You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 388
- Like
- 8.913
- Πόντοι
- 25.056
Εχω γραψει κριτικη για την Μονικα.Μετρια πιπα , οχι ντιπφροατ.Μπαλακια δεν γλυφει!!! Πολυ χειροτερη απο την Αντζελα!!!Μικρή βόλτα στο Μεταξουργείο προς αναζήτηση στάνταρ επιλογών.
Κολωνού 48 μόνη η ψηλή ξανθιά Μόνικα χωρίς την Άντζελα,δεν την έχω δοκιμάσει ποτέ.
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
Εγω οταν τηνβπηρα πρωτη και τελευταια φορα μου φερθηκε πραγματικα πολυ ασχημα,οχι απλα ξεπετα η φολα..αλλα θα ελεγα πως επιλεγη πελατες διοτι εχει και καλες κριτικες..αν ομως δεν σε επιλεξη σαν πελατη ,θα σε σνομπαρη ασχημα και για να μειλισο ντομπρα και να βοηθισο ,με το που μπηκε στο δωματιο ειχε ειρονια ,αμεσος λεει τι κοιτας?τι λεω εισαι κουκλα γιαυτο,δενωαπαντησε και εβαλε καποτα σε πεσμενο μοριο...πιπα με δοντι και ποναγα...της λεω πιο ηρεμα ,μου λεει ελα παμε σεξ...πεσμενο τωρα πιτα λεμε..τον παιζο μπας και σηκοθη ενο πιανο βυζακι...εκηνη κοιταγε ειρονικα και ξεφυσαγε...Πανο που παει να σηκοθι...μου λεει εχεις προβλημα?της λεω οχι!μου λεει δεν μπορει εχεις προβλημα εσυ!της λεω χτες γαμουσα την ταδε....θες να την φωναξο να στο πει??αρχισε να γελαει εντονα και δεν σταματαγε....της λεω φυγε και αρχιζο να ντυνομε...εκει λεει καλο βραδυ σε ευχαρηστο πολυ μωρακι μου....τα συμπερασματα δικα σας...νΕρωτηση:
Η Αννα - Ιλονα συνεχιζει να ειναι decent στο δωματιο, ή εχει γινει ξεπέτα??
Εγω εστειλα εναν φιλο μου, πρωταρη (απο μπουρδελα) στην Αννα, σημερα τα ξημερωματα, και φρικαρε...
Δεν ξερω αν ηταν θεμα κοπελας, γιατι αυτος ειναι ετσι κι αλλιως ψαρωμενος με τις πουτανες, αλλά απ' ο,τι καταλαβα δεν ετυχε καλης εξυπηρετησης.
Και ενιωσα ασχημα, γιατι εγω επεμενα να παει σ' αυτην.
ΥΓ- Εγω ειχα περασει καλα μαζι της, οταν την ειχα πετυχει στην περιοχη της Λιοσιων (παλιά), αλλά εχω περασει και μετρια καποιες αλλες φορες. Γενικως τα κανει ολα, αλλά οντως εχει ενα περιεργο υφος.
Δεν θα ελεγα πως εχω φαει ποτέ "φολα", απ' τις 3 φορες που την εχω επισκεφθει. Αλλά δεν ξερω αν εχει ριξει κι αλλο τις υπηρεσίες της τωρα.
Σκεφτομουν να την παρω ξανά, οποτε την πετυχω, αλλά τωρα αλλαξα γνωμη...
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
Τυπε μου δεν ειναι τυχαιο..Ειναι κακια ψυχη...Σκεψου να παει εκει προταρης τον κατεστρεψε... Οταν λεω προταρης ενοω στο σεξ..μην αγχονεσε για τον φιλο σου...αν εχεις εμπειρια στο σεξ απλα λες ειναι σκαρτη και τελος...Εγω εστειλα εναν φιλο μου, πρωταρη (απο μπουρδελα) στην Αννα, σημερα τα ξημερωματα, και φρικαρε.
Δεν ξερω αν ηταν θεμα κοπελας, γιατι αυτος ειναι ετσι κι αλλιως ψαρωμενος με τις πουτανες, αλλά απ' ο,τι καταλαβα δεν ετυχε καλης εξυπηρετησης.
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
Αν περασες καλα με αυτη εισαι σκληροπυρινικος τυπε !! Αλλα σου ξαναλεω επιλεγη...εχει και καλες κριτικες...Το θεμα ειναι αν δεν σαρεση ο πελατης καντου ενα απλο προγραμματακι και τελος...οχι τωρα τετοια πραγματα..Εγω εστειλα εναν φιλο μου, πρωταρη (απο μπουρδελα) στην Αννα, σημερα τα ξημερωματα, και φρικαρε...
ΥΓ- Εγω ειχα περασει καλα μαζι της, οταν την ειχα πετυχει στην περιοχη της Λιοσιων (παλιά), αλλά εχω περασει και μετρια καποιες αλλες φορες. Γενικως τα κανει ολα, αλλά οντως εχει ενα περιεργο υφος.
Δεν θα ελεγα πως εχω φαει ποτέ "φολα", απ' τις 3 φορες που την εχω επισκεφθει. Αλλά δεν ξερω αν εχει ριξει κι αλλο τις υπηρεσίες της τωρα.
Σκεφτομουν να την παρω ξανά, οποτε την πετυχω, αλλά τωρα αλλαξα γνωμη...
thalasolikos37
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 755
- Πόντοι
- 81
Είναι με το φεγγάρι της καλο είναι να την ψηχολογισεις από το σαλόνι αν την δεις ξυνησμενη μην μπεις καθόλου αν την δεις χαμογελαστή και να μην έχει πολύ δουλειά ρισκαρησετο λίγο και μπες αν δεν έχεις καλύτερη να πας ,παντως μην περιμένεις να περάσει 5/10 από υπηρεσίες
Anakondas007
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 39
- Πόντοι
- 0
Η χριστίνα απο φυλής 65β ξέρουμε πότε γυρνάει?
Katourokavlas
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2011
- Κριτικές
- 10
- Like
- 3.174
- Πόντοι
- 1.960
Εχω γραψει κριτικη για την Μονικα.Μετρια πιπα , οχι ντιπφροατ.Μπαλακια δεν γλυφει!!! Πολυ χειροτερη απο την Αντζελα!!!
καλησπέρα και καλη χρονιά σε όλους και όλες του site,ξέρει κανείς να ενημερώσει ποιες κοπέλες κάνουν και ποδολαγνεία στην βάρδια τους;έχω καιρό να νιώσω πατούσα στο πούτσο και θα ήθελα πολύ τώρα,ρωτάω καθώς δεν μένω Αθήνα και θα προτιμούσα να κατέβω για συγκεκριμένα μαγαζιά,ευχαριστώ.
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.587
- Πόντοι
- 5.060
Πήρα την Φελίσια από Φωκαίας 17 όροφο. Αρκετά φιλότιμη στα ενδότερα, αν και στο σαλόνι δεν μου έκανε κάποιο κλικ. Διάβασα τις κριτικές εδώ, οπότε είπα να το ρισκάρω και δεν βγήκα αδικημένος. Με τη Μαίρη που ήταν μαζί της ξέρετε τι παίζει; Κι αυτή ήταν χαμηλών τόνων και μου φάνηκε ελαφρώς ξινισμένη.
Σήμερα το μεσημέρι στο Μετάξι:
- Κολωνού 30 2ος όροφος: Νατάσα και Αλίνα
- Κολωνού 30 1ος όροφος: Βάλια :-*
Θέλει με το καλό μωρέ το γλυκό μου. Χρειάζεται ειδική μεταχείριση. Το σημερινό μου γαμήσι είναι αφιερωμένο στο ξεσκισμένο βρωμόμουνο του nik1410. Σε γαμάει ο Picker παλιομαλάκα. :-*
- Κολωνού 30 2ος όροφος: Νατάσα και Αλίνα
- Κολωνού 30 1ος όροφος: Βάλια :-*
Θέλει με το καλό μωρέ το γλυκό μου. Χρειάζεται ειδική μεταχείριση. Το σημερινό μου γαμήσι είναι αφιερωμένο στο ξεσκισμένο βρωμόμουνο του nik1410. Σε γαμάει ο Picker παλιομαλάκα. :-*
Χθες το μεσημέρι στο Μετάξι:
- Κολωνού 32 ισόγειο: Νίκη. :-* Θα φύγει σε λίγες μέρες για να φέρει το κοριτσάκι της στην Ελλάδα και θα ξαναγυρίσει για να μείνει 7 συνεχόμενους μήνες. Στη μουνάρα του αγαπούλη rigormortis αυτό. Όλα μέσα. :-*
- Κολωνού 32 ισόγειο: Νίκη. :-* Θα φύγει σε λίγες μέρες για να φέρει το κοριτσάκι της στην Ελλάδα και θα ξαναγυρίσει για να μείνει 7 συνεχόμενους μήνες. Στη μουνάρα του αγαπούλη rigormortis αυτό. Όλα μέσα. :-*
Digweed
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 16.294
- Πόντοι
- 3.836
Καλη χρονια καμαρια!ξερει κανενας αν η Αντριαννα απο Φυλης 71 σταματησε?ας ενημερωσει καποιος!Σας ευχαριστω!
Ναι,σταμάτησε-έχει φύγει και άγνωστο αν ή πότε θα επιστρέψει.
Εχει περασει κανεις προσφατα απο Κολωνου 15 Α/Β;
Εκεινη η Ντορινα ειναι ακομα εκει;
Εάν δεν λαθεύω,δεν έχει επιστρέψει ακόμη.
thalasolikos37
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 755
- Πόντοι
- 81
από ότι είχε πει θα λήψει 2-3 μήνες :'( :'(Εχει περασει κανεις προσφατα απο Κολωνου 15 Α/Β;
Εκεινη η Ντορινα ειναι ακομα εκει;
για τις τσιγγάνες - Βουλγάρες που δουλεύουν σε κάποια μπουρδέλα και που εξαφανίζονται , τελευταία μάλιστα κάποιοι πελάτες τις γράφουν με τον ενθουσιασμό του ελευθέρου και ωραίου , επειδή το ελεύθερο μπορεί να γίνει ολέθριο .... καλού κακού ας κάνουν κάποιες εξετάσεις
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις