BLITZKRIEGER
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 297
- Πόντοι
- 36
Λιοσίων απο σταθμό λαρίσης τα σπιτάκια ειναι πολύ μακρυά με τα πόδια?
Σχεδόν δίπλα τύπε.
Λιοσίων απο σταθμό λαρίσης τα σπιτάκια ειναι πολύ μακρυά με τα πόδια?
Καλησπερα professorx τα φώτα σου ερχομαι αύριο Αθήνα και θέλω να μου προτείνεις κορασίδες στο μετάξι νεαρες όχι μίλφ,σε ώρες απο 2 μμ και μετά,
Τσέκαρε την Λάουρα Κολωνού 11 στον όροφο.28 ετών.Καλησπερα professorx τα φώτα σου ερχομαι αύριο Αθήνα και θέλω να μου προτείνεις κορασίδες στο μετάξι νεαρες όχι μίλφ,σε ώρες απο 2 μμ και μετά,
30 είναιΤσέκαρε την Λάουρα Κολωνού 11 στον όροφο.28 ετών.
Πρίν καμιά βδομάδα το βγαζε και ήταν για μια μέρα τελείως πεσμένο το site εδω....
Απο την άλλη είναι και υπερφορτωμένο με τουλάχιστον 29 διαφιμήσεις στη σελίδα...για να τσεκάρω ένα μπουρδέλο στη τσάρκα υποφέρω, πρέπει να πατάς απο εδω, και μετά στο χάρτη.... κανονικά έπρεπε με το που πατάς στη διεύθυνση να σε πηγαίνει και στη σελίδα των κριτικών...
Πρίν καμιά βδομάδα το βγαζε και ήταν για μια μέρα τελείως πεσμένο το site εδω....
Απο την άλλη είναι και υπερφορτωμένο με τουλάχιστον 29 διαφιμήσεις στη σελίδα...για να τσεκάρω ένα μπουρδέλο στη τσάρκα υποφέρω, πρέπει να πατάς απο εδω, και μετά στο χάρτη.... κανονικά έπρεπε με το που πατάς στη διεύθυνση να σε πηγαίνει και στη σελίδα των κριτικών...
Εχει ξεκωλιαστει και ειναι σε αδεια. :SΓια Βερονικα από φυλης 86α κάνα νέο ρε μέντορες;;;
Η Λάουρα δεν κάνει ελεύθερο στοματικό.Μόνο 69.Πιτσιρίκα καλής εμφάνισης με κώλο και ελεύθερο στοματικό στο Μεταξουργείο δεν υπάρχει.πρωινή βάρδια ειναι? εμφανησιακά πως ειναι?αν δωσω κανα ταληρακι μεσα?παραπανω κανουν ελευθερο στοματικο?κωλο δινει καμμια πιτσιρικα στο μεταξι?
Καλη αναρρωσηΗ τσατσα χθες το απογεθμα που πηγα με την Αννυ μου ειπε οτι εχει παει διακοπες στο Μπαλι κλαι καπου αλλου που δεν θυμαμαι.Δεν ειπε ποτε γυρναει
Δεν θα σου πω κοπέλες αλλά σπίτια. Για πιτσιρίκες τσέκαρε τα Κολωνού 11 ισόγειο,τα Κολωνού 15,Κολωνού 30 πρώτος και δεύτερος όροφος,Κολωνού 32 ισόγειο και όροφος.Κολωνού 27 ισόγειο.Κολωνού 23 ισόγειο.Ιάσωνος 20Β και Α.Ιάσωνος 37 ισόγειο.Όλο και κάτι θα πετύχεις που θα σου κάνει κλικ.Όλες με κανονικά προγράμματα.αρα professorx απο τις 2 μμ που λες να παω για πιτσιρικες στο μετάξι?δωσε info Αντώνης