Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 157 άτομα (16 μέλη και 141 επισκέπτες)

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
επανερχεσαι στα λεγομενα μου,οτι εχει πεσει το επιπεδο απιστευτα σε εμφανιση και υπηρεσιες

πηρα μια συλβια τα χριστουγεννα, στο 7 λεπτο ελεγε πρεπει να φυγω δοσμου αλλα 20..
Ελπίζω να της έδωσες τα 3 σου.

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Kαλησπέρα σας και Χρόνια Πολλά,
Ημερήσια ενημέρωση πρωινής βάρδιας από ποικίλα μαγαζιά. Ωραίος καιρός ηλιόλουστος,βόλτα ευχάριστη σχετικά αν εξαιρέσουμε την ιονισμένη με άνθρακα ατμόσφαιρα από την καύση σαβούρας.
Στο Περγάμου 27 η Ειρήνη, ώριμη Ρωσόφωνη,με κοντά ξανθά μαλλιά και σώμα με πιασιματάκια.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Τα Αλκαμένους 117 και Αλκαμένους 113 αμφότερα κλειστά.
Στο Ρεμούνδου 21 στο ισόγειο που  ήταν ανοιχτό μετά από πολύ καιρό για όσους γουστάρουν γαζέλες σας έχω καλά νέα. Δούλευε μαυρούλα,λεπτή,με ωραίο κώλο και μαύρα μακριά μαλλιά.Σε στάση 69.Το σκέφθηκα να μπω για να πω την αλήθεια αλλά δεν είμαι ιδίαιτερα fun και επιπλέον οι μαυρούλες δεν είναι τόσο δυνατές σε υπηρεσίες όπως άλλες κοπέλες.Πάντως ήταν νόστιμη εμφανισιακά.
Στο Ρεμούνδου 21 στον όροφο ήταν δύο κοπέλες σε ντουέτο.Η Ρωσόφωνη μιλφ Ελένη πάντα χαμογελαστή και ευγενική περάσεις δεν περάσεις.Είναι πράγματι η κοπέλα που δούλευε σταθερα στο Αγκύρας 12 δεξιά.Ξανθά μακριά μαλλιά,σώμα με πιασίματα,ελαφρως πιο αδυνατισμένο. Μαζί της η Ρωσόφωνη μιλφ Άννα,ψηλή,με μαλλιά καστανά πάνω απο τους ώμους,σώμα δεμένο με πιασιματάκια αρμονικώς κατανεμημένα,χαρακτηριστική κωλάρα.Σε ελεύθερο στοματικό αμφότερες οι κοπέλες.
Στο Περγάμου 1 στο ισόγειο ήταν η Γιασμίν,ψηλή,με ξανθά μαλλιά προς το καρέ,σώμα λευκό με πιασίματα κάπως χαλαρό.Σε ελεύθερο στοματικό.Στον όροφο ο οποίος ήταν και αυτός ανοιχτός μετά απο καιρό ήταν η Ρωσόφωνη μιλφ Ελένη απο Αχαρνών 85.Ψηλή,γεροδεμένη,με πιασίματα και μαλλιά καστανά προς το καρέ.Σε ελεύθερο στοματικό.
Στο Φυλής 109 στον όροφο ήταν δύο κοπέλες.Η Εύα κλασσικά,ξανθά μαλλιά στο ύψος περίπου των ώμων της,σώμα κανονικό,σιλικονάτα στήθη.Σε φουλ πρόγραμμα.Μαζί της η Ρωσόφωνη Ειρήνη που σύμφωνα με την υπηρεσία κάνει τα πάντα πλην κώλου.Σώμα κανονικό,μαλλιά ξανθά κοντά.Είναι η Αλίνα από το Ρεμούνδου 21 στον όροφο.
Στο Φυλής 81 το καινούριο στουντέλο ήταν η Λίλη,Ρωσόφωνη,σώμα με πιασιματάκια,μαλλιά ξανθά μακριά πιασμένα αλογοουρά.Σε φουλ.Αδιάφορη.
Στο Φυλής 65 ισόγειο ήταν η Ρόξυ,κοπέλα λεπτή,Ρουμάνα,με μακριά μαύρα μαλλιά και λευκό δέρμα.Σε ελεύθερο στοματικό. Πρόκειται για την Έλενα απο το Κολωνού 27 ισόγειο.
Στο Φιλιππίδου 11 ισόγειο με υπηρεσία τον Άρη,ήαταν η Εύα, κοντή,με μαύρα μακριά μαλλιά,σώμα κανονικό με πιασίματα.Αδιάφορη.Σε ελεύθερο στοματικό.
Στο Φιλιππίδου 11 στον όροφο κλασσικά η Άννα η "πορνοστάρ",ψηλή,σώμα κανονικό με πιασίματα,τα μαλλιά της τα είχε ξανθά προς το καρέ.Σε ελεύθερο στοματικό.
Στο Φυλής 61 καινούρια κοπέλα με καλά Ελληνικά και όνομα Νατάσα.Ψηλή,με μαύρα μακριά μαλλιά,σώμα κανονικό,όμορφα στητά στήθη και κώλο. Η καλύτερη που είδα εμφανισιακά σήμερα.Με απλό πρόγραμμα.
Στο Φωκαίας 17 στον όροφο ήταν η Κορίνα, κοπέλα αδύνατη,με μαλλιά καστανοκόκκινα τα οποία έχει κοντύνει λιγάκι.Σε ελεύθερο στοματικό.
Στο Φωκαίας 27 στο ισόγειο ήτν δύο κοπέλες η Χριστίνα,κοντή,σώμα με λίγα πιασίματα,μαλλιά κοντά καστανά,γυαλιά οράσεως.Σε ελεύθερο στοματικό.Μαζί της η Λάουρα,σώμα κανονικό με λίγα πιασίματα,μαλλιά ξανθά προς το καρέ.Σε πρωκτικό.
Στο Φωκαίας 27 στον όροφο ήταν η Καρολίνα,κοντή,με μαλλιά ξανθά μακριά,σώμα κανονικό με πιασίματα.Σε ελεύθερο στοματικό.
Στο Φωκαίας 24 ήταν η Όλγα,κοπέλα νεαρή,λεπτή,με μαλλιά ξανθά προς το καρέ.Σε ελεύθερο στοματικό,τελείωμα στο κορμάκι της. Η πρώτη συνεύρεση με την κοπέλα αυτή. Αν και παθητική είναι σχετικά καλή μέσα. Κριτική έχω ανεβάσει σχετικά πρόσφατα για όποιον ενδιαφέρεται στο Φωκαίας 27 ισόγειο όπου την είχα πρωτοπάρει.
Το Φυλής 56 ήταν κλειστό.
Στο Φυλής 54 στο ισόγειο ήταν η Γιάννα,ψηλή κοπέλα με κοντά καστανά μαλλιά,σώμα κανονικό με λίγα πιασίματα.Σε κανονικό πρόγραμμα.Παλιά καραβάνα η συγκεκριμένη.
Στο Φυλής 54 στον όροφο η Ελένη,σώμα κανονικό με πιασιματάκια,όμορφα τριάρια βυζιά τα οποία είχε ακάλυπτα,μαλλιά καστανά μακριά.Σε κανονικό πρόγραμμα.
Στο Διδύμου 7 το ισόγειο αριστερά ήταν η Καμέλια,κοπέλα κοντή σχετικά,με πιασιματάκια και μαλλιά καστανά καρε.Κανονικό πρόγραμμα.
Στο Διδύμου 8 στον όροφο ήταν η Μάγια,ψηλή,αεράτη κοπέλα,με μαλλιά καστανόμαυρα προς το καρέ,στήθη στητά τριάρια,κώλος στητός.Σε κανονικό πρόγραμμα.
Στο Διδύμου 8 στο ισόγειο ήταν σε ντουέτο κλασσικά η Ελένη και η Βερόνικα.Και οι δύο με όμορφα πιασιματάκια,ξανθιά η Έλενα,καστανή η Βερόνικα με πιο μακριά μαλλιά.Σε ελεύθερο στοματικό αμφότερες.
Στο Διδύμου 16 στο υπόγειο ήταν 2 κοπέλες η Όλγα , Ρωσόφωνη μιλφ υπέρβαρη,με καστανά μαλλιά  παλιά καραβάνα και μαζί της η Κρίστη μιλφ,με πιασιματάκια και ξανθά μαλλιά.Σε ελεύθερο στοματικό αμφότερες.
Στο Διδύμου 18 στο υπόγειο η Άνκα πρώην Αλέξια-Αλεξάνδρα,σώμα ελαφρώς γεμάτο,δέρμα μελαμψό,μαλλιά καστανόμαυρα στο ύψος των ώμων της.Σε ελεύθερο στοματικό και πρωκτικό.
Στο Διδύμου 18 στο ισόγειο ήταν η Ρωσόφωνη μιλφ Αλεξάνδρα,σώμα ελαφρώς γεμάτο,δεμένο,μαλλιά ξανθά στο ύψος των ώμων της,στήθη σχετικά μεγάλα.Σε ελεύθερο στοματικό.
Τα Διδύμου 20 και 22 κλειστά.
Τα Αλκιβιάδου 16Β και 16Γ επίσης κλειστά.
Στο Λιοσίων 91 ήταν η Μπέλα, μιλφ ελαφρώς γεματούλα με μαύρα μακριά μαλλιά.Την έχω πετύχει και Βέργας 7 προσφάτως.Σε κανονικό πρόγραμμα.
Το Τροφωνίου 11 ισόγειο κλειστό.
Στο Τροφωνίου 13 στο ισόγειο κλασσικά η Θεία Όλγα ώριμη Ρωσόφωνη με μαλλιά ξανθά πλατινέ λίγο πιο κάτω απο τους ώμους.Σε ελεύθερο στοματικό.
Έκανα και ένα κατέβασμα προς το Μεταξουργείο να δω τι παίζει και έκει.
Στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 στον όροφο η Βικτώρια,Ρωσόφωνη μιλφ υπέρβαρη με ξανθά μαλλιά.Σε φουλ πρόγραμμα.
Στο Ιάσωνος 46 στον όροφο ήταν μόνη της η Ρωσόφωνη Γκαλίνα,κοντή,με μαλλιά καστανά σγουρά λίγο πιο κάτω απο τους ώμους,σώμα με λίγα πιασίματα,αδιάφορη σχετικά.Σε ελεύθερο στοματικό.
Το Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 αριστερή εξώπορτα κλειστό.
Στο Κωλοκυνθούς 38 στο ισόγειο σε ντουέτο 2 Αλβανέζες μιλφ.Η Σουζάνα,υπέρβαρη,με μαλλιά καστανόμαυρα στο ύψος των ώμων της.Και μαζί της μία μιλφ ψηλή,νταρντάνα,με μαύρα σγουρά μακριά μαλλιά,σχετικά γεμάτη,με μεγάλα μαστάρια.Σε ελεύθερο στοματικό αμφότερες.Επίσης αμφότερες και με μαύρα ολόσωμα για ευνόητους λόγους.
Στο Κωλοκυνθούς 38 στον όροφο 3 κοπέλες. Η Κρυστάλλω,κοντή,ελαφρώς γεματούλα με καστανά μαλλιά στο ύψος των ώμων της, σε ελεύθερο στοματικό και πρωκτικό, η Ρωσόφωνη μιλφ Ειρήνη πρώην Ντιάνα,λεπτή,με λευκό σώμα,ξανθά μακριά μαλλιά πιασμένα πάνω σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και η Μαρία κοντή,σώμα κανονικό με λίγα πιασίματα μαλλιά καστανόμαυρα ράστα στυλ σε φουλ πρόγραμμα.Σκάλα η οποία κουνιέται επικίνδυνα και είναι θέμα χρόνου να γκρεμοτσακιστεί κανένας.
Στο Ιάσωνος 45 στο ισόγειο δεξιά η Μαρία,γεματούλα με καστανόμαυρα μαλλιά πιασμένα αλογοουρά.Κανονικό.
Στο Ιάσωνος 45 αριστερή εξώπορτα μαγαζί στα δεξιά του διαδρόμου η Καρολίνα.Κοπέλα σχεδόν πανομοιότυπη σε εμφάνιση με την Μαρία απο δίπλα μόνο λίγο ψηλότερη και ελαφρώς βαρύτερη.Κανονικό. Στο μαγαζί ευθεία μέσα η Ρωσόφωνη μιλφ Ναταλύ,κοντή,με λευκό δέρμα,ξανθά μαλλιά προς το καρέ,σώμα με λίγα πιασίματα.Σε ελεύθερο τελειωτικό τσιμπούκι.
Στο Ιάσωνος 19 στο ισόγειο ήταν δύο κοπέλες.Η Αλβανέζα μιλφ Μπέλα απο τα Φωκαίας 27 σε πρωκτικό.Φολάρα.Μαζί της κοπέλα λεπτή,με μαύρα μακριά πιασμένα αλογοουρά.φορούσε μαύρο ολόσωμο.Σε 69 αυτή.
Στο Ιάσωνος 19 στον όροφο η Καρίνα,μιλφ,με πιασιματάκια αρμονικά κατανεμημένα,βυζάρες,μελαμψό δέρμα,ξανθά σγουρά μαλλιά κάτω απο τους ώμους.Κανονικό πρόγραμμα.
Στο Κολωνού 11 στον όροφο δύο κοπέλες,η πρώτη που μάλλον την είπαν Άννα,κοντή,με λίγα πιασίματα,μαλλιά κοντά καστανά σε κανονικό.Η δεύτερη ήταν η Λάουρα,ψηλή,με μαλλιά καστανόμαυρα μακριά τα οποία είχε πιασμένα πάνω,λεπτή με ωραίο σώμα και ποδάρες,Πρόσωπο τραχύ.Κανονικό πρόγραμμα.Εδώ έγινε και το δεύτερο της ημέρας. Παραμένει στα ίδια επίπεδα όπως πρώτα.Φιλότιμη κοπέλα,με καλά προκαταρκτικά αν και δεν δέχεται cob και φιλάκια.Κριτική και για αυτήν έχω ανεβάσει προσφάτως για όποιον ενδιαφέρεται.
Καλά να περνάτε!

bar0vios

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
244
Πόντοι
21
Το επιπεδο εχει κατεβει πολυ σε σχεσει με αλλα χρονια αλλα στην ελλαδα ειμαστε ακομα.....

liontari123456

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2014
Like
54
Πόντοι
1
Ξέρει κανεις στο φυλής 86 πια κοπέλα εργάζεται τωρα 2 βάρδια; :hi:

assmaster13

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
547
Πόντοι
26
Kαλησπέρα σας και Χρόνια Πολλά,
Ημερήσια ενημέρωση πρωινής βάρδιας από ποικίλα μαγαζιά. Ωραίος καιρός ηλιόλουστος,βόλτα ευχάριστη σχετικά αν εξαιρέσουμε την ιονισμένη με άνθρακα ατμόσφαιρα από την καύση σαβούρας.
Στο Περγάμου 27 η Ειρήνη, ώριμη Ρωσόφωνη,με κοντά ξανθά μαλλιά και σώμα με πιασιματάκια.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Ευχαριστούμε τον προφέσορα για τις τακτικές, έγκυρες και κατατοπιστικότατες ενημερώσεις που απλόχερα μας προσφέρει.Σταθερή αξία στα χρόνια που παρακολουθώ το σαιτ.

showman_80

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2018
Like
12
Πόντοι
0
Ελπίζω να της έδωσες τα 3 σου.
της ειπα να φυγει και οτι δεν ξαναπερναω

ασε που εκει δουλευει η χειροτερη τσατσα σε συμπεριφορα,μια κοντη μεσηλικη με μπλε ματια στανταρ πορνη στα νειατα της

σε πιανει απο το χερι, δεν σε αφηνει να φυγεις, προσβαλει κοσμο με σωματικη διαπλαση κοντους,χοντρους εαν δεν περνανε εαν ξανακανει μαλακια μαζι μου θα πιασω τους αλβανους νταβατζηδες προστατες στην περιοχη να τους πω να παρει μπουλο

αιντε να εχεις μια πεθερα τετοια

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.908
Πόντοι
736
......πριν το...ΕΣΠΑ...μια ηλικιωμενη,θα ηταν ομορφη στα νιατα της,εβγαινε στο μπαλκονι και καμακωνε  περαστικους....εποχες
...........πω πω που το θυμήθηκες συναγωνιστή !!!!!  :thumbsup:

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
......πριν το...ΕΣΠΑ...μια ηλικιωμενη,θα ηταν ομορφη στα νιατα της,εβγαινε στο μπαλκονι και καμακωνε  περαστικους....εποχες
Οποτε κατεβαινα με το λεωφορειο και κατηφοριζα προς τον ΟΣΕ για ταξιδι με σακ βουαγιαζ στον ωμο, με χαιρεταγε αν ηταν στο μπαλκονι και ευχοταν καλο ταξιδι  κι ας μη με ηξερε.

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
......πριν το...ΕΣΠΑ...μια ηλικιωμενη,θα ηταν ομορφη στα νιατα της,εβγαινε στο μπαλκονι και καμακωνε  περαστικους....εποχες

Η Νίκη η γνωστή και ως "η μάγισσα του μπαλκονιού"!

Δούλευε πρώτα ως κοπέλα στο Λιοσίων 73 και μετά έγινε υπηρεσία πασάροντας (απ'το μπαλκόνι) είτε τον εαυτό της είτε την κοπέλα που είχε.

Πριν τη Λιοσίων είχε περάσει κι από Λεωνίδου.

Προπαραμονή Χριστουγέννων του 2008 δολοφονήθηκε η κοπέλα που δούλευε στο διπλανό Λιοσίων 67.

Την ακριβώς επόμενη εβδομάδα,δολοφονήθηκε η Ζάνα (όχι η γνωστή) στο Αλκιβιάδου 16γ.

Όταν την παραπάνω (τρίτη) εβδομάδα,πήγε να γίνει και τρίτος φόνος στη Διδύμου,κάπου εκεί "χάθηκε" η Νίκη και άρχισαν να κυκλοφορούν φήμες ότι δολοφονήθηκε και αυτή-ζούσε όμως και κυκλοφορούσε κανονικά στα πέριξ της Πλ.Αττικής.

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615
Περί την 22α ώρα

Περγάμου 27
Ειρήνη, θείτσα-γκιλφ, 4/10

Αλκαμένους 113
Νίκη, θείτσα-γκιλφ, καλά διατηρημένη, 5/10

Ρεμούνδου 20
Βικτώρια, νεαρή, όχι ευειδής, ωστόσο ευγενής και χαρωπή, 5/10

Ρεμούνδου 21 άνω
Ελένη, θείτσα-γκιλφ, καλά διατηρημένη, βυζιά, 5,5/10

Περγάμου 1 κάτω
Γιασμίν, μιλφογκιλφ, εκρηκτικά βυζιά, 6,5/10

Περγάμου 1 άνω
Μόλις είχε αφιχθεί το προσωπικό. Το γυναικάκι ήταν χονδρό, αλλοδαπό, μόλις είχε εξέλθει του λουτρού με προσόψιο επί της κεφαλής.

Μαγνησίας 11
Σοφία, βυζιά, σκεμπές, ξανθές αφέλειες, συνήθης επαρχιώτικη φυσιογνωμία, 6/10

Οι θυελλώδεις έρωτες είχαν κατάληξη να έχω μεγάλη ανάγκη μία Fanta,  :S την οποία προμηθεύτηκα από την Πλατεία Βικτωρίας.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Πηγα μια βολτα στις 22.00 στο αγκυρας για σουζη...Ηβτσα μολης με ειδε ξυνισε..δεν ξερω τον λογο....κατι ειπε στα ρωσικα σε  καποια στο κουζινακι..μετα ηρθε σε μενα και λεει μονο λωρη ειναι στο δωματιο..της λεω 2 κοπελα μονο? Λεει ναι μια...καθος εφευγα με την ακρη του ματιου μου οταν ανοιγα πορτα να φυγο παρατηρο μια κοπελα που δεν ειμαι σιγουρος αλλα μαλλον ηταν η σουζη!!ξαναλεω δεν ειμαι συγουρος!αν περασε κανεις απο κει ασ μ πει!γιατι αν ειναι αυτο που νομιζο εχουν σαλταρη τελειος!!!Η αλλη δεν θελει σταθερους πελατες η αλλες 15 χρονια στα δωματια...ομολογο πρωτη φορα γινοντε αθτα στην καριερα μ και πουσε ακομα...Πηγα να δω και βερονικα στο 86πανο...πολυ ευγενικη στο σαλονι σχεδον ντροπαλη...ΜοιαΕι πολυ με την γυναικα απο τους ονειραμα ...δεν θυμαμε ονομα...και αυτη φοολ δωματια..ειναι καλη?

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Κατάθεση στην Ρίτα (αν θυμάμαι καλά)  από ιάσωνος 27α. Μου είπε η τσα2 πρωκτικό και φυλάκια στα βυζάκια , αλλά πήρα τα αρχίδια μου, γιατί έλεγε "σήμερα δεν μπορώ τελικά" και τα βυζιά τα έκρυβε μην της τα κλέψω. Στα άλλα όμως ήταν καλή και παρόλο που λέει στην αρχή 10 λεπτά μέσα κάτσαμε παραπάνω (μάλλον για την πουστιά που μου έκανε). Όταν βγήκα πήγα ήρεμα στην τσα2 (πολύ καλή και χωρίς νεύρα), της είπα τι συνέβει και μου είπε
-Γιατί δεν με φώναξες;
-Τι να φωνάξω στο 5λεπτο; μικρά παιδιά είμαστε και δεν μπορούμε να συνενοηθούμε;
-Μήπως τον έχεις μεγάλο, γιατί δεν παίρνει μεγάλους.
-Καλά, τέλος πάντων... καλυνύχτα
Το γράφω αυτό, γιατί είμαι σίγουρος όσοι θέλετε να πάτε με αυτήν θα είναι λόγω βυζιών (ισπανικό δεν) και πρωκτικού.
Δεν έκλαψα τα λεφτά μου, αλλά δεν πήρα αυτά που περίμενα και αυτά ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝΕ.
Καλά γαμήσια. :hi:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.107
Πόντοι
1.686
Πηγα μια βολτα στις 22.00 στο αγκυρας για σουζη...Ηβτσα μολης με ειδε ξυνισε..δεν ξερω τον λογο....κατι ειπε στα ρωσικα σε  καποια στο κουζινακι..μετα ηρθε σε μενα και λεει μονο λωρη ειναι στο δωματιο..της λεω 2 κοπελα μονο? Λεει ναι μια...καθος εφευγα με την ακρη του ματιου μου οταν ανοιγα πορτα να φυγο παρατηρο μια κοπελα που δεν ειμαι σιγουρος αλλα μαλλον ηταν η σουζη!!ξαναλεω δεν ειμαι συγουρος!αν περασε κανεις απο κει ασ μ πει!γιατι αν ειναι αυτο που νομιζο εχουν σαλταρη τελειος!!!Η αλλη δεν θελει σταθερους πελατες η αλλες 15 χρονια στα δωματια...ομολογο πρωτη φορα γινοντε αθτα στην καριερα μ και πουσε ακομα...Πηγα να δω και βερονικα στο 86πανο...πολυ ευγενικη στο σαλονι σχεδον ντροπαλη...ΜοιαΕι πολυ με την γυναικα απο τους ονειραμα ...δεν θυμαμε ονομα...και αυτη φοολ δωματια..ειναι καλη?

Το Σάββατο απογευματινή βάρδια στο Αγκύρας 12α
ήταν η Ναταλί ( που συνήθως είναι στο Πιπίνου 118)
και η Λώρα , καβλομιλφ .
Η Σούζυ ΔΕΝ ήταν το απόγευμα.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Το Σάββατο απογευματινή βάρδια στο Αγκύρας 12α
ήταν η Ναταλί ( που συνήθως είναι στο Πιπίνου 118)
και η Λώρα , καβλομιλφ .
Η Σούζυ ΔΕΝ ήταν το απόγευμα.
Σευχαρηστω πολυ τυπε μου,αρα δεν μουπε οτι ειναι και η ναταλι διοτι παντα οταν την βλεπο φευγο..λογικα αυτο..Οπως και να εχει θα αργησο να ξαναπω εκει διοτι δεν με ενημερονη σωστα η τσατσα για το ποτε θα ειναι εκει η σουζι...

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.134
Πόντοι
1.936
Σευχαρηστω πολυ τυπε μου,αρα δεν μουπε οτι ειναι και η ναταλι διοτι παντα οταν την βλεπο φευγο..λογικα αυτο..Οπως και να εχει θα αργησο να ξαναπω εκει διοτι δεν με ενημερονη σωστα η τσατσα για το ποτε θα ειναι εκει η σουζι...

η Λωρα δεν ειναι κακια πουτανα.Σε σχεση με την Σουζυ την προτιμω.Την εχω παρει στο παρελθον τη θεια Λωρα και την εχω κανει να βελαξει.Ειναι δεκτικη ως πορνη και καυλιαρα.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.740
Πόντοι
10.686
Μικρή βόλτα στο Μεταξουργείο προς αναζήτηση στάνταρ επιλογών.
Λεωνίδου 28 πάνω κλασικά η Ανίτα με όλα τα δωμάτια κλεισμένα.
Κολωνού 48  μόνη η ψηλή ξανθιά Μόνικα χωρίς την Άντζελα,δεν την έχω δοκιμάσει ποτέ.
Ιάσονος 46 όροφος μόνη η Γκαλίνα, είναι καλή μέσα αλλά εγώ ήθελα τη Νατάσα.
Ιάσονος 46 αριστερά μπήκα για τη βυζαρού Μαρία αλλά βρήκα την τσιγγάνα Μαρία με τελευταίο μαγαζί αναφοράς το Ιάσονος 31.Πέρασα φυσικά καθώς είναι σεμνή αλλά θερμή κοπέλα και μου αρέσει το σεξ μαζί της.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
η αποτυχια της προχθεσινης μου βολτας ειναι η επιτυχια της χθεσινης μου

δοκιμασα μια αγαπησιαρα κορασιδα την κοκκινη σονια
images

οι ρουμανες προσφερουν βαλσαμο στη καρδια του δυστυχης ανθρωπου

ειναι το αισθημα της ολοκληρωσης που προσφερεται

:hi:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom