύ καλή μέσα στο δωμάτιο.Ελεύθερο στοματικό και 69. Τελείωμα στο σώμα δεν κάνει αλλά πέρασα υπέροχα!Η κοπέλα είναι ολοκαίνουρια τελικά.
Και εγώ την πήρα ύστερα από παρότρυνση συναγωνιστή.
Τρομερό μωρό.  :pipa1:

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Αυτή την ώρα με πέρασμα από Χωματιανου 11 όροφο ήταν η Σοφία μια νεαρή κοπέλα μελαμψή με μαύρα μαλλιά ψηλή σχετικά ωραίο πρόσωπο σώμα με ωραια πιασίματα αρκετά ενδιαφέρουσα
Εξηκιου18Γ Μελίνα Ελληνίδα μιλφ μετρίου αναστήματος γεματουλα σε σώμα μαύρα μακριά μαλλιά ιδιαίτερα ευδιάθετη στο σαλόνι
Λιοσιων73 ισόγειο τέσσερις κοπέλες Κλεοπάτρα,Φλώρα ,Βικτωρια,Κωνσταντίνα αρκετά καλές όπως εμφανίζονται και στις φωτό,η Κωνσταντίνα πάντως ήταν πολύ ωραίο πιπινι, μαζί με την Κλεοπάτρα ξεχωρίζουν

experts

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
15
Like
199
Πόντοι
11
:think:
Το θέμα ειναι αν ξαπλώσεις στο σεντόνι που ξαπλώνει πάκης τι γίνεται αμα ολλήσεις τίποτε?δεχονται ολα πάκηδες?
Δεν σε βλέπω να γαμάς άμα σκέφτεσαι τα σεντόνια ..

javascript:void(0);

Bourdelakias 79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2017
Κριτικές
3
Like
391
Πόντοι
21
Το θέμα ειναι αν ξαπλώσεις στο σεντόνι που ξαπλώνει πάκης τι γίνεται αμα ολλήσεις τίποτε?δεχονται ολα πάκηδες?
Στο στούντιο ντελουξ έχει μια γιγαντιαία καποτα, φορά την και μπες με φόρα στο μπουρδελο μην κολλάς πουθενά.  :coolcondom:

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Ρε μαλακες τι ΜΟΥΝΑΡΟΣ είναι αυτό το πιπινι η Τζένη !!! Όταν στήθηκε στα 4 και τη χάζευα από καθρέφτη κοντεψα ρα κρασαρω και να βγάλω fatal error.
Αυτό με τον καθρέπτη το έχω γράψει στην κριτική που έχω αποστείλει.
Πήγες γάμησες τελείωσες και εγώ ακόμα παιδεύομαι να ανεβάσω την δεύτερη κριτική.
Παραδίνομαι!
Ας δει ο Αντισθένης το πρόβλημα και ας προσπαθήσει να το διορθώσει.

Chosen

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαρ 2016
Κριτικές
36
Like
1.818
Πόντοι
1.076
Στο πρόσωπο θυμίζει λίγο Chloe Amour ή είναι η ιδέα μου;

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Στο πρόσωπο θυμίζει λίγο Chloe Amour ή είναι η ιδέα μου;

Βάλε φωτογραφίες να τσεκάρουμε γιατί θα μπουκάρει ο Λαδάκης και θα ανεβάσει χαλβάδες,ρόδια και φραγκοστάφυλα.

Kostas99

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Κριτικές
32
Like
1.263
Πόντοι
3.425
Καλησπερα συναγωνιστες,σημερινη πρωινη καταθεση στην δασκαλα της πιπας Σονια :pipa1: :pipa1:.Τσιμπουκι απο αλλο πλανητη η μιλφαρα ηθελε να με τελειωσει αλλα την προλαβα και της πηρα το κουλουρι :fuck2: :fuck2:.Πραγματικα εδω και τοσο καιρο που εχει προσθεση το πρωκτικο στο προγραμμα της απορω πως παραμενει τοσο στενη.... :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Kostas99

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Κριτικές
32
Like
1.263
Πόντοι
3.425
Μπα εχει τον τροπο της και σε τελειωνει  :pipa2: :pipa2: οποτε δεν προλαβαινεις να της σκισεις την κωλαρα...

kolobaras76

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
5
Like
3.280
Πόντοι
446
Γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι θα φάω φόλα , πέρασα με την Ειρήνη την Βουλγάρα  από Φωκαιας 9 ...
Πολύ ωραία γκόμενα όντως....
Προκαταρτικά σχεδόν μηδέν....
Πίπα με καπότα , κάτω της βάσης....
Στήσιμο στα τέσσερα ....μουνί και μετά κώλος....
Ήμουν στο όριο να την διώξω και να της πω "χαλάλι τα 20 ευρώ μωρό μου....να σαι καλά ...αλλά δεν μπορώ να χύσω..."
Τελικά την έχυσα κι έφυγα....
Πάντως , στο σαλόνι ανακοινώνεται ότι ακριβώς γίνεται....δηλ...δεν σου πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες...όλα με προφύλαξη και φουλ....οπότε δεν μπορώ να πω κάτι άσχημο , ούτε για την Ειρήνη , ούτε για την υπηρεσία...
Απλά ....πουτάνα που δεν γλύφει αρχίδια με τον απαιτούμενο ζήλο και δεν κάνει αισθησιακό τσιμπούκι δεν είναι του γούστου μου....όσο μουνάρα και νάναι....αφού είμαι περισσότερο fan των υπηρεσιών κι όχι τόσο των όμορφων "επίπλων".
Καλό  βράδυ μάγκες...

Red_Jaime

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2017
Like
131
Πόντοι
1
Γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι θα φάω φόλα , πέρασα με την Ειρήνη την Βουλγάρα  από Φωκαιας 9 ...
Πολύ ωραία γκόμενα όντως....
Προκαταρτικά σχεδόν μηδέν....
Πίπα με καπότα , κάτω της βάσης....
Στήσιμο στα τέσσερα ....μουνί και μετά κώλος....
Ήμουν στο όριο να την διώξω και να της πω "χαλάλι τα 20 ευρώ μωρό μου....να σαι καλά ...αλλά δεν μπορώ να χύσω..."
Τελικά την έχυσα κι έφυγα....
Πάντως , στο σαλόνι ανακοινώνεται ότι ακριβώς γίνεται....δηλ...δεν σου πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες...όλα με προφύλαξη και φουλ....οπότε δεν μπορώ να πω κάτι άσχημο , ούτε για την Ειρήνη , ούτε για την υπηρεσία...
Απλά ....πουτάνα που δεν γλύφει αρχίδια με τον απαιτούμενο ζήλο και δεν κάνει αισθησιακό τσιμπούκι δεν είναι του γούστου μου....όσο μουνάρα και νάναι....αφού είμαι περισσότερο fan των υπηρεσιών κι όχι τόσο των όμορφων "επίπλων".
Καλό  βράδυ μάγκες...
Ειχα παει με αυτην τον προηγουμενο μηνα.
Δεν λεω, κουκλαρα και πεντακαθαρη αλλα στα ορια της υπερβολης.
Κυριολεκτικα, αν μπορουσε να βαλει τον πουτσο σου στον κλιβανο, θα το εκανε.
Αλλαξαμε σταση και επιασα τον πουτσο μου να της τον βαλο και με σταματησε να το ξανακαθαρισει με μωρομαντηλο και μου ειπε να μην το ξαναπιασω λες και εχω βουβωνικη πανωλη στα χερια μου.
Θα εφευγα, αλλα μετα το εβαλε στην κωλαρα της και νομιζα οτι πηγα στον παραδεισο.

jeik

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2013
Like
86
Πόντοι
1
Digweed η αννα ιλλονα ειναι και 3η βραδυνη και τι υπιρεσιες εχει;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom