Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 186 άτομα (20 μέλη και 166 επισκέπτες)

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Συναγωνιστη, αφου αντεξες με την Αλιονα και εκανες 3 στασεις, respect! Εγω εχω παει μαζι της 7-8 φορες, μονο 2 φορες εχω αντεξει να την γαμησω, αφου με την πιπα της με εκανε τούρμπο και κατεθετα στο ζεστο της στομα!
Εμένα με έκανε τουρμπο μόνο με το ισπανικό και την φάτσα της(πολύ εκφυλη)
Η τρίτη στάση της δεν μετράει γιατί ήταν για 1 λεπτό  :S
Μία τέτοια γειτόνεισα θα ήθελα...
Ανέβασα κριτική και λογικά θα ανέβει σήμερα  :hi:

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.491
Πόντοι
2.306
Ξερει κάποιος αν δουλεύει σήμερα η Αλιονα??
κ τι βαρδια...

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Ξερει κάποιος αν δουλεύει σήμερα η Αλιονα??
κ τι βαρδια...
απόγευμα, αλλά δεν ξέρω για σήμερα. Πάντως η περιοχή έχει κοπέλες  στο στυλ της, χωρίς να ξέρω τις επιδόσεις τους :S

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Σάββατο  25.11.2017 απόγευμα
Η σουζη ειναι φωτια στο δωματιο...και ειναι η μονη κοπελα που καθετε πολυ ωρα για χαμουρεμα πριν το σεξ...βεβαια θελει καθοδηγηση..εχεις εσυ το πανο χερι στο σεξ...Μια φρα πηρε προτοβουλια στο τσιμπουκι...και εξεπλαγην...ειμουν ορθιος με επιασε απο τον κολο..και με εσπροχνε αποτελεσμα ενα καλο ντιπ θροουτ!αλλα σπανια συμπεριφερετε ετσι!

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.847
Πόντοι
5.975
Μια είδηση για τους fan της Ροδίκας / Αλίνας (ή όπως αλλιώς λέγεται τέλος πάντων): Η νεαρά εθεάθη σήμερα στην πρωινή βάρδια στο Φυλής 109 ισόγειο... Όσοι πιστοί προσέλθετε...

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
ψες το βραδυ μες στην πιατσα
σε μονταρανε για πλακα
και τα σεα σου τα παιρναν
και σε πεταγαν στο ρεμα

αγνωστο δημωδες του περαια

ορεξατος αλλα σε μελαγχολικη διαθεση δεν ειχα ορεξη να γαμησω μονο να κανω μια βολτα να παρω τα πανω μου
η περιοχη της οδου φυλλης λειτουργει αγχολυτικα για το βασανισμενο μυαλο του ποιητη
κατα τις 01,00 λοιπον ξημερωματα κυριακης ειδα τα κατωθι

Φ71ισογειο, συνηθως ειχε δυο τσουπες τετοια ωρα σημερα ομως μονο το ψηλο αλογο ιπποδρομου,γυναικαρα η κοπελα σε νορμαλ προγραμμα

Φ71οροφος, η αντριαννα μελαχροινη με πιασιματα σε φουλ προγραμμα,οχι κατι ιδιαιτερο απο σωμα

Φ69β, ηταν κλειστο

Φ69α, η μαιρη ομορφη κοπελα ωραιος κωλος τον οποιο και δινει με ψηλο κορμι ,γενικα ωραια παρουσια σε φουλ προγραμμα

Φ67, οι κλασσικα δυο κοπελες που βρισκονται εκει το τελευταιο καιρο,η ξανθια νομιζω ελενα παλια καραβανα ,ωραια κοπελα βγηκε και μου εφερε το μουνακι της μεσα στη μαπα μου κατεβασε το στριγκακι της και το ειδα να μου χαμουγελαει ξυρισμενο ετσι οπως πρεπει να ειναι,μετα μου γυρισε το κωλαρακι της και αφου του εριξα μια για να δω τον βαθμο ετοιμοτητας του την εστειλα στο κουζινακι,ωστε να βγει η δευτερη κοπελα που ηταν στο δωματιο. η δευτερη κοπελα η μελαχροινη με το ωραιο σωμα κωλι αλλα ασχημουλικο προσωπο εκανε ακριβως το ιδιο σαλοναρισμα μουνακι στη μαπα κωλαρακι οπωτε και εγω δεν μπορουσα να κανω κατι αλλο περα απο το να πιασω το κωλαρακι της ελαφρα και να την στειλω στο κουζινακι. την κοπελα η τσατσα την παρουσιασε με το ονομα νεφελη αν και σε προηγουμενες επισκεψεις την ελεγε χριστιννα.σε νορμαλ προγραμμα τα κοριτσια

Φ65βισογειο, ηταν κλειστο

Φ65α οροφος, δεν ανεβηκα αλλα πιθανολογω θα δουλευε η εμμανουελλα οπωτε δεν ηθελα να δω τη φατσα της παλι

Φ86βισογειο, η μαγια η μελλισσα

Φ86α οροφος, η τσατσα μου παρουσιασε μια κοπελα με το ονομα βερονικα(λογικα ειναι αυτη που δουλευει απογευματα),ωραια κοπελα σε φουλ προγραμμα ειχε αλειψει ολο της το κορμι με μπειμπ οιλ για καποιο λογω οπωτε και να ηθελες να περασεις το σκεφτοσουνα με ολη αυτην τη λαδιλα και αντε μετα να καθαριζεις τα ρουχα,γενικα εχει σωμα λιγο γυμνασμενο στρουμπουλο δεν ειναι και πολυ του τυπου μου

Φ84βοροφος, ηταν κλειστο

Φ84α ισογειο, δυο κοπελες την πρωτη την ξερετε ολοι ειναι η μαυρουλα η μπιουτυ, η δευτερη μια αδιαφορη ξανθια ουτε συγκρατησα προγραμμα

Φ61, δεν μπηκα πιθανολογω στανταρ η ανκα ακα αλεξια μονη η με καποια αλλη

Φ59ισογειο, τρεις κοπελες , η  μια μιλφ ξανθια , η αλβανιδα αννα σε φουλ προγραμμα και η τελευταια (δε θυμαμαι ονομα) ωραια κοπελα η καλυτερη απο τις τρεις την ειδα απο κακη γωνια ομως και δε συγκρατησα καλα τα χαρακτηριστικα της ειχε ομως δυνατο καλογυμνασμενο κωλο

Φ74, εχει δυο μπουρδελακια ανοικτο ηταν μονο το πρωτο οπως μπαινεις και δουλευε η κοπελα κασσανδρα μια αδιαφορη μελαχροινη τσουπα απο αλβανια μαλλον σε φουλ προγραμμα

στη συνεχεια ο δρομος με κατηφορισε προς Φωκαιας

στο 17ισογειο, μια κοπελα με το ονομα θεοδωρα μελαχροινη με πιασιματακια ψιλοαδιαφορη και αυτη,η τσατσα εκθειαζε το τσιμπουκι της

στο 17οροφος, βγηκε απο το δωματιο χαμογελαστη η μπιανκα που ηταν και η μονη που δουλευε ,καλη επιλογη η μπιανκα safe επιλογη για εκεινην την ωρα,ομορφη κοπελιτσα με ωραια φυσικα μεγαλα βυζακια

στο 25β, δυο κοπελες συγκρατησα τη μια μονο, σοφι ξανθο μιλφ με 1,68υψος

στα 27 τωρα
στο υπογειο δουλευαν δυο κοπελες μια μελαχροινη με κοιλιτσα και μια ξανθια βικη αδιαφορες και οι δυο,στο μπουρδελακι αυτο ομως ημουνα μαρτυρας ενος ρομαντικου σκηνικου,το αφεντικο στο κουζινακι εκραζε τις κοπελες για το σαλοναρισμα τους και τους ελεγε να μην πιανουν το προσωπο του πελατη με τα χερια διοτι πριν ειχανε πιασει το πουτσο του προηγουμενου και δεν ειναι σωστο να μεταφερονται μικροβια, βεβαια δεν τα ελεγε τοσο χαριτωμενα οσο σας τα γραφω

στο ισογειο δουλευε μονο η αλεξια η διαστημικη υπερμουναρα σε απλο προγραμμα με τασεις ξεπετας καμια φορα, απο κορμι ομως μουναρα

στον οροφο δουλευε εκεινο το καχεκτικο μαυρομαλλικο σαμιαμιδι που μοιαζει με το κοριτσακι απο το φιλμ orphan ,σκιαζεσαι να περασεις,
παντως βγηκε απο δωματιο

απεναντι τωρα
στο 24, δουλευαν δυο κοπελες τα δυο ρ, η πρωτη η ροξυ ρουμανα μελαχροινη μαυρισμενο κορμι λιγα πιασιματακια,εχει κατι το εκφυλο, δουλευει εκει συνηθως και φοραγε τα ιδια εσωρουχα με την προηγουμενη βδομαδα,την ειχα παρει με μετριες εντυπωσεις
το αλλο ρ ειναι η ραισσα η οποια δουλευε συνηθως με την αλεξια απεναντι τεοιες ωρες, η ραισσα επειδη την ειδα απο πιο κοντα δεν ειναι τοσο ωραια οσο νομιζα γιατι την θεωρουσα καλυτερη και απο την αλεξια αλλα μαλλον δεν ειναι,παντως εξακολουθει να ειναι ομορφη κοπελα μην παρεξηγηθω,αδυνατη μελαχροινη με ωραιο στηθος και πιο ωραιο κωλο ειναι ευγενικη και συνεσταλμενη με ηρεμο προσωπο σε αντιθεση με την πιο δυναμικη και αγρια αλεξια
και οι δυο κοπελες κανουν υπεραπλο προγραμμα παρα το δυνατο σαλοναρισμα τους

στη συνεχεια ανηφορισα πανω

Φ66δ, κλειστο

Φ66α, εδω ειχαμε αλλη μια ωραια κοπελα με το ονομα αλεξανδρα , φοραγε ενα μαυρο δικτυωτο που αγκαλιαζαν τα γυμνα βυζακια της τα σκανταλιαρικα ,φυσικα βυζακια ετσι οπως πρεπει να ειναι,μια κοπελα αδυνατη ρωσσιδα μελαχροινη με καλο σωμα κωλαρακι,θα τιμηθει καποια στιγμη σε νορμαλ προγραμμα

Φ56, κλειστο

Φ54β ισογειο , η γνωστη ορορα με γυαλακια και πειραχτηρι στο σαλονι σε νορμαλ προγραμμα

Φ54α οροφος, δεν ανεβηκα

τελος

α και η σαρα λιζα στα γνωστα γωνια φυλλης και φιλιππιδου

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.847
Πόντοι
5.975
Μια σύντομη περιήγηση από τα υπόλοιπα, πάντα 1η βάρδυα:
Διδύμου 8 όροφος: Η νεοαφιχθείσα Νταϊάνα, ψηλούλα με ενδιαφέρον σώμα και όμορφα χαρακτηριστικά.
Διδύμου 20: Άννα η επονομαζόμενη και ως "μυστήρια" με ξανθό μαλλί και μαυρισμένο από σολάριουμ προφανώς σώμα που της πάει πολύ.
Φυλής 54 ισόγειο: Η Μάγια, ελκυστική μελαχρική κοπέλα με όμορφο χαμόγελο και ευμεγέθεις ημισφαιρικούς προβολείς του πρόσθιου θωρακικού τοιχώματος (βυζιά κατά το κοινώς λεγόμενον).
Φυλής 56: Νικόλ, η καστονοτοσοδούλα μινιόν κοπελίτσα που βγάζει την αύρα της πρωτοετούς φοιτήτριας.
Φυλής 66 (αριστερα): Νάνσυ η οποία εκπέμπει αισθησιαμό, αυτο πεποίθηση, ίσως και μια δόση υπεροψίας (όπως πολύ σωστά επισημαίνει ο Digweed).
Φωκαίας 9 (μεσαίο): Κατερίνα, η γοητευτική ψηλή καστανή κοπέλα η οποία όμως βάφεται πολύ έντονα και δεν της πάει - κατά τη γνώμη μου πάντα.
Φωκαίας 25 ισόγειο: Τζανίνα, γοητευτική ξανθιά κοπέλα.
Φυλής 74 (αριστερά): Νάντια
Φυλής 74 (δεξιά): Η γλυκιά χαριτωμένη Κασσάνδρα με φουλ πρόγραμμα, όπως η ίδια λέει.
Φυλής 84 (όροφος): Δανάη, κοντούλα ξανθούλα κοπέλα.
Φυλής 86 (όροφος): Άννα, με καλό σώμα και φουλ πρόγραμμά.
Φυλής 65 (όροφος):... Σόνια και τα δωμάτια πισμένα!!!
Φυλής 65 (ισόγειο): Χριστίνα, κοντούλα καστανή κοπέλα next door με κλυκιά παρουσία ωστόσο.
Φυλής 84 (ισόγειο): Τόνια, μια γλυκιά παρουσία που το προσπαθεί... φυτρώνοντας ένα ξανθό απροσδιορίστου ταυτότητας και είδους αντικείμενο στην περιοχή των μαλλιών της! (μάλλον για Καλίσι από το Game of thrones το προόριζε... Γιάννης Φλωρινιώτης της προέκυψε!)
Φυλής 71 (όροφος): Το Αντζελινάκι, μικροκαμομένο και κακομουτσουνιασμένο (σήμερα)... καιρό είχα να τη δω...
Φυλής 71 (ισόγειο): Ριχάνα (?), με ξανθό ράστα μαλλί και καλό σώμα (είχα στο Ι.Κ.Α. της περιοχής μου έναν Αιγύπτιο γιατρό με όνομα Ριχάνα... Να έχει κάποια σχέση άραγες;;; )
Αυτά τα όλιγα... Υγιαίνετε!!!

Tasos78

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
146
Πόντοι
1
Πριν από 2 ώρες στο Μετάξι:

- Κολωνού 45 αριστερά - βάθος: Άννα, γλυκύτατη και πολύ αισθησιακή ύπαρξη. Τρελαίνομαι να τη γαμώ.  :-*

Είμαστε οι γνήσιοι μοναχικοί μπουρδελιάρηδες και μοιραζόμαστε με τα λαμόγια τα πάντα:

Τις πουτάνες μας και τις γυναίκες τους. Γιατί και αυτές είναι πουτάνες.  :rockon:

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.776
Πόντοι
7.195
Τάσο78 είσαι ο πίκερ, γιατί παίζεις κλώνο ;

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.031
Πόντοι
216
στο κλεισιμο της 2ης βαρδιας,επιλεκτικη νωντοτσαρκα σε τσαρδια της φυλης

ανοικτο το νεο τσαρδι στο φ81 (να μπει και στον καταλογο παρακαλω) οπου εργαζοταν Ευα Γερμανιδα (απο οτι ειπε η τσατσα) μετριου αναστηματος, ανοικτοχρωμα μαλια, μεγαλο σιλικονατο στηθος, πολυ λεπτη μεση και αρνητικο σημειο την προσφατη επεμβαση φουσκωματος των χειλιων που την ειχανε κανει σα ροφο απο το πρηξιμο και δε μπορουσε να μιλησει καλα καλα.Γενικα ηταν ακετα συμπαθητικη κοπελιτσα. Απο προγραμμα διαφημστηκε οτι κανει τα παντα +αυταρχικο για τους μερακληδες

στο 84 κατω η Σονια με προμοσιον επιπεδου τονυ αντονυ απο τον κυρ βασιλη και πιτσιρικαδες σε ρολο κοινου

στο 86 μια πιτσιρικα με πιασιματα (δε συγκρατηα ονομα) ξανθια με τουρλωτο κωλαρακι, φουσκωτο βυζακι καιbaby face

στο φωκαιας 9(εισοδος απο φυλης) ενα εντυπωσιακο τσιγκανορουμανακοκοντοπουτανο με τσαχπινικη φατσουλα και σφιχτο σωματακι με ωραια βυζακια. Θα τιμηθει συντομα!

γενικα πολυ νεκρα στην πιατσα και πολλα κλειστα μαγαζια :(

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
DATE : 26/11/2017
ΔΕΛΟ: ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 3 - ΙΣΟΓΕΙΟ
ΏΡΑ : 16.00
ΚΟΠΈΛΑ : ΖΑΝΑ

ΘΕΜΑ : Άμα είσαι ... ΚΟΥΦΑΛΟΓΟ!!

Το...ΚΟΥΦΑΛΟΓΟ πάει σε μένα...

Για Άννα ακούω και διαβάζω τόσο καιρό και βγήκα χθες παγανιά μπας και την πετύχω... Κατά τις 16:00...
Μπαίνω μέσα και η τσατσά μου παρουσιάζει μια ξανθιά μιλφάρα και με όνομα.... Άννα.... ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΖΑΝΑ είπε αλλά στη μαλακία μου... ΑΝΝΑ άκουσα εγώ....
Και χωρίς πολλά πολλά απλά και μόνο που είχα διαβάσει καλές κριτικές (για την ΑΝΝΑ) πέρασα στο δωμάτιο παρόλο που δεν μου έκανε κλικ....

Κάνω το μπανάκι μου και μπαίνει μέσα.... την βλέπω πιο πολύ face to face και λέω ρε πούστη μου δεν μπορεί κάτι δε μου αρέσει.... λέω... μα καλά πως κάνουν έτσι οι συναγωνιστές... και αρχίζω τα κομπλιμέντα και καλά έτσι για τα αρχικά και πάνω εκεί τη ρωτάω για.... επιβεβαίωση πως την λένε.... και έρχεται η κεραμίδα... ΖΑΝΑ μου λέει.... πωωωωωωωωωωω λέω από μέσα μου.... να πω την αλήθεια σκέφτηκα (και το σκεφτόμουν σε όλη την συνεδρία) πως η τσατσά επίτηδες το είπε γιατί ξέρει πως με την Άννα ίσως γίνεται χαμός... ε και θα το πέταξε έτσι μπας και.... Και όμως.... όταν τελειώσαμε και έφυγε η μεγαλοκοπέλα ΖΑΝΑ και μπήκε ένας συναγωνιστής να του την παρουσιάσει το είπε ξεκάθαρα καθώς άκουγα έξω από το δωμάτιο.... Ζ - Α - Ν - Α!!! Το.... τι μούτζα μου έριξα δεν φαντάζεστε.... μα τόοοοσσοοοο ΚΟΥΦΑΛΟΓΟ ρε πούστη μου.... φφφφφφφφφφ

Για την Ζάνα δε θα πω πολλά.... εμφανισιακά την περιέγραψε σωστά ένα παιδί σε προηγούμενη κριτική θα χρησιμοποιήσω τα λόγια του "πρέπει να είναι γύρω στα 48-50, με ξανθό πλατινέ μαλλί μέχρι τους ώμους, βυζιά 1,5-2 άρια, ψιλοπεσμένα, με μεγάλη ρώγα, κοιλούμπα ψιλομεγάλη, λεπτά πόδια όμως και στενή λεκάνη"..... Η μεγαλοκοπέλα θετική ήταν δεν είχε μα μου σου του.... ξάπλωσα ήρθε από πάνω μου και μου έδωσε τα βυζιά της για πιπίλισμα, μετά κάτι απαλά γλειψιματάκια σε στήθος, μπούτια και περίνεο όπου εκεί κάπως έφτιαξα στύση... μετά στα 4, μετά μπρούμητα και γειά σας να τελειώνουμε...

Είχα ήδη ξενερώσει με τα.... αφτιά μου....

Τες πα.... αν δεν πάθεις δε θα μάθεις...

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.916
Πόντοι
19.505
Φυλής 84Α η Αντωνία με το νέο λουκ. Η Αντωνία όταν πρωτοεμφανίστηκε ήταν μια χαρά κοριτσάκι. Μελαχρινό με ωραίο σωματάκι. Την έχω πάρει συνολικά 3 φορές περισσότερο γιατί κάνει ωραίο τελειωτικό στο στόμα χωρίς μα και μου. Όμως οφείλω να πω ότι έχει κάνει ότι μπορεί για να ασχημύνει. Τα χείλια της φαίνονται πρησμένα, έχει βάλει μάλλον μια ξανθιά καούκα σαν ράστα, έχει πάρει λίγα παχάκιa στην κοιλια και τουλάχιστον δεν κοιτάει να τα καλύψει με κάνα ωραίο κίνκυ εσώρουχο ή κανα διχτυωτό να γουστάρουμε κι εμείς οι ψυχανώμαλοι... Τα καλά της είναι ότι προσαρμόζεται σε γούστα. Τον παίρνει κατευθείαν στο στόμα, είναι δεκτική σε 69, ρωτάει κιόλας, και στο τέλος παρακαλάει να της τα ρίξεις στο στόμα όπως θες. Σε γενικές γραμμές αξίζει αλλά πρέπει να ανανεωθεί λίγο γιατι θα την βαρεθεί η πελατεία που για τελειωτικό προτιμά το 86Α με Βερόνικα, Νίκη και Άννυ που τα κάνουν όλα ή το Έλλης 3 με την μοντέλα αισθησιακή γυναίκα Πωλίνα. 

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Επιγραμματικά πριν λίγο...

Φυλής 54 άνω:
Τατιάνα,η ξανθιά με τον ωραίο κώλο-σχετικά αδύνατη.

Φυλής 54 ισόγειο:
Μάγια,η ψηλή μελαχροινή σχιστομάτα με τις βυζοτορπίλες-με μαύρο στριγκοκόρδονο.

Φυλής 56:
Νικόλ,η καστανή πιτσιρίκα,κοντούλα και παιχνιδιάρα-με καλό σωματάκι.

Φυλής 66 δεξιά:
Βυζάρες έξω από την Έλενα,την γνωστή ζουμερή κοπέλα.

Φυλής 66 αριστερά:
Άντζελα,μελαχροινή μιλφ,ψιλοσπασμένη αλλά με ωραίο αδύνατο κορμί.Με πρωκτικό.

Φυλής 72:
Ναταλί,η όμορφη καστανή σκιστομάτα με αδύνατο σώμα-μπάνικο κωλί και ωραίο στητό στήθος.Με απλό πρόγραμμα. 

Φυλής 59:
Εβελίνα,ψηλή ξανθιά μιλφ,ασπρουλιάρα,θηλυκή με ωραία πιασιματάκια.
Με ελεύθερο στοματικό,τελειωτικό στο στήθος.

Κλειστό το Φυλής 61.

Φυλής 84 ισόγειο:
Αντωνία/Τόνια,η γλυκιά ζουμερή πιτσιρίκα με την ξανθιά περικεφαλαία.
Με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό σε σώμα και στόμα.
Τελευταίες ημέρες της στη δουλειά.

Φυλής 65 ισόγειο:
Αντζελίνα,η ξανθιά μουνάρα με το ωραίο κορμί-με μαύρο δαντελωτό στριγκοεσώρουχο.
Με απλό πρόγραμμα.

Φυλής 65 όροφος:
Σόνια,η μελαχροινή αλογοπιτσιρίκα με τον αλφαδιασμένο κώλο.
Με ελεύθερο στοματικό,τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 86 όροφος:
Βερόνικα,η κοκκινομάλλα-ολόγυμνη,με τα γυαλάκια της-και πάλι με συνεχόμενα δωμάτιο.
Ανακοινώνεται φουλ πρόγραμμα.

Φυλής 86 ισόγειο:
Μάγια,το καστανό μπάνικο ξεκωλίδιο-μέσα τα βυζάκια της σήμερα!
Με απλό πρόγραμμα.

Φυλής 67:
Μαρία,ξανθιά συμπαθητική μικρή,με καλό κορμί,αρκετά αδυνατισμένη-ολόγυμνη στο σαλόνι.
Με ελεύθερο στοματικό και με πρωκτικό.

Φυλής 69 όροφος:
Εύα,η ψηλή ξανθιά μιλφ,λευκόσαρκη με θηλυκό πρόσωπο και με ωραία πιασίματα.
Με πρωκτικό.

Φυλής 69 ισόγειο:
Τζούλια,η ζουμερή ξανθιά παλαιά καραβάνα-κλασσικά με πρωκτικό.

Φυλής 71 όροφος:
Αντζελίνα,το μελαχροινό αδύνατο κοντοπούτανο.Με πρωκτικό.

Φυλής 71 ισόγειο:
Μαίρη,η μελαχροινή μουνάρα-με όμορφο πρόσωπο και με κορμάρα.
Απλό πρόγραμμα.

Κλειστό το Φυλής 81.

Φυλής 109 ισόγειο:
Μαρίνα,καινούρια κοπέλα-αν δεν λαθεύω.
Καστανό κορίτσι,με νόστιμο προσωπάκι.
Κοντούλα και με ωραίο αδύνατο σώμα.
Μαζί της η ΑλινοΡοντίκα,η ξανθιά πιτσιρίκα με παραπάνω κιλά επάνω της,δίχως να τη χαλάνε όμως.
Και για τις δύο κοπέλες ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό,τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 134 ισόγειο:
Γκαμπριέλλα,μελαχροινή σκουρόχρωμη νταρντανοβυζαρού.
Με απλό πρόγραμμα.

Φυλής 134 όροφος:
Ελένη,η κοντοπούτανη καστανόξανθη πορνόφατσα με το σιλικονάτο στήθος.

Στη Διδύμου...

Διδύμου 7 αριστερά:
Νάνσυ,η καστανόξανθη προκλητική μικρή με το ψιλοζουμερό κορμί-ιδίως στον κώλο.

Διδύμου 8 όροφος:
Νταϊάνα,η όμορφη μελαχροινή πιτσιρίκα με ωραίο,σχετικά αδύνατο κορμί-με στητό,γεμάτο στήθος.

Διδύμου 8 ισόγειο:
Ελένη,η ξανθιά μιλφ με τη φράτζα και Βερόνικα,ξανθιά λευκόσαρκη μιλφ με πιασιματάκια.

Κλειστό το Τζωρτζιανόσπιτο.

Διδύμου 16:
Νίκη,η ξανθιά παλαιά μιλφ με το κοντό μαλλί-καλό σώμα για την ηλικία της.
Μαζί της η Άννα,η ψηλή μιλφάρα με το ωραίο σώμα.

Διδύμου 18 υπόγειο:
Ντιάνα,η μελαχροινή τρομακτική με την κωλάρα αεροδρόμιο.
Με υπερφουλαρισμένο πρόγραμμα.

Διδύμου 18 ισόγειο:
Τζούλια,η μελαχροινή νταρντανοχοντρή με την κωλάρα-η γνωστή από Διδυμου 27 και Κωνσταντινουπόλεως 166.
Με πρωκτικό.

Διδύμου 20:
Άννα η μυστήρια,η γνωστή ξανθιά αδύνατη μιλφ.
Με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στόμα.

Κλειστό το Διδύμου 22.

Διδυμου 27:
Μαρία,η ξανθιά μιλφ,ελαφρώς ζουμερή στο κορμί και Όλια,η καστανή ψιλοαλλοίθωρη μιλφ,με λίγα πιασίματα-και με πρωκτικό στο μενού της.

Στη Φωκαίας...

Φωκαίας 25 ισόγειο:
Τζανίνα,η μπάνικη ξανθιά πιτσιρίκα με το ωραίο αδύνατο σώμα.

Κλειστό το Φωκαίας 25 όροφος.

Φωκαίας 19:
Άννα,η καστανόξανθη κοπέλα με το όμορφο πρόσωπο.
Ζουμερή με ωραία κωλάρα.
Με πρωκτικό.

Φωκαίας 17 όροφος:
Θεοδώρα,μελαχροινή σκιστομάτα,θηλυκή με ψιλοατσούμπαλα πιασίματα.

Φωκαίας 17 ισόγειο:
Φελίσια,η μελαχροινή συμπαθητική μικρή,καλό σώμα-όχι εντελώς στεγνό.Με απλό πρόγραμμα.

Κλειστά και τα δύο Φωκαίας 9.

Φωκαίας 7:
Δεξιά,η Άννα,η μελαχροινή ψηλή κοπέλα,γλυκιά και ψιλονταρντάνα.
Με πρωκτικό.
Στην ευθεία,η Έλενα,η ξανθιά ψηλή μουνάρα.

Επίσης...

Έλλης 3:
Ντάρια,η κοντή μελαχροινή νοικοκυρούλα-με κοιλούμπα.
Βικτώρια,ξανθιά μιλφ με κοντό μαλλί και ελαφρώς ζουμερή.
Με ελεύθερο στοματικό,τελειωτικό.

Ρεμούνδου 21 όροφος:
Ροξάννα,μελαχροινή,σκουρόδερμη μικρούλα,αδύνατη,περίεργη φάτσα.
Η γνωστή από Φυλής 61 και για λίγο Ιάσωνος 10.
Ανακοινώθηκαν τα πάντα εκτός κώλου.

Ρεμούνδου 20:
Λώρα,το καστανόξανθο συμπαθητικό κοντοπούτανο με το ωραίο σωματάκι.
Με απλό πρόγραμμα.

Κλειστό το Ρεμούνδου 21 ισόγειο.

Αλκαμένους 117:
Άννα,ξανθιά λευκόσαρκη μιλφ,θηλυκή,κοντούλα με ωραίο ζουμερό κορμί.
Με ελεύθερο στοματικό,τελειωτικό.

Αλκαμένους 113:
Βικτώρια,καστανή σκιστομάτα μιλφ,αρκετά πιο γεμάτη σε σχέση με παλιότερα-η πρώην Νίκα από Αλκιβιάδου 16 και Ιάσωνος 36.
Μαζί της η Τατιάνα,κοντή,καστανή και ψιλοαδιαφορη μιλφ με ζουμερό στήθος.

Περγάμου 27:
Ειρήνη,ξανθιά γεματούλα μιλφ με χαρακτηριστικό κοντό μαλλί και η Εύα,η γνωστή παλαιά μιλφ.

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Μια ματιά σε κάποιες νέες εμφανίσεις στη Φυλής.

Στο Φυλής 74 αριστερά,απόψε ήταν η Τζούλια.
Καστανόξανθο μικρούλι,με κοριτσίστικο προσωπάκι που δείχνει ηλικία σε βαθμό επιλήψιμο.
Συμπαθητικά αμήχανο,σχετικά ψηλό και με πολύ αδύνατο σώμα.

Στο Φυλής 71 άνω,ήταν η Αννέτα.
Καστανόξανθη πιτσιρίκα,νταρντανοπούλα,έχει γλυκό πρόσωπο,σε κάποια  σημεία του κορμιού της ψιλοατσουμπαλεύει και μέχρι εκεί.
Με πρωκτικό η κοπέλα.

Στο Φυλής 109 όροφος,ήταν η Λίλη.
Περίπου ίδια κοψιά με την Αννέτα:
Πιτσιρίκα,γλυκιά,γεματούλα με ζουμερό στήθος-δίχως κάτι το άλλο ιδιαίτερο επάνω της.
Με ελεύθερο στοματικό,τελειωτικό στο σώμα της.

Ακόμη εδώ και κάποιες ημέρες παίζουν άλλες δύο κοπέλες.

Στο Φυλής 72,είναι η Σάρα.
Μελαχροινό κοντοπούτανο πιπινοειδές με όμορφο προσωπάκι.
Στο σώμα δεν είναι εντελώς στεγνή-γενικά καλή σαν γενική εμφάνιση.
Με απλό πρόγραμμα.

Τέλος στο Φυλής 66 αριστερά,μαζί με τον Επιρρεπή,είδα χθες για πρώτη φορά και την Νταίζη.
Μελαχροινό σκουρόδερμο τσουρκοπιπίνι,κοντούλικο με αρκετά αδύνατο σώμα.
Ξεπεταγμένο και ψιλοαεράτο στο σαλόνι,ήταν για αρκετή ώρα στο δωμάτιο-με τη γνωστή ξανθιά υπηρεσία να έχει ανεβάσει πυρετό!
Με πρωκτικό στο μενού της.

Βεβαίως,επίσης χθες βράδυ,στο ακριβώς διπλανό 66άρι,την παράσταση έκλεψε ο υπερπιπίναρος Χριστίνα.
Προκλητική λολίτα,μας υποδέχθηκε ξώβυζη και με μικροσκοπικό τζην ξεκωλοειδές σορτσάκι-νομίζω είναι μια κατηγορία από μόνη της!

Επίσης τώρα αργά στα πέριξ της Λιοσίων.

Βέργας 3:
Δεξιά,Καμήλα η ψηλή καστανή ψιλονταρντάνα και Βικτώρια,η γνωστή μελαχροινή,παλαιά όμορφη και νυν τρομακτικά ανορεξική.
Αριστερά,Λειλά,το συμπαθητικό αδύνατο μελαχροινάκι σε απλό πρόγραμμα-πάνε τα παλιά ελεύθερα στοματικά κλπ κλπ.

Βέργας 2:
Χριστίνα,ξανθιά ασπρουλιάρα ζουμπουρλούλα με γεμάτο στήθος.

Βέργας 6 υπόγειο:
Νάνσυ,η κοκκινομάλλα μιλφ με τα σκιστά μάτια-με βυζάρες και κωλάρα που κάθε φορά που τη βλέπω είναι ακόμη πιο πλατιά.

Βέργας 6 ισόγειο:
Μαρίνα,ένα ξανθό τριαξονικό μιλφ-από υπηρεσία στην Κολωνού,πουτάνα στη Βέργας.
Ναταλί,η γνωστή καστανή μιλφογκιλφ.

Παιωνίου 47:
Νίκη,η γνωστή γλυκιά μελαχροινή κατσαρομάλλα γυρολόγος -από Φυλής 61,134 και για μερικές ημέρες Φωκαίας 17.

Τροφωνίου 11 ισόγειο:
Νίνα,ξανθιά όμορφη λευκόσαρκη πιτσιρίκα με καλό κορμί-έχει πάρει στον κώλο,η πρώην Τζώρτζια από Φυλής 84 άνω και Φωκαίας 25α.
Με πρωκτικό.

Τροφωνίου 11 όροφος:
Η Κλεοπάτρα και οι βυζάρες της.

Τροφωνίου 13:
Ελένη,η ξανθιά γκιλφ και Ειρήνη η μελαχροινή παλαιά μιλφ-ψιλομπατάλεψε πλέον και αυτή.

Τροφωνίου 13 όροφος:
Ελένη,η ξανθιά αδύνατη γριούλα με το υπερφουλαρισμένο πρόγραμμα.

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615
Φυλής 84Α η Αντωνία με το νέο λουκ. Η Αντωνία όταν πρωτοεμφανίστηκε ήταν μια χαρά κοριτσάκι. Μελαχρινό με ωραίο σωματάκι. Την έχω πάρει συνολικά 3 φορές περισσότερο γιατί κάνει ωραίο τελειωτικό στο στόμα χωρίς μα και μου. Όμως οφείλω να πω ότι έχει κάνει ότι μπορεί για να ασχημύνει. Τα χείλια της φαίνονται πρησμένα, έχει βάλει μάλλον μια ξανθιά καούκα σαν ράστα, έχει πάρει λίγα παχάκιa στην κοιλια και τουλάχιστον δεν κοιτάει να τα καλύψει με κάνα ωραίο κίνκυ εσώρουχο ή κανα διχτυωτό να γουστάρουμε κι εμείς οι ψυχανώμαλοι... Τα καλά της είναι ότι προσαρμόζεται σε γούστα. Τον παίρνει κατευθείαν στο στόμα, είναι δεκτική σε 69, ρωτάει κιόλας, και στο τέλος παρακαλάει να της τα ρίξεις στο στόμα όπως θες. Σε γενικές γραμμές αξίζει αλλά πρέπει να ανανεωθεί λίγο γιατι θα την βαρεθεί η πελατεία που για τελειωτικό προτιμά το 86Α με Βερόνικα, Νίκη και Άννυ που τα κάνουν όλα ή το Έλλης 3 με την μοντέλα αισθησιακή γυναίκα Πωλίνα. 
Τα ψωλοχύματα της τρύπησαν το μυαλό.

patrick

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
382
Πόντοι
26
Γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρω την μελαχρινή MILF Ελένη με την χαλασμένη οδοντοστοιχία, που δούλευε Ελλης 3 & Διδυμου 27?

nikos708

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2017
Κριτικές
131
Like
7.184
Πόντοι
17.576
Καλημέρα και σε εσενα συναγωνιστη, να εχεις καλη εβδομαδα και καλα μουνια, στοματα και κωλους στην πουτσα σου !! Η Μαρια η μελαχρινη σγουρομάλλα που δουλευε το απόγευμα στο Ιασωνος-46 όροφο, θα επιστρεψει τελος αυτης της εβδομάδας ή αρχες της επομενης, συμφωνα με τα λεγομενα της τσατσας, όπως μου ειπε με μεγαλη δυσκολια προχτες την παρασκευη, και αφου την ρωτησα 2-3 φορες!! Ελπιζω να μη μου ειπε ψεματα απλα για να με ξεφορτωθεί!
εισαι θεουλης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! σε ευχαριστω πολυ!!!!!!!!!

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρω την μελαχρινή MILF Ελένη με την χαλασμένη οδοντοστοιχία, που δούλευε Ελλης 3 & Διδυμου 27?
Πρίν 10 μέρες που πήγα η τσα2 μου είπε ότι είναι σε άδεια και δεν ξέρει αν επιστρέψει...  Κρίμα και είχα ακούσει καλά λόγια

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom