Κατ αρχήν έχεις κάνει κάποια ορθογραφικά λάθη στο κείμενό σου....το (πέρνεις στα Ελληνικά γράφεται παίρνεις) το (οπος γράφεται όπως) το (ποναι γράφεται πονάει...και μην ξεχνάς οτι βάζουμε και τόνους)
Τώρα εγω έχω παει σε πολλές χώρες και ζω έξω 26 χρόνια, με 60 Αγγλικές λίρες πήγαινα σε (όργιο με 10-12 γυναίκες μαζί για 4 ώρες στην Αγγλία)...Εχω μιλήσει με ορισμένες μεγάλες πορνοστάρ που βγάζουν ταινίες περιοδικά κλπ...και έχω πάρει και απο εκεί...Οταν σε μια χώρα αγοράζεις κάτι ένα προιόν, μια υπηρεσία που έρχεται εισαγώμενο απο άλλη χώρα, θα το πληρώσεις λίγο πιο ακριβά...στην περίπτωση εδω αν οι ποιότητα στις γυναίκες που έχουμε κάνει 20 Ευρώ η μία ώρα, άρα τα 10 λεπτά κάνουν 3 Ευρώ, κι εγω σου λεω εντάξει να δώσω παραπάνω για 10 λεπτά, άντε να κάνει εδω 4 με 5 Ευρώ, άρα στα 6 λεπτά πρέπει να δίνουμε 1μισι το πολύ Ευρώ....Και να σου πω και το άλλο γιατί να μην φωνάζουμε εμείς αμα δεν κάτσει τα 10 λεπτά και παει να φύγει ?? Για σκέψου κι εσυ λίγο, συζήτα το και με τις άλλες κοπέλες που θέλουν να έρθουν εδω και να πουλάνε σεξ και καλά, αφού δεν είναι επαγελματίες και δεν ξέρουν γράμματα καν...κι εμεἰς τότε όταν τους δίνουμε άδεια παραμονής να ζητάμε 10000 Ευρώ για 3 χρόνια...