Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 81 άτομα (3 μέλη και 78 επισκέπτες)

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Ερωτηση:

Η Αννα - Ιλονα συνεχιζει να ειναι decent στο δωματιο, ή εχει γινει ξεπέτα??

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Μικρή βόλτα στο Μεταξουργείο προς αναζήτηση στάνταρ επιλογών.

Κολωνού 48  μόνη η ψηλή ξανθιά Μόνικα χωρίς την Άντζελα,δεν την έχω δοκιμάσει ποτέ.
Εχω γραψει κριτικη για την Μονικα.Μετρια πιπα , οχι ντιπφροατ.Μπαλακια δεν γλυφει!!! Πολυ χειροτερη απο την Αντζελα!!!

mentas

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
220
Πόντοι
10
Στο Μαγνησίας πριν λιγες ημερες,  μαζι με την Σουζυ την βραζιλιανα,  ηταν η Μαρι. Κολομβιανη με λατιν κωλο. Ομορφη κοπέλα

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Ερωτηση:

Η Αννα - Ιλονα συνεχιζει να ειναι decent στο δωματιο, ή εχει γινει ξεπέτα??
Εγω οταν τηνβπηρα πρωτη και τελευταια φορα μου φερθηκε πραγματικα πολυ ασχημα,οχι απλα ξεπετα η φολα..αλλα θα ελεγα πως επιλεγη πελατες διοτι εχει και καλες κριτικες..αν ομως δεν σε επιλεξη σαν πελατη ,θα σε σνομπαρη ασχημα και για να μειλισο ντομπρα και να βοηθισο ,με το που μπηκε στο δωματιο ειχε ειρονια ,αμεσος λεει τι κοιτας?τι λεω εισαι κουκλα γιαυτο,δενωαπαντησε και εβαλε καποτα σε πεσμενο μοριο...πιπα με δοντι και ποναγα...της λεω πιο ηρεμα ,μου λεει ελα παμε σεξ...πεσμενο τωρα πιτα λεμε..τον παιζο μπας και σηκοθη ενο πιανο βυζακι...εκηνη κοιταγε ειρονικα και ξεφυσαγε...Πανο που παει να σηκοθι...μου λεει εχεις προβλημα?της λεω οχι!μου λεει δεν μπορει εχεις προβλημα εσυ!της λεω χτες γαμουσα την ταδε....θες να την φωναξο να στο πει??αρχισε να γελαει εντονα και δεν σταματαγε....της λεω φυγε και αρχιζο να ντυνομε...εκει λεει καλο βραδυ σε ευχαρηστο πολυ μωρακι μου....τα συμπερασματα δικα σας...ν

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Εγω εστειλα εναν φιλο μου, πρωταρη (απο μπουρδελα) στην Αννα, σημερα τα ξημερωματα, και φρικαρε...

Δεν ξερω αν ηταν θεμα κοπελας, γιατι αυτος ειναι ετσι κι αλλιως ψαρωμενος με τις πουτανες, αλλά απ' ο,τι καταλαβα δεν ετυχε καλης εξυπηρετησης.

Και ενιωσα ασχημα, γιατι εγω επεμενα να παει σ' αυτην.

ΥΓ- Εγω ειχα περασει καλα μαζι της, οταν την ειχα πετυχει στην περιοχη της Λιοσιων (παλιά), αλλά εχω περασει και μετρια καποιες αλλες φορες. Γενικως τα κανει ολα, αλλά οντως εχει ενα περιεργο υφος.
Δεν θα ελεγα πως εχω φαει ποτέ "φολα", απ' τις 3 φορες που την εχω επισκεφθει. Αλλά δεν ξερω αν εχει ριξει κι αλλο τις υπηρεσίες της τωρα.
Σκεφτομουν να την παρω ξανά, οποτε την πετυχω, αλλά τωρα αλλαξα γνωμη...

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
:afro:
Εγω εστειλα εναν φιλο μου, πρωταρη (απο μπουρδελα) στην Αννα, σημερα τα ξημερωματα, και φρικαρε.

Δεν ξερω αν ηταν θεμα κοπελας, γιατι αυτος ειναι ετσι κι αλλιως ψαρωμενος με τις πουτανες, αλλά απ' ο,τι καταλαβα δεν ετυχε καλης εξυπηρετησης.

Τυπε μου δεν ειναι τυχαιο..Ειναι κακια ψυχη...Σκεψου να παει εκει προταρης τον κατεστρεψε... Οταν λεω προταρης ενοω στο σεξ..μην αγχονεσε για τον φιλο σου...αν εχεις εμπειρια στο σεξ απλα λες ειναι σκαρτη και τελος...

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Εγω εστειλα εναν φιλο μου, πρωταρη (απο μπουρδελα) στην Αννα, σημερα τα ξημερωματα, και φρικαρε...

ΥΓ- Εγω ειχα περασει καλα μαζι της, οταν την ειχα πετυχει στην περιοχη της Λιοσιων (παλιά), αλλά εχω περασει και μετρια καποιες αλλες φορες. Γενικως τα κανει ολα, αλλά οντως εχει ενα περιεργο υφος.
Δεν θα ελεγα πως εχω φαει ποτέ "φολα", απ' τις 3 φορες που την εχω επισκεφθει. Αλλά δεν ξερω αν εχει ριξει κι αλλο τις υπηρεσίες της τωρα.
Σκεφτομουν να την παρω ξανά, οποτε την πετυχω, αλλά τωρα αλλαξα γνωμη...

Αν περασες καλα με αυτη εισαι σκληροπυρινικος τυπε !! Αλλα σου ξαναλεω επιλεγη...εχει και καλες κριτικες...Το θεμα ειναι αν δεν σαρεση ο πελατης καντου ενα απλο προγραμματακι και τελος...οχι τωρα τετοια πραγματα..

thalasolikos37

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2017
Κριτικές
3
Like
755
Πόντοι
81
Είναι με το φεγγάρι της καλο είναι να την ψηχολογισεις από το σαλόνι αν την δεις ξυνησμενη μην μπεις καθόλου αν την δεις χαμογελαστή και να μην έχει πολύ δουλειά ρισκαρησετο λίγο και μπες αν δεν έχεις καλύτερη να πας ,παντως μην περιμένεις να περάσει 5/10 από υπηρεσίες

• Like
Αντιδράσεις: ISINAS

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Εμενα οταν με βλεπει στο σαλονι παιρνη δολοφονικο υφος... περα απο αυτα χτες βραδακυ χαρηκα διοτι ειδα πολλα νεα παιδια να κανουν βολτες και γενικα γινοταν πανικος θυμηθικα τα εφηβικα μου χρονια!!!

Anakondas007

Νέο Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2017
Κριτικές
1
Like
39
Πόντοι
0
Η χριστίνα απο φυλής 65β ξέρουμε πότε γυρνάει?

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
10
Like
3.174
Πόντοι
1.960

harry273

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
137
Πόντοι
280
καλησπέρα και καλη χρονιά σε όλους και όλες του site,ξέρει κανείς να ενημερώσει ποιες κοπέλες κάνουν και ποδολαγνεία στην βάρδια τους;έχω καιρό να νιώσω πατούσα στο πούτσο και θα ήθελα πολύ τώρα,ρωτάω καθώς δεν μένω Αθήνα και θα προτιμούσα να κατέβω για συγκεκριμένα μαγαζιά,ευχαριστώ.

• Like
Αντιδράσεις: ISINAS

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Πήρα την Φελίσια από Φωκαίας 17 όροφο. Αρκετά φιλότιμη στα ενδότερα, αν και στο σαλόνι δεν μου έκανε κάποιο κλικ. Διάβασα τις κριτικές εδώ, οπότε είπα να το ρισκάρω και δεν βγήκα αδικημένος. Με τη Μαίρη που ήταν μαζί της ξέρετε τι παίζει; Κι αυτή ήταν χαμηλών τόνων και μου φάνηκε ελαφρώς ξινισμένη.

Tasos78

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
146
Πόντοι
1
Σήμερα το μεσημέρι στο Μετάξι:

- Κολωνού 30 2ος όροφος: Νατάσα και Αλίνα
- Κολωνού 30 1ος όροφος: Βάλια  :-*

Θέλει με το καλό μωρέ το γλυκό μου. Χρειάζεται ειδική μεταχείριση. Το σημερινό μου γαμήσι είναι αφιερωμένο στο ξεσκισμένο βρωμόμουνο του nik1410. Σε γαμάει ο Picker παλιομαλάκα.  :-*

Tasos78

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
146
Πόντοι
1
Χθες το μεσημέρι στο Μετάξι:

- Κολωνού 32 ισόγειο: Νίκη. :-* Θα φύγει σε λίγες μέρες για να φέρει το κοριτσάκι της στην Ελλάδα και θα ξαναγυρίσει για να μείνει 7 συνεχόμενους μήνες. Στη μουνάρα του αγαπούλη rigormortis αυτό. Όλα μέσα.  :-*

Methanol

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2017
Like
2
Πόντοι
0
Καλη χρονια καμαρια!ξερει κανενας αν η Αντριαννα απο Φυλης 71 σταματησε?ας ενημερωσει καποιος!Σας ευχαριστω!

Red_Jaime

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2017
Like
131
Πόντοι
1
Εχει περασει κανεις προσφατα απο Κολωνου 15 Α/Β;
Εκεινη η Ντορινα ειναι ακομα εκει;

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Καλη χρονια καμαρια!ξερει κανενας αν η Αντριαννα απο Φυλης 71 σταματησε?ας ενημερωσει καποιος!Σας ευχαριστω!

Ναι,σταμάτησε-έχει φύγει και άγνωστο αν ή πότε θα επιστρέψει.

Εχει περασει κανεις προσφατα απο Κολωνου 15 Α/Β;
Εκεινη η Ντορινα ειναι ακομα εκει;

Εάν δεν λαθεύω,δεν έχει επιστρέψει ακόμη.

zookero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
552
Πόντοι
311
για τις τσιγγάνες  - Βουλγάρες που δουλεύουν σε κάποια μπουρδέλα και που εξαφανίζονται , τελευταία μάλιστα κάποιοι πελάτες τις γράφουν με τον ενθουσιασμό του ελευθέρου και ωραίου , επειδή το ελεύθερο μπορεί να γίνει ολέθριο .... καλού κακού ας κάνουν κάποιες εξετάσεις

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom