Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 95 άτομα (10 μέλη και 85 επισκέπτες)

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.107
Πόντοι
1.686
Συμπέρασμα, φιλιά δε δίνει, 69 δεν κάνει, για ελεύθερο στοματικό την παρακαλάς, τελείωμα στο σώμα δεν αφήνει. Σαν να γαμάς μια πλαστική κούκλα. Πως γίνεται να πέρασες καλά, εσύ το ξέρεις. :hi:

Η Αντζελίνα η ξανθιά ρουμάνα, στο Φυλ 84
ΔΕΝ κάνει τίποτα από τα πιο πάνω
και όμως έχει πελατεία, και είναι και τυπική
και διεκπεραιωτική.
Η Μαίρη στο φωκαίας 17 πάνω,
είναι ζεστή κοπέλα. Μπορεί να μην κάνει
εξτρά, αλλά κάνει πήδημα καλό,
όχι διεκπεραιωτικό.
Σε μένα τουλάχιστον έκανε καλό πήδημα,
αλλά και ο Προφέσσορ Χ έγραψε ότι είναι θερμή.

Αν ο Κοσαμφ είχε στείλει τον φίλο του
πρωτάρη στην Μαίρη
δεν θα είχε παράπονο ο πρωτάρης.

319.jpg

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Η Αντζελίνα η ξανθιά ρουμάνα, στο Φυλ 84
ΔΕΝ κάνει τίποτα από τα πιο πάνω
και όμως έχει πελατεία, και είναι και τυπική
και διεκπεραιωτική.
Η Μαίρη στο φωκαίας 17 πάνω,
είναι ζεστή κοπέλα. Μπορεί να μην κάνει
εξτρά, αλλά κάνει πήδημα καλό,
όχι διεκπεραιωτικό.
Σε μένα τουλάχιστον έκανε καλό πήδημα,
αλλά και ο Προφέσσορ Χ έγραψε ότι είναι θερμή.

Αν ο Κοσαμφ είχε στείλει τον φίλο του
πρωτάρη στην Μαίρη
δεν θα είχε παράπονο ο πρωτάρης.

319.jpg
προσοπικα την ατζελινα δεν θα την πηδαγα σε καμια περιπτοση!Ειναι απο της ομορφες γιατι ειναι ομορφη !αλλα δεν μου κανει το κλικ σε τιποτα μου ειναι αποθιτικη δεν ξερο γιατι?αλλα αυτο μου βγαζη και μουβγαζε οταν την εβλεπα!!! Φυσικα αν ηταν το τρελο gfe φυσικα και θα περναγα αλλα μονο για το προγραμμα και της βυζοτορπυλες της!!

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.107
Πόντοι
1.686
προσοπικα την ατζελινα δεν θα την πηδαγα σε καμια περιπτοση!Ειναι απο της ομορφες γιατι ειναι ομορφη !αλλα δεν μου κανει το κλικ σε τιποτα μου ειναι αποθιτικη δεν ξερο γιατι?αλλα αυτο μου βγαζη και μουβγαζε οταν την εβλεπα!!! Φυσικα αν ηταν το τρελο gfe φυσικα και θα περναγα αλλα μονο για το προγραμμα και της βυζοτορπυλες της!!

Η Μάγια στη μοντελοαλυσίδα έχει βυζοτορπίλες.

• Like
Αντιδράσεις: ISINAS

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Πριν λίγο στην Ιάσωνος μαζί με τον Επιρρεπή...

▪Ιάσωνος 20 όροφος:
Νέο φρούτο!
Ρούλα!
Ξανθό μακρυμάλλικο πιπίνι.
Λευκόσαρκο,με όμορφο κοριτσίστικο προσωπάκι.
Σώμα καλό,σχετικά αδύνατο με ωραίο κωλαράκι και με στήθος που "έδειχνε" ζουμερό.
Η χαρά των Πακιστανικής κοινότητας που γέμιζαν το ένα δωμάτιο μετά το άλλο!!!

▪Ιάσωνος 20 δεξιά:
Ουάννα,η καστανή μουναροπιτσιρίκα.
Όμορφο πρόσωπο (με σέξυ τετράγωνα γυαλιά!),καλό κορμί αδύνατο-αν και "δείχνει" σουρωμένο.
Πάντως τη θυμάμαι με μεγαλύτερο στήθος παλιότερα που είχε βάλει σιλικόνη.

▪Ιάσωνος 30 υπόγειο:
Αντριάννα,μελαχροινή πιτσιρίκα.
Ψηλή με συμπαθητικό κοριτσίστικο πρόσωπο.Ωραίο στυλιαροκορμί.

▪Ιάσωνος 33:
Μαρία το ξωτικούλι!
Το γνωστό όμορφο ψηλό κορίτσι με το ωραίο ψιλογυμνασμένο σώμα.

▪Ιάσωνος 43:
Σάρα,η μελαχροινή νταρντανοπιτσιρίκα.
Με θηλυκό πρόσωπο και σώμα γεμάτο,με ωραία πιασίματα-χορταστική νεανική κωλάρα!

▪Ιάσωνος 37 ισόγειο:
Ναταλία,η ξανθιά σκουρόδερμη μικρούλα.Κοντούλικο,με όχι κακή τσιγγανοειδή φάτσα και αδύνατο κορμί-αν και έχει πάρει λιγάκι.

▪Ιάσωνος 37 όροφος:
Συλβάννα,το μελαχροινό μικροσκοπικό πιπινοειδές.
Σκουρόδερμο με συμπαθητικό (αγριεμένο) μουτράκι και πολύ αδύνατο.
Μαζί της η Ντίνα,η μελαχροινή ψιλοατσούμπαλη πιτσιρικοχοντρούλα.

▪Ιάσωνος 10 όροφος:
Νικόλ,μελαχροινό κορίτσι.
Με πρόσωπο συμπαθητικό (τη χαλάει η μύτη) και με ωραίο αδύνατο σωματάκι.

▪Ιάσωνος 30 όροφος:
Ζωίτσα,το ξανθό συμπαθητικό αδύνατο κοντοπούτανο.

▪Ιάσωνος 19 όροφος:
Κορίνα,η ξανθιά σκουρόδερμη πονηρόφατσα.
Πιανούμενη στο σώμα με γεμάτο στήθος και με  ζουμερή κωλάρα.

▪Ιάσωνος 46 όροφος:
Νατάσα,η μελαχροινή σκιστομάτα μιλφ με καλό (σχετικά αδύνατο) σώμα.
Και Μαρία,η μελαχροινή θηλυκή ζουμερή μιλφ που το πρωί ήταν στο Φυλής 109 ισόγειο.
Γεμάτια συνεχόμενα και για τις δυο.

▪Ιάσωνος 44 δεξιά:
Μαρία,η μελαχροινή κοντή και πολύ αδύνατη κοπέλα με τη χαρακτηριστική μύτη.
Με πρωκτικό.

▪Ιάσωνος 20 αριστερά:
Γκαμπριέλλα,ξανθιά λευκόσαρκη μιλφ.Σχετικά ψηλή με θηλυκό πρόσωπο και με ωραίο νταρντανοκορμί  με κυτταριδοκωλάρα.

▪Ιάσωνος 36:
Αντριάννα,η γνωστή ξανθιά ασπρουλιάρα.
Γλυκό πρόσωπο και ζουμερό σώμα που έχει ξεφύγει σε σχέση με παλιότερα.

▪Ιάσωνος 27:
Χριστίνα,ξανθιά κοπέλα,με σχετικά γλυκό πρόσωπο.
Γεματούλα και ψιλοατσούμπαλη στο κορμί.

Ιάσωνος 31 υπόγειο:
Χριστίνα,το μελαχροινό κοντοπούτανο με το ψιλοάγριο πρόσωπο.
Ωραίο σωματάκι πάντως,αδύνατο με μπάνικο κωλί.
Η γνωστή από Ιάσωνος 20.

Ιάσωνος 31 νέο:
Μαρία,μελαχροινή σκουρόδερμη κοπέλα.
Συμπαθητική,θηλυκή στο πρόσωπο και με καλό κορμί-όχι εντελώς στεγνό.
Μαζί της η Λώρα,η μελαχροινή γλυκοπρόσωπη χοντρούλα.
Το χόστελ ήταν κλειστό.

▪Ιάσωνος 46 δεξιά:
Κατερίνα,η ξανθιά ψηλή μιλφ.
Θηλυκή και με σώμα ελαφρώς ζουμερό που δεν δείχνει κακό λόγω του ύψους της.
Η γνωστή παλαιά Λολίτα από Ιάσωνος 1 και με πέρασμα ως (μελαχροινή) Κατερίνα από Κολωνού 47 και 53.

▪Ιάσωνος 46 αριστερά:
Δήμητρα το κοντό ξανθό ατσούμπαλο χοντρό και Ντίνος,ο μελαχροινός Σπανιόλος με το γεμάτο κορμί.

▪Ιάσωνος 44 αριστερά:
Ελένη,μελαχροινή με πολύ μέτριο πρόσωπο και με ακανόνιστο ατσούμπαλο κορμί.
Η γνωστή από Φωκαίας 9 αριστερά και Φωκαίας 25 όροφος.
Εάν δεν λαθεύω ανακοινώθηκε και πρωκτικό.

▪Ιάσωνος 19 ισόγειο:
Μπέλλα,η ξανθιά μετριοπούλα μιλφ με το ελαφρώς ζουμερό κορμί.
Η γνωστή από Φωκαίας 27.
Με πρωκτικό.

▪Ιάσωνος 10 ισόγειο:
Άννα,η μελαχροινή χοντρούλα πιτσιρίκα με το γλυκό πρόσωπο.

▪Ιάσωνος 1 αριστερά:
Αλεξάνδρα,το καστανό νταρντανοθωρηκτό.

▪Ιάσωνος 1 δεξιά:
Κάτια,η μελαχροινή μικροσκοπική μιλφ με ψιλοσπασμένο πρόσωπο και με καλό σωματάκι με ωραίο ολοστρόγγυλο κώλο.

▪Ιάσωνος 2 ισόγειο:
Τζοάννα,η καστανή κοντή χοντρή αλλοίθωρη με την κοιλάρα.

Κλειστά τα Ιάσωνος 1β και 2 όροφος.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.740
Πόντοι
10.686
Ξερει κανεις που βρισκεται η λιλη απο ιασωνος 31,ξανθια ,γιατι ο τσατσος μου ειπε οτι σταματησε κ εξαφανιστηκε
Έμαθα τυχαία από φίλη της και εργαζόμενη ότι ψάχνει για καινούργιο μαγαζί,πάντα με την επιφύλαξη της (αν)αξιοπιστίας των κοπελών στον χώρον αυτόν...

giannos69

Μέγας
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
2.151
Πόντοι
4.642
Πήγα με Ρούλα στο Ιάσονος 20 όροφος...μικρή ελληνίδα με σχετικά ωραίο σώμα...ζουμερό ελαφρώς πεσμένο στήθος, ωραίο πίσω σύστημα, καυλωμένο προσωπάκι...φιλιά γλυψίματα δεν άφηνε  :headbang: ...δυνατά της σημεία η ισπανική (με προφυλακτικό) και το πισωκολλητό...  :fuck2:

...Δεύτερη μέρα στη δουλειά, αλλά φαίνεται να έχει δουλέψει πριν σε άλλη πόλη...δεν μου φάνηκε άπειρη...απλά ελληνίδα αυτό τα λέει όλα...  :S

...αν γνωριστούμε καλύτερα μου είπε, θα σε αφήσω να γλύψεις  :think:

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615
για τις τσιγγάνες  - Βουλγάρες που δουλεύουν σε κάποια μπουρδέλα και που εξαφανίζονται , τελευταία μάλιστα κάποιοι πελάτες τις γράφουν με τον ενθουσιασμό του ελευθέρου και ωραίου , επειδή το ελεύθερο μπορεί να γίνει ολέθριο .... καλού κακού ας κάνουν κάποιες εξετάσεις
Κάποιοι πιστεύουν ότι προστατεύονται ακολουθώντας το πρωτόκολλο του Μαρή (πίνουν Fanta κτλ)

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Η Μάγια στη μοντελοαλυσίδα έχει βυζοτορπίλες.
Η αντζελινα εχει σιλικονη ενδομυικα  ενοω πισο απο τους μυς του θωρακα ,ενο η μαγια εχει σιλικονη πανο απο το σημειο του θωρακικου μυος, αυτο σε κανει και νομιζης  πως εχει τορπιλες...οφθαλμαπατη σε πολυ μικρα στηθια..και σχημα δακρυ...Για να δειχνουν...προσοπικα της ατζελινς ειναι η πιο καλη δουλεια στο στθος και μαρεση αυτο το στυλ σε στηθος..το γραπονης  ρουφας την ρογα και ειναι πετρα!

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Πήγα με Ρούλα στο Ιάσονος 20 όροφος...μικρή ελληνίδα με σχετικά ωραίο σώμα...ζουμερό ελαφρώς πεσμένο στήθος, ωραίο πίσω σύστημα, καυλωμένο προσωπάκι...φιλιά γλυψίματα δεν άφηνε  :headbang: ...δυνατά της σημεία η ισπανική (με προφυλακτικό) και το πισωκολλητό...  :fuck2:

...Δεύτερη μέρα στη δουλειά, αλλά φαίνεται να έχει δουλέψει πριν σε άλλη πόλη...δεν μου φάνηκε άπειρη...απλά ελληνίδα αυτό τα λέει όλα...  :S

...αν γνωριστούμε καλύτερα μου είπε, θα σε αφήσω να γλύψεις  :think:
Ε κανε καισυ γνωριμια με το κοριτσι!

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Πριν λίγο στα περιφερειακά...

▪Περγάμου 27:
Ειρήνη,η ξανθιά κοντούλα ζουμερή μιλφ-με μαύρο ολόσωμο δικτυωτό εσώρουχο κορμάκι.
Άννα,η ξανθιά ψηλή ασπρουλιάρα μιλφ με γεμάτο κορμί και αυτή-γνωστή και από Διδύμου 16.

▪Αλκαμένους 117:
Άννα,ξανθιά λευκόσαρκη μιλφ,γλυκιά στο πρόσωπο και με πιασίματα στο κορμί-καλή κωλάρα.
Γυμνόστηθη και με μαύρο εσώρουχο και με "κολλητά" δωμάτια παρακαλώ!

▪Αλκαμένους 113:
Νίκη,η γνωστή ξανθιά μιλφ με μαύρα ζαρτιεροειδή εσώρουχα και Τατιάνα,η κοντή καστανή γεματούλα μιλφ με το ζουμερό στήθος-με κόκκινο ημιδιαφανές babydoll!

▪Ρεμούνδου 21 όροφος:
Ελένη,ξανθιά κοπέλα με λίγα ωραία πιασιματάκια-με μαύρο κολλητό δικτυωτό πορνοσταρικό κορμάκι.

▪Ρεμούνδου 21 ισόγειο:
Μια μαυρούλα,σχετικά ψηλή με ωραίο αδύνατο σωματάκι απ'το οποίο ξεχώριζε το καλοσχηματισμένο κωλαράκι της!

▪Ρεμούνδου 20:
Λώρα,το καστανόξανθο κοντούλικο νόστιμο κοντοπούτανο με το ωραίο κορμάκι-αδυνατούλα.

▪Αγ.Πέτρου 7:
Εβελίνα,η γνωστή ξανθιά μιλφ,λευκόσαρκη,όμορφη κοπέλα-με μαλλί σχετικά κοντό αλλά όχι ξυρισμένο όπως παλιότερα.
Με μερικά κιλά παραπάνω που τα έκρυβε με ένα λευκό σέξυ ημιδιαφανές νυχτικοειδές φορεματάκι.

▪Καλύμνου 36:
Ειρήνη,η ξανθιά ασπρουλιάρα μιλφ με τα ωραία σκιστά μάτια.
Θηλυκή και ζουμερή-έχει ξεφύγει στο σώμα σε σχέση με παλιότερα.
Γνωστή από την Πλατεία Λαυρίου και κατόπιν από Διδυμου 27 και Μαγνησίας 1.

▪Καλύμνου 48 όροφος:
Όλγα,καστανή μιλφ.
Σχετικά ψηλή,σκιστομάτα και αυτή,θηλυκή Ρωσιδόφατσα με αέρα έμπειρης γυναίκας.
Σώμα όχι κακό,με πιασίματα και με ζουμερή κωλάρα που φαίνονταν όλη ολόγυμνη από το κόκκινο διαφανές κομπινεζόν που φορούσε.
Μαζί της η Χριστίνα,η ψηλή ξανθιά νταρντανομιλφ.
Γλυκό πρόσωπο,γεμάτο κορμί αλλά όχι απωθητικό ή ατσούμπαλο.

▪Καλύμνου 48 ισόγειο:
Κλασσικά η Πωλίνα,με βαμμένο καστανοκόκκινο το μαλλί της,με όχι κακό κορμί παρόλο που έχει κάνει κωλάρα.
Με κόκκινα ζαρτιεροειδή εσώρουχα-και όλως περιέργως ούτε ψυχή στο μαγαζί...

▪Μαγνησίας 11:
Σούζη,μελαμψή μέτρια μιλφ,ζουμερή με γεμάτο κώλο και Μάρι,μελαμψή και αυτή αλλά μικρότερη και πιο όμορφη απ'το Σούζη.
Καλό σωματάκι με προκλητικά καμπυλωτό κωλί.

Κλειστό το Μαγνησίας 1.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Πριν λίγο στα περιφερειακά...

▪Περγάμου 27:
Ειρήνη,η ξανθιά κοντούλα ζουμερή μιλφ-με μαύρο ολόσωμο δικτυωτό εσώρουχο κορμάκι.
Άννα,η ξανθιά ψηλή ασπρουλιάρα μιλφ με γεμάτο κορμί και αυτή-γνωστή και από Διδύμου 16.

▪Αλκαμένους 117:
Άννα,ξανθιά λευκόσαρκη μιλφ,γλυκιά στο πρόσωπο και με πιασίματα στο κορμί-καλή κωλάρα.
Γυμνόστηθη και με μαύρο εσώρουχο και με "κολλητά" δωμάτια παρακαλώ!

▪Αλκαμένους 113:
Νίκη,η γνωστή ξανθιά μιλφ με μαύρα ζαρτιεροειδή εσώρουχα και Τατιάνα,η κοντή καστανή γεματούλα μιλφ με το ζουμερό στήθος-με κόκκινο ημιδιαφανές babydoll!

▪Ρεμούνδου 21 όροφος:
Ελένη,ξανθιά κοπέλα με λίγα ωραία πιασιματάκια-με μαύρο κολλητό δικτυωτό πορνοσταρικό κορμάκι.

▪Ρεμούνδου 21 ισόγειο:
Μια μαυρούλα,σχετικά ψηλή με ωραίο αδύνατο σωματάκι απ'το οποίο ξεχώριζε το καλοσχηματισμένο κωλαράκι της!

▪Ρεμούνδου 20:
Λώρα,το καστανόξανθο κοντούλικο νόστιμο κοντοπούτανο με το ωραίο κορμάκι-αδυνατούλα.

▪Αγ.Πέτρου 7:
Εβελίνα,η γνωστή ξανθιά μιλφ,λευκόσαρκη,όμορφη κοπέλα-με μαλλί σχετικά κοντό αλλά όχι ξυρισμένο όπως παλιότερα.
Με μερικά κιλά παραπάνω που τα έκρυβε με ένα λευκό σέξυ ημιδιαφανές νυχτικοειδές φορεματάκι.

▪Καλύμνου 36:
Ειρήνη,η ξανθιά ασπρουλιάρα μιλφ με τα ωραία σκιστά μάτια.
Θηλυκή και ζουμερή-έχει ξεφύγει στο σώμα σε σχέση με παλιότερα.
Γνωστή από την Πλατεία Λαυρίου και κατόπιν από Διδυμου 27 και Μαγνησίας 1.

▪Καλύμνου 48 όροφος:
Όλγα,καστανή μιλφ.
Σχετικά ψηλή,σκιστομάτα και αυτή,θηλυκή Ρωσιδόφατσα με αέρα έμπειρης γυναίκας.
Σώμα όχι κακό,με πιασίματα και με ζουμερή κωλάρα που φαίνονταν όλη ολόγυμνη από το κόκκινο διαφανές κομπινεζόν που φορούσε.
Μαζί της η Χριστίνα,η ψηλή ξανθιά νταρντανομιλφ.
Γλυκό πρόσωπο,γεμάτο κορμί αλλά όχι απωθητικό ή ατσούμπαλο.

▪Καλύμνου 48 ισόγειο:
Κλασσικά η Πωλίνα,με βαμμένο καστανοκόκκινο το μαλλί της,με όχι κακό κορμί παρόλο που έχει κάνει κωλάρα.
Με κόκκινα ζαρτιεροειδή εσώρουχα-και όλως περιέργως ούτε ψυχή στο μαγαζί...

▪Μαγνησίας 11:
Σούζη,μελαμψή μέτρια μιλφ,ζουμερή με γεμάτο κώλο και Μάρι,μελαμψή και αυτή αλλά μικρότερη και πιο όμορφη απ'το Σούζη.
Καλό σωματάκι με προκλητικά καμπυλωτό κωλί.

Κλειστό το Μαγνησίας 1.
Σημερα μιας και ειχα χρονο ειπα να απολαυσο την σονια....Πηγα καναμε πολλα με δικη μου προτροπη...εκει καταλαβα πως οταν πιο παλια με παρεσιρε σε γλυψιμο..το ειχε αναγκη και της το εβγαλα...Σημερα δεν την εκανα να χυση στο γλυψιμο  δυστιχος..Αλλα ολο αυτο με τρελενη διοτι ειναι αληθινη,Μαρεσε επισης ενα στιγμιοτιπο που μονο αυτο θα αναφετο για να μην κουρασο..Πως οταν την εσπροχνα στην κανονηκη σταση αρχιζη να αυνανηζετε..εφερε κοντα το προσοπο τηε στο δικο μου και μουλεγε αχ αχ ετσι μαζι μαζι θελω και ουρλιαζαμε..οκ εγω το παραγαμησα σημερα αλλα συμβαινουν και αυτα...Αλλα της επομενες μερες θα παω και συην εβελινα επιβαλετε....Οντος αρχιζη παλυ και παχαινη...προσπαθισε να χαση βαρος εχασε 7 κιλα και εχει παρη 10 αλλα αυτη οσο παχαινη με καυλονη πιο πολυ της παει πραγματικα!!!

kav69

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Κριτικές
47
Like
18.453
Πόντοι
7.135
Σημερα μιας και ειχα χρονο ειπα να απολαυσο την σονια....Πηγα καναμε πολλα με δικη μου προτροπη...εκει καταλαβα πως οταν πιο παλια με παρεσιρε σε γλυψιμο..το ειχε αναγκη και της το εβγαλα...Σημερα δεν την εκανα να χυση στο γλυψιμο  δυστιχος..Αλλα ολο αυτο με τρελενη διοτι ειναι αληθινη,Μαρεσε επισης ενα στιγμιοτιπο που μονο αυτο θα αναφετο για να μην κουρασο..Πως οταν την εσπροχνα στην κανονηκη σταση αρχιζη να αυνανηζετε..εφερε κοντα το προσοπο τηε στο δικο μου και μουλεγε αχ αχ ετσι μαζι μαζι θελω και ουρλιαζαμε..οκ εγω το παραγαμησα σημερα αλλα συμβαινουν και αυτα...Αλλα της επομενες μερες θα παω και συην εβελινα επιβαλετε....Οντος αρχιζη παλυ και παχαινη...προσπαθισε να χαση βαρος εχασε 7 κιλα και εχει παρη 10 αλλα αυτη οσο παχαινη με καυλονη πιο πολυ της παει πραγματικα!!!
Συναγωνιστη για ποια Σονια αναφερεσαι

• Like
Αντιδράσεις: ISINAS

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Φυσικα υη σονια απο φυλης 65 πανο πρωινα και 84α τα απογευματα!

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

whole lotta love

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2017
Like
32
Πόντοι
0
Η Σόνια και να ούρλιαζε; Πρέπει να την έχεις πολύ μεγάλη τυπε μου εύγε..

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Ετσι θα κανω στην εβελινα αυριο τυπε μου

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
Πηγα να ανεβασω κριτικη αλλα το σαιτ τον παιζει
τα γραφω εδω
[size=12pt]
Όταν πηδάω το γλεντάω ... Διπύρηνο τσιμπούκι 2018
--------------------------------------------------
[/size]
Το 2018 επρεπε να μπει με το δεξι, ετσι λοιπον κατηφορισα για τους βρωμερους δρομους της ηδονης.
Αρκετες στασεις όχι όμως πουθενα ένα καλο διδυμο για να μου παιξει διπυρηνο τσιμπουκι που ειχα τοσο αναγκη μεχρι που εφτασα στο πιπινου 118
Κοριτσια η Λανα που την εχω παρει από τοτε πολλες φορες σε τοσα χρονια και η αγνωστη για εμενα νικολ
Μπαινω στον οικο με κοιταει η τσατσα την κοιταω μου παρουσιαζει τη Λανα που ηταν σε ένα σουπερ σεξουαλικο συνολο με βρακακι σε στυλ
01BTRZAS1021006_Z_1.jpg

Και γοβες φανταστικες
bhsqdf-l-610x610-shoes-black-black+high+heels-platform+shoes-platform-platform+high+heels-snake-snakeprint-sexy-elegant-gold.jpg
.. επιτελους δεν φοραγανε αυτά τα βλαχοπαπουτσα που φορανε στα στριπ
Η τσατσα περιμενε να της απαντησω αν θα περασω,
- Άλλη κοπελα δεν εχεις ; ρωταω ;
- Η νικολ μου απανταει, την ξερεις ;
- Όχι
Μετα από λιγο εμφανιζεται και η νικολ μια ξανθια όχι κατι το ιδιαιτερο, καλο κορμακι όμως πιο νεαρη από τη λανα με καυλοπαπουτσα στυλ
b8136eca48455416b4492dafd7ce36ca.jpg

Και εσωρουχο στυλ http://[URL unfurl="true"]www.zjcsxh.com/image/photo/201704/women-39-s-underwear-sexy-g-string-panties-for-women-sexy-lingerie-thong-underpants-leopard-erotic-underwear-women.jpg[/img[/URL]] με τα κορδονακια
Η τσατσα στραβωμενη με κοιταζε αφου νομιζε πως θα αποχωρουσα, τελος της λεω θα περασω και με τις 2 και πες να ερθουν γρηγορα γιατι δεν κρατιεμαι
Γρηγορα ηρθαν τα κοριτσια, μια από δεξια μια από αριστερα και εγω ολογυμνος αναμεσα τους στο κρεβατι  [img]http://cdn6.gurl.com/wp-content/uploads/2013/04/Sex-In-Public-Threesome-1.jpg… Ξεκινημα με πιπα από τη νικολ και τη λανα να μου ρουφαει τις μπαλες … όμως η μικρη ειχε εμπειρια στο τσιμπουκι και παραλιγο να τελειωσω εκει … αλλαγη, η λανα στη πιπα και η άλλη να γλυφει να ρουφαει ότι βρισκει , πουτσα αρχιδια … εκει θα μπορουσα να κατσω με τις ωρες
02.jpg
.
Σεξ ; μου κανει η λανα … φυσικα απανταω , βαλε καποτα και ελα να κατσεις πανω του. Ανεβαινει πανω και αρχιζει να χοροπηδαει… εγω παραλληλα εχω τη νικολ διπλα να τη γλυφω … κωλους μουνια βυζια όλα μαζι χερια από εδώ μουνια από εκει
a75443b377be1230d28298833d545cf6.jpg
… ε δεν καταφερα να πηδηξω και τη νικολ αφου το μουνι της λανας με ικανοποιησε και δεν ηθελα να αλλαξω ουτε σταση αλλα ουτε και κοπελα.
Καλη φαση ηταν και θα επαναληφθει συντομα

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom