Digweed
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 16.294
- Πόντοι
- 3.836
Ο Digweed έχει μέρες να κάνει ενημέρωση και ανησυχώ.
Για ποιο λόγο ανησυχείς μεγάλε;
Ο Digweed έχει μέρες να κάνει ενημέρωση και ανησυχώ.
Απο την ερώτηση που σου έκανα συμπερανες οτι θέλω να τελειώνω σε 1 λεπτό;
Έχεις χάσει το μετρο
Το μετρο ηταν κατα τους αρχαίους μεγάλη αρετη
Αν νομίζεις οτι με 20 ευρω η κοπέλα είναι υποχρεωμένη "να τη κρατάς" κανείς μεγάλο λαθος
Για τις κριτικές έχεις δίκιο θα προσπαθήσω να κανω απο δω και πέρα μόνο που τωρα δε πηγαίνω στα αγαπημένα μπουρδέλα ισως γιατί κατάλαβα οτι δύσκολα να πάρω αυτό που θελω στο λογικό διάστημα χρόνου σε σχέση με αυτό που πληρώνεις δηλαδή 10 λεπτά περίπουΑν εσυ δεν πας στα μπουρδέλα πια μη
Δεν εχω προθεση να τσακωθω ουτε εγω
Γιατί κάνει λάθος ? Στο εξωτερικό αν τελειώσεις πιο γρήγορα κάθονται μαζί σου μέχρι να περάσει η ώρα με αγκαλιές κλπ...Ναι αν πληρώνουμε για 20 λεπτά να κάτσει 20, εσυ αν πας να βάλεις 20 λίτρα βενζίνη και σου βάλουν 10 θα πληρώσεις για 20 ? Αμα δεν γράφεις κριτικές και δεν πας πια μπουρδέλα, τότε τι μας λες εδω ?Εμείς θα πηγαίνουμε και κάποια στιγμή θα τις κάνουμε όσες δεν μας σέβονται να μην ξαναδουλέψουν αφού δεν το χουν και δεν είναι καυλιάρες, ας γίνουν καθαρίστριες.Απο την ερώτηση που σου έκανα συμπερανες οτι θέλω να τελειώνω σε 1 λεπτό;
Έχεις χάσει το μετρο
Αν νομίζεις οτι με 20 ευρω η κοπέλα είναι υποχρεωμένη "να τη κρατάς" κανείς μεγάλο λαθος
Για τις κριτικές έχεις δίκιο θα προσπαθήσω να κανω απο δω και πέρα μόνο που τωρα δε πηγαίνω στα αγαπημένα μπουρδέλα ισως γιατί κατάλαβα οτι δύσκολα να πάρω αυτό που θελω στο λογικό διάστημα χρόνου σε σχέση με αυτό που πληρώνεις δηλαδή 10 λεπτά περίπου
Το ξέρω , το είχα κάνει τα Χριστούγεννα αλλά μόνον τότε είχε αποτέλεσμα..monika μην τον παιρνεις στα σοβαρά τρολ ειναι... οι μουναρες της φυλής οπως και εσυ και η Σόνια και κανα δυο αλλες θα πρέπει να ανεβασετε την τιμή στα 25-30ε το εχω ξαναπεί.
Γιατί κάνει λάθος ? Στο εξωτερικό αν τελειώσεις πιο γρήγορα κάθονται μαζί σου μέχρι να περάσει η ώρα με αγκαλιές κλπ...Ναι αν πληρώνουμε για 20 λεπτά να κάτσει 20, εσυ αν πας να βάλεις 20 λίτρα βενζίνη και σου βάλουν 10 θα πληρώσεις για 20 ? Αμα δεν γράφεις κριτικές και δεν πας πια μπουρδέλα, τότε τι μας λες εδω ?Εμείς θα πηγαίνουμε και κάποια στιγμή θα τις κάνουμε όσες δεν μας σέβονται να μην ξαναδουλέψουν αφού δεν το χουν και δεν είναι καυλιάρες, ας γίνουν καθαρίστριες.
Επεστρεψε η γνωστη μπαρμπορα τιμηθηκε σημερα φανερα ανανεωμενη και με πολυ ορεξη!!!!
Απο την ερώτηση που σου έκανα συμπερανες οτι θέλω να τελειώνω σε 1 λεπτό;
Έχεις χάσει το μετρο
Για τις κριτικές έχεις δίκιο θα προσπαθήσω να κανω απο δω και πέρα μόνο που τωρα δε πηγαίνω στα αγαπημένα μπουρδέλα ισως γιατί κατάλαβα οτι δύσκολα να πάρω αυτό που θελω στο λογικό διάστημα χρόνου σε σχέση με αυτό που πληρώνεις δηλαδή 10 λεπτά περίπου
Λέμε παράδειγμα, αν και μου χει τύχει στο Φωκαίας 27 υπόγειο επίσηςΠου πλήρωσες και σου ειπαν 20 λεπτα ρε μεγαλε
Οσο για το δεύτερο γαμαω cg και αν δεν εχω κανονίσει παω σε studio
αν δεν γουσταρεις μην πουλιεσαι,τραβα πωλητρια 12ωρο να παιρνεις τον βασικοHello !!!το topic είναι ημερήσια ενημέρωση για μπουρδελα όχι γραμματική ορθογραφία, Δεν ενδιαφέρει κανέναν που είχες πάει και τι έχεις κάνει εμένα με ενδιαφερη ότι γράφεις για οποιαδήποτε κοπέλα που δουλευη στην Αθήνα πράγματα που δείχνουν ελλείψει σεβασμού , Για την ποιότητα δεν θα μηλισω που λες 20 ευρώ μια ώρα ειναι η ποιότητα στης κοπέλες εδώ , ,ντροπή σου. Πουλάμε το σώμα μας ,δεν είσαι κανείς να κρίνεις της κοπέλες και να συγκρίνεις με τόσο ιρονικο τρόπο , με τον ίδιο τρόπο θα κρίνο και εγώ την μάνα σου και την αδερφή σου αν θες .. και δεν θα σαρεση
το πιστεψες εσυ οτι το εννοουσε :S :S :SΤο ξέρω , το είχα κάνει τα Χριστούγεννα αλλά μόνον τότε είχε αποτέλεσμα..
το πιστεψες εσυ οτι το εννοουσε :S :S :S
ειναι δυνατον ρε τυπε να λεει χωρις ντροπη οτι το αυξησε στα 30 μεσα στα Χριστουγεννατυπε μερικές και μονο που υπάρχουν ή ανοιγουν την πορτα και μπαινουν στο δωμάτιο μας κάνουν χάρη
έχουμε συνηθισει από τις ελλεινιδες τις πιο ψωνισμένες γκομενες της Ευρώπης. Οποτε ειμαστε εκπαιδευμενοι σε αυτά τα υφάκια
Το ξέρω , το είχα κάνει τα Χριστούγεννα αλλά μόνον τότε είχε αποτέλεσμα..
Μόνικα , δουλεύεις τώρα στο Φυλ. 65 ;
Αν θέλεις απαντάς .
Ποια Μονικα ειναι αυτη?
γουστάρω και το κάνω , σπούδασα δούλεψα αλλα τα 500 το μήνα δεν φτάνουν όποτε άστο και μην μιλάς επιθετικά σε μένα γιατί δεν σου πέφτει. Κανω αυτό που κανο και το γουστάρω και εσείς πληρώνεται και γουστάρετε <3 τον βασικό τον περνεις για αυτό μιλάς τόσο επιθετικά γιατί 9 στους 10 έχει άλλη άποψη , σπούδασα και στατιστική μην ζητάς διαγράμματα , καλά γαμισια παιδιά !!αν δεν γουσταρεις μην πουλιεσαι,τραβα πωλητρια 12ωρο να παιρνεις τον βασικο
:S :S :S