Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 119 άτομα (11 μέλη και 108 επισκέπτες)

Επισκέπτης
μα καλα αυτη η μπαρμαρα ειναι εκει 24 ωρες???? και ιλικρινα σε εβρισε το κοντο-πουτανο?
είχες δεν είχες πάλι με αυτήν ασχολείσαι. τι είπαμε?
εγώ σου έλεγα χρειάζεται ένα μπινελίκωμα και κάνα dp ή κάνα orgy να συνέλθει.

DIMITRIS41

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
13
Like
6
Πόντοι
1.997
είχες δεν είχες πάλι με αυτήν ασχολείσαι. τι είπαμε?
εγώ σου έλεγα χρειάζεται ένα μπινελίκωμα και κάνα dp ή κάνα orgy να συνέλθει.
ελα ντε....... μου εκατσε ασχημα..... ξεχνιουντε αυτα? δεν ειναι και ολα ΔΡΟΜΟΣ....

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Η Μπάρμπαρα τα έχει τα "βάρβαρα" της  :grin:

Η Βερόνικα, καθώς και η Μόνικα (παλαιότερα στο ίδιο μπουρδέλο) είχαν πάντα την τάση να τραγουδάνε και να παίζουν μελόντικα και ενίοτε φυσαρμόνικα  :2funny: :2funny: :2funny:

Η Βανέσσα ...δεν είναι πάντοτε "προβλέψιμη" (γεγονός το οποίο πιθανόν να μην είναι προς όφελος της μελλοντικά)  :cool2:

DIMITRIS41

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
13
Like
6
Πόντοι
1.997

Η Βερόνικα, καθώς και η Μόνικα (παλαιότερα στο ίδιο μπουρδέλο) είχαν πάντα την τάση να τραγουδάνε και να παίζουν μελόντικα και ενίοτε φυσαρμόνικα  :2funny: :2funny: :2funny:
δεν παν να πεζαν και κλαρινο λιγο με κοφτι......  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
Φυλης 71α η μπαρμπαρα..την εχει πολυ αυτο το κοριτσι..ημουν μονος στο σαλονι...ηρθε κι οτν πηγα να φυγω αρχισε να με βριζει λεγοντας τι μαλακας ειμαι που παω να κανω μονο βολτα αντι να γαμησω..

Πο ρε φίλε ήμουν στο δωμάτιο και ντυνόμουν και την άκουσα την όλη φάση. Είχε και στο δωμάτιο τα νεύρα της αλλά δε τα έβγαλε σ' εμένα. Επαγγελματίας η κοπέλα!

DIMITRIS41

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
13
Like
6
Πόντοι
1.997

Η Βανέσσα ...δεν είναι πάντοτε "προβλέψιμη" (γεγονός το οποίο πιθανόν να μην είναι προς όφελος της μελλοντικά)  :cool2:
φιλε farkeli μηπως θυμασε στην οδο ελευσινιων στο νουμερο 1 η 3 ενα υπογειο μπουρδελο? κοντα στον σταθμο λαρισης??? υπαρχη ακομα αυτο? υπογειο ηταν μιλαμε για 28 χρονια πισω το θυμασε?

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Μα εγώ είμαι μικρός στην ηλικία   :grin:

Που τα θυμήθηκες αυτά βρε Διμιτρις πριν από 28 χρόνια ???  :cool2:

DIMITRIS41

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
13
Like
6
Πόντοι
1.997
Μα εγώ είμαι μικρός στην ηλικία  :grin:

Που να τα γνωρίζω αυτά βρε Διμιτρις πριν από 28 χρόνια  :cool2:
οηηηη νομιζα οτι εισαι καπως μεγαλος ....... εκει ηταν η πρωτη εμπειρια μου στα 14 μου τωρα το βρηακα στον χαρτη αλλα το θυμαμε μχρι τις αρχες του '90 υπηρχε και πληρωσα το αστονομικο ποσο τοτε τον 300 δραχμων..... λεω αυριο να παω να δω τι ειναι εκει πλεον εχω τοση περιεργια.....

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Πρόλαβες την μάρκα στις 130 δρχ το 1981 ???

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
Πο ρε φίλε ήμουν στο δωμάτιο και ντυνόμουν και την άκουσα την όλη φάση. Είχε και στο δωμάτιο τα νεύρα της αλλά δε τα έβγαλε σ' εμένα. Επαγγελματίας η κοπέλα!
εσυ δεν ακουσες αυτη τη φαση...δεν μιλησαμε τοσο δυνατα...με το που βγηα εγω μπηκε ενας αλλος μαλλον ξενος και τσακωθηκε ασχημα με την τσατσα που τον εδιωχνε...

DIMITRIS41

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
13
Like
6
Πόντοι
1.997
μαρκα???? για θυμησε μου???? γιατι ειμουν και μικρουλης τοτε.....

ΕΓΩ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΟΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΩ 10 ΜΕ ΤΟΝΟ 10' ΣΠΟΥΔΑΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΞΕΛΙΓΟΘΗΚΑ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ!!!! ΕΥΓΕ ΦΙΛΕ......

13 στους 16 θεώρησαν ότι τους βοήθησε αυτή η κριτική

Κωλο-παγίδα!! ΟΥΣΤ!, Παρασκευή 14 Μάρ 2008, στις 16:58

Γράφτηκε από τον xistis  -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 500 αξιολογητές

Συνολική βαθμολογία
2.7
Εμφάνιση κοπέλας
1.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
2.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
1.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Πρόσβαση/Parking
4.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
1.0
ΚΩΛΟ-ΠΑΓΙΔΑ !!!!

Μονο αυτη τη λεξη θα μπορουσα να πω για το συχαμενο σπιτι της Αχιλλεως με τη μπλε πόρτα που συνηθως εκει δινουν κώλο.

Χθες λοιπον κατα της 2 το βραδυ, εκμεταλευομενος το γεγονος οτι τετοια ωρα δεν εχει κινηση ξεκινησα με σκοπο να παω μονο εκει αφου ηθελα να παρω κωλαρακι !

Βγαινει στο σαλονι μια τελειος αδιαφορη με καρε μαυρο μαλλι και ακουω τη μαγικη λεξη κωλαρακι....Λεω εδω ειμαστε, σκαω το 20αρι και μπαινω στο πιο βρωμικο και συχαμενο δωματιο, μετα απο 5 λεπτα σκαει το μπαζο μεσα.....και μου χαμογελαει ....ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ....εκει αρχισε η πτωση του βοα αφου αντικρυσα το χειροτερο χαμογελο που εχω δει ποτε στη ζωη μου...το μπροστινο της δοντι η της ελειπε η ηταν καταμαυρο, 2 φορες το κοιταξα και δεν καταλαβα, δεν ηθελα να κοιταξω αλλο γιατι αηδειασα.

Βγαζει τα high-heels και παταει ξυπολητη κατω .....μπιχλα ατελειοτη....φερνει και το προφυλακτικο ( χυμα ) χωρις να ειναι συσκευασμενο και κανει μια πιπα..... σε μια φαση γυρναει και παει να με φιλησει στο στομα ! Της λεω ουστ ρε ! και αρχιζει να μιλαει ρουμανικα χωρις να καταλαβαινω τι λεει και να γελαει μονη της !

Το μονο που καταλαβα ηταν που μου ειπε εγω μαριανα η μαρινα ( δεν θυμαμαι ακριβως) και το ρομανια !

μιλαγε ολη την ωρα στη γλωσσα της χωρις να ξερω τι λεει και γελαγε συνεχεια το μπαζο. εγω την ειχα αποθησει μακρια μου αφου η γκομενα ειναι αρρωστη τουλαχιστον ετσι μου φανηκε. της λεω ξαπλωσε και εγω θα τον παιξω για να χυσω, δεν θελω να σε γαμησω.

δεν καταλαβαινε τι ελεγα και αρχιζε να μιλαει ρουμανικα (μαλλον εβριζε) με τον τροπο που τα ελεγε... και εγω της ελεγα ναι μωρη συχαμενη θα χυσω και θα φυγω γιατι εισαι για το πουτσο.....αυτη ουτε που καταλαβαινε τι ελεγα....η τουλαχιστον ετσι εκανε πως δεν καταλαβαινει.

Γυρναει ανασκελα και εγω μπροστα της αρχιζω να τον παιζω.....εκεινη τη στιγμη μου ερχεται μια αηδιαστικη μποχα ....ΑΠΟ ΚΑΤΟΥΡΟ !!!!! Αν ειναι ποτε δυνατον δηλαδη......

Μαγκες μακρια απο το πιο συχαμενο μπουρδελο της αθηνας.

Η γκομενα ετσι οπως την εκοψα απο κοντα μου φανηκε να κουβαλαει πολλες αρρωστειες.

γυρισα σπιτι 3 το βραδυ και μπηκα κατευθειαν για μπανιο.

Προτεινεται μονο σε οσους εχουν τασεις αυτοκτονιας ή ειναι πραγματικα αρρωστοι ψυχικα/σωματικα.

Προσοχη αν εχετε πιει αλκοολ και σας παρασηρει η λεξη κωλος......ΜΗ ΜΠΕΙΤΕ ! θα ξενερωσετε απο τη ζωη σας !

Μαυρο στο συχαμενο μπουρδελο και στην αρρωστιαρα.

ΟΥΣΤ !
Πληροφορίες Επίσκεψης
Υπηρεσίες κοπέλας: Πρωκτικό σεξ
Όνομα κοπέλας: Μαριάνα
Ημερ/νια επίσκεψης: 14.03.2008

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Λοιπον ενημερωση απο φυλης σημερα γυρω στις 8μιση το απογευμα..ειχα παει αποφασισμενος για τη λαρισα με την οποια εχουμε βρει μια χημεια μετα απο τοσες φορες και το ευχαριστιεμαι αλλα εκανα μια βολτα να δω τι παιζει...

Φυλης 80..Η ελλη..Καρακουκλαρα το μωρο..δεν το χω δοκιμασει αλλα μαλλον πρεπει συντομα...Εχω και καιρο να διαβασω κριτικες...Βγηκε στο σαλονι με εναν εκπληκτικο χορο..αν ειναι τοσο ευδιαθετη και μεσα τρεξτε..

Φυλης 65β προφανως η αμαλια..Δεν την ξερω πως ειναι..ηταν παντως μια μελαχρινη με μακρια μαλλια σχετικα καλο κορμι που επιασε τα αρχιδια ενος ενος οσων βγαιναμε και γελαγε..και ημασταν πολλοι μεσα...
Ωραιος poto84  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Φυλης80 ΕΛΛΗ μην φανταστεις παπαδες στο δωματιο απλα ειναι λιγο πανω απο τον μεσο ορο της Φυλης!Εχει ενα συν ομως...ειναι ωραιο μουνι!!!
Φυλης 65 Αμαλια Αυτη ηταν poto....τυπικοτατη ως προς το πιτσιλισμα αξιζει μονο αν την παρει κανεις παρτουζα!!

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Υπάρχει κανείς να προτείνει κάτι καλό για σήμερα???? :think:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom