Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 118 άτομα (12 μέλη και 106 επισκέπτες)

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Ολόκληρη καινούργια πόρτα αλουμινίου νεοκλασσική δεν την προσέξατε ??? www.smilies.4-user.de] [/url]
Να πουμε καλοριζικο στην...
Καινουργια αλουμινενια πρασινη πορτα του Φυλης59 η οποια αντικατεστησε την ιδιου χρωματος ξυλινη πορτα η οποια απο το μπες βγες ηταν ετοιμη να καταρρευσει!
Φρεσκοβαμμενη...μπλε του Βιαγκρα...σιδερενια πορτα του Φυλης 80!

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Μήπως το πάνε για στούντιο?

λέω, μήπως ?  :cool2:

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
παιδια σημερα εμαθα τυχαια οτι εχει ανοιξη ενα μπουρδελο επι της μεγ. αλεξανδρου στο αιγαλεω αυριο θα παω να δω περι τινος προκιτε και θα σας ενυμερωσω!!!
Μεγαλου Αλεξανδρου εχει 3 μπουρδελακια κι ενα στουντιο DIMITRI αλλα δεν βρισκονται στο Αιγαλεω!Λες να απεκτησε και το Αιγαλεω μπουρδελο και να μην το μαθαμε  :think:

DIMITRIS41

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
13
Like
6
Πόντοι
1.997
Μεγαλου Αλεξανδρου εχει 3 μπουρδελακια κι ενα στουντιο DIMITRI αλλα δεν βρισκονται στο Αιγαλεω!Λες να απεκτησε και το Αιγαλεω μπουρδελο και να μην το μαθαμε  :think:
δεν μιλαω για την μεγαλου αλεξανδρου στο κεραμεικο αλλα την μεγ αλεξανδρου στο αιγαλεω μετα την θηβων αριστερα στο φαναρι ο δρομος που παι για αγια βαρβαρα, αυριο με τιν μηχανη μου θα παω να δω τι ειναι αυτο μου ειπε ο γνωστοσ οτι ειναι στα μεσα του δρομου αριθμο δεν θυμωταν

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
δεν μιλαω για την μεγαλου αλεξανδρου στο κεραμεικο αλλα την μεγ αλεξανδρου στο αιγαλεω μετα την θηβων αριστερα στο φαναρι ο δρομος που παι για αγια βαρβαρα, αυριο με τιν μηχανη μου θα παω να δω τι ειναι αυτο μου ειπε ο γνωστοσ οτι ειναι στα μεσα του δρομου αριθμο δεν θυμωταν
Αν το βρεις θυμησου οδο κι αριθμο ωστε να καταχωρηθει και στο site  :thumbsup:

DIMITRIS41

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
13
Like
6
Πόντοι
1.997
Αν το βρεις θυμησου οδο κι αριθμο ωστε να καταχωρηθει και στο site  :thumbsup:
παιδια τοσο μεσα στο αιγαλω ειναι αξιοθαυμαστο να υπαρχη γιατι ξερω οτι εδω στο αιγαλω ειναι και λιγο τρομπες αυριο θα παω τωρα στουντιο ειναι μπουρδελο ειναι εγω θα μπω να δω τι πεζη και θα βγαλω και φοτο τιν εξοπορτα

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
δυσκολο παντως για μπουρδελο τυπου φυλης-μεταξι στο αιγαλεω(και σε αλλες περιοχες)ισως ειναι κανενα στουντιο

Επισκέπτης
Καλησπέρα σαιτόπαιδα..

Σαν νομάδες των Αθηνών περιπλανήθηκα μαζί με πορνορεπόρτερς πίτσι και πιάτσας αλλά και κανονιέρη7 πάνω στις μηχανοκίνητες καμήλες!Η βόλτα περιελάμβανε πέρασμα από τους ιπποδρόμους της ερωτικής οδύνης εκεί όπου τα ατίθασα άτια καλπάζουν ελεύθερα στα λιβάδια της καυτής ασφάλτου της Φυλής..

Οι αφηνιασμένες πόρνες δεν τιθασεύτηκαν από τα κρεάτινα χαλινάρια μας αλλά την επόμενη φορά θα επιστρέψουμε αρματωμένοι με εικοσάυερα στο υγρό κολοσσαίο σαν πορνοΣπάρτακοι για την ηδονική εξέγερση!

Η βόλτα ξεκίνησε από το στενό της Τροφωνίου διότι κυκλοφορούσαν "φήμες" για Αφρικανή με "πλούσιο εσωτερικό κόσμο" .. αντί για αυτήν όμως είδαμε ξανθιά μιλφ με βυζί σαν το κεφάλι του Γκούμα..

Στη Φυλής τώρα τα πράγματα είχαν ως εξής..

Φυλής 59Α
Κάρμεν .. πορνίδιο χρώματος "καφέ της Ζωφριάς"

Φυλής 59Β
Η ζαρτιεροφορούσα μνηστή του Πιάτσα.. Βανέσσα!Ο έμπειρος πορνορεπόρτερ σκοπεύει να την γνωρίσει και στους γονείς του.. Αυτή κι αν είναι κοπέλα από.. "σπίτι"

Φυλής 65Α
Ήταν η Μαριλένα που ήταν παλιότερα στα 84Α,84Β,86Α,86Β

Φυλής 65Β
Αλεξάνδρα αντί Αμαλίας... σα να λέμε Βύντρα αντί Ρουκάβινα.. (Ο ρουκάβινα θα είναι αύριο το απόγευμα)

Φυλής 67
Πίτσι βοήθα!..

Φυλής 69Α
Η Χριστίνα Οριεντάλ σε νέες περιπέτειες!Ακουγόταν πολύ ευδιάθετη .. συγκεκριμένα κατά την αναμονή μας στο άτακτο σαλονάκι ακούγαμε μέσα από το δωμάτιο τόσο δυνατά τα γέλια της που ήταν λες και την πηδούσε ο Μάρκος Σεφερλής

Φυλής 69Β
Λάρισα λάρισα σε είδα και λαχτάρησα

Φυλής 71Α
Η Μπάρμπορα έπεσε θύμα των νόμων της βαρύτητας.. Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ Πιάτσα ο κώλος της έχει πέσει κατά 2,73 εκατοστά

Φυλής 80
Το λαγωνικό Πιάτσας επίσης μύρισε τη φρεσκοβαμμένη "μπλε του βιάγκρα" πόρτα του πονηρού οικήματος αλλά δεν ήξερε οτι εντός ολίγων λεπτών η μυρωδιά αυτή θα αντικαθιστούταν από το φρουδικό άρωμα που εξέπεμπε το "άνθος" της Έλλης.Μόλις βγαίνει από το δωμάτιο με ένα αεροπλανικό που θύμιζε σχηματισμό των ρώσσικων MIG έβαλε τη μουναααααρα της μπροστά στο πρόσωπο του!Ο Πιάτσας προς στιγμήν έχασε το φως του!Ήταν σαν παίχτης ακκορντεόν στον ηλεκτρικό της Ομόνοιας που ζήταγε ελεημοσύνη από την ανυπότακτη πόρνη αλλά μάταια συνέχισε να ζει στο σκοτάδι του κατάμαυρου δερμάτινου τάγκα της ξεβρακοκέφαλης!

Φυλής 86Α
Η Βερόνικα .. που τον κάνει φυσαρμόνικα

Φυλής 86Β
Η τζούλια και ο κώλος της ήταν εκεί

Φωκαίας 17Α
Η γνωστή Φλαμανδή Στέλλα που μας προκάλεσε το φαινόμενο του ξεροχυσίματος

Φωκαίας 25Α
Πορνίδιο με βλέμμα λες και έπαιζε playstation για δύο μέρες

Φωκαίας 22
Το υπόγειο δίπλα στο λαβύρινθο.. Αρκετά εμφανίσημη με κατσαρό μαλλί μέχρι τους ώμους και καλοσχηματισμένο κώλο.. το όνομα αυτής Βιολέτα (ξαδέρφη ;))

:rockon: :rockon: :rockon:
μακραν ι καλιτερι ΠΕΝΑ τισ μπουρδελοκοινοτιτας οποσ ανεφερε και ο πορνορεπορτερ πιατσασ.
φανταστικι τοποθετισι τον ατακτον οικον και τον πορνονεανιδον που πιτσιλιουνται μεσα σε αυτεσ τισ τρογλεσ του αγορεου εροτα!
πραγματικα ενασ σιγκλονιστικος,ανεπαναλιπτοσ μοναδικοσ σκαουτερ τισ πορνοενιμεροσισ που δικεοσ κατακτα ταπινα τον τιτλο του πορνορεπορτερ...
γιατι αυτοσ ο τιτλοσ διακρινετε πανο απο ολα για τιν  ταπινοτιτα,τιν τιμι και τιν ανδρεια!οσο για τιν ιθικι_στον εροτα δεν ιπαρχει ιθικι!

ενασ πορνορεπορτερ ειναι μια σταγονα απο μια κατεγιαδα ιδονισ και σπερματοσ..
ενασ πορνορεπορτερ ειναι ενασ κοκοσ απο μια ανεμοθιελα μεσα στιν εροτικι εριμο...
ευγε γαλαζοαιματε λαγνε επιβοτορα τισ αθιναικισ εροτικισ νιχτασ!
ευγε σινιδοπορε πορνορεπορτερ στα ιγρα και σαπισμενα μπουρδελοσοκακια και ρομαντικα και σιναμα κουλτουριαρικα δοματια τισ πουατανομανας αθινασ!
ευγε λισαλεε ντεσπεραντο στουσ ιποδρομουσ τισ αγριασ στισισ οπου εσι με το μαγικο σου λασο καλπαζεισ τισ ξεβρακοκεφαλες αμαζονεσ! :rockon:

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Λοιπόν, βολτίτσα σήμερα το πρωί στην Φυλής.

Πήρα Μπάρμπαρα (71) και Βανέσσα (59). Και οι δύο είναι σκυλιά του πολέμου, με άγριες και πουτανέ φάτσες. Στο δωμάτιο όμως το κατέχουν το παιχνίδι, μιας και η πίπα τους είναι υγρή και ρουφιχτή (ευτυχώς χωρίς δόντια) ενώ στα στησίματα είναι εξαιρετικές.

Η Μπάρμπαρα κάνει και ακά, ενώ αντέχει πολύ στο σφυροκόπημα. Ανεβαίνει και από πάνω, χωρίς να δυσανασχετεί. Κώλο δυστυχώς δεν πήρα, λόγω πάχους.

Η Βανέσσα είναι αισθητά πιο μικρή, ενώ πρέπει να έχει ακόμα ακμή. Το βυζί δεν είναι τόσο εντυπωσιακό όσο δείχνει έξω (λίγο πεσμένο). Πάντως στο πισοκωλητό ήταν πραγματικά απίστευτη, γυρίζοντας πλήρως τον κορμό της προς τα πίσω με χαϊδέματα και φιλάκια (όχι γλωσσό).

Στο καπάκι πέρασα και από Λουκά Νίκα για την Χριστίνα, με την deepthroat πίπα (μόνο Τρίτες πρωί). Τέτοιες πίπες δυστυχώς δεν τις κάνουν γυναίκες...

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
σημερηνη μινι ενημερωση στη φυλησ γυρω στισ 16.15 φ59 κατω βανεσσα φ59 πανω ψυλη αδυνατη μελαχροινη ,φ71 πανω μπαρμπαρα , φ71 κατω ξανθια καλη μου την εσπασαν τα τατου στη πλατη,φ80 αλινα νομιζω οπου περασα καλουτσικη , και τελοσ φωκαιασ υπογειο μαυρη τσακπινα αυτα

Tarasch

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Κριτικές
11
Like
52
Πόντοι
4.165
μακραν ι καλιτερι ΠΕΝΑ τισ μπουρδελοκοινοτιτας οποσ ανεφερε και ο πορνορεπορτερ πιατσασ.
φανταστικι τοποθετισι τον ατακτον οικον και τον πορνονεανιδον που πιτσιλιουνται μεσα σε αυτεσ τισ τρογλεσ του αγορεου εροτα!
πραγματικα ενασ σιγκλονιστικος,ανεπαναλιπτοσ μοναδικοσ σκαουτερ τισ πορνοενιμεροσισ που δικεοσ κατακτα ταπινα τον τιτλο του πορνορεπορτερ...
γιατι αυτοσ ο τιτλοσ διακρινετε πανο απο ολα για τιν  ταπινοτιτα,τιν τιμι και τιν ανδρεια!οσο για τιν ιθικι_στον εροτα δεν ιπαρχει ιθικι!

ενασ πορνορεπορτερ ειναι μια σταγονα απο μια κατεγιαδα ιδονισ και σπερματοσ..
ενασ πορνορεπορτερ ειναι ενασ κοκοσ απο μια ανεμοθιελα μεσα στιν εροτικι εριμο...
ευγε γαλαζοαιματε λαγνε επιβοτορα τισ αθιναικισ εροτικισ νιχτασ!
ευγε σινιδοπορε πορνορεπορτερ στα ιγρα και σαπισμενα μπουρδελοσοκακια και ρομαντικα και σιναμα κουλτουριαρικα δοματια τισ πουατανομανας αθινασ!
ευγε λισαλεε ντεσπεραντο στουσ ιποδρομουσ τισ αγριασ στισισ οπου εσι με το μαγικο σου λασο καλπαζεισ τισ ξεβρακοκεφαλες αμαζονεσ! :rockon:
πορνορεπορτερς ειστε θεοι σας προσκυναω ολους!!!ειστε μεγαλα ταλεντα!!! :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
ρε χιστες η ελλη η μελαχροινη αμαζονα που ηταν στο 71κατω με την ευα τη τσατσα, ξερετε που θα τη βρω ;;

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
α ξεχασα φ54 μια ξανθια ειχε σκοταδι και δεν τι προσεξα πολυ

bourdelos

Μέγας
Εγγρ.
7 Μαΐ 2008
Κριτικές
18
Like
175
Πόντοι
4.445
αυτην την ωρα βανεσσα  και λαρίσα ειναι στα ποστα τους... μας περιμενουν :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Στο καπάκι πέρασα και από Λουκά Νίκα για την Χριστίνα, με την deepthroat πίπα (μόνο Τρίτες πρωί). Τέτοιες πίπες δυστυχώς δεν τις κάνουν γυναίκες...
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
χριστινακι και αλικακι ;) ;) ;) ;) ;)
τα πιο ατιθασα και ετιμα για ολα μεταλαγμενα πορνιδια που πιτσιλιουνται σε κοκινοσπιτα...!
value for money! :rockon:

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
φιλισ 80 τρισμεγιστε χιστι και μπικτι ατακτον πορνοκοριτσον!
Τι ρεπόρτερ είσαι εσύ ρε!!!!!!!!!ρισπέκτ στην κινητή πορνοεγκυκλοπαίδεια που λέγεται πίτσι!!
Την έχεις πάρει πίτσι την έλλη?? :boobies:
Πώς έχουν καλή γνωμη μερικοί για αυτήν την ξεβρακωκέφαλη απορώ,εκτός κι αν εγω δεν την ειχα πετυχει σε καλό timing,αλλά ήταν πολύ ξεπέτα,όταν είχε τιμηθεί.... :tickedoff:
Είχε μπει στο δωμάτιο και κάλπασε το κρεβατι όρθια και αμέσως κατεβαίνει για μια πίπα 10 δευτερολέπτων.Στο κυρίως πιάτο στα 3 λεπτά μου λέει,''άντε θα χύσεις μουρό μου,τελείωσε ο χρόνος μας'' και κάνω ένα εξπρές τελείωμα για να μην μείνω και με τη μπούτσα στο χερι!!! :rolleyes: :rolleyes: :o :o
Απογοήτευση,αλλά για αυτήν ηταν ο σκοπός της,αφού σε 25 λεπτά που ήμουν στο ρδελο πρεπει να ξεπεταξε από 5 εώς 8 άτομα εάν θυμάμαι καλα η ευρωαρπάχτρα!!!!
καλός μπερντές δηλαδή.
Την είχα δει και έξω από το σπιτάκι με κάζουαλ ντύσιμο και πραγματικά ήταν αρκετά αξιαγάμητη και όμορφη να παραδεχτω και υπό το φως της ημερας!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Τι ρεπόρτερ είσαι εσύ ρε!!!!!!!!!ρισπέκτ στην κινητή πορνοεγκυκλοπαίδεια που λέγεται πίτσι!!
Την έχεις πάρει πίτσι την έλλη?? :boobies:
Πώς έχουν καλή γνωμη μερικοί για αυτήν την ξεβρακωκέφαλη απορώ,εκτός κι αν εγω δεν την ειχα πετυχει σε καλό timing,αλλά ήταν πολύ ξεπέτα,όταν είχε τιμηθεί.... :tickedoff:
Είχε μπει στο δωμάτιο και κάλπασε το κρεβατι όρθια και αμέσως κατεβαίνει για μια πίπα 10 δευτερολέπτων.Στο κυρίως πιάτο στα 3 λεπτά μου λέει,''άντε θα χύσεις μουρό μου,τελείωσε ο χρόνος μας'' και κάνω ένα εξπρές τελείωμα για να μην μείνω και με τη μπούτσα στο χερι!!! :rolleyes: :rolleyes: :o :o
Απογοήτευση,αλλά για αυτήν ηταν ο σκοπός της,αφού σε 25 λεπτά που ήμουν στο ρδελο πρεπει να ξεπεταξε από 5 εώς 8 άτομα εάν θυμάμαι καλα η ευρωαρπάχτρα!!!!
καλός μπερντές δηλαδή.
Την είχα δει και έξω από το σπιτάκι με κάζουαλ ντύσιμο και πραγματικά ήταν αρκετά αξιαγάμητη και όμορφη να παραδεχτω και υπό το φως της ημερας!!!! :rockon: :rockon: :rockon:
Την εχω πετυχει και εγω μια μερα στο δρομο και αρχισαν να μου τρεχουν τα σαλια!Βεβαια μετα απο 20 λεπτα ημουνα στο μαγαζι και περιμενα σειρα! :rockon:

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
Λοιπον ενημερωση απο φυλης σημερα γυρω στις 8μιση το απογευμα..ειχα παει αποφασισμενος για τη λαρισα με την οποια εχουμε βρει μια χημεια μετα απο τοσες φορες και το ευχαριστιεμαι αλλα εκανα μια βολτα να δω τι παιζει...

Φυλης 59 κατω η βανεσσα προφανως κουρασμενη η με νευρα αφου με το ζορι βγηκε απο την κουρτινα να τη δουμε..

Φυλης 80..Η ελλη..Καρακουκλαρα το μωρο..δεν το χω δοκιμασει αλλα μαλλον πρεπει συντομα...Εχω και καιρο να διαβασω κριτικες...Βγηκε στο σαλονι με εναν εκπληκτικο χορο..αν ειναι τοσο ευδιαθετη και μεσα τρεξτε..

Φυλης 84α η αννα η πολωνεζα..ρε σιγουρα δεν εχει βαλει βυζι?ειναι πολυ τουμπανο πλεον...Δεν μπορει να ναι μονο το σουτιεν..χαχα

Φυλης 84β αδιαφορη ξανθια,Δεν ρωτησα ονομα..

Φυλης 86α κοσμοσυρροη στο σαλονι για μια πολυ μετρια μελαχρινη κοπελια..

Φυλης 86β η τζουλια μαζι με τον κολο και αλλαγη λουκ απο την τελευταια φορα που την ειχα δει..οταν εφευγα κατι ειπε στα ρωσικα αλλα δεν καταλαβα προφανως..

Φυλης 65β προφανως η αμαλια..Δεν την ξερω πως ειναι..ηταν παντως μια μελαχρινη με μακρια μαλλια σχετικα καλο κορμι που επιασε τα αρχιδια ενος ενος οσων βγαιναμε και γελαγε..και ημασταν πολλοι μεσα...

Φυλής 67 μελαχρινο πολυ αδυνατο δεν το χω ξαναδει..

Φυλης 69α εχει αλλαξει πολυ αυτη η χριστινα...καλη στο δωματιο αλλα δεν μ αρεσουν οι γυναικες με τοσο ανυπαρκτο στηθος..

Φυλης 71α η μπαρμπαρα..την εχει πολυ αυτο το κοριτσι..ημουν μονος στο σαλονι...ηρθε κι οτν πηγα να φυγω αρχισε να με βριζει λεγοντας τι μαλακας ειμαι που παω να κανω μονο βολτα αντι να γαμησω..

Φυλης 71β παρα τη μουσικη ακουγοντουσαν τα αναφωνητα της βερονικας απο το δωματιο...Μ ετηνευα να υποσχεται τρελες...

Και φυλης 69β Ο ερωτας μου η λαρισσα με αλλαγμενο το μαλλι,πιο ωραιο και μια ακομα καταπληκτικη καταθεση...Λαρισα εισαι αστερι...

DIMITRIS41

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
13
Like
6
Πόντοι
1.997
Λοιπον ενημερωση απο φυλης σημερα γυρω στις 8μιση το απογευμα..ειχα παει αποφασισμενος για τη λαρισα με την οποια εχουμε βρει μια χημεια μετα απο τοσες φορες και το ευχαριστιεμαι αλλα εκανα μια βολτα να δω τι παιζει...

Φυλης 59 κατω η βανεσσα προφανως κουρασμενη η με νευρα αφου με το ζορι βγηκε απο την κουρτινα να τη δουμε..

Φυλης 80..Η ελλη..Καρακουκλαρα το μωρο..δεν το χω δοκιμασει αλλα μαλλον πρεπει συντομα...Εχω και καιρο να διαβασω κριτικες...Βγηκε στο σαλονι με εναν εκπληκτικο χορο..αν ειναι τοσο ευδιαθετη και μεσα τρεξτε..

Φυλης 84α η αννα η πολωνεζα..ρε σιγουρα δεν εχει βαλει βυζι?ειναι πολυ τουμπανο πλεον...Δεν μπορει να ναι μονο το σουτιεν..χαχα

Φυλης 84β αδιαφορη ξανθια,Δεν ρωτησα ονομα..

Φυλης 86α κοσμοσυρροη στο σαλονι για μια πολυ μετρια μελαχρινη κοπελια..

Φυλης 86β η τζουλια μαζι με τον κολο και αλλαγη λουκ απο την τελευταια φορα που την ειχα δει..οταν εφευγα κατι ειπε στα ρωσικα αλλα δεν καταλαβα προφανως..

Φυλης 65β προφανως η αμαλια..Δεν την ξερω πως ειναι..ηταν παντως μια μελαχρινη με μακρια μαλλια σχετικα καλο κορμι που επιασε τα αρχιδια ενος ενος οσων βγαιναμε και γελαγε..και ημασταν πολλοι μεσα...

Φυλής 67 μελαχρινο πολυ αδυνατο δεν το χω ξαναδει..

Φυλης 69α εχει αλλαξει πολυ αυτη η χριστινα...καλη στο δωματιο αλλα δεν μ αρεσουν οι γυναικες με τοσο ανυπαρκτο στηθος..

Φυλης 71α η μπαρμπαρα..την εχει πολυ αυτο το κοριτσι..ημουν μονος στο σαλονι...ηρθε κι οτν πηγα να φυγω αρχισε να με βριζει λεγοντας τι μαλακας ειμαι που παω να κανω μονο βολτα αντι να γαμησω..

Φυλης 71β παρα τη μουσικη ακουγοντουσαν τα αναφωνητα της βερονικας απο το δωματιο...Μ ετηνευα να υποσχεται τρελες...

Και φυλης 69β Ο ερωτας μου η λαρισσα με αλλαγμενο το μαλλι,πιο ωραιο και μια ακομα καταπληκτικη καταθεση...Λαρισα εισαι αστερι...
μα καλα αυτη η μπαρμαρα ειναι εκει 24 ωρες???? και ιλικρινα σε εβρισε το κοντο-πουτανο?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom