Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 88 άτομα (7 μέλη και 81 επισκέπτες)

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Η Αννιτα θα δουλεύει αυτήν την εβδομαδα στο λεωνιδίου 28;

satiros86

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2015
Κριτικές
1
Like
447
Πόντοι
21
Ωωω ρε γαμωτο και τώρα τι κάνουμε;
Παίζει κανα καλό στάνταρακι με anal για σήμερα?

panagos7

Πορνοστάρ
Εγγρ.
5 Δεκ 2014
Κριτικές
52
Like
7.677
Πόντοι
8.816
τροφωνιου 11 γιαννα δουλευει κανονικα ξερουμε.ειχα περασει τη προηγουμενη τεταρτη βραδυ και ολα κλειστα τροφωνιου

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Τα προηγούμενα βράδυα δούλευε κανονικά σε δίδυμο μαζί με την Νίνα,πρώην Τζώρτζια από Φυλής 84/Φωκαίας 25-με πρωκτικό και αυτή.

panagos7

Πορνοστάρ
Εγγρ.
5 Δεκ 2014
Κριτικές
52
Like
7.677
Πόντοι
8.816
ευχαριστω παω να καρφωσω

Επισκέπτης
Παιδιά ας γράψω την πρώτη μου ενημέρωση.
Φωκαίας 27 πάνω ήτανε 2 Σόνιες.
Φωκαίας 27 ισόγειο η Άννυ πορνοστάρ.
Φωκαίας 27 υπόγειο η γνωστή Χριστίνα.
Φωκαίας 24 Μαρία ξανθιά.
Φωκαίας 25 πάνω η Μπιούτη.
Φυλής 65 κάτω Ρόξυ και Εμμανουέλα.
φυλής 65 πάνω Χριστίνα η μικρή.
Φυλής 84 κάτω η γνωστή εκεί Σόνια.
Φυλής 84 πάνω Δανάη.
Φυλής 86 πάνω Άννυ.
Φυλής 86 κάτω Μάγια και Χριστίνα.
Φιλλιπίδου κάτω Μαρία Αλβανέζα.
Φιλλιπίδου πάνω δεν μου είπαν όνομα αλλά ο τσάτσος είπε ότι είναι Ρωσίδα και είχε μαλλιά στο ύψος των ώμων.

giannos69

Μέγας
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
2.151
Πόντοι
4.642
Φωκαίας 27 πάνω ήτανε 2 Σόνιες.
Φωκαίας 27 ισόγειο η Άννυ πορνοστάρ.
Φωκαίας 27 υπόγειο η γνωστή Χριστίνα.
Φωκαίας 24 Μαρία ξανθιά.
Φωκαίας 25 πάνω η Μπιούτη.
Φυλής 65 κάτω Ρόξυ και Εμμανουέλα.
φυλής 65 πάνω Χριστίνα η μικρή.
Φυλής 84 κάτω η γνωστή εκεί Σόνια.
Φυλής 84 πάνω Δανάη.
Φυλής 86 πάνω Άννυ.
Φυλής 86 κάτω Μάγια και Χριστίνα.
Φιλλιπίδου κάτω Μαρία Αλβανέζα.
Φιλλιπίδου πάνω δεν μου είπαν όνομα αλλά ο τσάτσος είπε ότι είναι Ρωσίδα και είχε μαλλιά στο ύψος των ώμων.
Γράφουμε και λίγα λογάκια για την καθεμία όμως...  :hi:

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836

Κοντέ Τζουνις-Καπετανέος μυαλό δε βάζεις έτσι?
ΟΚ  :)

Άργησε λίγο αλλά εκδηλώθηκε τελικά-αν και φάνηκε από το πρώτο του ποστ με Χριστίνες,κουζίνες κλπ,κλπ.

Περιμένουμε κι άλλες ενημερώσεις παρακμιακό τζουνοκαπετανιάρικο υποκείμενο

Επισκέπτης
Άργησε λίγο αλλά εκδηλώθηκε τελικά-αν και φάνηκε από το πρώτο του ποστ με Χριστίνες,κουζίνες κλπ,κλπ.

Περιμένουμε κι άλλες ενημερώσεις παρακμιακό τζουνοκαπετανιάρικο υποκείμενο

Τι εννοείται; Δεν είμαι κλώνος κανενός.

brujeria69

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Φεβ 2014
Κριτικές
34
Like
3.817
Πόντοι
2.846
Πρωινη επισκεψη στη σχιστοματα Μαρια στο Ιασωνος-46 Α, πριν λιγες ημερες. Η κοπελα είναι μεσα στην καυλα και το ναζι, κανει την πιο βαθεια πιπα  :pipa1: :pipa2:(δυστυχως δεν κανει πλεον ακα, όπως εκανε στο Ιασωνος-36), δινει γλωσσοφιλα και χαδια στο φουλ, αλλα εχει την χειροτερη τσατσα που εχω συναντησει  :vomit: :vomit: Χτυπησε πορτα στα 5-6 λεπτα, και μετα ηρθε άλλες 2 φορες μεσα σε 3-4 λεπτα χτυπώντας την πορτα και λεγοντας στη Μαρια να τελιωνει. Με το ζορι εμεινα 10 λεπτα, και ξενερωσα απίστευτα από την κωλο-τσατσα. Αν δεν αλλαξουν τσατσα, δεν ξαναπαω στη Μαρια, και ας κανει την καλυτερη πιπα  :s&m_3:

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Στην αρχη ξηγιεται καλα για να σε πιασει πελατη και οταν το κανει μετα ξεκιναει τις μαλακιες.
Αυτό είναι γνωστή συνταγή για ιερόδουλη, το ξέρουμε, το έχουμε μελετήσει και έχουμε προετοιμάσει τους εαυτούς μας.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.694
Πόντοι
10.686
Με τη Λίλη στο Ιάσονος 31 οι μέχρι τώρα συνευρέσεις μας κινούνται σε gfe κλίμα,ελπίζω να μην...στραβώσει στην πορεία και με στενοχωρήσει,άβυσσος η ψυχή της γυναίκας,της ιερόδουλης ακόμα περισσότερο...

Cervantes

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Κριτικές
195
Like
4.566
Πόντοι
15.775
Οποιος ψαχνει την Τζουλιανα δουλευει στο Φυλης 69 κατω πρωινη βαρδια. Η τσατσα την παρουσιαζει ως Τζουλια αλλα ειναι η γνωστη Τζουλιανα.

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

Tasos78

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
146
Πόντοι
1
Πριν από 1 ώρα στο Μετάξι:
- Κολωνού 30 1ος όροφος: Γιούλια. :smitten: Η Γιούλια μου αρέσει πολύ, σε αντίθεση με την Όλγα (σήμερα έλειπε) που δεν μου αρέσει καθόλου και τη θεωρώ μπάζο. Βέβαια τα γούστα είναι υποκειμενικά.

Το σημερινό μου γαμήσι είναι αφιερωμένο στο μουνάκι της putanaras89. Την ήθελες και την πήρες.  :-*

Tasos78

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
146
Πόντοι
1

Πρυτανης

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Κριτικές
46
Like
4.180
Πόντοι
1.651
Πρωινη επισκεψη στη σχιστοματα Μαρια στο Ιασωνος-46 Α, πριν λιγες ημερες. Η κοπελα είναι μεσα στην καυλα και το ναζι, κανει την πιο βαθεια πιπα  :pipa1: :pipa2:(δυστυχως δεν κανει πλεον ακα, όπως εκανε στο Ιασωνος-36), δινει γλωσσοφιλα και χαδια στο φουλ, αλλα εχει την χειροτερη τσατσα που εχω συναντησει  :vomit: :vomit: Χτυπησε πορτα στα 5-6 λεπτα, και μετα ηρθε άλλες 2 φορες μεσα σε 3-4 λεπτα χτυπώντας την πορτα και λεγοντας στη Μαρια να τελιωνει. Με το ζορι εμεινα 10 λεπτα, και ξενερωσα απίστευτα από την κωλο-τσατσα. Αν δεν αλλαξουν τσατσα, δεν ξαναπαω στη Μαρια, και ας κανει την καλυτερη πιπα  :s&m_3:
ΟΥΡΤ ....... κάποτε την ειχα κάνει θεά , τρελλά γαμήσια στο Ι.36
Εδω  εχει πιάσει πάτο , ακόμη και με παλιούς πελάτες  που την παιρναμε παλιά .
Δεν ανακοινώνει οτι ΔΕΝ κανει ακα ΟΥΤΕ στους παλιούς .
Η τσατσά σπάει αρχίδια ...... τστστστσ !!!!!  ΧΤΙΣΤΕ την πόρτα να γλυτώσουμε.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.694
Πόντοι
10.686
Όπως είπε ο Digweed, είναι το νέο όνομα της Βάλιας. Προσοχή γιατί έχει φολέψει πολύ.
Μία φορά την πήρα όταν πρωτοήρθε και δεν μου άρεσε,μάλιστα την έδιωξα,αλλά για να λες κι εσύ ότι έχει φολέψει,με τόσο χαμηλές απαιτήσεις από τις πουτάνες σε υπηρεσίες και συμμετοχή...

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.694
Πόντοι
10.686
Οποιος ψαχνει την Τζουλιανα δουλευει στο Φυλης 69 κατω πρωινη βαρδια. Η τσατσα την παρουσιαζει ως Τζουλια αλλα ειναι η γνωστη Τζουλιανα.

Πριν λίγο σε Φυλής και Φωκαίας...

Φυλής 69 όροφος:
Ελένη!
Ξανθιά ασπρουλιάρα μιλφ.
Με θηλυκό πρόσωπο (σαν την Τζούλια μοιάζει) και κορμί ψιλοζουμερό αλλά όχι κακό-και με ωραίο κώλο.
Δεν είναι άσχημη.
Με τελειωτικό στο σώμα.
Μοιάζουν καταπληκτικά,μόνο από το ύψος και το πρόγραμμα τις ξεχώρισα!

flynow

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
36
Like
1.566
Πόντοι
8.165
Μετα απο την τριτη φορα που περασα με την Βερονικα κατεληξα στο συμπερασμα οτι ειναι λιγακι πονηρη. Το λεω γιατι την πρωτη φορα που την ειχα παρει τον Αυγουστο γαμιοτανε σαν να μην υπαρχει αυριο, οταν χτυπουσε η τσατσα την πορτα μου ελεγε να μην δινω σημασια και τετοια. Την δευτερη φορα που την πηρα μου εσπασε τα νευρα οχι το ενα οχι το αλλο επεμενε να την παρω απο πισω οταν χτυπησε την πορτα η τσατσα πανικοβληθηκε και μου ελεγε να τελειωνουμε. Σημερα που την ξαναπηρα λιγο καλυτερα αλλα παλι τα ιδια βιασυνη οταν χτυπησε η τσατσα με ζαλισε να τελειωνουμε. Στην αρχη ξηγιεται καλα για να σε πιασει πελατη και οταν το κανει μετα ξεκιναει τις μαλακιες.
Παρόμοια εμπειρία και σε μένα με την τσατσά να βαράει πόρτα πρίν το δεκάλεπτο και την Βερόνικα να "βιάζεται".

• Like
Αντιδράσεις: Gingos
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom