κλεοβουλος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 77
- Like
- 9.656
- Πόντοι
- 8.826
Παίδες στο Φωκαίας 27 υπόγειο σημερα κατα τη 1 ξέρει κανεις αν θα είναι η Χριστίνα;
Θέλω απεγνωσμένα anal))))
Χριστίνα απογεύματα.
Παίδες στο Φωκαίας 27 υπόγειο σημερα κατα τη 1 ξέρει κανεις αν θα είναι η Χριστίνα;
Θέλω απεγνωσμένα anal))))
Γράφουμε και λίγα λογάκια για την καθεμία όμως...Παιδιά ας γράψω την πρώτη μου ενημέρωση.
Φωκαίας 27 πάνω ήτανε 2 Σόνιες.
Φωκαίας 27 ισόγειο η Άννυ πορνοστάρ.
Φωκαίας 27 υπόγειο η γνωστή Χριστίνα.
Φωκαίας 24 Μαρία ξανθιά.
Φωκαίας 25 πάνω η Μπιούτη.
Φυλής 65 κάτω Ρόξυ και Εμμανουέλα.
φυλής 65 πάνω Χριστίνα η μικρή.
Φυλής 84 κάτω η γνωστή εκεί Σόνια.
Φυλής 84 πάνω Δανάη.
Φυλής 86 πάνω Άννυ.
Φυλής 86 κάτω Μάγια και Χριστίνα.
Φιλλιπίδου κάτω Μαρία Αλβανέζα.
Φιλλιπίδου πάνω δεν μου είπαν όνομα αλλά ο τσάτσος είπε ότι είναι Ρωσίδα και είχε μαλλιά στο ύψος των ώμων.
Παιδιά ας γράψω την πρώτη μου ενημέρωση.
Κοντέ Τζουνις-Καπετανέος μυαλό δε βάζεις έτσι?
ΟΚ
Άργησε λίγο αλλά εκδηλώθηκε τελικά-αν και φάνηκε από το πρώτο του ποστ με Χριστίνες,κουζίνες κλπ,κλπ.
Περιμένουμε κι άλλες ενημερώσεις παρακμιακό τζουνοκαπετανιάρικο υποκείμενο
Αυτό είναι γνωστή συνταγή για ιερόδουλη, το ξέρουμε, το έχουμε μελετήσει και έχουμε προετοιμάσει τους εαυτούς μας.Στην αρχη ξηγιεται καλα για να σε πιασει πελατη και οταν το κανει μετα ξεκιναει τις μαλακιες.
Καινούρια είναι αυτή η Μπάρμπι; Πώς είναι σε γενική περιγραφή;
ΟΥΡΤ ....... κάποτε την ειχα κάνει θεά , τρελλά γαμήσια στο Ι.36Πρωινη επισκεψη στη σχιστοματα Μαρια στο Ιασωνος-46 Α, πριν λιγες ημερες. Η κοπελα είναι μεσα στην καυλα και το ναζι, κανει την πιο βαθεια πιπα (δυστυχως δεν κανει πλεον ακα, όπως εκανε στο Ιασωνος-36), δινει γλωσσοφιλα και χαδια στο φουλ, αλλα εχει την χειροτερη τσατσα που εχω συναντησει Χτυπησε πορτα στα 5-6 λεπτα, και μετα ηρθε άλλες 2 φορες μεσα σε 3-4 λεπτα χτυπώντας την πορτα και λεγοντας στη Μαρια να τελιωνει. Με το ζορι εμεινα 10 λεπτα, και ξενερωσα απίστευτα από την κωλο-τσατσα. Αν δεν αλλαξουν τσατσα, δεν ξαναπαω στη Μαρια, και ας κανει την καλυτερη πιπα
Μία φορά την πήρα όταν πρωτοήρθε και δεν μου άρεσε,μάλιστα την έδιωξα,αλλά για να λες κι εσύ ότι έχει φολέψει,με τόσο χαμηλές απαιτήσεις από τις πουτάνες σε υπηρεσίες και συμμετοχή...Όπως είπε ο Digweed, είναι το νέο όνομα της Βάλιας. Προσοχή γιατί έχει φολέψει πολύ.
Οποιος ψαχνει την Τζουλιανα δουλευει στο Φυλης 69 κατω πρωινη βαρδια. Η τσατσα την παρουσιαζει ως Τζουλια αλλα ειναι η γνωστη Τζουλιανα.
Μοιάζουν καταπληκτικά,μόνο από το ύψος και το πρόγραμμα τις ξεχώρισα!Πριν λίγο σε Φυλής και Φωκαίας...
Φυλής 69 όροφος:
Ελένη!
Ξανθιά ασπρουλιάρα μιλφ.
Με θηλυκό πρόσωπο (σαν την Τζούλια μοιάζει) και κορμί ψιλοζουμερό αλλά όχι κακό-και με ωραίο κώλο.
Δεν είναι άσχημη.
Με τελειωτικό στο σώμα.
Παρόμοια εμπειρία και σε μένα με την τσατσά να βαράει πόρτα πρίν το δεκάλεπτο και την Βερόνικα να "βιάζεται".Μετα απο την τριτη φορα που περασα με την Βερονικα κατεληξα στο συμπερασμα οτι ειναι λιγακι πονηρη. Το λεω γιατι την πρωτη φορα που την ειχα παρει τον Αυγουστο γαμιοτανε σαν να μην υπαρχει αυριο, οταν χτυπουσε η τσατσα την πορτα μου ελεγε να μην δινω σημασια και τετοια. Την δευτερη φορα που την πηρα μου εσπασε τα νευρα οχι το ενα οχι το αλλο επεμενε να την παρω απο πισω οταν χτυπησε την πορτα η τσατσα πανικοβληθηκε και μου ελεγε να τελειωνουμε. Σημερα που την ξαναπηρα λιγο καλυτερα αλλα παλι τα ιδια βιασυνη οταν χτυπησε η τσατσα με ζαλισε να τελειωνουμε. Στην αρχη ξηγιεται καλα για να σε πιασει πελατη και οταν το κανει μετα ξεκιναει τις μαλακιες.