brujeria69
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 3.817
- Πόντοι
- 2.846
Να εισαι καλα ρε Digweed Οι ενημερώσεις σου είναι πραγματικα πολύ χρησιμες, και με εχουν γλιτωσει από πολύ ποδαρόδρομο και ψάξιμο
Και φολεςΝα εισαι καλα ρε Digweed Οι ενημερώσεις σου είναι πραγματικα πολύ χρησιμες, και με εχουν γλιτωσει από πολύ ποδαρόδρομο και ψάξιμο
Εντοπίστηκε πριν από λίγο να ψωνίζει εδώδιμα σε γνωστό κεντρικό φούρνο του Μεταξουργείου,θα ενημερώσω (μιας και ενδιαφέρομαι κι εγώ) αν και πότε βρεθεί στους αγωνιστικούς χώρους... ;) Οι Ρωσίδες που... παίζουν μπάλα στο Ιάσονος 46 όροφος έχουν ανεβάσει τον τζίρο του μαγαζιού,τα μαστόρια στρώνουν πλακάκια στην είσοδο του μαγαζιού.Καλημερα συναγωνιστες μου!!!!Ξερει κανεις τι απεγινε η Μαρια απο Ιασωνος 46???
Παιχταρά μου, για δώσε καμιά λεπτομέρεια της θείας ή κριτική καλύτερα, αν μπορείς...Μεσημεριανη περιηγηση απο το Ελλης-3 με σκοπο να δω απο κοντα την περιβοητη νεα Πωλινα- εκ Ρωσιας. Ηταν ψηλη συμπαθητικη
με καστανο καρεδακι,αλλα οχι με την καλυτερη οδοντοστοιχια. Θυμιζε την φωτεινη, που εμφανιζοταν παλιοτερα στο ιουλιανου 71.
Δεν ξετρελαθηκα.. -Μαζι της σαλοναριζε κι ενα ρωσο-γκρανυ με κοντα ξανθα μαλλια,κανονικο σωματοτυπο,αλλα αδιαφορο.
Αμφοτερες σε φουλ με ακαπελα. Ετσι εκανα στροφη και κατευθυνθηκα στα ρωσογκιλφαδικα της Μ.Α. οπου κατεληξα με την θεια
Ελενη στο 22Α' για μια επαναληπτικη συνεδρια σε τερματικο πνευστο ακαπελα, περνωντας μαζι της ευχαριστα.
Tυπε αν δεν βαριεσαι πηγαινε στην προτελευταια κριτικη μου στοΠαιχταρά μου, για δώσε καμιά λεπτομέρεια της θείας ή κριτική καλύτερα, αν μπορείς...
Άψογος ο παίχτης!Tυπε αν δεν βαριεσαι πηγαινε στην προτελευταια κριτικη μου στο
'ελενη κ΄ αλμα εις υψος', και θα δεις..
Καινούρια είναι αυτή η Μπάρμπι; Πώς είναι σε γενική περιγραφή;Μίνι πρωινή Μετάξι
Κολωνού 30 2ος η Νατάσα, η Ντάνα και η Μπάρμπι
Μίνι πρωινή Μετάξι
Κολωνού 23 ισόγειο δύο μελαχρινά αθίγγανα με ωραία κορμάκια
Κολωνού 23 υπόγειο η γιαγιά Ναταλία σε ακα cim
Κολωνού 30 ισόγειο η Ντάρια με βρακάκι !
Κολωνού 30 1ος η Ολγα και μία άλλη δεν θυμάμαι
Κολωνού 30 2ος η Νατάσα, η Ντάνα και η Μπάρμπι
Ιάσονος 20 δεξιά η Ντιάνα με το ωραίο σώμα ειρωνική λίγο
Ιάσονος 19 κάτω η Ντιάνα ξανθιά με όμορφο σώμα
Καινούρια είναι αυτή η Μπάρμπι; Πώς είναι σε γενική περιγραφή;
Μαυρο στην καραπουτανα στην ψυχη. Μακρυά από αυτηΜετα απο την τριτη φορα που περασα με την Βερονικα κατεληξα στο συμπερασμα οτι ειναι λιγακι πονηρη. Το λεω γιατι την πρωτη φορα που την ειχα παρει τον Αυγουστο γαμιοτανε σαν να μην υπαρχει αυριο, οταν χτυπουσε η τσατσα την πορτα μου ελεγε να μην δινω σημασια και τετοια. Την δευτερη φορα που την πηρα μου εσπασε τα νευρα οχι το ενα οχι το αλλο επεμενε να την παρω απο πισω οταν χτυπησε την πορτα η τσατσα πανικοβληθηκε και μου ελεγε να τελειωνουμε. Σημερα που την ξαναπηρα λιγο καλυτερα αλλα παλι τα ιδια βιασυνη οταν χτυπησε η τσατσα με ζαλισε να τελειωνουμε. Στην αρχη ξηγιεται καλα για να σε πιασει πελατη και οταν το κανει μετα ξεκιναει τις μαλακιες.