BLITZKRIEGER
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 297
- Πόντοι
- 36
Αυτό σημαίνει υποβάθμιση και ότι η Ελληνική οικονομία πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο!
Βγήκε και κάτι καλό από την κρίση
Αυτό σημαίνει υποβάθμιση και ότι η Ελληνική οικονομία πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο!
Συναγωνιστη, να πας Κολωνου-27 όροφο το πρωι στη Λυδία, ή στον ιδιο οικο με τη λεπτη τη Φωτεινη, το βραδιCIF εχουμε υποψην να κανει καμια?
καλησπέρα, η λαουρα η ψηλη απο λιοσιων 73α/β ξερουμε τι ωρες ειναι? εχω παει αρκετες φορες μεσημερι και δεν ειναι,οταν εχει βαρδια..
την εχεις δοκιμασει? οποιος εχειν πληροφοριες ν μ στειλει αν μπορει
Σημερινη πρωινη επισκεψη στη Νατασσα στο Ιασωνος-46 οροφο. Φοβερο service για μια ακομα φορα, με πολύ καλη πιπα και περιποιηση στις μπαλες και την γυρω περιοχη. Το τελος ηρθε βαθεια μεσα στις αμυγδαλες της . Κριτικη δεν ανεβαζω - ισχυει ότι εχω γραψει σε προηγουμενη κριτικη μου για την εν λογω κορασιδα . Μετα πηγα στο μεγαλο και ωραιο φουρνο, το Bread Factory, που είναι στην πλατεια. Να ενημερωσω τους συναγωνιστες, ότι το μαγαζι αυτό εχει πολλες τυροπιτες, κουρου, λουκανικοπιτες κλπ. με μονο 1 ευρω . Αφου εφαγα 2 κουρου πολύσπορες με philadelphia και πηρα δυναμεις, πηγα στο Λεωνιδου-28 για την Αννιτα, αλλα η τσατσα με ενημερωσε ότι η κορασιδα εχει φυγει από αυτό τον οικο :- :S :S Μηπως ξερει κανεις συναγωνιστης αν εργαζεται καπου αλλου ??
Καλή διαφήμιση τους κάνεις...αυτό είναι τυπε! Τελικα ειχε δικιο ο πορνομεταναστης. Πάτε γκάζι και χαλατε 40-50 ευρω ουϊσκια και δεν πηδάτε κιολας! Ενώ στο μεταξουργειο και στη φυλης έχει τα υπέροχα πηδηχτηρια και άλλες ευκαιριες για να φάει κανεις φθηνα είναι ένα απελευθερωμενο μέρος με 10 ευρώ πηδάς!
Ωραία διαφήμιση...Σημερινη πρωινη επισκεψη στη Νατασσα στο Ιασωνος-46 οροφο. Φοβερο service για μια ακομα φορα, με πολύ καλη πιπα και περιποιηση στις μπαλες και την γυρω περιοχη. Το τελος ηρθε βαθεια μεσα στις αμυγδαλες της . Κριτικη δεν ανεβαζω - ισχυει ότι εχω γραψει σε προηγουμενη κριτικη μου για την εν λογω κορασιδα . Μετα πηγα στο μεγαλο και ωραιο φουρνο, το Bread Factory, που είναι στην πλατεια. Να ενημερωσω τους συναγωνιστες, ότι το μαγαζι αυτό εχει πολλες τυροπιτες, κουρου, λουκανικοπιτες κλπ. με μονο 1 ευρω . Αφου εφαγα 2 κουρου πολύσπορες με philadelphia και πηρα δυναμεις, πηγα στο Λεωνιδου-28 για την Αννιτα, αλλα η τσατσα με ενημερωσε ότι η κορασιδα εχει φυγει από αυτό τον οικο :- :S :S Μηπως ξερει κανεις συναγωνιστης αν εργαζεται καπου αλλου ??
Τι σε απασχολεί;Έχεις κανά μπαράκι στο Γκάζι;Καλή διαφήμιση τους κάνεις...
Καμια διαφημιση δεν κανω, απλα ενημερωνω τους συναγωνιστες για ένα μερος το οποιο εχει φθηνες και πολύ ποιοτικες λυσεις για να παρουν δυναμεις και να επιστρεψουν στους οικους δριμύτεροι!! Άλλωστε, στο post μου, το ζουμι δεν ηταν το που εφαγα, αλλα το ότι η Νατασσα παραμενει Super, και κυριως το γεγονος ότι εφυγε η Αννιτα από το Λεωνιδου-28Ωραία διαφήμιση...
Καμια διαφημιση δεν κανω, απλα ενημερωνω τους συναγωνιστες για ένα μερος το οποιο εχει φθηνες και πολύ ποιοτικες λυσεις για να παρουν δυναμεις και να επιστρεψουν στους οικους δριμύτεροι!! Άλλωστε, στο post μου, το ζουμι δεν ηταν το που εφαγα, αλλα το ότι η Νατασσα παραμενει Super, και κυριως το γεγονος ότι εφυγε η Αννιτα από το Λεωνιδου-28
Ωπα δεν το λεγα για εσένα φίλε, στον άλλο απο πάνω για τη Νατάσα στο Ιάσωνος 46 το γραψα.Τι σε απασχολεί;Έχεις κανά μπαράκι στο Γκάζι;